Gizli Üye(36-45)+1 yıluykuda yapıyorsun kesinlikle böyledir :) uyurgezerlik var heralde sende ve bunları yaptığın zaman farkında olmuyorsun belki de, bundan emin olmak için ne yapabilirsin bilmiyorum ama bence böyledir, tamam düşünce gücü cart curt bişeyler de olabilri kendinde garip güçler de olabilir bunlara olamaz asla diyen biri değilim inanırım bu dediklerine ama sen kesinlikle uyur gezer filansın lütfen annenlere söyle sen uyuduğunda gece seni sık sık kontrol etsinler böyle bişey çıkacak sonucunda eminim :))
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorum diğer şeylerede inancımız var tabiki ama banada hani uykusuzluktan yorgunluktan kaynaklanan uyurgezerlik gibi filandır diye umuyorum çok sağol yinede :)
Cevap sahibi+1 yılkesin öyle yani bu durum seni korkutmasın her ne kadar garip de olsa :D kesin uyurgezersin sen çok ilginç ya eğer öyleysen bu soruya gel güncelleme yap emin olduğun gün merak ederim yoksa :))
En İyi Cevaplar
Uyur gezer olabilirsin ya da uykun çok derin olduğu için kalktığında tam uyanık değilsindir yaptıklarını hatırlamıyorsundur...
Kamera sistemi kur 1-2 gün görürsün nolduğunu ya da doktora git durumu anlat uyur gezer olup olmadığını çözsünler01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bende öyle düşündüm
+1 yılÇok basit odanın bir kenarına bir kamera yerleştirip 64 gb lik kartla düşük pixel de şarzını takılı tutup kayıt yapabilirsin eğer uyurgezersen bunun için bir an önce tedavi görmeni tavsiye ederim yoksa ciddi sorunlara yol açabiliyor eğer başka birşey varsa *** dan dua okuyup yatmanı tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapmayı en uygun görüyorum artık yapıcak başka birsey yok çünkü
- +1 yıl
Yani.
öncelikle benim uyurgezerlik , uykuda konuşma gibi uyku problemlerim var yani sendede olabilir ben kesinlikle doğru söylediğine inanıyorum ve gecce uyurken farkında olmadan yani sen uyuyorken götürüp koymuşsundur emin ol ki sendede uyurgezerlik var allah yardımcın olsun ve geçmiş olsun :)))))
02 Yorumla
Soran+1 yılinanmana gerçekten sevindim çünkü böyle bir konuda yalan söylemeye hiç niyetim yok zaten tanımadıgım insanlara neden yalan uydurmaya çalışıyımki neyse:) bende öyle tahmin ediyorum çok sağol sanada geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
1 yılYav benimki çok daha kötü aslında. Bana zarar veriyo bile dene bilir.
Öğrenci evindeyiz, bir arkadaşım fotoraf makinesini bana bırakmıştı, birlikte kullanıyoduk aslında. Çok pahalı. Sonra birgün makine kayb oldu. 2 gün aradık, evin her yerine baktık bulamadık. Benim çaldığımı zann etdi. Tartıştık biraz. Arkadaşlığımız bitdi. Olay baya büyüyecekti aslında da iyi bitdi. 1 gün sonra makineyi en az 2 kere baktığım yerde gördüm ve öylesine duruyorduki, hiç oraya bakmasam bile göre bilecegim bir konumda. Fakat 5 kişi heryere bakmamıza rağmen bulamamıştık. Kimse koymuştur yav düşünene şunu söyleyim odam hep kilitli olur anahtar bitek bende var. Ve çanta bulunduğu gün kapım ben içerideyken içerinen bağlıydı. Kimsenin bırakması imkansız. Bu olayın üstünden 15-20 gün geçti. Dün markete gitdim, bir tane filipr markalı çakmak gördüm beğendim fakat, sadece bakıp bıraktım. Cips falan aldım film izleyecektim. Eve geldim filmi izledim. Telefomu şarja takıp uyuyacaktım jarjım çantamda oluyo. Götürdüğümde şarj kablosu çakmağa dolanık halde çantamda duruyodu. Bugün artık kafayı yemek üzereyim. Çünkü eger çakmağı ben götürdüysem kassir görür parasın isterdi. ya da diyelim görmedi. Nasıl kabloya sarıldı, çünkü çantamın o kısmını sadece cep telfonumu ve kabloyu saklamak için kullanırım. oraya koymam imkansız. Her iki olayın sonucunda ala bileceğim statü hırsızlık olucak. artık hayatıma bir örünmez müdale olduğun biliyorum ama napacağımı bilmiyorum.00 Yorumla
+1 yılbenim eşyalarım normalde kaybolmaz hele telefonum hiç kaybolmaz bi gün dedemgile gelmek için eşyalarımı topluyor dum telefonum kayboldu her yeri aradım yok sessizde
Beni aramasını söyledim ablama titreşim sesinden zar zor buldum kartonun içinden çıktı
Dedemgile geldim Halam kuzenimin evde yalnız başınayken evde her yerde kedi gördüğünü söylemiş
Çok korktuğunu söyledi dedeme okunmaya geldiler
Dedem okuduğu gecesinde telefonumu sahur vakti yatağımın üstüne koydum, alarımı kapatmak için geldiğimde yerde yüz üstü duruyor du
Yine dün gece dedem okumuş kuzenimi
Gece telefonumu şarja taktım masamın üstüne koydum Fatihayı okudum uyudum
Sabah namazı için alarım sesini duyarım kapatırım biliyorsunuz ki alarımlar çok çalar kapatmazsanız yarım saat çalar, iphone alarımı kapatmazsanız kilit ekranda gözükür
Uyanma bildirim sesine uyandım kuş ötüşü
Telefonumu masadan alcam kapatçam telefonum masamda değildi, telefonum yüz üstü yerde duruyor babannem uyuyordu uyandırdım
babanne gece dedem Muhammet abiyi okudumu dedim o da evet dedi bu arada dedem hoca manevi rahatsızlığı olan insanları okuyor cinli birisini bilmeden okuduğu zaman gece dedemi sıkıyorlar mış dedem uyuyamıyor o gece sabah uyuyor
Rüyalarımdan bahsediyim bi kaç gündür rüyalarım çok kötü ablama büyü yapıyorum felan çok saçma korkuyorum rüyalarım da
Bu arada ablama gerçekten büyü yapmışlar musallat belirtilerinin hepsi onda mevcut çok değişik hareketleri vardı
Banada musallat oldular mı diye tedirgin oldum saat 5te oldu bu olay hemen sevgilime mesaj attım o da beni aradı sakinleştir di sonra abdest aldım bu mesajı yazdım. şu an halen korkuyorum00 YorumlaMerak etme aynısını bende yaşıyorum ama şunu farkettim ki sadece karanlıkta uyuduğum zamanlar başıma geliyor 20 yaşındayım bunun çözümünü gayri ihtiyari ışıkta uyuyarak buldum Yıllardır da ışıkta uyurum. E tabi uffakken pisişik bazı enerjisel olaylar yaşamadım değil ama hepsi karanlıkta oldu. Korkulacak olaylar değildi ama esrarengiz olaylardı. Şuraya şu sözü ekleyerek bitireyim: Güneş doğarken ardından tepelerin... Pardon bu değil sjxhsj Şu; mutluluk en karanlık zamanlarda bile vardır yeterki "ışığı açmayı unutma".
10 YorumlaPsijik guclerin telekinezi uyurken yapmis olabilir. Dusuk bir ihtimal ama olabilir ^^ ...
20 yil once Tubitak Bilim ve Teknik dergilerinde okumustum o zamanlar dergi bugunkunun yarisi ebatta idi :)
Hepsi birden aklima geldi sorunu gorunce :) ...06 Yorumla
Soran+1 yılPsijik güçlerin telekinezi derken
Soran+1 yılşaka olabilme ihtimali yokta diğerleri olabilir tabiki bilemem
Soran+1 yılama öyle evde bana böyle bir şaka yapılabilme ihtimali yok eminim ama nedir bilemem gece yarısı bir ara uyanıp bunları yapmışta olabilirim
uyurgezer olabılırsın bak bence soyle yap yatmadan once bildiğim tüm duaları bır guzelce oku yatmadan öncedende kamerayı ayarla kayıta alırsın en azından sabahleyinde izlersin ne olup bittiğinide ogrenmiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle en iyi çözüm o sanırım yapıcak başka birsey yok zaten
Çok filmvari olucak ama gece yatarken amatör kamera falan kursana bir yerlere bilgisayar telefon gibi birşey en azından gece 3ten sonra kaydetsin mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılevet aslında filmvari gibi gözükebilir ama mantıklı bence ve yapmayıda düşünüyorum
Soran+1 yılhahaah deniyicem bakalım nolucak :D
benim kız arkadaşım vardı kız telefonu yatağın en uzak köşesine koyardı, gece onu kalkıp sessize filan alırdı pilini filan çıkarırdı kalkıp ben yapmadım derdi
02 Yorumla
Soran+1 yılal işte aynı hesap benimde başucumda şarjda trakılı oluyo ya şarjını çıkarıp yanına koyuyorum ya da dün geceki gibi çekmeceye
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinler bazen alıp götürüyor hani şeytan aldı götürdü satamadan getirdi var ya o gerçek benim de başıma geldi yüz üstü yatma günah ALLAH sevmiyor öyle yatanları.
Benim kaybolduğunda rahat 6 ay bulamamıştım :D Sen yine iyisin Bismillah de koyarken dokunamaz kimse...
Besmeleli gez dilinde hep...01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın sagol
Odana kamera koy. Paranormal activity cek sonra nete koy
22 Yorumla
Soran+1 yılBakıcaz artık
Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. ya cindir senle ugrasiyo ya da uyugezersin. kamera koy eve uyu. eger cinse cinler kameralara gorunur.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam
- +1 yıl
Cinler kameralarda görünür bilgisini nerden biliyorsun
+1 yılUyku hali gene sen ıyisin ben Boxer la dışarı çıkıyordum son anda durdurdular:))))))) uyur gezersin eğer seni rahatsız ediyorsa git doktor a ama bende bir zamanlar oldu daha olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi durdurmuşlar Allah'tan :D daha hemen gitmem zaten geçer diye umuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana büyük ihtimal uyurgezerlik gibi geldi. Odana gece kamera falan koy sonra izlediğinde yataktan kalktığını ve o anda yaptıklarını hatırlamıyorsan geçmiş olsun kardeş :(
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam çok sağol
Olayın sorunluk falan tarafı yok gece uyku sersemı sen yapıyorsundur
sabahda hatırlamıyorsun
seks yapıp hatırlamayan ınsan tanıyorum :D01 Yorumla
Soran+1 yılyani oda olabilir
+1 yıldalgınlık olabilir herşeyi cine bağlamamak lazım. bir de uyur gezer olabilir misin acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten allah korusun onun düşüncesi bile kötüde bilmiyorum işte bir bilsem
- +1 yıl
şarjdan çıkması normal de çekmeceden çıkması garip olmuş
Soran+1 yılaynen şarjdan çıkmasını pek takmamıştımda acaba dedim birsey olduda evden birimi aldı götürdü bir baktım odanın öbür ucundaki çekmeceden çıkıyo ve gecenin bir kötü yatagı toplayıp tekrardan üstüne yatmamda cabası
+1 yılhayatım gece kalkıp bazen bıseyler yaparız ve beynımız hatırlamayabılır. Olagan bır sey bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşıma ilk defa geldiği için garipsiyorum doğal olarak
- +1 yıl
annenle yatmayı dene bır gunluk ya da kamera kur
Bütün gece kayıt yap kamerayla. Bekle aklıma böyle buna benzer bir film geldi. :D
07 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı aslında paranormal activity gibi :D
Soran+1 yılneydi?
Soran+1 yılhahahha tahmin edebiliyorum merak etme ama o kadar basit birsey değil :D
Soran+1 yıltamam olabilecek şeyler bunlar kamera olayını düşünüyorum zaten.
+1 yılneden 12 ye kadar alarmı bekledinde kendi telefonunu çaldırmadın :)) hikayede çık açık var :)) bir dahakine daha dilkatli yazmalısın :D
08 Yorumla
Soran+1 yılşöyle birsey var ev telefonu yok bizde annemler iptal ettirdi daha kimden aramamı bekliyorsun bir cesur yürek gibi sen çıkıp atlamışsın ama tutturamadın burada yalnış birşey yok hemen arkadaşıma gidip aramayı düşündüm ama gece sessize aldığım için birşey değişmicekti hiçbirşekilde annemlerede ulaşamadığım için alarmın çalmasını bekledim saat 11.30 gibi falandı zaten neyse.
- +1 yıl
:))) edebi yönün iyi. bir yazar olarak beğendim seni. kultur sanat yazar mısın? editor arıyoruz :)
Soran+1 yılsaçmalamaya devam edebilirsin, ama umrumda değilsin.
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
ciddiydim ama neyse...
Soran+1 yılbunu yazan birini nasıl ciddiye almamı bekliyorsun acaba
- +1 yıl
bizim bu saygısızlığı yapan birini nasıl işe almamızı bekliyosun :)) onu yazmasaydım o anlatımı yapacak mıydın? nası bir yazar olduğunu öğrenmek için bunu yapmalıydımç neyse twşekkürler.
Soran+1 yıltamam neyse
Kafan mesgulken yani biseyler dusunup dalginken yapdigini unutursun banada oluyodu telefonumu ne ara cebime attim diodum falan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılya o hepimize oluyo aynı şey değil :)
cin çık cin çık cin çık ahı cinnu setti cinnu yetti cinnu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok haklısın :D
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltöbe töbe Dua flan as duvarlara kız.. sıra sana gelmesin sonra...
01 Yorumla
Soran+1 yıliçimi rahatlattın sagol :D asarım tamam
diğer arkadaşlarında dediği gibi bir gecelik kamera kur odana video kaydet bakalım ne oluyormus
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam muhtemelen evet ama her gece olan birsey değilki nasıl denk getiricem artık bilmiyorum
Soran+1 yılöyle yapıcam artık
+1 yılYa uyurgezersin ya da cinler seninle uğraşıyor :D
18 Yorumla
Soran+1 yılbirşey oldugu kesinde nedir bilemem :D
- +1 yıl
ikisinden biridir sen bir kamera koy anlarsın eğer sen değilsen terket evi :D D:
Soran+1 yılaynen kamera koyucam :D
- +1 yıl
mernus eğer uyurgezerse?
Soran+1 yılkalkıp ben yapıyosam uyurgezerlik oldugunu anlarım ama kendiliğinden oluyorsa o başkadır işte
- +1 yıl
uyurgezerliği kendini izlemeden anca ayakta veya başka bir yerde uyanarak anlarsın oda biri olmadan çok zor uyurgezerliği hafife almayın cinayet işleyip bütün delilleri uyurgezer haliyle temizleyenler var.. Eğer kamerada gözükmesse bu işte birşey var.
Soran+1 yılişte aynen öyle bunu öğrenmeninde tek bir yolu var kamera bakalım nolucak
+1 yılUykunda yapıyor olabilirsin. Veya arada boşluklar varsa zaman kavramıyla ilgili çift kişilik olabilir. Sen uyurken o kontroldedir belki.
00 Yorumla
+1 yılUfak bişey rica edicektim ama mesajın kapalıymış kardeşim :/
04 Yorumla
Soran+1 yılburdan söylesen?
- +1 yıl
Gerçekten söyleyebilecek olsam söylerdim :/
Soran+1 yılönemli birşeyse mesajı açıyım
- +1 yıl
Benim için önemli birşey kardeşim fakat açmana gerek yok bana mesaj atarsan yazabilriim sana :/
+1 yılGece uyanıp sen çekmissindir şarjdan ve uykun ağır olduğu icin hatırlamamıssındır veya en kötü ihtimalle uyurgezersin sister.
010 Yorumla
Soran+1 yılşarj olayı basit onu geçtim zaten ama gecenin bir körü kalkıp yatagını düzgünce toplayıp üstüne öylece yatmak ve dün gece oldugu gibi baş ucumda olan telefonu odanın diğer köşesindeki çekmeceye koymak nedir yani
- +1 yıl
O zaman muhtemelen uyurgezersin sister. İmkanın varsa kücük bir kamera al gece görüş 8 saat çekim süresi olsun 12 de baslat sabah kalktıgında izle bakalım
Soran+1 yılÖyle yapıcam aynen
- +1 yıl
Yap yap sister en azından uyurgezersen erkenden öğrenir önlemini alırsın.
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
hayata olumlu baktıktan sonra bir sorun cıkmaz sister.
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
Hadi bakalım o zaman kendine iyi bak umarım bir sorun cıkmaz :)
Soran+1 yılteşekkürler sende kendine iyi bak sağol :)
- +1 yıl
Eyvallah, ne demek :)
+1 yılValla bende bu sene 3 kez eve geldiğimde iç çamaşırı çekmecem açılmış içindekiler sağ sola saçılmış buluyordum annem ya da babam yapmamış kedilerim vardı evde onlar yapıyodur kapıyı kapatıp çıkmaya başladım evden yine aynı anlamadım yani
00 YorumlaKülotta bir ıslaklık var mı onu kontrol etmek lazım.
00 YorumlaYa uyurgezersin ya da seninle oynuyorlar üçharfliler :) benim de başıma gelmişti:)
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl birşey gelmişti :D
Soran+1 yılyok artık yaaa :D
Diğer konusunda 464 cevap paylaştı. Bence gece senin haberin olmuyor ama sen yapıyorsun bunları
07 Yorumla
Soran+1 yılgarip olanda o zaten kalkıp ben nasıl telefonumu şarjdan çıkarıp çekmeceye koyuyorum ya da yatagımı toplayıp tekrar yatıyorum
Soran+1 yılal işte yani gelde düşünme :D
Soran+1 yılaynen öyle düşüncesi bile kötü :D
Soran+1 yılumarım :)
+1 yılBunu öğrenmenin tek yolu var telefonunu video bölümüne al gece yatarken kayit yap sabah bak ;-))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir problem olduğu ortada da bunun sebebi sen den mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum,
03 Yorumla
Soran+1 yılama ne olabilir başka işte
Cevap sahibi+1 yılUyku sırasın da bir problem yaşıyorsun istem dışı kalkıyor dolaşıyor olabilirsin bu sırada da eşyalarının yerini duruşunu değiştiriyorsun
Soran+1 yılmuhtemelen malesef öyle
- Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyurgezer olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide bilemiyorum
+1 yılAnnenden başka biride yok galiba evde
00 Yorumla
+1 yılUyur eşya yer değiştiricisi olmuş olabilirsin
00 Yorumla
+1 yıluyur gezersin ya da uykun çok ağır
00 Yorumla
+1 yılToy story seyret, cevabin orada :)
00 YorumlaDiğer konusunda 361 cevap paylaştı. birisi delirmeni istiyor galiba:)
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :D
Seni yokluyorlar dikkat et :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :d
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Paranormal aktiviti, kamera koy
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam evet
Soran+1 yılkesinlikle bildiricem
+1 yılben korktum senden :///
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla bende öyle :D
- +1 yıl
nasıl yatıyosun ya gece ben vala tek kalırken biraz ışık olmadan yatamıyorum :))
Soran+1 yılvalla öyle karanlık falan sorun değil benim içinde bunları ne ara yaptıgım merak konusu :D
- +1 yıl
sen bence uyurgezersin ben seni öyle görsem hıkık diye giderim vala :)
Soran+1 yılhahaha o da güzel :D
- +1 yıl
nesi güzel gidecek olan benim be :)
+1 yılKardeşin yapıyodur.
Ya da baban02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim yok ablam var o da çanakkalede babamda annemde böyle şeylerle öldürsen uğraşmazlar
- +1 yıl
Tamam
odayı bir okut sen en iyisi :)
010 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kötü düşünmeyelim ya :)
Soran+1 yılyok artık o kadarda değil :D
Soran+1 yılyok tabiki ama öyle olumsuz düşünmeye gerek yok yani şimdi :D
Soran+1 yılamaaan dimi ya :D
Soran+1 yılsağol ya :D
Besmelesiz koyduysan cinler kullanir gece
00 Yorumlauyur gezersindir muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yılaynen
Hatırlamıyorsundur.
11 Yorumla
Soran+1 yılgarip olan o zaten uykumdan uyanıp ne ara onları yaptıgım
Cinlere dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılfelaket tellalısın maşallah :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer yalansa daha beter olman dileğiyle :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyalan olmasını inan çok isterdim :D evdekilere anlattığımda yorgunluktan uykusuzluktan uyku arasında kalkıp yapmışsındır diyolar anca
Gizli Üye(30-35)+1 yılkamera en mantıklısın :)
06 Yorumla
Soran+1 yılbencede :)
Cevap sahibi+1 yılonun da yeri değişmesin :P :))
Soran+1 yılyok canım o kadarda değil :D
Cevap sahibi+1 yılşimdiden yarın sabahı merak ediyorum doğrusu :))
Soran+1 yılaynen öyle hemde nasıl :D
Cevap sahibi+1 yılgüncelleme yapsana yarın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece uyumadan önce odaya kamera kur
00 Yorumlakedidir kedi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım