Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiyetim seni kötülemek ya da seninle tartışmak değil yani sadece bildiklerimi paylaşmak istiyorum 🤷♂️ seni doğuran, bakan, büyüten ve gözünden sakınan anneni HİÇ tanımayan insanların onu eleştirmelerine sebep olacağına, KEŞKE annenin iffet anlayışını benimsemeye çalışsaydın.. İster kabul et, ister itiraz et, dinimizce aile içinde bile avret yerlerinin kapalı olması gerekir ve bu annenin değil ALLAHIN EMRİDİR.! Annen hakkında söyleyeceğin her cümle "dolaylı olarak" rabbimize yansır..
Senin de çok iyi bildiğin gibi, asıl konu senin veya abinin art niyetli olup olmaması değil, dinimizce verilen bir hüküm, niyetler ne olursa olsun 'koşulsuz ve tartışmasız' uyulması gerekir. Aksi halde bir erkek arkadaşın gelip sana "yanımda rahat ol ya soyunabilirsin yani ben seni kardeşim olarak görüyorum" derse, ONUN NİYETİNE GÖRE "tamam kanka madem niyetin iyi o halde yanında foraaaa" diyerek soyunur musun? Tabii ki hayır 🤦♂️ o halde bazı şeyler sadece niyetsel değil iffetseldir (dinidir)
Şimdi iki seçeneğin var:
Birinci seçenek; benim de annen gibi yobaz-bağnaz olduğumu düşüneceksin, belki bana hakaret edeceksin veya kabaca söylemlerde bulunacaksın..
İkinci seçenek; annenden özür dileyeceksin veya özürlük tavırların olmadıysa, ona hak verdiğini söyleyeceksin, abinin önünde daha uygun giyineceksin veya farklı bir çözüm arayışına gireceksiniz (mesela iki yatak arası perde gibi bir şey konularak) böylece hem annenin gönlünü hoş tutacaksın hem de seni yoktan var eden ve iffet konularını tüm insanlardan daha iyi bilen Allahın rızasını kazanacaksın...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kuzenlerimin yanında hiç çekinmem, onlar da çekinmezler yanımda. Bir kere bile yanlış bişi olmayı geçtim, içimden cinselliğin "c"sine dair bir şey geçmedi. Düşüncesi bile tiksinç.
Fakat son zamanlarda kızına, kardeşine tecavüz eden kültürünü %)%(^+/^ ettiklerimin yobazları türedi. Vallahi korkuyorum ya. Hal ve hareketlerim çok rahattır normalde, kasmaya başladım kendimi. Çocukları çok severim mesela, içimden maşallah deyip geçiyorum artık çocuk tecavüzleri ayyuka çıktığından beridir. Sorun şu ki ben kendimden eminim, empati bile yapamıyorum, yazarken midem bulandı şu anda ama ya birisi böyle düşünürse hakkımda diye kasım kasım kasılıyorum.
Anneniz belki bu iğrenç haberlerden etkilenerek böyle demiş olabilir mi? İnsan etkiliyor çünkü bu haberlerden. Belki korkmuştur?00 Yorumla
Valla bence mümkün mertebe insanlardan uzak dur bir işe başla kendi paranı kazan arkadaşlarınla ya da tek tatile git evide biraz para biriktirince ayır kafan rahat olur istediğini yaparsın 18-19 dan sonra aile çekilmiyor arada bir görüş o kadar tabi okuyorsan önce okulunu bitir.
00 Yorumla
Bu nasıl zihniyet ya istediğin yerde istediğin zaman istediğini giyebilirsin annen nasıl kötü düşünmüşse öz abine karşı bile şüpheleniyor sorun giyimde değil kişilikte hala bunu algılayamıyor herhalde
211 Yorumla- +1 yıl
Günah ne ya neye göre günah anneni dinleme sen tek başına bir bireysen kimse karışamaz sana günah olan giyinme değil vicdansızlık kısıtlama kötü söz söyleme vb yoksa istediğini giyebilirsin kadın ve erkek bana göre eşit o yüzden kadınları kısıtlayïp erkeklere her istediğinizi yapabilirsiniz diyen zihniyetleri yıkmamız şart alt edemesekte yinede pes etmek yok annende muhtemelen bunlardan biri
Soran+1 yılEvet annemde bu zihniyete sahip abim yanımda donla gezerken benim şortla gezmeme garip görüyor
Soran+1 yılDediğin mantıklı annem abimin yanında üzerini bile değişiyor bana geldiğinde saçma.
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun. Bana yeni fikirler kattın. Ben annem değilim. Ben benim. Benim hayatım. Çok teşekkür ediyorum 😇
- +1 yıl
İnternet ablasının annesinin gizli resimlerini paylaşan ensest lerle dolu yine de dikkat edin derim ben tabi karar sizin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılTöbe estağfurullah annen tam geri kafalı zihniyet sana günahta abine günah değil mi? Sen diyelim abin hakkında kötü düşünsende, abin senin hakkında hiç kötü düşünmemiştir aklına dahi gelmemiştir. Annen madem rahatsız oluyor yeni bir oda yaptırsın sana. Ben yazlıkta ailemin yanında boxerla geziyorum birşey demiyorlar. Hatta balkona bile boxerla çıkıyorum kim ne derse desin benim özelim ev rahatsız olan bakmasın.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılAbin o yani birşey olmaz ki yinede sorun ediyorsa annen, naylon eşofman değilde kumaş normal eşofmanlar tercih edebilirsin dar da alma ayrıca normal giyersin yakmazda hem rahat olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi takmıyorum zaten abim de giyinişimin umurunda değil. Ama annem böyle diyince keyfim kaçıyor. S * çı yor..
- +1 yıl
Annenin dilinden kurtulmak için pamuk eşofman giyebilirsin en azından keyfin kaçmaz
Soran+1 yılDenedim onuda öyle böyle sıcak ya şortla bile terliyorken eşofman nasıl giyicrm
- +1 yıl
Valla ne deyim bilmiyorum sende kendince haklısın tatil bitene kadar annenin diline katlanıcaksın artık fazla umursamamaya çalış o halde ne deyim :/
Ailenin seklini, giyim tarzlarini, düsüncelerini, oy verdikleri partiyi tahmin edebiliyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme o partide değiliz :D
Soran+1 yılYok ya malum partiyi desteklemiyoruz
Soran+1 yılEn azından annem babam ben ve abim annemi bilemem
+1 yılYa insan abisinin yanında rahat edemiyorsa neden akrabayiz ki
Ve nasıl sapkın bir zihniyet kız kardeşinden rahatsız olur09 Yorumla
Soran+1 yılAbimin sorunu yok ya hiç takmıyor beni:) annem sıkıntı
- +1 yıl
Bende işte genel olarak diyorum zaten
Bir abi zaten kardeşine asla öyle bakmaz. Asla. Senin bebekligini çocukluğunu sana siginmasini görmüş adam bu. Olur mu öyle şey zaten
Annenin onu dushnmesi bile saçma
Soran+1 yılAnnem abimin bir şey yapacağından değilde günah vs diyor
- +1 yıl
Beni neden yanlış anlıyorsun sürekli 😂😂
ya da bende mi sorun var anlamadım haya - +1 yıl
Haya değil haha
Soran+1 yılValla bilemedim ehe:)
- +1 yıl
😂😂😂
Öyle günahta olmasın ya
Abi kardeş günah oluyorsa, yaşamayan biz 😂😂 - +1 yıl
Bence bu günahta olmamalı ama.
- +1 yıl
Neden güncellemeden yazıp duruyorsun :D
Herkese ortak cevapm ı :D
+1 yılHiç bir sorun yok abin o senin. Annen rahatsızsa o yatsın orda, abin de annenin odasında babanla yatsın😂
12 Yorumla- +1 yıl
@Aydan___ buradaki sorular hep böyle alış. Milletin kafasının içi boş 😂😂
Aynı oda da yatmanız bikere olmaz. Aşada biyerde kıvrılsın yatsın ayrıca anne haklı. Erkekler uyurken bazı olaylar oluyor şahit olabilirsin hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılsalak mısın kızım sen. abin tişörtsüz baklavalaruyla dolanıyodur ortada o sana soruyo mu
11 YorumlaModa & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yasiniz buyuk sorun olmaz. Daha once seni izledigini dusundirecek bisi oldumu. Olmadiysa gonul rahatligi ile uyu
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı abim ya abim. Giyinişim abimin umurunda değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbi kardeşte öyle bir düşünce olmaz,
Abin senin bacaklarına veya göğüslerine bakıp farklı bir şeymi düşünecek?
Ama abin üvey ise yani anne baba farklı ise o başka.00 YorumlaBişey olmaz kocaman insanlarsiniz üzerinde ne var yatarken
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGiy ya o kadar abaza olmaz sonuçta kardeşisin zaten uyarısını yapar sorun olursa
00 Yorumla
+1 yılİlla bir alternatif vardır. Capri olabilir mesela..😎
00 Yorumla
+1 yılSizinkilerin aptallığı ikinizin aynı odada yatması hata
00 Yorumla
+1 yılKafa yapısına bağlı fark bile etmiyorsa boşver anneni
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama yazlıktasın ve sıcak denize de eşofmanla mı girelim diye sor annene ne diycek bakalım :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. bunu cevaplamak zor giy desen olmaz giyme desen sapık mısın denir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkıntı değil güzelim giy tabi
ama neden aynı oda02 Yorumla
Soran+1 yılAynı odada tekli yataklardayız sorun mu bu?
Soran+1 yılMesaj kutun kapalı
+1 yılBence de dikkat etmek gerek tecrübeyle sabit
67 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
@Depresifimarkdslr buradan anlatamam
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılAbimin bir şey yapacağına dair mi?
- +1 yıl
Merak ettim tecrübeyle sabit olan durumu anlatmani istesem dmden
- +1 yıl
Tecrübenizi bilmiyom @bellamonna01 hanım ama internette annesinin ablasının kardesinin mahrem fotolarını paylaşan bir sürü kişi var bencede dikkat etmek lazım çalıştığım yerdeki bir hanımın başına geldi kendi oğlu yüzünden bir sürü uğraştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ölçülü giyinmende fayda var , zor bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElin adamlarının yanında bikini ile ya da mayo ile denize girerken problem yok da abinin yanında şort giymek mi problem oldu
00 Yorumla
+1 yılIkinizin ayni odada yatmasi normal degil. Yoksa ciplak da yatsaniz ayni sey
00 YorumlaYok be ne olacak sonuçta yanında yeri geliyor bikini ile belkide denize giriyorsun sorttan ne olacak
00 YorumlaAbim o senin abin annen ne içmiş kalkıp senin ilişkiye giremez
10 Yorumla
+1 yılAdam kendisini biliyorsa yapmayacağından eminse o pisliği giyebilirsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. annen senin odana gelsin abin babanın yanına geçsin
00 YorumlaAbin de senin yanında çıplak olmasın o zaman aw ne bu cinsiyet ayrımcılığı
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme sıcaktan ölmezsin. Biz burda sıcaktan eriyoruz yinede şortla falan uyumuyoruz mk. Terbiyesizler
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ki kızlar ne kadar arsızlaşmış lan. Yorumlarda normal demişler.
