- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılKandırada o sokak köpekleri olmasa iyi bir yer aslında
hic sevmezdim. ama cok yakinindayim su izmitin019 Yorumla
Soran+1 yılnerdensin kandıra da değil anladıım :) ama kandıranın insanı cidden çok iyidir severim :)
- +1 yıl
2006 gibi ordaydım. yani kandırada:.. şimdi geldim gebze de firma açtım :)
kandıradaki o falezler unutulmaz
Soran+1 yılmemleket kandıra mı? haklısın ama artık kandırada çok gelişti, bence türkiyenin en güzel köylerini içinde barındırıyor. hayırlı olsun işin :)
- +1 yıl
yok be... ben egeliyim... kandıra da mahsur kaldım 2006 da... 2 hafta kadar kafelerde fal bakarak yaşadım. sonrasında ayrıldım oradan.. sonra bir çok şehire yerleştim ve sonunda geldim burada işimi kuruyorum. sağol
Soran+1 yılfal mı :) hakkında hayırlısı olsun inş ama iş konusunda iyi bir yer..
- +1 yıl
ee sende mahsur kalırsan bir yerde parasız pulsuz... elinden ne geliyorsa onla para kazanır hayatını idam ettirirsin...
Soran+1 yılama nerde buldu bide kandırada merkezi küçük oranın ama nebilim yine iyi başarmışsın
- +1 yıl
üni. karşısında bulmuştum. adını bile hatırlamıyorum cafenin ama önünde duran bir sokak köpeği vardi. ismini 67 koymuştum.
..
Soran+1 yılhehe :) yerin iyi o halde iyi idare etmişsin
- +1 yıl
sen nerdensin
Soran+1 yılbende izmit merkezdenşm
- +1 yıl
halk eğitimin orda bir sutlu nurşye yapan yer vardı.. karşısında da bir otel... isimler silindi ghafızamdan
Soran+1 yılzenka olmasın :) asya otelde olabilir :)
- +1 yıl
o tatlıcı ile arkadaş olmuştum. 2007 lerde 1 yıl kadar oralara geldim gittim çok. merkezee. her zamanda o otelde kalırdım. saunası vardı. ok guzel
Soran+1 yılhadi ya :) ben bilmiyorum otellerle pek ilgim yok ama baya eski bilindik bir otel
- +1 yıl
mecbur iş gereği...
Soran+1 yılhaklısın sende
- +1 yıl
hadi bakalım... sana da iyi dileklerimi sunarım şehirinde.
Soran+1 yılsaol allah razı olsun
sözüm meclisten dışarı, önceden sitenin bir sapığı vardı kocaelili hxvbjm
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :)) bizden değildir ya izmitli yapmaz öyle şeyler :))
+1 yılKocaelili değilim ama kocaelide oturuyorum uyar mı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılheralde ama zaten sende burakı olmuşsun :)) yaşayan buralıdır :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
ben yalovada çalışıyorum İstanbul'da yaşıyorum ve gebze yakın bana
115 Yorumla
Soran+1 yılgebzeyi çok bilmiyorum ama devamlı yolun kocaelide
Soran+1 yılmerkez paşa tarafşları
Soran+1 yılyoo değil :))
Soran+1 yılyok kalsın saol
Soran+1 yılsövme derken? ne alaka?
Soran+1 yılbende sana sövmedim gayet düzgün hayır dedim çok mu şey söyledim?
+1 yılİstanbul forever... :) yakınız ama gelip gidilir :))
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. amcam babaannem karamürseldeler: DD kısmetse bende yazın ordayım
01 Yorumla
Soran+1 yılkaramüreselin sahili çok güzel inş gelirsin :)
Böyle soru soranlara sorum dernekmi kurucaksiniz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılmümkünse ks'de kurarız :)
- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılsakaryaliyiz hafizzzzzz
13 Yorumla
Soran+1 yılahh ne güzel hafız olsaydım :)
- +1 yıl
olsun boooloooomm :-). biz da hafiz degikiz. yani yarim yamalak iste. kendimize yetecek kadar
Soran+1 yıliyi bakalım :)
sakarya kurtarmaz mı hafız?
