Arkadaşlar öncellikle merhaba, daha fazla dayanamayıp sorunumu sizlerle paylaşıp ne olabileceği hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. 8 yaşındayken başladı aslında bu olay, ben o gün dayımlarda kalıyordum uyuyalı 3 saat falan olmuştu aniden bir ışık belirdi kapıda sonra çevremde olup bitenleri görmeye başladım ama ben uykudayım imkansız dedim. Sonra bir ses geldi bismillahirrahmanirahim de öylelikle gözlerimi açtım. Sonra bu olaylar dinmişti hep rüya görürüm ama hepsi dünyanın nasıl yok olacağı ile ilgili ve nasıl felaketler yaşayacağımız ile ilgili. Dün gece beb uyuyordum sonra bir ses ÜŞÜYOR MUSUN? ÜŞÜDÜN MÜ? bir erkek sesiydi ve sesi çok güzeldi gözlerimi açtım odaya baktım tekrar uyumaya çalıştım ama olmadı tuhaf şeyler hissettim. Uykumdan uyandırıp beni Uyan hadi uyanmak zorundasın diyor, Anlamaya çalış konuşuyor soru soruyor. Bu ne bilmiyorum ama artık dayanamıyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Cevabın nedir?
canim sana gelen birsey var ama kötü değil yoksa korkuturdu ama seni korkutmak istemiyor dün gece aynisini yaşadım sürekli gözümü kapattigimda canli birseyler gördüm tv izler gibi bir ara kiz kardeşim seslendi sağ kulağımdan sonrada eşimin sesini duydum uykuda değildim ama geceydi çocuklarım ayni anda dönüp durdu yataklarinda yine oralı olmadim taki tekrar gözümü kapattigimda bir bayan gördüm küt saçlı bana doğru geliyordu ve bayan sesi geliyorum dedi zaten bana yaklasinca uyandım esimin yanina gittim hemen oradada devam etti anlam veremedigim seyler gördüm ve bir arkadasima sordum kendisi biliyor nazi seyleri oda bana onunkinin geldiğini ve korkutmamak için yakınım olanlarin sesini kullandığını söyledi ben demistim tanismayi istiyorum diye duyup yanima geldigini korkutmamak icin kendini gostermedigini ve sakin bir odaya gecmemi istedini söyledi ama tabi ben kötü olanlar sandim ve bilinçsiz oldugum için korktum odadan cikmaya napacagimi bilmiyordum o an
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle benim anneminde var ve basen musallat oluyo bir kaç tane gidiyo bu aralar yine biri geziyo ama iyisi olanmış annem gördüğü için söylüyo neyse gece 1 2 gibi yatağımdayım sağıma döndüm yorgan var üstümde biri beni belimden dürttü bende gıdıklandım ayy dedim gülerek neyse anne dedim böyle böyle oldu biri geto bu aralar ama bir türlü tanışamıyorum endişeleniyorum dedi size tavsiyem nas okuyun bol bol ve sürekli destur besmele ve destur çekerek hareket edin kuran açılan yere asla ve asla giremiyorlar okuyamazsan müsait değilsen telefondan aç gelmiyorlar anneminki müslüman olmasına rağmen kur-an açtığımda gelmiyo ve kızıyo
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılCanim tehlikeli birşey gibi gözükmüyor ama ne olur be olmaz uyumadan önce nas felak oku
03 Yorumla- +1 yıl
@İamsedefq abla ben her gece tabi suanda degil birilerini goruyorum aile uylerini arkalari donuk en son ruyamda dedemin ic8ne c8n girmis bana dua okutmaya calisiuodu eskiden dustayken siyah golge gormustum dha baska seyler gordum muska taktim bu olylar bitince cikarttim yine başladı ne yapabilirim gecende denize gidicektik uykumda annem ve kuzenim beni cagariyolar sonra dedim ben gelmiycem bir uyandim ruyaymis bide uykumda yasin okuyorum
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. 3 Harfliden başka bişey olma ihtimali yok onlarla ilgili bir durum gün gelecek dışarıda çağıracaklar belki seni ve gideceksin veya o an kendine gelip gitmeyeceksin. mutlaka yatarken kalkarken ve o anı yaşarken kendince okuyor bişeyler yapıyorsundur bu durumu sık ve derinden yaşayanların bunu tamamen atlatması biraz zaman alır ve zordur
