evet beyler bayanlar, hangisi doğru ben ten rengi dedim ama saç diyenlerde var
Saçı siyah olana
Yanık tenli olana
esmersen güzelsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tene gore tabiki. Saca gore degil. Yuzu beyaz saci siyah olana kumral denir, esmer tenliyede esmer. Beyaz tenli sari sacliyada sarisin denir,
kumral bugday tene denir beyaz ten kara sac kara göze nasıl kumral denir o bildigin esmer oluyo hani su kasını kaldıran kız vardı ya sarrah ellen youtube da onun gibi o kumral işte bende kumralım kara kaslı biriyle ben aynımıyım sımdı benim saclarım kum gibi gözlerimde bal nasıl sıyah saclı biriyle aynı katogorıdeyım
saç siyahsa esmer oluyosun zaten tenin karaysa sacında sıyah olucaktır muhtemelen esmer oluyosun yine yani sactan bakılır
beyaz ten siyah sacta esmer oluyo bu arada
kavanozdahatun öyle demiyor ama
hıı bak bu bıraz karısık ama bunlara da kumral deniyo cunku öz renkli böyle insanların olma oalaslıgı biraz zor yani sarısınken siyaha boyatabiliyolar böyle yabancı ünlüler tanıyorum göz mavi kalıyo sonra
yani dogalda sarısın olup sacıonı boyatmısta olabilir diyorum böyle ünlüler var
ama dogal hali böyleyse kumral denir cunku göz renkli
attığım linkteki adam beyaz tenli mesela bende öleyim bir tek gözlerim kara ben esmermi olyorum yani saçımı kazıtsam bana nasıl esmer diyebileceksinki
kaşalrının renginden gözlerinin için koyulugundan sana gayet rahat esmer derim herhalde kumral bildigin kum gibi oluyo ben öyleyım mesela sacarım koyu kumral gözlerim cok acık bal gibi tenimde bugday bildigin kum gibi görünüyorum iştee kural böyle oluyo soruyosan eger bizim sınıfta bir cocuk var o da beni gibi kumral diyoruz zaten
https://scontent-b-fra. xx. fbcdn. net/hphotos-ash2/t1.0-9/12959_10200924960339787_216138337_n. jpg bu benim esmermiyim şimdi
tıklıyorum acılmıyo
acamıyorum direk basıınca acılanı yok mu bunun :D
evet bildigin esmersin işte kumral örnek veriyimmi bak mesla bir ara sarrah ellen diye bir kız vardı youtube da kaslarını oynatıyodu o kız gibi ben deöyleyim o kızıbiliyosundur
evet kız kumral ama beyaz ten-kara saç kişiden kişiye değişiyor gibi farklı düşünenlerde var :)
farklı düşünemek ilgisi yokki bunu kuraı böyle sen bir sarısınma gidip esmer diyemezsin ki bir esmerede kumral diyesin dogrusunu benden duydun işte
teni esmer olna a tabikide nasıl bir soru aynı benim gibi işte bir nevi kömür sayılıyoruz toplumda :D
Cevap
1Cevap
Saçı siyah teni beyaza ne denir?
bende onu merak ediyorum öyleyim çünkü, gözlerde kara saçlarda kara ama ten beyaz
teni bronz saçıda kara olcak
esmersen güzelsin derler :)
b şıkkı galiba.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar