BEn bem beyaz olmak istedigime de söylemedem michael jackson gibi ..!
Sadece biraz daha acilmak..
tam da yaz gelirken...eğer beyazlamayı başarırsan kendini leke ve çil olmasın diye çok iyi koruman gerekir..bir arkadaşımın arkadaşı krem kullanarak süper açılmıştı anlattığına göre..kremin adını sormuştuk ama hatırlayamamıştı.senin için bi sorarım tekrar.anlıyamadığım bölüm,sadece yüz olarak mı yoksa bütün vücut mu açılmak istiyosun?bi zamanlar metamorfoz diye bir krem vardı eczanelerde.Benim yüzümde süper işe yaramıştı.daha sonra satışı durduruldu kısa bir süre.sonra tekrar satışı başladı.ama eski etkisini görememiştim nedense...
kollarimda da beyazlamak istyiyorm vucudumum bazi yerleri normal ama cogu yeri de baya esmer...
öncelikle her dışarı çıkmadan önce yüksek faktörlü güneş koruyucu krem sürmelisin.daha sonra cildini düzenli olarak temizlemelisin.oriflame'in "essentials fairness" serisi işine yarayabilir bu konuda.
ayrıca domates & un maskesini uygulayabilirsin.papaya sabunu da cilt rengini açıyormuş bulabilirsen eğer. geçici olarak beyazlık için de "arap kızı krem" aktardan alabilirsin, güzel beyazlatıyor.yeterli sanırım :)
valla bilmiyomda sen esmerde güzelsin ne gerek var?
geceden çamaşır suyunun içine yat sabah beyazlarsın
mantıklı:)
Cevap
10Cevap
link yardımcı olur mu?
yarım çay bardağı suyun içine 2 çay kaşığı sirke at hergün sil yüzünü
ne kadar da etkisini görürüm
sen yapdin mi``?
düzenli olarak dowe sabun kullan..iki ay sonra farkı göreceksin..ama güneşe fazla çıkmamak şartıyla:)
Esmerleşmek desen hadi neyse de beyazlamak pek mümkün değil
esmerler daha cekıcıdır beyaz olup napıcan beyazpeynır gıbı ya
beyaz olmak stedigimi söylemedim sadece buiraz daha acilmak
manyakmısın nesin millet bronzlaşmaya çalışıyo buda beyazlama peşinde
erkek arkadaşın mı istiyo kız yoksa ama çabuk kızarırsın o zaman
ya bi yürü git geleceğin michael jackson 'umu olmak istiyon adamın tipi görmedinmi
Otur evde bilgisayarın başında dışarı çıkma beyazlarsın.
vishy nin kremleri vardı ama her bünyede aynı etkiyi yapmıyor
2 sene evden hiç çıkma. orjinal rengine dönersin
bende esmerım ne var kı beyazlıkta
iyi keselen, hamama git , güneş koruyucu kullan
benim ton rengim iyimidir .))
dışarıya fazla çıkma, çıkarsanda güneşte gezme,
güneşe çıkma :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar