Sabah uyandığımda eşyalarım yer değiştirmiş oluyor?

OKUYUN NE OLUR..
geçen haftalarda da oldu ben normalde her zaman telefonumu baş ucumda şarja takar öyle yatarım ve pikeme sarılır yüz
üstü yatar uyurum ama sabah 5 gibi uyandım tuvalete gittim sonra dikkatimi çekti telefonum şarjdan çıkmış şarjla yan yana duruyordu ve pikem düzgünce örtülü onun üstüne yatmışım sadece ucuyla bacaklarımı örtmüşüm hadi dedim belki annem çıkardı şarjdan diye sabah onada anlattım hayır ben çıkarmadım ayrıca üstünü örtmeye diye geldiğimde gece üstün örtülüydü dedi anlayamadım bir türlü gece uyanıp yatagımı toplayıp şarjımı çıkarıp tekrar öyle yatmışım takmadım pek ama bugünde geldi başıma sabah bir uyandım telefonum şarjda yok yine acaba dedim geç yattım uyuyamı kaldım telefonla diye yatagın içine yerlerede baktım yok 12 ye alarm kuruluydu alarm çaldığında telefonumu odanın kapısının yanındaki masamın çekmecesinden buldum nasıl oluyo hiç anlamıyorum annem yine kalkıp koymuşsun demekki diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
çanakkaleye geldim iki günlüğüne yazamadım ama bu seferde gece yatarken yatagın yanına yere çantamı koydum telefonuda fermuarlı gözüne koyup fermuarı çektim bu seferde sabah uyandıgımda telefon çantanın üstündeydi
Güncellemeler
+1 yıl
uzun zamandır bu eşyaların yerini değiştirme olayını yaşamıyorum sadece geçenlerde olmuştu yine ablam anlattı ablamın bir sağlık sorunu var kalkamadıgı için benden annemi çağırmamı istemiş oturmuşum yatakta ne sarısı yeşil nerde kırmızı nerde demişim gitmişim mutfaga su içip tekrar oturup kırmızıyı yeşili sorup durmuşum
Sabah uyandığımda eşyalarım yer değiştirmiş oluyor?