Hayatımız sınav diyerek dert yanıyoruz ya. Sınav olmasa nasıl seçilirdik peki?
https://i.hizliresim.com/aqWJad.jpg
https://i.hizliresim.com/aqWJad.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amerika da universite sistemini soyliyim liswdeki derslerinizin basri notu seni universitenin bolumune tasio ama sirf not degil fizik not ortalamasi 95 olan ogrenci 80 olana gecilebilio nedeni de proje ve ders disi aktiviteler adam fizikle alakali kuluplerde gorev almis oluo arti puan kazanior ayrica yeteneginde is goruor nasil mi ornegin ben 12 sene okul takimlarinda basket oynadim 6 defa il sampiyonlugu yasadim beni basketbol takimi basarili bir universite almaya calisior derslerimi zorlamior ve basketci oluorum bu gibi yaptigin her ders disi aktivite yani yeteneklerinle de cok iyi bir universitede okuabiliosun ana liseyi ot gibi gwcirdiysen notlarinda saglam degilse babanda zengin dwgilse okuamiosun
Sınavlara ithafen,
Bunca dert tasa bize gelmeseydi nasıl tecrübe edinirdik?
İlahi kudretten ithafen bize dertler ve sıkıntılar karşısında isyan edicek mi sabredicek mi yaşamı sunulmasaydı
Herkes aynı değerlendirilseydi kimin çürük kimin sağlam olduğunu nerden bilecektik?
Sınav bence yerli yerinde bir terim uygulanması gerekiyor.
secilmeden secmeden olani yasasaydik mesela. ama olmayan olgulari durumlari tartismal cok anlamli degil. neticede olan bu sinava tabiyiz. duzen bu beynin kurulu mekanigi sisteme hizmet ediyor. zincir kirilsa yenisi devreye girer. hayat tekrara dusunce tekrar eder o yuzden seleksiyon devam etsin mutemadiyen
Cevap
9Cevap
Her seçiş, bir vazgeçiş...
En güzeli, E şıkkı:
Hepsinden biraz, ortaya karışık...
Unutma; kaosun da kendi içinde bir düzeni vardır...
Sadece, bunu herkes farkedemez, hepsi bu...
''Sen gel, sen gel, sen de gel... Sen gelme ulan ayı!''
Üniversitede kağıtlarınızı bazı hocalar nasıl okuyor onu görünce aynı soruyu gerçekten soracaksınız merak etmeyin. Acaba bu notları neye göre verdi bu hoca :))
Ne gaddar seçma bir sual sormussun cicim sen öyle bu suala cevap vermiciiiim :)
hizli gecis sistemi gibi birsey uygulanirdi heralde
yatay gecıs yapardık kanks
aralarında torpille seçilene ne demeli matmazel?
Eskiden oldugu gibi Dayimiza gore secilirdik
O piti piti?
seçim olmasa mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar