Diğer Teleskop balığı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Teleskop balığım bugün baktığımda dipte duruyordu her ne kadar ellesemde ters dönüp yuzemiyor neden olabilir? Teleskop balığı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ölecek arkadaşım. Düzelmiyor böyle olunca akvaryumda başka balık varmıydı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 yıl once yanında bir balık vardı o öldü tek başına 1 yıldır yaşıyor Yorumla bibakıpgidiyorum +1 yıl Ömrü tükenmiş. Başın sağolsun şimdiden. Böyle olunca toparlayamıyolar bir daha Yorumla
herooo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Bu şekilde olduklarında ne yazık ki ölüyorlar. Vitamin alıp şansınızı denemelisiniz. 0 0 Yorumla
UmutBerkeCTKY Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Duzelebilir benim balığım 2 gün yem yemeden dipte yan yattı akşam karnina hafif dokunup ağzına ufledim solunum problemi olmuştur büyük ihtimalle ölecek diyenlere takılma 0 0 Yorumla
KayıpPsikopat Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl ölmüş bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ölse suyun üstüne çıkar ama benimki dipte duruyor Yorumla KayıpPsikopat +1 yıl hareket var mı Yorumla Soran +1 yıl Akvaryuma elimle vurunca hareket etmeye çalışıyor ama dönemiyor Yorumla KayıpPsikopat +1 yıl hımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ölecek arkadaşım. Düzelmiyor böyle olunca akvaryumda başka balık varmıydı?
1 yıl once yanında bir balık vardı o öldü tek başına 1 yıldır yaşıyor
Ömrü tükenmiş. Başın sağolsun şimdiden. Böyle olunca toparlayamıyolar bir daha
Bu şekilde olduklarında ne yazık ki ölüyorlar. Vitamin alıp şansınızı denemelisiniz.
Duzelebilir benim balığım 2 gün yem yemeden dipte yan yattı akşam karnina hafif dokunup ağzına ufledim solunum problemi olmuştur büyük ihtimalle ölecek diyenlere takılma
Ölüyor
ölmüş bence
Ölse suyun üstüne çıkar ama benimki dipte duruyor
hareket var mı
Akvaryuma elimle vurunca hareket etmeye çalışıyor ama dönemiyor
hımmm