15 Yorumla
Soran+1 yılo da kurtarır hemşeri sayılırız
Soran+1 yılo kadar da değil ya
Soran+1 yılbir bayan olarak sıkıntı duymuyorum :)
İzmitteniz çok şükür :)
123 Yorumla
Soran+1 yılbende izmitliyim.
Soran+1 yılburada sıkıntı yok. aslında var bikaç tane denk geldim yazanlarda vardı :) nersinden izmitin?
Soran+1 yılyok ben süpriz değilimdirde ama hava baya güzel toprak güzel kokuyor :) ama şimşek çakması o biraz tırsmaya başlattı beni:)
- +1 yıl
Korkuyor musunuz yoksa? Aslında toprak kokusu falan demişken bu kadar bunalım havalardan sonra bu hava sizce fazlasıyla romantik değil mi? Dışarı çıkıp yürüyesim var hatta, bu arada güzel sohbet edebileceğim birinin havadaki durum gibi aynı güzellikte denk gelmesi bence fazlasıyla süpriz :)
Soran+1 yılbence romantik değil sadece koku güzel inşallah gece yatarkende yağarda güzelce bir uyku çekerim die düşünüyorum. :)
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılhoşbulduk
Soran+1 yılhava sıcak ya güzel ama oruçlu baya yorucu oluyr
Soran+1 yılevet ya allah yardımcımız olsun..
Soran+1 yılsizn adınız ne?
izmit değilde İzmir var :))) :P
12 Yorumla
Kocaelli gebze;) selam olsun herkeze
26 Yorumla
Soran+1 yılaleyküm selam :)
Soran+1 yılyok gelmedim gebzeye hiç bilmem oraları
- +1 yıl
Be ben ben Gebze :D
Malatya olmuyor mu :)
18 Yorumla
Soran+1 yılmümkünse izmit :)
Soran+1 yılmalatyada bize :)
- +1 yıl
Nereainden?
- +1 yıl
Neresinden?
+1 yılkoü var izmitli sayılırım :))
11 Yorumla
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsakaryaaa :):) kandırayıda bilirim :)
114 Yorumla
Soran+1 yılkomuşuyuz zaten :)
- +1 yıl
aynen kandıraya gelmişliğim vardır :):)
Soran+1 yılkandıra çok güzeldir. düğünemi geldin bayramlarına mı? :) yoksa gezmeye mi
- +1 yıl
gezmeyede düğünede akrabalarım var orda :):) ama İstanbul'da yaşıyom
Soran+1 yılhmm anladım çok güzel :))
- +1 yıl
akrabam çıkmazsın m. etme :):):)):)
Soran+1 yılyok ya akraba olduğumuzu düşünmedim yaa :) ama sorayım hangi köyden akrabaların?
- +1 yıl
goncalarmı goncalımı ne kaymaz yolu üstünde :):):):)
Soran+1 yılyok ya o köyle bizim köy en az 1buçuk saat sirer :) baya araları var benim annemşn köyü akçaova taraflarında. :))
- +1 yıl
sen tam ne tarafta kalıyonki o kadar bilmiyom oraları :)
Soran+1 yılyani şöyle diyim kandıra cezaevinden sonra aşağı merkez kandıraya değilde akçaovaya çıkarken yukarı yol var öyle işte :) yani izmite 45-50 dakka falan
- +1 yıl
sen her yere uzaksın yaa :)
Soran+1 yılhehe yok izmitteyim ben uzak değilim :)
- +1 yıl
iyimiş
+1 yılİzmit mi? Tanrı hepimizi korusun..
014 Yorumla
Soran+1 yılneden ki? ne alaka?
- +1 yıl
Şehir gerçekten güzel de insanlarının ayrı bir kültürü ve konuşması var. Tabiki genelleme yapmıyorum.
Soran+1 yılşive genelde köylerdekilerde var yoksa konuşmada herhangi bişilik yok karışık bir şehir yani her milletten var
- +1 yıl
Yok ya şiveden bahsetmiyorum. 3 sene yaşadım biliyorum yani izmiti... Sadece biraz farklı o kadar. :)
Soran+1 yıldoğrudur ya bizim memleket olunca sıkıntı görmüyoruz ama dışardan yaşayan biri daha iyi farkeder
- +1 yıl
Evet ben baya bir kültür şoku yaşamıştım ilk zamanlar. :)
Soran+1 yılsen nerelisin ki :) aslında çok göçün olduğu bir yer :)
- +1 yıl
Ben İstanbul'dan gelmiştim. :)
Soran+1 yılaman çok büyük bir fark yok işte :) bana deselrki ist senin olsun yine izmitim memleketim derim :)
- +1 yıl
- kardişim nabeer
- o ceket dönsün kardeşim
- ayıktırıyon muu
- kesiyon muu
Vs. Böyle gidiyor.
Erkeklerin muhabbetinin üç konusu vardı: kadınlar, kavga, ot
Cidden sabahtan akşama kadar kavga ve ot üzerine dönen muhabbete ilk izmitte rastladım. Muhabbetin diğer bir kısmı da şöyle oluyor:
- kardeşim benim orda şeklim var beklerim..
- izmit çocuğuyuz şeklimiz yeter..
Müzik zevkleri de genelde arabesk rap, Müslüm, Ferdi Tayfur ve demet akalın üzerine dönüyordu. Birde burası kolejdi sen düşün... :)
Sabahtan akşama bong, bonzai, esrar vs. Tek yabancı müzik dinleyen ben birde arkadaşlarım vardı. Onlarda benim gibi şehir dışından ya da yurt dışından geliyordu.
Bilmiyorum senin gördüklerini de ben kızlarını bile erkeksi buluyordum.
(Tabiki genelleme yapmıyorum)
Soran+1 yılen nasıl bir yere düşmüşsün :) izmit çocuğuyuz şeklimiz yeter lafı tamam da ot neymiş ya :) ama müzik zevki cidden deiğin gibi :) hele kandıranın bayramlarında, erkekler hurda bir arabaya girer camları açar yolun kenarına çeker ve ismail yk açarlar :) bu tiplerede kızlar baksın ister :)) ama onların bile makarası güzel :))
- +1 yıl
Pek uyuşamadım izmitle ama tabiki güzel bir tecrübe oldu. :)
Soran+1 yılhayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Aynen öyle. :)
Gebze var :)
215 Yorumla
Soran+1 yılolsun yine memleketlim :)
Soran+1 yılizmitliyim ben :)
Soran+1 yılsıla kafeyi biliyorum ama ben takılmam öyle yerlerde :) bende gebzeyi hiç bilmem arkadaşlarım ama yolum düşmez
Soran+1 yılben genelde doğu kışlaya gider otururm :) öyle gezmem kafe falan açık alanlar tercihimdr:)
Soran+1 yılkışında çıkmam ki :) zaten çok zamnaı olan biri değilim ki :)
Soran+1 yılaslında bir nevi öyle dünyayı kurtarmaya çalışıyorum :)
Soran+1 yılçok saol aklımda bulunsun :)
Çemişgezek, şebinkarahisar
10 Yorumla
+1 yılYok İzmirli var olur mu gardaş?_
01 Yorumla
Soran+1 yılbana memleketlim lazım :) ama gelmişsin kerdeş geriçevirmiyim?
Diğer konusunda 732 cevap paylaştı. izmitliyik
12 Yorumla
Soran+1 yılnersinden?
+1 yılGandıra var 😂 Sen neresindensin
00 Yorumlagölcük :)
14 Yorumla
Soran+1 yıliyi biri daha çıktı :)
Soran+1 yılyok ya ben gölcüklü değilim :) izmitliyim :)
Gölcük
11 Yorumla
Soran+1 yılgölcüklü baya çok var ya
kadirada askerlik yaptim olurmu
02 Yorumla
Soran+1 yıltoprağına basmışsın :) yetmez mi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar :) merkezde büyüdüm
083 Yorumla
Soran+1 yılizmitte mi büyüdün?
Cevap sahibi+1 yılEvet. ailem de orda
Soran+1 yılo halde izmitli olmuşsun artık :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :) sen nerden?
Soran+1 yılbende izmitteyim
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Hangi liseden mezunsun desem?
Soran+1 yılben sana aynısını sorsam :)) benim ki bilindik bir lise :)
Cevap sahibi+1 yılBenimki de :) kal desem :))
Soran+1 yılo halde ikimiznkide kalsın :) tanıdık çıkmayalım :)
Cevap sahibi+1 yılNeden kısa adı kal mı :) benim yaş 27 tanıdık çıkacağımızı sanmam zaten
Soran+1 yılkal mı? anlamdım açık yaz :)) evet yaş farkı var ama olsun :)
Cevap sahibi+1 yılBaş harfleri k. a. l. :)
Cevap sahibi+1 yılMerkez ilçede değil ama
Soran+1 yılkocaeli anadolu lisesi mi? :)
Cevap sahibi+1 yılSen de söyle? :)
Soran+1 yılihl ama sakın açılımın yapma :)
Cevap sahibi+1 yılHastanenin karşısındaki mi :)
Soran+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılTanıdıklarım var ama benim ordan :D
Soran+1 yılkimmiş :)) benimde senin okulunda okuyan arkadaşım vardı ama senden sonra heralde girmiş olması lazım.
Cevap sahibi+1 yılBabam ve arkadaşları :D senin yaşlarında yok heralde sanmıyorum. 2005te ayrıldım ordan ben iyidir severim ama :)
Soran+1 yılhmm :) sen izmitte değilsin yani? terk ettin desene :))
Cevap sahibi+1 yılLiseden sonra istanbula taşındım evet :) arada geliyorum tabiki. şehir gelişmiş
Soran+1 yılyani büyük şehir izmit gibi bir yer yok tanımam bilmem :))
Cevap sahibi+1 yılBişey diyim mi, hiç ihl li arkadaşım olmadı benle arkadaş olur musun :)
Soran+1 yılhani arkadaşın vardı :) ihl li :) ya da ben mi yanlış anladım :)
Cevap sahibi+1 yılTanıdığım babam ve onun arkadaşları var :)) benim yok
Soran+1 yılhee anladım :))
Cevap sahibi+1 yılYazmak istersen benim mesajlarım açık. Ama yok rahatsız ettiysem afedersin
Soran+1 yılyazarım bir ara unutma beni :)))
Cevap sahibi+1 yılUnutmam :) genç ve gizli hanım :)
Soran+1 yılgenç mi :) çok genç değilim yaş geçti artık :))
Cevap sahibi+1 yılAhaha niye ki evde mi kaldın benim gibi :))
Soran+1 yılevde kaldım denmez evde kalmak istiyorum denilebilir :)
Cevap sahibi+1 yılAaa enteresan. Beni de evlendirmek istiyorlar ben istemiyorum :) daha doğrusu kararsız kaldım sorumluluğu için endişelerim var
Soran+1 yılsenin yaşın yine var ama iyi düşün evlilik kolay değil yani
Cevap sahibi+1 yılÖyle. Erteleyip de sonra günaha girmek istemem onun dışında bir endişem yok aslında. Kendimi pek hazır hissetmiyorum bir de sorumluluk işte.. Sen niye evde kalmak istiyorsun :)
Soran+1 yılbaba evinden rahat yer mi var :) niye gidiyim ki ailem iyi bakıyor allah razı olsun. düzenim tam kocaya gerek yok :) bir 5 sene evlilik bana uğramaz ): ama nasip işleri büyük konuşmıyım da:)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel yaa sizde işler evlilik uğrayınca karar verme şeklinde :) taliplerin biri gider biri gelir ne rahat :)
Soran+1 yılaynen öyle ama sıkılıyor insan her gün biri kapıda babamda kız istemiyor o isterse tamam diyor :) ama yok ben istemiyrum :)
Cevap sahibi+1 yılHergün bir kapıda derken nasıl yani? Ben bu işleri pek bilmiyorum da :)
Soran+1 yılher gün birileri geliyor istemeye zaten sen bilmiceksin annen baban gidecek onlar beğenecek sonrada sen :)) görücü bu oluyor :))
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç kardeş :) hayırlısı olsun belki iyi biri denk gelir belli mi olur
Soran+1 yıl23 yaş :) inş yaa herkes için hayırlısı olsun ama nebilim ilerleyen zamanlarda belki
