Selam arkadaşlar, aranızda balık kokusundan nefret eden ve ya yemeyen var mı? Bana doktor balık ye diyor, kokusunu sevmediğim bir tarafa, yedikden sonra midem bulanıyor.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Ben balık besliyodum akvaryum almıştım icinde japon çöpçü beta falan değişik türden balıklarım vardı sonra bakmamaya başladım ve birbirlerini yiyerek öldüler.. O zamandan beri kendime kızıp yiyemiyorum..
Lüks, açık bir mekanda balığın yoğun kokusunu duymadan yerseniz mideniz bulanmaz diye düşünüyorum.
Ola bilir
balık kokusunu kimse sevmez sanırım.. ama balığı severim.. sende ev yerinde dışarıda yesen kokusunu alamayacağın bir yerde?
Dışarıdakı balıklar buzluktan çıkarak bişmiş oluyor, ondan.
arkadaşım sende öyle desek olmuyo böyle desek olmuyo :)) sen kafaya koymuşsun yememeyi
:))
Haklısın aslında, ama Türkiye'de yeyecen dışarıda.
bilemiyorum artık :)) olmadı konserve al ton balığı salataya koy ye
Ben cok severim haftada bir iki defa mutlaka yerim :)
Cevap
20Cevap
Ben genel olarak hiç bişiyden tiksinmem.
mesela, canlı kurbağa.
Yiyebileceğim ve tiksinmeyeceğim birşey
:O Nasıl yani?
Canlı canlı mı yersin? Yoksa kebap mı yapıb? :O
Yedin mi? :O
Ben sevmem bende zorunlu olarak 6 ayda bir yerim işte.
balığa bayılırım. miden bulanıyorsa ekmek arası bol yeşillikle ye bence.
Balığı ancak motorumla tr turuna falan çıktığımda yanıma konserve şeklinde olanını alırım. Genelde yemem. Yersem de hep Mudanya gibi yerlerde olmuştur. Kıssadan hisse kokusunu da kendisini de sevmem
Aynen hayatta yemem. Evde yapıldığı zaman da çıkarım dışarı o derece tiksiniyorum...
balığı severim ama şu kılçık olayı yüzünden yiyemem
ancak ayıklanmış olacak
Balık mükemmeldir bence. Değiş şekillerde pişir bence ve yanına bir şeyler daha ekle patates vb şeyler :))
Ben cok severim haftada bir iki defa mutlaka yerim :)
sadece pişmeden önceki kokusunu sevmem piştikten sonra aç yanına bir ufak raki bak bakıyım nasıl oluyor :))))
denız urunlerını severım hepsı yaralıdır ,, yıyebılmen için yagda kızarma bugulama seklınde yap boyle alısabılırsın
bende balık hiç sevmezdim ama kalamar karides dil balığı ve bazı 3-4 balık çeşidini seviyorum.
Balıgı severim ama bende sivilce yapıyor lanet olsun 7 aydır balık yemiyorumm ://
Balık yiyemiyorsan balık yağı kapsülü alabilirsin.
Evet. Aklımda vardı aslında, kışın içerim diye düşünüyorum
baligi severim ve taze balik kokmaz canik
Nerelisin denizden uzak bir yerde yaşadığın belli
İsveç. Göteborg. 4 tarafım göl. Balıklar bol ve ucuz. Laks en iyisi diyorlar, ama kokusu ve yağı ağır.
Tahmin etmiyorum
Ben yazın kan tahlili yaptırdım ki, bakayım belki kanımda alerji var, deniz hayvanlarına karşı. Çünki mide bulantısı yapıyordu. Cevap negatifdi. Hiç bir ürün alerjim yoktu. Hem deniz hayvanlarına, hem fındık, süt felana.
Artık bilemedim
aciksasi rakiyla guzel oluyor.
kokusuna da kendisine de tahammülüm yok
Hamsıden baska balık pek yıyemem kanks
yok aram iyidir ne de olsa burcum benim..9
Kokusunu ayıklamasını bende sevmem ama yerim :D
Baligi cok severim :)
rakı ve balık kokusuna bayılırım
Karadenizli olarak severim :)
Bende balığı ve balık kokusunu sevmem...
Cok severim yahu :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar