akustik veya klasik bişeyler alıcam
Gitardan anlayan arkadaşlar, gitar alıcam ama bilgisizim diyebilirim. önerisi olan var mı?
akustik veya klasik bişeyler alıcam
Klasik ve akustik arasındaki farkları iyi kavra bence :) İkisiyle de yapabileceğin şeyler çok farklı olacaktır,
Biraz oku, araştır, ne önemli anla.
İyi bir şey alma, sonra tavana asılıp çürüyor, yazık.
Bir öğrenci gitarı al, baktın oluyor verdiğin 80-100 tl seni çökertmez merak etme. Gidersin, bir süre sonra iyisini alırsın.
Yardımcı olmak için de elimden geleni yaparım, özelden yaz :)
sadece müzik dinliyorum. bir altyapım yok. sadece ingilizce dinliyorum. rock ve pop şarkıları seviyorum
özellikle. kaç yıldır gitar almak istiyorum 20 yaşındayım. hayattan soğudum istediğim birşey yapıyım en azından bir deneyiyim
Özelden yazar mısın?
Düzgün bir karar verelim,
Klasik gitar ile rock çalmanın pek bir anlamı yok, klasik gitar klasik müzikte kendini belli eder.
Gidip klasik gitar alacak birisinin Cort veya İbanez alması da çok anlamsızdır, Manuel Rodriguez falan varken :)
Dur bakalım, konuşalım bi.
zaten şimdilik pop müzikle uğraşırım, elektro almıyacağıma göre klasik veya akustıkden birini almalıyım
Garaj. org dan alabilirsin.. İlk kez başlıyacaksan ucuz yollu birşeyler seç.. Acemiliğini at.. Sonra güzel birtane alırsın.. Cort serisinden alabilirsin başlangıç olarak.. Onların fiyatlarıda 300 den başlar..
Gel benimkini sana satıyım 90 a almıstım ben bir kac sene önce.. Siyah.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar