Bir YouTube kanalından ritüell izliyodum daha sonra ritüeli yaptım büyüye benziyo galiba ve ürktüm biraz yorumlar da bazıları büyü bu yapmayın falan yazmış ama ritüel olarak yayınlanmış kağıdı katlayıp telefonun arkasına koymamız isteniyodu yaptım dediklerini sonra rahatsız olup yıkadım kağıdı yırttım yok ettim bir şey olur mu ters etki falan yapar mı?
Adam asmaca oyunu falan sandım ilk :d korkma bişey olmaz en bu işlerle uğraşan kişiler bile ne paralar alıyor böyle büyüler için öyle internete herkesin ulaştığı yere büyü müyü koymazlar koysalar bile herkesin yapabileceği şeyler değildir bunlar korkma o yüzden önemli olan senin niyetin tövbe et daha da uğraşma bir erkek için arasın diye falan değmez arayacak insan ara seven insan gelir böyle şeylerke aramasın gelmesin kimse hayırlısı olsun boşver
Senin gibi bir cahil insanın, cahiliye döneminden kalmış, günahkar ve geri kafalı bir insanın inşallah başına musallat olur bu yapmaya çalıştığın ritüel midir ne zıkkımsa 😠
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sen ne kadar terbiyesiz bir insansın ya bu ne kadar aciz ve hadsizce bir yorumdur yaptığım şeyden haberim bile yok ritüel sanarak yaptım ve sadece içime kuşku düştü