Soran+1 yılHahah. Sensin arsız
Cevap sahibi+1 yılGörüyoruz kimin arsız olduğunu
Soran+1 yılHıhı
Cevap sahibi+1 yılTamam aşkım by
+1 yılOlum bu sacma dusunceyi hadi ordan et giy sort ne olucak ayipmi olucak
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yorumumu duzeltmisler ben boyle yazmadim
- Moda & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbinin yanında uygun değil de aynı odada yatmaniz uygunmuymus öyleyse ayrı yerde yatın desinler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbin degil mi sonuçta ne olacak ki annen de abartmis
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sana gunah ise abine degil mi
+1 yılYa tatilde değil misiniz? Gün içinde denize salvarla mi giriyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem öyle aynı odada kalmam da ayıp değil mi desene annene
00 YorumlaAdam nerdeyse 30 yaşında 30 yuh yani ne olucak
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü anlamda mı?
Soran+1 yılKeşke annemde böyle düşünse
+1 yılBen anadan doğma gezerim hiçte utanmam
22 Yorumla- +1 yıl
Abinin yaninda mi
- +1 yıl
@Macera-007 evet
+1 yılAnın sikmesin seni. Sonuçta çıplaklık var yani
02 Yorumla
Soran+1 yılMk gerizekalısı
- +1 yıl
Bu soruna hicbirsey bahane olamaz. uyurken üstüne açılabilir abin senin özel yerlerini görebilir. Şeytana uyarsa yapar demedi deme. Onden yapmasa da arkadan yapar.
+1 yılNe alaka abin la o senin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamıyorum ki aw
- +1 yıl
ooo yorumlarda linç geliyor neden öyle yapıyorlar biliyormusun zihinleri bu herkesi kendi givi pislik dolu dusuncelerı var sanıyorlar komedi resmen
Soran+1 yılEski aile yapısından kaynaklı olsa gerek..
- +1 yıl
Eski aile yapısında kimse kendi kızına şehvet kımse kendı kardesıne bısey duymuyordu yapıda değil sıkıntı zihinde
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
+1 yılgiyme kalkar sonra ellemek zorunda kalırsın mecbur
00 YorumlaGiyme sortun da uzunlari var 😀
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence de uygun değil.
00 Yorumla sorun etme bence zaten abin farklı gözle bakmaz.
00 YorumlaBen abimin yanına paçalı donla bile dolaşıyom kii
01 YorumlaAbinden bir şey olmaz ama yine uygun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdep denilen bişey yok sizin ailede
17 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılErkek kardeşin yanında öyle üstü başı açık yatamaz. Kız da abinin yanında şortla yatamaz
Soran+1 yılNe geri zihniyetsin
Cevap sahibi+1 yılTabi! Edep gericilik olmuş, sizin gibi edepsizlik yapmak ise ilericilik olmuş
Soran+1 yılŞort giymek elbise giymek edepsizlik mi?
Cevap sahibi+1 yılElbise giymek edepsizlik değil.
Şort giymek mahrem yerlerini göstermektir ve mahrem yerlerini göstermek edepsizliktir. Abinin babanın veya bir başka erkeğin yanında böyle durmak edepsizliktir
Soran+1 yılKKEOXLLSKXKSJJSJSHS BOŞŞ
Gizli Üye(25-29)+1 yılInce pijamalardan giy serinde tutuyor onlar
10 Yorumla
+1 yılyorgan altında soyun sabah tekrar giyin
00 Yorumla
+1 yılOdayi degistirmelisin
00 Yorumla
+1 yılYat ne olcak sanki kilotla degilsin ya sonuçta
10 YorumlaDiz de şort var bir karış şort var hangisi
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakar bir aile değilseniz annen saçmalamış
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hep sorundu benim için..
+1 yılAile arasında çok takılma normal yaptığın
00 Yorumla
+1 yılGiyme yanlış olaylara yol açabilir
00 Yorumla
+1 yılGiyilir tabi abin o senin
10 Yorumla
+1 yılBen giymem bebeyim.
10 Yorumla
+1 yılAbindir sonuçta...
10 Yorumla
+1 yılAbin o senin nolacak
10 YorumlaGiyilir niye giliymesin ki abin sonuçta