Cevapları alalım arkadaşlar bakalım siz çocukken ne istemişsiniz.
Cevabın nedir?
oyuncak gibi şeyleri hep alırlardı zaten ama çocuksun sonuçta başka bir oyuncak görsen yine istersin benim de en çok istediğim barbie eviydi sanırım bir arkadaşımda vardı ve aşırı kıskanmıştım :D ama bizimkiler almadı bana onu tabi :)
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
sürgülü bavul gibi okul çantaları vardı ya onlarr :D ama şimdi direk bavulum var bol bol geziyorum :D zamanında almadılar şimdi onlara pahalıya patlıyor :D
02 Yorumla
Benimde net aklıma olarak aklıma gelen yok. Ya istediğim biriey için bende biraz para biriktirip alınan şeye yardımcı olurdum ya da alınan şey en iyisi olmasada beni mıtlu ederdi öyle yani
00 Yorumla
:D biri cıkıcak sevgi diyicek şimdi akmdlajdnad
:D Hiçbişey yok şükürler olsun istediğim herşeye sahip oldum :D02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
20Cevap
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. bisiklet. bu yüzden yaz ve köy demek, dedemin bisikletini sürmek demekti bir anlamıyla da. öğleye doğru köy kahvehanesine gider ikindiden sonra eve gelirdi. zaten sıcaklarda da binilmezdi hep öyle derdi:))
03 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/W2JVRY hep bu çocuk koltuğundan istemişimdir hep baban işte kızım para onda derdi yalancııı
08 Yorumla- +1 yıl
Pahalı birşeymiydiki belkide gerçekten parası yoktu babanın
Biliyorsun ki hepimiz o yaşlardan geçtik hep isterdik kimsede sormazdı paran var mı baba diye
Şimdi büyüdük bizde çalışıyoruz çocuğumuz istese acaba biz neler yaparız
Ya şımarık büyür her istediği olunca ya da bizim gibi olur - +1 yıl
ya yok annem almak istemedi annemi görsen birikim yapan bir kadın gereksiz şeyler almaz babama söylesem bir dakika durmaz alırdı ama annem söyletmezdi :D ama iyiki de her istediğimizi de almamışlar annem öyle güzel yetiştirdi ki bizi yanlış anlama kendimi övmüyorum küçük şeylerle de mutlu olmayı bildik öyle bir şeyi tutturmadık sokak ortasında dondurma istiyorum diye ağlamadık gittik sorduk annem dondurma alır mısın alırım derse alırdı almazsa da ağlamazdık çocuğum olursa ilerde kesinlikle annemin yetiştirmesini isterim
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
hemde en güzel şekilde :)
- +1 yıl
küçük şeylerle bile mutlu olsunlar :)))
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Akülü araba :(
6-7 yaşlarında İstanbul'da mahallede bir çocuğun vardı,
peşinden koşardık hep, çok istemiştim ama ailemin o zamanki mali durumu onu alabilecek düzeyde değildi.
Hâlâ görünce içim gider :/10 Yorumla
+1 yılBen cok ve pahali seyler isterdim. Ve bununda fakinda oldugum icin, ve de almayacklarini bildigim icin fazla soylemezdim ve de israr etmezdim. Ama sadece bir kisminda biseyi cok istediysem annemin ve babamin basinin etini yerdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
BaZen :D
bisiklet. babaannem yüzünden babam almamıştı neymiş efendim çocuklar kaza geçirip ölüyormuş bisikletle. sütümü haram ederim dedi bizimki de almadı. hala bilmiyorum o yüzden bisiklet kullanmayı :(
00 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Iki şey bebek Arabası böle yeni doğan bebekler içindi bende değişiyi vardı
diğeri barbie bebekti onunda değişik bebeği vardi02 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. çok oyuncağım oldu ama bisikleti almadılar ulan :D ehliyet diyorlar ama ikisi aynı şey mi bana ne :D
11 YorumlaFutbolcu olmak istemiştim. Futbol klübüne gittim lisanslı oyuncuda oldum ama devamını getiremeden yarıda bıraktım :)
00 Yorumla
+1 yılUzun saçlar :( Bele kadar olanından. Annem hep kısacık kestiriyordu ya. :(
06 Yorumla- +1 yıl
Hala pek uzamıyor. Senelerdir aynı boyda omuz hizzasından biraz daha uzun. :/
- +1 yıl
hmm teşekkür ederim denerim :)
Bir sürü vardı ama şu an aklıma gelen ışıklı ayakkabılar :):
07 Yorumla
+1 yılhem en güzel oyuncaklara hem oyun arkadaşına sahip olmak istemiştim galiba :)
01 Yorumla
+1 yılsevgili o ne derler ya ferdi tayfurun sevgilisi gib hayatımı yaşamadım yani.
