Diğer Dinlendirici gözlük göz bozarmı? reçetesiz alınırmı ya da doktor ne dersem yazar ğözümü bozarı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 👓soru yukarda canlarrr.. Güncellemeler+1 yıl sakin olun bugün gittim doktor verdi yani lazımmış. ben sanki keyfen istiyorum. Dinlendirici gözlük göz bozarmı? reçetesiz alınırmı ya da doktor ne dersem yazar ğözümü bozarı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Boşagelemem Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 98% +1 yıl Gözünü bozabilir bence. Ortaokulda takan arkadaşlarım vardı, fazla taktıkları için gözleri bozulmuştu. Ayrıca pek gerekli değil ya. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözüm hassas biraz bulanık diye istiyorum şu virüs döneminde evden çıkamıyorum. Onun için geçici istiyodum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bu gün doktora sordum gerek yok öyle şeylere dedi ben de tamam dedim üstelemedim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂Hjhjhjb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana niye gerek yok dedi ayıp be doktorluk bitmiş Yorumla
Çocukdeğilimsanırımm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gözünü tekevizyon ekranına yapıştır ya da gözüne limon sık sonra güneşe bak beyninede baktırmayı unutma yerindemi diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bundan bunu çıkardıgına göre gerçekten nadir bir türsün Hayvanat bahçesine müracat et ylorda sana yardımcı olurlar Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Dinlendirici gözlük diye bişey yoktur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 ve 50 numaralı gözluklere deniyor deniyor. Yorumla Culdesac +1 yıl 25-50 derece insan kördür zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gözünü bozabilir bence. Ortaokulda takan arkadaşlarım vardı, fazla taktıkları için gözleri bozulmuştu. Ayrıca pek gerekli değil ya.
Gözüm hassas biraz bulanık diye istiyorum şu virüs döneminde evden çıkamıyorum. Onun için geçici istiyodum.
Ben bu gün doktora sordum gerek yok öyle şeylere dedi ben de tamam dedim üstelemedim.
😂Hjhjhjb
Bana niye gerek yok dedi ayıp be doktorluk bitmiş
Gözünü tekevizyon ekranına yapıştır ya da gözüne limon sık sonra güneşe bak beyninede baktırmayı unutma yerindemi diye
Bundan bunu çıkardıgına göre gerçekten nadir bir türsün
Hayvanat bahçesine müracat et ylorda sana yardımcı olurlar
Ewt öyle doktor harici gözlük takılmaz
Reçetesiz alınmaz evladım
Dinlendirici gözlük diye bişey yoktur.
25 ve 50 numaralı gözluklere deniyor deniyor.
25-50 derece insan kördür zaten
Amaç ne tam olarak?