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre denk getirsin kardeş o seni arıyor ama zamanı gelmemiş. Sen de istersen belki şimdiye gelmişti :))
Soran+1 yılarayan daha çok arasın yorulsun sonrada geldiğinde değerimi tam anlamıyla bilsin :) bence böylesi daha iyi :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim kaç kişiyle görüştün hepsini daha görüşmeden kapıdan geri mi gönderdiniz :))
Soran+1 yılhiç kimseyle görüşmedim görüşmeme neden yok ki evlilik düşünmüyorum namahrem biriyle ne diye oturayım ki? o yüzden elde var kocaman mutlu bir sıfır :) 0000000
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki kaç yıl daha böyle bir adıma kapalı olmayı düşünüyorsun :) ben de rahatıma düşkünüm bana kız bakmayın boşuna diyorum aileme ama illa evlen diyorlar son dönemde :)
Soran+1 yılsenin yaşın benden büyük ki senin düşünmen lazım benim yaşım daha ufak yani? 5 yıl falan düşünmüyorum niye düşneyim ki? :)
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş :) 28 de yani. e tamam bana niye çok dedin ki ben geçen hafta 27 oldum daha 1-2 senem var :) tabi kıyaslamak olmaz herkesin tercihi farklı ama kaç yaşında bir erkekle evlenmek istersin? Bana yaşın geçer diyorlar, kızlara bakıyorsun onlar da 30dan önce olabilir ama acelem de yok kafasında :))
Soran+1 yılbilmem olgun biri olsun istersek aynı yaşta olalım sorun yok :) bu arada yaşım 23 ama sene olarak öyle ay olarak daha 22yim :) seni bilemem ama ben sorunsuzum şu an bakalım rabbim ne gösterir bilinmez :) ama senin yaşın ideal bence
Cevap sahibi+1 yılAhaha benden genç olsun diyorsun yani :) olabilir de çoğu erkek yaşıt veya kendinden gencini tercih eder ya ondan :) benim yaş ideal de evlilikten korkuyorum uygun biri bulamam diye değil de daha ziyade sorumluluğundan.. Kendime bakamıyorum bir de eşin çocuğun sorumluluğu ahirette hesabı filan sıkıntı. Ne kadar geç evlensem o kadar iyi gibi bakıyorum :/
Soran+1 yılhmm.. ben kendimdenküçük istemiyorum yaşıtım olabilir diyorum sadece :) onuda nerden çıkarttını :) yani kendine bakamıyorum diyorsan sorumluluk yüzünden bence haklısın kaçınmakta ilk önce işini düzene sok sonra hallolur herşey
Cevap sahibi+1 yılOlgun (yaşı büyük gibi anladım:) biri istersek aynı yaş dedin ya ordan çıkarttım :) kazanç durumundan ziyade hayatımda büyük bir değişiklik yapmak ve sorumluluk almak zor geliyor. Koruyucu bir ailede yetiştim hala çocukmuşum gibi davranırlar biraz onunla ilgili
Soran+1 yılher aile öledir benşmkilerde öyle babamın tek kızıyım ama ben abimlerden daha rahat büydüm mesela :) ama sen bilirsin hazır hisset kimse istiyor die evlenilmez
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi dedin. Anlatamadım babama illa evlen diyor :) hatta şöyle bir soru bile sordum www.kizlarsoruyor.com/.../q1409936-ailesi-evlen-diye-baski-yapan-kiz-yok-mu-evlenir-gibi-yapsak
Soran+1 yıldur bakayım soruna :)
Cevap sahibi+1 yılBak bakalım :) babama da sordum güldü öyle olmaz dedi :) ama adam ciddi ciddi gönül koyuyor ısrarcı bildiğin
Soran+1 yıltek erkek misin? bide en büyükmüsün?
Cevap sahibi+1 yılBir kız bir de erkek kardeşim var en büyüğüm.
Soran+1 yılhmm o yüzden işte istiyorlar en büyük sen olduğun için.
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşim için beni beklemezler, erkek daha lisede. Vakitleri bol, bana plan yapıyorlar işte :) halamın tanıdığı benim tanımadığım kızlar Facebook'tan istek gönderiyor halimi düşünsene :)
Soran+1 yılhehe :) bişi olmaz sende aileni kırma görüş konuş kızlarla sonra baba kafama uymadı olmuyor dersin adam daha ne desin :) kız kardeşin kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yıl23 o da :) bilmiyorum yaa belki kızla kafam uyuşur beğenirim filan.. Yalan uyduramam bana göre değilmiş diye :) hemen bir sonrakini gösterecekler zaten
Soran+1 yılbeğenirsen evlanirsin, sevdiğin için sorumluluk alırsın :) kız kardeşini evlendir sen ilk önce en az 1 yıl kurtuluşun olur :))
Cevap sahibi+1 yılİnsanı sevebilirim de evlilik fikrini sevemedim galiba. İyi insanlarla komşuluk, arkadaşlık, iş ilişkisi filan kurayım :) evlenmek bana mecburiyetten yapmam gereken zahmetli bir görev gibi geliyor şuan. Kardeşime bunu yapamam ama inşallah yakında iyi bir talibi çıkar :))
Soran+1 yılhehe nasip bu işler öyle düşünmekten vazgeç bence, inş. kız kardeşinede hayırlı bir kısmet çıkar :)
Cevap sahibi+1 yılVazgeçemedim valla, kendimi ruhsal olarak hazırlamam lazım sanırım :)
Derdimle senin de başını ağrıttım hakkını helal et kardeş :)
Soran+1 yıl:)) yok est :)) helal olsun :)
Cevap sahibi+1 yılnasılsın izmitli ihl li kardeş :)
Soran+1 yıliyiyim sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ben de iyiyim. bir hatırını sorayım dedim. Hayat nası gidiyor
Soran+1 yıliyi gidiyor çok şükür. bir yaramazlık yok yani :)
Cevap sahibi+1 yılİyi harika :) belli siteye girecek vakit bulamamışsın
Soran+1 yılcanım istemiyor girmek sıkıldım buradan :)
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın :) benim gibi eski üyelerden misin sen de? Benim 2+yıl oldu
Soran+1 yılvala hesabı açtığım 1buçuk seneden fazla olmuş ama kullamdığım 5 ay falan.. eski sayılmam ama gidici sayılırım.. artık elimi ayağımı pcden çekme zamanım geldi.:) evde pc bekleyenler var bana sıra gelmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur :) ben mobilden giriyorum genelde. Tablet veya cep. Sen bilirsin kardeş nasıl rahatsan öyle yap istiyorsan kapat tümden hesabı :)
Soran+1 yılbakalım nolcak. tablette var olmayınca olmuyor :)
Cevap sahibi+1 yılPeki :) şimdilik hoşçakal, belki yine görüşürüz :)
Soran+1 yılinşallah kendine iyi bak:)
Cevap sahibi+1 yılNasılsın ihl li kardeş hayat nasıl gidiyor :)
Izmiti ozledim :-)
12 Yorumla
Soran+1 yılözlenir memleketim :)
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzmir var ;)
10 Yorumla
+1 yılGebze sayılmıyor mu ya :(
00 YorumlaKahramanmaraş.
10 Yorumla
+1 yılyok Lİİİİİİİİİİİ
10 YorumlaOo goca gandirali va burada :)
00 Yorumlayok :(
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki yüzünü astın?
Soran+1 yılizmitli değilsin yani :)
+1 yılAnkara var
10 YorumlaSamsun var olmazmı
10 Yorumla
+1 yılİstanbul var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyakın ama bana hemşeri lazım :)
ben ramazan biter bitmez kocaelinde olcm
07 Yorumla
Soran+1 yılizmitlimisiniz
Soran+1 yılhmm anladım. inş iyi bir iş bulursun
Soran+1 yılonu da bulmayıver. bişi olmaz.
Soran+1 yılbence başka kapıya git
+1 yılİstanbulluyuz
00 Yorumlabursa var :)
00 Yorumla
4 ayGandıralıyız 😄
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem