Sevgilimle birlikte karakolluk olduk?

Dün arabayla sevgilimi eve bırakacaktım. Işıklarda durduk neyse yeşil ışık yandı geçiyodum tam akülü motorla biri kırmızı ışıkta geçmiş çarpıyordu az daha ben de küfür ettim doğal olarak sonuçta ışık var orada az daha çarpıyordu.
Buda küfür etti baya bende arabadan indim sevgilim dur falan dedi sinirliydim dinlemedim indim dövdüm ben bunu.
Neyse yoldan geçenler falan ayırdı kavgayı.

Bindim arabaya tam sevgilimi eve bırakmaya giderken ilerde polisler arabayı çevirdi.

İndirdiler beni arabadan üstümü falan aradılar. Sonra karakola gidicez ifade için kavgadan dolayı dediler bende kızı bırakın falan dedim. Ailesi kızmasın diye polis onunda ifadesini almamız gerekecek dedi.
Gittik sonuç olarak kızın ifadesini aldılar ailesini çağırdılar ailesi götürdü. Ben göremedim tabi ailesini içerdeydim o ifadesini verip çıktı. Beni de akşamına saldılar. Biz seni yine çağıracağız dediler mahkeme falan olucak büyük ihtimal.

Sonuç olarak 2 sıkıntım var. Kız senin yüzünden evdekilerle kavga ettim diye trip atıyor. Diğeri ise daha önceden de sicilimde 3 tane daha olay var. bir sorun çıkar mı? kavga ettiğim çocuğun burnu kırılmış darp raporu almış hastaneye gidip şikayetçi yani çekeceğini de sanmıyorum.
Sevgilimle birlikte karakolluk olduk?