Diğer Büyü ile ilgilenen yok mu şu koca sitede? SMiradishi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günah falan demeyin çünkü müslüman değilim. Güncellemeler+1 yıl Gençler ben zaten büyücüyüm büyü hakkında sohbet etmek için birini arıyorum amaç o Büyü ile ilgilenen yok mu şu koca sitede? Cevapla Fal Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kanka ben ilgileniyordum bir zamanlar. Hatta Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük okuluna da yazılmıştım. Devamsızlık yapınca okuldan kovuldum.Kısacası artık uğraşmıyorum bu işlerle. 0 7 Yorumla SMiradishi +1 yıl Baya komiksin sen Yorumla XG10AV +1 yıl Hangi büyüleri biliyorsun mesela Yorumla SMiradishi +1 yıl Bissürü var açıkçası mesela iyi büyülerden aşk büyüsü hatta jar love spell diye geçer sonra protection jar var kara büyülerden ve yaptığın büyülerin ters etkilerinden koruma büyüsü Yorumla XG10AV +1 yıl İşe yaradığı oldu mu? Yaptın mı yani birilerine Yorumla SMiradishi +1 yıl Evet yaptım işe yaradığı oldu Yorumla XG10AV +1 yıl Sen de pek işe yaramıyor gibi? Yorumla SMiradishi +1 yıl Evet arkadaşlarıma bağlama büyüsü yapıyodum aşk büyüleri falan ama kendime bağlama büyüsü yapmadık yaptığım aşk büyüleri de henüz gerçek olmadı Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Büyüye inanma, büyü geçse herkes birbirinin işini engeller, tartışırız seninle, Müslüman olmayan büyüye inanmaz aslında 0 18 Yorumla SMiradishi +1 yıl Tanrıya inanıyorum ama yaptığım büyüler oluyo Yorumla Filozof1994 +1 yıl Büyüye inanma, boş şeyler, bana büyü yap, çünkü geçmez, kime büyü yapıyorsun? Yorumla SMiradishi +1 yıl Arkadaşlarıma kendime falan ayrıca büyüye inanmamam için bir sebep yok şu ana kadar çoğu yaptığım büyü oldu Yorumla Filozof1994 +1 yıl Çok ilginç bir kızsın, seni tanımak isterim, İstanbula yaşıyorum. Yorumla Filozof1994 +1 yıl İstanbul'da Yorumla SMiradishi +1 yıl Bende istanbuldayım ama seni tanımak istemiyorum Yorumla Filozof1994 +1 yıl Tamam, ama büyüye inanma Yorumla SMiradishi +1 yıl Gözlerimle gördüğüm şeye inanırım ben ve gördüm inanıyorum Yorumla Filozof1994 +1 yıl Geçmez, ne yaptın? Kime ne oldu? Yorumla SMiradishi +1 yıl Tehlikeli bir büyü yapmıştım eskiden bir bağlama büyüsü o zaman protection jar’ım da yoktu zor bozduk büyüyü Yorumla Filozof1994 +1 yıl Bana yap büyü, geçsin de göreyim. Yorumla SMiradishi +1 yıl Sana niye büyü yapiyim ben amaçsız mıyım Yorumla Filozof1994 +1 yıl Geçmeyeceğçim biliyorum çünkü, çok ilginç bir kızsın, merak ediyorum seni Yorumla Filozof1994 +1 yıl Geçmeyeceğini biliyorum. Yorumla Filozof1994 +1 yıl Hayal dünyasındasın sen Yorumla Filozof1994 +1 yıl Akıllı insan büyüye inanmaz Yorumla SMiradishi +1 yıl Ben görmediğim şeye inanmam ama büyüyü gördüm hadi uğraşma benle daha başka kapıya Yorumla Filozof1994 +1 yıl Yanına geleyim, merak ettim yaptığın büyüyü, arkadaş oluruz sadece Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. bu soruyu o zaman kızlar soruyorun gavur sitesi olan goys goys da sor https://www.girlsaskguys.com/ 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir yorumun altına yaptıklarım tutuyor demişsin doğru mu 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bu konularla ilgilenen arkadaşım var ve başarılı 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bağlama büyüsümü yapacaksin 0 2 Yorumla SMiradishi +1 yıl Hayır bende büyüyle ilgileniyorum konuşucak biri lazım sadece Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Ben büyücü degilim. Ama dinlerim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yatacak yerin yok biliyosun di mi? 1 2 Yorumla SMiradishi +1 yıl Gayet de var canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah inancın varsa eğer tabi yatacak yerin yok. Böyle işlerle uğraşanlar lanetlenmiş Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl O zaman rahip ya da papaz bulacaksın 0 3 Yorumla SMiradishi +1 yıl Ne alaka hıristiyan da değilim Yorumla SMiradishi +1 yıl Ben zaten büyücüyüm sadece ilgilenen yok mu diyorum Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Hmmm tamam anladım pardon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka ben ilgileniyordum bir zamanlar. Hatta Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük okuluna da yazılmıştım. Devamsızlık yapınca okuldan kovuldum.
Kısacası artık uğraşmıyorum bu işlerle.
Baya komiksin sen
Hangi büyüleri biliyorsun mesela
Bissürü var açıkçası mesela iyi büyülerden aşk büyüsü hatta jar love spell diye geçer sonra protection jar var kara büyülerden ve yaptığın büyülerin ters etkilerinden koruma büyüsü
İşe yaradığı oldu mu? Yaptın mı yani birilerine
Evet yaptım işe yaradığı oldu
Sen de pek işe yaramıyor gibi?
Evet arkadaşlarıma bağlama büyüsü yapıyodum aşk büyüleri falan ama kendime bağlama büyüsü yapmadık yaptığım aşk büyüleri de henüz gerçek olmadı
Büyüye inanma, büyü geçse herkes birbirinin işini engeller, tartışırız seninle, Müslüman olmayan büyüye inanmaz aslında
Tanrıya inanıyorum ama yaptığım büyüler oluyo
Büyüye inanma, boş şeyler, bana büyü yap, çünkü geçmez, kime büyü yapıyorsun?
Arkadaşlarıma kendime falan ayrıca büyüye inanmamam için bir sebep yok şu ana kadar çoğu yaptığım büyü oldu
Çok ilginç bir kızsın, seni tanımak isterim, İstanbula yaşıyorum.
İstanbul'da
Bende istanbuldayım ama seni tanımak istemiyorum
Tamam, ama büyüye inanma
Gözlerimle gördüğüm şeye inanırım ben ve gördüm inanıyorum
Geçmez, ne yaptın? Kime ne oldu?
Tehlikeli bir büyü yapmıştım eskiden bir bağlama büyüsü o zaman protection jar’ım da yoktu zor bozduk büyüyü
Bana yap büyü, geçsin de göreyim.
Sana niye büyü yapiyim ben amaçsız mıyım
Geçmeyeceğçim biliyorum çünkü, çok ilginç bir kızsın, merak ediyorum seni
Geçmeyeceğini biliyorum.
Hayal dünyasındasın sen
Akıllı insan büyüye inanmaz
Ben görmediğim şeye inanmam ama büyüyü gördüm hadi uğraşma benle daha başka kapıya
Yanına geleyim, merak ettim yaptığın büyüyü, arkadaş oluruz sadece
bu soruyu o zaman kızlar soruyorun gavur sitesi olan goys goys da sor
https://www.girlsaskguys.com/
Bir yorumun altına yaptıklarım tutuyor demişsin doğru mu
Bu konularla ilgilenen arkadaşım var ve başarılı
Bağlama büyüsümü yapacaksin
Hayır bende büyüyle ilgileniyorum konuşucak biri lazım sadece
Ben büyücü degilim. Ama dinlerim
Yatacak yerin yok biliyosun di mi?
Gayet de var canım
Allah inancın varsa eğer tabi yatacak yerin yok. Böyle işlerle uğraşanlar lanetlenmiş
O zaman rahip ya da papaz bulacaksın
Ne alaka hıristiyan da değilim
Ben zaten büyücüyüm sadece ilgilenen yok mu diyorum
Hmmm tamam anladım pardon
Benim adım Hayri. Çok kral imperio büyüsü yaparım.
Var olmaz olur mu söyle bakalım