Annem evlenecek. Evleneceği kişi de 60-62 yaşlarında. Yau düşünüyorum birde çocuk yaparlar. Ailemle yaşamıyorum ama istemem yine de.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama evelencegi adam bana çok çirkin tipsiz kart birisi gibi geliyor. Göbekli kıllı adam. Ama karakteri acayip sağlam gözün kapalı güvenirsin. Annem ise naif çok güzel fiziginden tut yuzune kadar çok genç duruyor insan yine de bir acayip oluyor.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama evelencegi adam bana çok çirkin tipsiz kart birisi gibi geliyor. Göbekli kıllı adam. Ama karakteri acayip sağlam gözün kapalı güvenirsin. Annem ise naif çok güzel fiziginden tut yuzune kadar çok genç duruyor insan yine de bir acayip oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
erkekler her yaşta sprmi hamile bırakabilir, annen menepoza girmediyse hamile kalabilir (yaşı büyük oldugu için biraz düşük ihtimal ama imkansız degil)
ve bu yaşlarda menepoza girmeyende çok var
Menopoz dedidigin yani hala regli oluyorsa dimi
Menepoz (regli olmayan demek) menepozsa cocugu olmaz
Anladim bu durum kisiye gore değiyor yani erkeklerde var ama cocuk olmama nedeni sperm olsada olmaz
Zevk meselesi kardeşim. Annen tipine ya da boyuna bakmaz, Tatmin edicek ise sorun yapmaz evlenir
Menopoza girmemiş ise kalma ihtimali olabilir ancak adam 62 yaşında sperm sayısı düşüktür hastalığı yoksa bırakabilir ancak genç erkek olsaydı kalma ihtimali olurdu
O adamın genetiği devam etmesin mi istiyosun annen hamile kalabilir
Menepoza girmedi ise hamile kalabilir
Yani regli olmaya devam ediyorsa dimi
@Olgunmutsuz evet
Ee regli olup ta hamile kalmayan kadin. da var
@Olgunmutsuz hiç çocuk doğurmasa neyse ama sen doğmuşsan yeniden hamile kalabilir ya da adam kısır değilse
Soru. bana ait degil. ya aslinda ben bu konu hakiinda bilgi almak isterim sanirim sizde 30 yas üstü bir bayansin
@Olgunmutsuz evet 31 yaşındayım
Ya diger taraftan. bazi. konular hakkinda bilgi. almak. istiyorum ama ben yazamiyirum
@Olgunmutsuz siteye sorup görüş alın
Sordum ama abuk subuk şeyler yaziliyor tek bir kisi ile detayli konusmak daha iyi degilmi
Birde yas olarak bunun icin uygun olmaniz daha iyi
@Olgunmutsuz benim vaktim yok malesef ya
Zaman oldukca konusuruz simdi hemen. degil. siz ilk. olarak yazin.
@Olgunmutsuz çok sağ olun gerek yok bence
Nedim zorla olmaz zaten saygilar
O yaşta zor hamile kalması bence
Menepoza giremişse kalır
Diri duruyosa cocuk yapar olur yani
Olabilir
Sanmam
Regli olmaya devam ediyorsa hamile kalir
Ayibtir ya utanmaz