Nasıl anlaşırlar? Nasıl ilişki olur? Bilginiz varmııııııııııı?
iyi
kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne diyosun tehlike içinde tehlike.. :) Ben denemiştim ama başaramadım.. Ama başaramamın sebebi kızın sevmemesiydi.. Bence yapılabiliniyorsa, müthiş bişey olur.. Etrafı dağıtırsınız.. :)
Evet, koçum.. :)
Lider özelliği mi var akrebin? Ben sadece yöneticilik özelliğinin olduğunu biliyordum?
Ne için teşekkür ettin anlamadım ki.. :)
Hmm.. Anladım..:) Evet az liderliğe giriyor ve biraz liderlik gerekiyor.. Herhalde o liderliği kastettin sen.. :)
Alttan alman çok etkili olucaktır.. Ama o koçunda seni bilmesi lazım biraz.. Bilmediğinde aranızda çatışma olabilir.. Çünkü akrep ile koçun bazı özellikleri kesişiyor.. Ama ben çok iyi ikili olabileceklerini düşünmüştüm.. Özellikle akrep koça güveniyor ve arkan da benim gibi kadın var, körmüsün diyorsa.. :)
Koçtan koça değişebilir bu durum.. Ama stabilite konusunda sorun yaşayabilirler.. Yani sadıklıkta kontrol gerekebilir ama bunu akrep özelliklerini kullanarak koça belli bir yaklaşımda durarak ayarlıyabileceğini düşünüyorum.. Bunun dışında, koçu, akrepin cinselllik özelliği ilede belli bir seviyede tutabilirsin.. Ama cinselliği ne esirge ne de onun eline tam manasıyla ver.. Ama elbette yeri geldiğinde kendini tam kadın gibi teslim etmesini bilmelisin.. Tüm bunların dışında özsezinle bunları belli bir oranda ayarlıyabileceğini düşünüyorum.. :) Yani koç seni sevdikten sonra, sende fantazi hayal gücünle geniş bir akrepsen neden sadık olmasın? :)
Sen tam bir kadın olduğunu hissediyorsan ve kadından kadına girebiliyorsan.. Sana neden sadık olmasın? :)
Bir de son olarak, ben size bunları söyledim ama dediğim gibi koçunda sizi tanıması gerek biraz.. Ben psikoloji araştırmalarından biliyorum bunları ve sanırım o yüzden sözlerimi beğenmiş olmalısınız..
Bu sitede arkadaşım olmayı istermisiniz? :)
Tmm.. :)
www.rehberim.net/.../...arin-kotu-ozellikleri.html
Oku da kendini bil :)
Asla anlaşamazlar. Kendimden biliyorum, iki burçta liderlik özelliğine sahip.
Cevap
5Cevap
Bende koç burcuyum ama o erkek seni parmağında oynatır haberin olsun :)
Ben koç burcuyum akrep kadının baştan çıkarmıştım :D
afedersiniz cinsel ilişkide oldu :D
sıkıldım ondan ben ayrıldım :)
ben akrepim koc erkeklerle hic iyi olmam cunku capkinlar.
ikiside seks manyağı:)
akrebim biliorum :)
istediğin buysa bol bol sevişirsiniz canm.. o:)
burca göre olacak degil
iyi anlaşırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar