Yeme & İçme Rose şarap mı kırmızı şarap mı tadı daha güzel. İlk kez içeceğim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk kez şarap içeceğim Rose Kırmızı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rose şarap mı kırmızı şarap mı tadı daha güzel. İlk kez içeceğim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MakunaHatata Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Rose daha hafiftir tat olarak, ilk kez içeceğin için onunla başlaman daha iyi olabilir. Ama lezzet olarak bence kırmızı şarabın yanına yaklaşamaz 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rose şarabın kötüsü aşırı kötüdür, kırmızının kötüsü idare eder. O yüzden kırmızı dene. 1 0 Yorumla
viskişarap Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yanında ne tuketicegine ve kimle nerde hangi amaçla içicegine bağlı 😊 0 0 Yorumla
Clodopera Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Ilk içinin ise rose tercih et daha hafif 0 0 Yorumla
XxzeynepalaxX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kırmızı daha iyi ben onu seviyorum 0 0 Yorumla
Jackalcarlos Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Şarap ne yahu viski için. İllede şarapsa rose iç. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rose 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Rose daha hafiftir tat olarak, ilk kez içeceğin için onunla başlaman daha iyi olabilir. Ama lezzet olarak bence kırmızı şarabın yanına yaklaşamaz
Rose şarabın kötüsü aşırı kötüdür, kırmızının kötüsü idare eder. O yüzden kırmızı dene.
Yanında ne tuketicegine ve kimle nerde hangi amaçla içicegine bağlı 😊
Ilk içinin ise rose tercih et daha hafif
Kırmızı daha iyi ben onu seviyorum
Beyaz şarap
Şarap ne yahu viski için. İllede şarapsa rose iç.
Blush tercih edebilirsin
Kırmızı
Kırmızı severim
Rose
Rose iç sen
Kırmızı başkadır
c RAKI