çok kafama takıyor hala kıl kökleri var küçük küçük tamamen kapatıyor alnımı hiç boşluk kalmıyor ama sol tarafı açılmış gibi geldi yapısımı öyle yoksa dökülüyormu 1 senedir aynı
https://i.hizliresim.com/aqO1PR.png
https://i.hizliresim.com/aqO1PR.png
bir şey dicem tam bilmiyorum ama erkeklerin saçları böyle olmuyor mu? hormonel bir şey diye biliyorum böyle kalp gibi olması lazım :D sağlıklı olduğunu mu ne gösterirmiş hatta
anaaaaaaaaaaaaa benim de böyle yeni yeni dökülüyo saç kıran mıymış o :O :O
valla şaç kıranmı
yapısımı öyle
yoksa dökülüyormu hiçbir fikrim yok 1 senedir öyle ne döküldü ne tekrar çıktı ama ince ince şaçlar var dermotolojiye gidicem 3 4 güne kalmaz bakalım doktor ne oldugunu söyler vitaminsizliktenmi demir eksikligimi var :D senindemi sol tarafı öyle? ne zamandır
inş dökülmez bende çok değer veririm şaçlarıma :D
şimdiki aklım olsa çocukken bakardım eskidendemi öyleymiş sol taraf geriden başlıyormuş yoksa normalmiymiş keşke o zamanlar baksaydım ama yeni fark ettim 1 sene oluyor sen ne zaman fark ettin öyle oldugunu?
ben ne biliyim kelin ilacı olsa başına sürer bende size soruyorum görmüyonmu :D:D
3 4 güne gidicem doktora o zaman cevabını yazarım ne dedigini olurmu
dökülüyor derse sanada kötü bir haber olur :D:D
hadi en erkegim ama kadınların kelide hiç iyi olmuyor :((((
vallahi benimde kafam bozuk bir an önce evlenirim kendimi kitlerim birine dökülüyüm diyene kadar 4 sene geçer o zamana evlendimi tamamdır şimdi gençiz güzeliz sıkıntı yok :D
tamam sanada söylerim gidiyim bakalım ne dicek
Hocam bende aynı durumdan muzdaribim ne oldu duzeldimi dokuldumu bilgi veyirsrn sevinirşm
saçkıran mı o bee niye sadece orası dökülmüş
ne biliyim bende anlamadım diğer sağ taraf normal sıkıntı yok ama o tarafta bir sıkıntı var :D kıl kökleri duruyor hala 1 senedir aynı doktora gitsem anlarmı?
anlarlar bence mutlaka git.
Cevap
2Cevap
5 seneye kalmaz, kafada saç kalmaz
Yapıyla alakalı benim babamında öyle
1 senedir ne döküldü tamamen ne çıktı aynı kalıyor ne zamandır bir doktora gidiyim bide ona soruyum diyorum ama 2 güne gidicem :D ama sol taraf tamamen kapalı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar