tatilde ingiliz bir oğlan geldi tanışmak istedi ben de tanışmak istemediğimi söyledim nedenini sordu ben de ırkçıyım dedim :D
beyazları sevmiyor musun dedi. türkler hangi ırka giriyor ki?
beyazları sevmiyor musun dedi. türkler hangi ırka giriyor ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ingilizi geri çevirdin ama kendini saklıyosun :))) çocukta maymundu heralde o zaman :))) neyse konuya geçelim..
Türkler sarı tenli grubuna giriyor. aslında kökenimizin geldi asya topraklark beyaz tenliler olarak adlandırılır. oradaki turk devletleri de beyazdır yani. doğjlalara kara kafa diyoruz. iç anadllu tırtlar grubu. ege sarı benizliler :))) İstanbul karma zaten..
sarı ırka giriyoruz. ancak atatürk ün yaptığı çalışmalarda beyaz ırka daha fazla yakın olduğumuz sonucu çıkmış. ırk olarak değiştiğimizin anlatıldığı bir yazıda okumuştum. ama kısaca karışık diyebilirsin kimimiz sarı kimimiz beyaz ırktanız.
asıl ırk sarı hani asyalıyız ama şimdiki türk soyu tamamen değişmiş durumda karmalaşmışız yani türk soyuna farklı ırklar girince azcık değişmişiz ama olsun türksen adamsın..
sen nasıl ırkcısın kendi ırkını bilmeyen ırkcı mı olur hayallerimi yıktın :(8 boşver ırkcılık yapma ne gerek var oda insan
Cevap
13Cevap
Irk cilik yaparak kendine ne katiyorsun. bir ingiliz tanismak istemis iste ne güzel. Ülkenin adini kotulemis oldun
Türklere sorarsan çok ayrı ve aykırı bir ırkız :) diğer ırklar diğer diller hep bizden çıktı, Avrupa'ya bişeyleri biz öğrettik, dünya tarihi bizim etrafımızda filan :))
en eski çin kaynaklarında Türkleri sarışın mavi gözlü anlatmışlar
Kaynak, belde Paylaş görelim bizde
O açıdan beyazlardan olduklarını düşünüyorum. İngilizin bilgisizliği bu bence.
Bir ingilize bizi ırkçı olarak gösterdiğin için tebrik seni ediyorum..
ama öyle, sanki onlar değil
Farkımız olmalı bence
4 irk vardir. Beyaz , kizil, sari , siyah. Ingilizler anglo saksondur. Beyaz irkdir. Biz turkler asyadaniz koken olarak , oda sari irka tekabul eder.
biz burada beyazları sevmeyiz o lanet beyaz kıçını tekmelemeden bas git deseydin :D
Teorik olarak beyaz ırka girer ama o yalnızca 3 ırk mantığı üzerindendir ve tamamen ilkel ve yanlıştır. Türkler Ural-Altaydır.
%70 sarı ırk (buğday, esmer tenliler)
Beyaz diyenler sanırım hayatında hiç Kuzey Avrupa ülkelerindeki insanların tenlerini ve göz renklerini görmemiş
sarı ırk diyince japonlar gibi olması gerekmiyor mu
Hayır sarı ırkın farklı bir kolu uzakdoğulular. Türklerin kökeni de orta asya zaten
kesinlikle beyaz denemez bence de. tabi bembeyaz olanlar da var ama az
Ben beyaz ırktanım mesela. Ama benim gibi olanlar %30'luk kısma giriyor
aslında www.resimlerz.com/.../...%C4%B1z%C4%B1-502x340.jpg orjinali bu.
evet aynen öyle
özlettin kendini :D
:D sen gene nick değiştirmişsin
evet o kadar şerefsiz var ki Türklüğü aşağılayan savununca kaba yorum deyip kaldırılıyor, 1 hakkım kalmıştı son bir küfür edip yeni hesap açtım :D
Harbiden nickinde olduğu gibi reyizsin. saygılar bizden :D
estafrullah milletimi savunmak boynumun borcu, bigün siteye 2 pkklı kürt geldi Türklüğe küfür ettiler onların yüzünden yeni hesap aldım, gerçekte yüzümüze diyemedikleriniı sanalda söyleyecek kadar korkaklar gotlerini fazla kaldırdık
adam bizi zenci sanıyo demekki :D
Caucasian dersin
www.google.com.tr/search bence değil
Beyaz
beyaz değil
bence kara sarı bişey türkiyenin geneli
Kizildereli irkindan geldigimiz deniliyor
Sarıyız biz.
beyaz :D
Sarı ırk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar