Çok çirkinim lise son sınıf öğrencisiyim ve şuana kadar kimseyle çıkmadım onu bıtakın beni seven biri bile olmadı güzel kızları hördükçe daha da mutsuz oluyorum neden çirkinim ki sanki :( 1.72 boyundayım 75 kiloyum ayı gibiyim resmen çekik gözlerim var buğday tenliyim alnım bir değişik saçlarım dalgalı kahverengi burnum önden güzel yandan 1 metre alt dudağım çok kalın üst dudağım çok ince tırnaklarım o kadar şekilsiz ki kuaför bile düzeltemiyor kaşlarım çok kalın elmacık kemiklerim belirgin ölmek istiyorum ya neden çirkinim neden azıcık güzel olsaydım ne olurdu ki sanki?
Cevabın nedir?
Merhaba bro bende seninle aynı dertteydim burnum kemerli uzun ve düşük Hale’n öyle gözlerim büyük dudaklarım küçük şimdi sana nasıl bu dertten kurtulacağını anlatayım ben bir gün ağlıyordum böyle çok HEMDE çok fazla ağladım intihar etmek istedim sonra aklıma bir şey geldi lan ben okuldaki paralarımı harcamayayım dedim ve 6 ay boyunca çoğalttım en sonunda bayağı bir param oldu sonra ben kendime mavi lens aldım solocita cristal diye geçiyor sonra göbeği açık sıfır kollu arka detayı da açık ayrıca işte sonra yırtık bir şort aldım fena yırtık sonra çanta aldım püsküllü, ayağıma da bot tarzında ayakkabı aldım saçlarımı da kuaförde Ombre yaptırdım ve dudağımı her gğn 10 dakika fırçaladım ve Hale’n fırçalıyorum kan akışını hızlandırdığı için şişiyor botox gibi çoksel oluyor işte boyunluk falan yüzük falan böyle çok havalı bişiye dönüştüm Huriye’n Nuri mi desem 😂 işte benim de hikayem böyle erkeklerin hepsi benimle kanka neden Çünkü onları kendime çekiyorum dekolte kalça falan herkes seninle takılmak ister şu anda herkesin istediği o erkekle çıkıyorum 😊 ben işimi biliyorum annem hoca babamda hoca kızdılar ama bir müddet sonra alıştılar emin ol senin annenler de alışacaktır bu dediklerimi yapamazsan çirkinler diyarından çıkamazsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canım benim üzülme o kadar. İlk önce kilo ver bir 60 kilo olsan yeter bol bol bakım yap yüzüne saclarina. kaslarini istediğin gibi aldir elmacik kemiklerin bence guzel herkes belirgin olsun diye makyaj yapiyor. ennn basta kendini çirkin görmekten vazgeç. ayrıca ben çekik gözlere bayiliyorum biliyor musun cook seviyorum gozlerimi çekik göstermek iicin değişik makyajlar deniyorum ama seninkiler çekilmiş çok sanslisin kendini sev !!! ^^ ~
00 Yorumla
+1 yıl1-Güzellik göreceli bir kavram olduğu gibi senin kafanda şekillenen şekil bütünüdür herkese göre değişir.
2-Güzellik kadınlarda çok önemli bir faktör değildir önemli olan çekiciliktir.
3-Çekiciliğin en önemli maddesi kendini güzel olarak görmek kendine güvenmektir.
4-İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü takma hayatını yaşa mutlu ol özgüvenin olsun insanlar özgüven taşıyan şahsiyetlere hayran olurlar.
5-Kadın olarak kendine bak kendini çirkin olarak görüyosan daha fazla bak spor yap dengeli beslen kendinle ilgilen ve kendini sev.
6-Yaşın itibariyle etrafında olan erkeklerin sadece güzel kızlardan hoşlandığını görüyorsun unutma güzellik sadece cinselliğe hitap eder kalbe ve sadakate değil yaşıtların olan erkekler şu an sadece cinsel obje olarak gördükleri kızlarla ilgilenirler.
7-Yaşları birazdaha ilerleyince güzelliğin boş olduğunu anlayacak sevgiyi sadakati ve tabiki özgüven ve bakım olan kadınları arıcaklar yani bu zaman üzerinden yorum yapma yaşın ilerledikçe herşey değişecek.00 Yorumla
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha lisedesin ve belliki bakım konusunda çok cahildin, ama bunun sebebi sen değil Annen. Seninle hiç ilgilenmemiş.
İnan bana 27 yaşına geldiğinde Erkekler senin için kapışacak :-)
Yapman gereken sadece kişisel bakım ve giyim konusunda daha dikkatli bakman. Bahsettiğin o çirkinleştirici undurların hepsi aslında çok sexy.. Çekik göz, Belirgin elmecık kemikler, Kalın dudak.. sen kendine bskmayı öğren yeter00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
+1 yılBence abartıyorsun ! Kendine fazla haksızlık yapıyorsun. Şu an bile o kadar kilolu göründüğünü sanmıyorum balık etli gibisindir sanırım. bir 6-7 kilo versen oldukça güzel olur. Kaşlarını aldırabilirsin saçların ise boyatıp düzleştirebilirsin? Estetik falan düşünme dudaklarını abarttığını düşünüyorum çoğu insanın alt dudağı kalındır zaten. Yüzüne de biraz makyaj uygulamalısın mesela youtube'da kanalları izleyebilirsin oldukça faydalı olmuştu bana. Ayrıca benim de elmacık kemiklerim biraz bellidir ve arkadaşlarım çok hoş durduğunu söylüyor. Ayrıca kimseyle çıkmadıysan bu güzelliğinden değil asosyalliğinden olabilir mi? Mesela arkadaşlarının sevmediği birkaç huyun olabilir belki. Önce bunları düzelt huy çok önemli yardımsever güvenilir ve sosyal birisi olursan arkadaş çevren genişler biraz da sıcakkanlı ol.. Ama önce yapabileceğine inan yoksa olmaz bu iş. Hatta kendini beğen ! Olduğun gibi kabul et. Kısa sürede başaracaksın bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Güzel olsaydın da bu sefer erkekleri süründürürdün..:)) Hayat böyle bişey işte. Ama yine de umutsuz olma. Bazen çok basit imaj değişiklikleriyle insanların görünümü çok farklılaşabiliyor. Ama önce kilo problemini hallet. Bu senin elinde olan bişey. Sonra da giyim, saç, makyaj gibi konularda deneme yanılmayla kendine yakışanları bul. Bir de kendine güvenen, neşeli güzel gülümseyen insanlar her zaman olduklarından çok daha güzel görünürler.. Mutluluklar dilerim.
10 Yorumlaboyun gayet iyi zayıflarsın işler düzelir.
kıl tüy işleri kolay. yaşın daha 18-19 dur bakalım.
her kör satıcının topal bir alıcısı vardır. sıkma canını ama mücadele etmen de lazım.
emin ol seni sen yapan bir özelliğin vardır ve bu bir erkeğin gözüne batmana yardımcı olacaktır.
aşık veysel der ki '' sendeki güzellik 10 para etmez şu bendeki aşk olmasa''10 Yorumla
+1 yılya sen derslerine bak. yarın bir gün kariyerli bir hanımefendi oldugunda peşinden koşanı çok olur. eğer sen kendine saygı göstermezsen kimse sana saygı göstermez. acele etme. 3 tane ukala ile zaman geçirmektense otur derslerinde başarılı ol sonra o ukalalar senin arkanda gezerler.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım kendini yıpratma kendine hakaret etme. asla ve asla kendine çirkin deme. sende çevrendeki kızlar kadar güzelsin. kendini mutsuz görmene hiç gerek yok. boyuna göre çok iyi ideal kilodasın. çekik gözler , buğday ten , dalgalı saçlar çok güzel sanada çok yakışır.
çok abartıyorsun. dudakların o kadar çirkin olamaz. burnun hakkında zaten çok abartılısın. ölme düşüncen çok gereksiz. hayatta yaşadıkça daha güzel olabilirsin. ölüm çare değil00 Yorumla
+1 yılElmacık kemiklerini belirgin hale getirmek için ameliyat yaptiran kadinlar var bu iyi birsey bence tirnaklarini biraz uzat oyle duzeltmeyi dene birde turkiyedeki kadinlarin boy ortalamasi 1.65in altinda seninki 1.72 ustelik benden uzunsun daha ne istiyorsun seni kimsenin begenmedigini nerden biliyorsun kaşlarinida kuafor veya sen kendin alabilirsin seni kimsenin begenmesine gerek yok kendin begen yeter kardeşcazımm :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKendini güzelleştirmek senin elinde :) Öncelikle kilo ver, sağlıklı bir şekilde. Spor yap düzenli olarak, göz büyütme makyajı var dışarı çıkarken deneyebilirsin, saçlarına bakım yap, kaşlarını yüzüne yakışacak şekilde aldır. Elmacık kemikleri belirgin olunca çok hoş duruyor bence hatta makyaj yapıyorlar sırf elmacık kemiklerini ortaya çıkartmak için. Burnun ve tırnakların için bir şey demedim çünkü her insanda kusur vardır. Sen kusurlarınla güzelsin.^-^
01 Yorumla Allah'ın yarattığına isyan etmek olmaz - çok güzel olunca ne oluyor ki sanki - her şey kişilikte biter ruh güzelliğinde biter belki de sende olanlar bir çok kızda yoktur hiç bozma moralini - hem daha zamanı var - ama kilo vermeye çalış bazı şeyler de insanın kedi elindedir azim denilen bir şey var değil mi ;)
00 YorumlaNeden Çirkinim ki falan deme ALLAH Seni Böyle Yaratmış Başkaları Beğenmese Nolcak ki ölürmüsün? Tamam Güzel Olmakta Lazım Biraz Kendini Bakarsan Emin Ol O Güzel Dediğin Kızlardan Daha Güzel Olabilirsin Takma Böyle Şeyleri Kafana Bende Kendimi Tipsizim Falan Diyodum Bazıları Dalga Geçiyodu Tipimle Ama Şimdi Çok Sükür iyiyim Kafana Takma Böle Şeyleri Dediğim Gibi Psikolojini Bozarsın :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılfotonu koy 10 üzerinden giderini hesaplayalım dememimi bekliyorsun anlamadım. Bak canım kardeşim seni bilmiyorum ama etrafımdaki kızların hepsi ruj makyaj saç düzleştirici vs vs kullanıyor ve sonuc olarak maskenin altında bir canavar yatabiliyor ama çoğu erkek bunu farketmiyor. Yanlıs analama sana canavar demiyorum ama inan bana kendin için daha fazla vakit geçirirsen farkı göreceksin belki bir Natalia Poklonskaya olamazsın ama giderin olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bu zamanda yüz güzelliğine değil fiziğe bakıyolar ve senin de boyun var kilo versen tamamdır.. ben öyle çirkinler gördüm ki yanların da ne bebeler var hiç takma bunları.. yüzünü de beğenmiosun estetik yaptırırsın ilerde yaşın küçük bakma çevrndeki kızların sevgili yaptığına emin ol hayatlarını sömürüyolar öyle.. ünv kazan kile ver bu yaz istersen ben yardmcı olurm diyet konusnda
10 Yorumla
+1 yılÇok çirkinim çok mutsuzum neden beni kimse sevmiyor? tarzındaki özgüvensizliğin dışardan anlaşılıyodur ya da sevgili olunca ayrılma durumundaki olayı yaşamamak içinde olabilir
00 Yorumla
+1 yılhmm anlattığın gibiysen dueum vahim ama abartıyorsun sanki biraz ya. kompleks yapma şükret bence. beterin beteri var. kör olduğunu kolunun bacağının olmadığını düşünsene birde. herşeyden once sağlıklısın buna şükret ve biraznkendine güven. :/
10 YorumlaBence sukretmeyi bilmelisin. Gözleri gormeyenler var, hastalıktan dolayi saclari dokulenler var zayifliktan olenler var cuce olanlar var. Neden boyleyim demek yerine buna da şükür Allah'im desen belki de boyle mutsuz olmazsin :))
00 Yorumla
+1 yılAptal çocuk :)
Daha lisedesin be kızım hele bir büyü vücudun yerine otursun.
Unutma küçükken çirkin olan büyüdüğünde güzel olur.
Çirkin ördek yavrusu misali nasılda kuğu oluvermişti.00 Yorumla:) sandığından daha güzelsindir
https://m.youtube.com/watch?v=n31ep-boJPI00 Yorumlatobe de ya allahın gücüne gider. herzaman dahada kötüsü olabilirdi diceksin. hem illa güzel olunca mutlu olunmuyo dış görünüşü unut. moralini gereksiz şeylerle bozma.
02 YorumlaSpor yapmaya başla, sevdiğin bir hobi bul kendine, sabahları kahvaltı yapmadan 1 saat koş veya hızlı tempo yürüyüş yap. En önemlisi kendine güven ve hayata "bende varım" de. Kimse mükemmel değil bunu unutma...
00 Yorumladaha lisede sin. çıkmak için geç kalma durumu yok. bence fazla yükleniyorsun kendine. nerdeyde depresyona girmişsin. karamsar olma. kendinde ufak değişiklikler yap. mutlu olursun.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Günde bir saat yürü yediklerine dikkat et kilo için.. Kilo verdikçe kendini daha güzel hissedeceksindir.
00 YorumlaKaslarini aldirirsin elmacik kemikleri avantaj takma tirnak al en basitinden. Bes kilo versen bile yeter burnun onden guzelse problem yok birazcik barisik ol kendinle
00 Yorumlasen allahın yarattığı yer yüzündeki en mükemmel canlısın İNSANSIN çirkin filan değilsin öyle düşünme sadece bazıları çok süslü eminim sende çok güzelsindir
00 Yorumla
+1 yılLa kızım manyakmısın sen insan bazı şeyleri nasıl görmek isterse öyle görür bence abartıyorsun ve kendine güvendiğin sürece dış görünüşün o kadarda önemli değil bence.
00 Yorumla
+1 yılben serhat resimdeki benim. benimde hiç sevgilim olmadı istemediğimden ve evden hiç cıkmam hep şiir yazarım günlük tutarım deger evrmek paylaşamak biriyle mutlu olmak isterim tanışmak istersen tanışabiliriz
02 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın sacma ama doğru söylüyorum gercekten dürüst ve samimice birbrimizi sever saygı duyarız ben gercekten eminim yani. sizde eger inaırsanız ve benle arkadaş olursanız gercekten mutlu bir yaşantımız olabilir
- +1 yıl
bir şeyler söle hayır demek zor değil istemiyorum demek zor değil ama böle yapmak hoş değil. bişey sölermisin evet mi.
Kim güzel ki kendini güzel zanneden toprağın altında gör bak ateşi içinde nasılmış güzellik.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. boşver dostum güzellik para etmiyor güzel insanlarıda görüyoruz hepsinin havasından yanına yaklasılmıyor hepsinde bir ego var boşver çirki ol ama içindeki insanlığı kaybetme
00 Yorumla
+1 yılDaha lusedin benin yirmisekiz oldu kimse sevmedi bir kiza bile acilamadim hic sen duzgun ol bizde buna guveniyoz ama bende cirkinim nabalim takdiri ilahi olmeyi asla dusunmem inanclarima ters
00 Yorumlaokadarda şişman değilsin kanka unutmaki çirkin bayan yoktur bütün kadınlar çiçektir biraz yardım ile kendinde yapabiliceğin değişime sen bile inanamıyabblirsin
00 Yorumla
+1 yılama kardeşim seninkisi isyan biraz sabır sen ALLAH için yaşıyosun bir erkek için değil Allah inşalah bir kısmet çıkarrır karşına. hem acelen ne aşk için, benim şuanda bile yok yaş 22... :)
00 Yorumla
+1 yılNe zaman bu saçma düşünceleri kafandan silersen o zaman güzel olursun emin ol hem ne bu güzellik yani her güzel kızı doğuştan güzelmi sanıyorsun sen hayır tabi kuaför ile makyaj ile tabiki
00 Yorumla
+1 yılSeni de Allah yaratti Allahin yarattigi hic bir şey cirkin degildir kendine saygi duy
00 Yorumla
+1 yılSeni Allah yarattı Allah'a isyan ediyorsun dikkat et..
10 Yorumlayuh yaa... isyanın böylesi..
sakin ol sakin.. herkesin bir alıcısı var bu dünyada rahat ol...00 YorumlaÜzülme ben de tipsizim insan belli bir süre sonra alışıyor, kader diyor. Belki seni de beğenen vardır söyleyemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılGel seveyim yahu. Sen benimle neden tanışmıyorsun ki? Hııı?
00 Yorumla
+1 yıl1.72 boyundasın 75 kilosun bir 10 kilo versen senin için iyi olur
00 YorumlaMutlulukla güzellik arasında herhangi bir doğru orantı yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartmissin :)
iki güne birseyin kalmaz
dertlenme bos yere00 Yorumla
+1 yılKızım güzelliğin bittiği yerde fiziğini kullanmak başlar.
00 Yorumlasenide seven cıkar umutsuz olmana gerek yok başkalarına bakıp niye üzülüyorsunki?
00 YorumlaDiğer konusunda 443 cevap paylaştı. Bakimli ol biraz. Kilik kiyafetine de dikkat et gerisi gelir zaten
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik çirkin ördek yavrusu olsanda, ileride kuğu olabilirsin...
00 Yorumla Kulun İsyan etmeğe hakkı yoktur İsterse taş olarak yaratırdı Yaratan!
00 YorumlaBende oyleydim hayla oyleyim salla cirkinlikte guzeldir
00 Yorumla1 metre alt dudağın benim kafamı komple içine alır fazlla sallamışsın camış
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 metre derken burnumu kastetmiştim ayrıca ağzını topla camış ne ya!!!
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
@aydınces, yaşından basından utan konustugun kelımeye bak karaktersiz adamın tekisin ki senden kucuk bir kızla nasıl konusulacağını bilmiyorsun aile terbiyen bile yok. Bu ülkede senin gibilerin yaşamaya bile hakkı yok !
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelkide bu şansı karşı tarafa vermemişindir olamazmı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sanmıyorum öyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin alsında çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır kendine bakmıyormusun ne
Soran+1 yılBana kalsa çok daha bakımlı olurum ama annem laf ediyor
Cevap sahibi+1 yılÇirkin olduğunu sanmıyorum ben inanmıyorum sen gercekten çok güzel olmasanda güzelsindir eminim ama sen kendine kuruntu yaptığın için kafana takmışındır
bu kadar tarif etmek için uğraşana kadar bir resim at da biz karar verelim
00 Yorumlaİsyan etme. Zamanı gelince sende mutlu olursun. Sadece sabır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir söz var bilir misin çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bir erkek dese anlarim ama bir kiz diyince sasiriyorum. Spor+makyaj+bakim+giyim ile duzgun bir hale gelemeyecek kiz gormedim ben.
00 Yorumla
+1 yılVhatsaptan size bişey sormak istiyorum yanlış anlamayin
00 Yorumla
+1 yılGece gece niye uyumadın bakiim sen güzellik uykundan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ettiğin tarif bence çirkin değil ve anlattığın tipteki birine 4yıl aşık oldum karşılık bulamadım
00 YorumlaSıkıntı vücudunda değil bu dediğimi bir düşün
00 Yorumlayorum atmak için sallamasyonu abartmıssın..
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendini sevmeli gerisi mühim değil :)
00 Yorumlaİsyan etme kanks çarpılırsın valla hülazim
00 Yorumla
+1 yılfoto yok mu ya özelden at ona göre yorum yapım
00 Yorumla
+1 yılsen böyle karamsar olursan kimse olmaz hayatın da
00 YorumlaBoyun iyi kilon fazla birde bakımlı ol yeterli.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem