Diğer "Kuru kız" ne demek? leilaimranova Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kiralık Aşk'ta Koray bey her zaman Defneye Kuru Kız diyordu ve nedenini merak ediyorum 😂 "Kuru kız" ne demek? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl zayıf kız da diyebilir evde kalmış kıza da kız kurusu denir tabi bu söz takılma amacı ile de söylenir diziyi izlemedim ama sanırım iki kişi arasındaki samimi konuşmalar bunlar 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok zayıflara takılan lakap. 0 0 Yorumla
XxzeynepalaxX Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uzun ve ince kızlara diyorlar genelde 0 0 Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Zayıf çelimsi 1 0 Yorumla
Gıdıkladagüleyimbari Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 334 cevap paylaştı. Zayıf 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zayıf? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
zayıf kız da diyebilir
evde kalmış kıza da kız kurusu denir tabi bu söz takılma amacı ile de söylenir diziyi izlemedim ama sanırım iki kişi arasındaki samimi konuşmalar bunlar
Zayıf demek istiyo ne var ki bunda
Fizik olarak hatlarının olmaması
Çok zayıflara takılan lakap.
Uzun ve ince kızlara diyorlar genelde
kuru fasulye gibi bir şey herhalde
Zayıf demek herhalde
Zayıf çelimsi
Zayıf
Zayıf
Kuru çıçlı kız çöp gibi
Zayıf?
O. rpsu demek