00 Yorumlaİsteyipte sahip olamadığım hiçbir şey olmadı valla :)
04 Yorumla
+1 yılbenim hiç dedem olmadı ikiside ben küçükken ölmüşş maalesef bir dedem olmasını çok isterdimm :(
04 Yorumla- +1 yıl
evt yaa keşke görseydikk
- +1 yıl
maalesef be hacı
- Diğer konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBen istediğim hiç bir şeyi söylemezdim. Hep içimde kalırdı. Hala da öyleyim sanırım.
01 Yorumla
+1 yılakülü araba.
o kadar çok istedim ki anlatamam. şimdi yeğenim var iki ayrı modelinden aldım ona =))02 Yorumla- +1 yıl
ben söylememiştim bile, sen hesap et ;)
ya bir tane oyuncak araba vardı ababm alamamıştı durumumun pek iyi değildi neden almadığını sonradan anladım tabi :)
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbisiklet :( hala daha bisiklet sürmeyi bilmiyorum ve bunu hiçbir arkadaşım bilmiyor utanıyorum :((
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl30a yaklaşmışım bu yaşta sokağa çıkıp düşe kalka bisiklet mi sürücem :(
Cevap sahibi+1 yılbir gün sonra işe giderken komşularda bakar artık :)) sonra ilerde çocucuğum olursa ona öğretme bahanesiyle belki binerim :D
bisiklet arkadaslarimin bisikletini istemekten bikmistim :))
02 YorumlaO zaman istediğim herbir şeye sahip oldum. Şimdi istediklerim var.
01 Yorumla
+1 yılBen öyle her gördüğümü istemezdim
Ondan herhalde hatırlamıyorum.05 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :)
- +1 yıl
Öyle hayat işte..
Öyle bi'şey olmadı.
Her istediğimi yaptırıp, aldırıyordum.03 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılne görsem istiyodum olur olmaz çocukça saçma isteklerdi
04 Yorumla- +1 yıl
maalesef
- +1 yıl
ihtiyacım olanlar tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisiklet. Annemden hep bisiklet istemiştim hiç almamıştı hala özlemim var :/
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır durumdan değil birşey olur korkusu olduğu için
Cevap sahibi+1 yılGüzel birşey de o şeyden de yoksun kaldım yani
Akülü araba , ama oturup diferansiyelli ışıklı motorlu yapıcam anasını satayim
00 Yorumla
+1 yılmagnum istemiştim onuda tam ısırcakken yere düşmüştü :S
00 Yorumla
+1 yılPikaptı.
Almadılar o eskiciden!02 Yorumla- +1 yıl
Otuz milyona eski (çok eski) bir gerçek plak istedim.
Çok gürültülü! Dediler almadılar...
+1 yılElma şekeri :( annem bana hiç almadı ya :(
01 Yorumla
+1 yılmantıklı davranabilen bir aile
24 Yorumla- +1 yıl
o yaşta da şu an ki gibi düşünüyodum
- +1 yıl
evde birinin mantıklı davranması gerek öyle değil mi?
Scooter. Benim hic scooterim olmadi :/
02 YorumlaHic 5 lirelik dondurma yiyemedim:(
03 Yorumlahmm herseyi aldilar :)
06 Yorumla
+1 yılKocaman bir barbie evi
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen yoktu zamanımızda barbie evi :) ayıcıklar bide normal bebeklerim vardı hep. Yinede oynamaz Sandalyeyi ters çevirir içine oturur öyle sürüklerdim :)
- +1 yıl
Aynen
Babam her istedigimi aliyordu zaten :)
02 Yorumla
+1 yılEn çok barbie bebek istemiştim.
02 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
+1 yılkaydıraklı ranza vardı gözüm pis kalmıştı..
00 Yorumlahatırlamıyorum ki ya da istememişimdir
00 Yorumla
+1 yılMutluluk -,-
04 Yorumla- +1 yıl
Çevren seni dışlasaydı ve anneni , babanı sadece 4 saatliğine görebiliyorsan öyle değildir işte :)
- +1 yıl
Görüp gitselerdi mi daha çok üzülürdün yoksa hiç görmediğindemi? (Benim annem ve babam ölmedi ama çok yoğunlar) Allah rahmet eylesin bu arada /:
Gizli Üye(30-35)+1 yılpaten almadılar hiç...
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu olmak
05 Yorumla- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
özel bir nedeni var , nezaketiniz için teşekkürler
+1 yılpara :(
02 Yorumla- +1 yıl
kıyafet oyuncak bisiklet falan hepsi para. Ben para biriktirirdim aslında az az bile olsa hep ailem elimden alırdı finalde hiç biriktiremedim bu yüzden. Para benim için her kapının anahtarı gibi birşeydi çok büyük hayallerim yoktur. Mesela param olur resim defteri alabilirim boyam biter boya alabilirim kafası hep. Ailemden birşey istemezdim sağolsun onlarda almazdı param olsa böyle olmazdı.
Richie Rich olmak iyi olurdu..
+1 yılbarbinin evi :D:D:D
03 Yorumla- +1 yıl
olur bak çok içimde kaldı
huzur..
02 Yorumla
+1 yılbarbie evi
07 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
aahhah aynenn :D:Ddd
- +1 yıl