110 Yorumla- +1 yıl
Yoo bu herkese olmaz sıkta olmaz nadiren olur bide kişinin onlara inanıp inanmamakla inancıylada alakalı bir durum. bunlara inanan inançlı biri bunlardan olduğunu bilip kendini kontrol etmeye çalışabilir daha sakin karşılayabilir yaşananları. ama inanmayan biri büyük sıkıntı çeker. kendi kanaatim görünmeye başlarlarsa ozaman sıkıntılı zaman başlıyor demektir bir şekilde çaresine bakın
- +1 yıl
Kardeş senin iş sıkıntı olabilir aşık cin olabilir bhnun sebebide gusül aldığın yere bevletmek veya duş falan alırken altımızda don olması lazım bunları yapmadıysan kork
doktora git. Her olayı efsaneleştirip meta fiziksel olaylar abağlamayın. Beyin vucut ve çalışma şekli ile ilgili açığa çıkmamış milyaralarca knu var. Ateşinin birkaç derece yükselmesi bile sana halisinasyonlar gsterebilir. Önce bir işin bilimsel kısmına görün olmassa diğerlerini düşünürsün
24 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21Cevap
her gece 3-5 saatleri arasında bir dürtünün beni uyandırdığını hissediyordum elbette uyanıyordum ve etrafa bakınıyordum, tekrar uyumaya çalıştığımda ise gözüm dalıp gidiyordu uyumak ve uyumamak arasındaydım ve hep kulağımda tek bir ses vardı bozuk televizyon sesiydi o sesi duyduğum an kitleniyordum ve sesimi çıkaramıyordum gözümün önüne değişik nesneler geliyordu haraket edemiyordum bunlar yine iyi zamanlarımdı böyle böyle uyandırılmaya devam ediyordum ta ki bir gün beni uyandıran o şey annemin kılığına girdi ve yatağımın başına oturdu bana bakıp durdu yine kitlendim sesimi çıkaramadım her gece oluyordu sevdiklerimin kılığına giriyordu, git gide alışmıştım resmen ama öyle bir gün oldu ki artık intihar etmeyi düşünmüştüm, yine gece 4 sularıydı uyandırılmıştım sadece artık kabullenip yattım ve her zamanki gibi kitlenmeyi bekledim yine aynısı olacağını biliyordum ama bu sefer farklıydı tekrardan kitlenmiştim ancak boynuma biri arkadan sıcak bir nefes üflüyordu omzuna dokunup ilk defa benimle konuşmuştu “yeni arkadaşlarını görmek ister misin?” O an kitlendim arkama bakamadım her zaman olduğu gibi yine resmen felç geçirmiştim bir süre bana dokundu ve sonra gitti uyandığımda göz yaşlarına boguldum dayanamayıp intihar etmeyi düşünmüştüm.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojikte Olabilir, Cinnide Olabilir, Yatmadan Önce Ayetel Kursi, Felak, Nas, İhlas, Fatiha Surelerini Okuyup Üstünüze ve Yattığınız Yatağa Üfleyin, Büyük İhtimalle Kesilir, Devam Ederse Psikoloğa Görünün, Dindar Bir Psikolog Olmasına Dikkat Edin, Cenabet Gezmeyin.
17 Yorumla- +1 yıl
https://www.facebook.com/furkanrukye?fref=ts bu abiye derdini açıkca yazsana
- +1 yıl
hmm anladım neyse benim sana tavsiyem 5 vakit namaza başlayıp yatmadan önce kuran okumandır, facebook hesabı açıp bu abiye yazarsan sana yardımcı olur.
- +1 yıl
bence yoksa bile aç, bu hoca türkiyenin en iyi cincilerindendir, çok dindar bir kişidir, senin sorununa öyle böyle yardımcı olmaya çalışır
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bu tür sanrıların beynimizin bize oyunları olduğunu düşünüyorum. Bir de bunlara kafayı çok takıp, düşünen ve inanan insanlar daha çok gördüklerini idda ederler bu tür sanrıları. Rahatsız edici düzeydeyse iyi bir üniv. hastanesinde ilgili uzmana görünmeni tavsiye ederim.
08 Yorumla- +1 yıl
Önce doktora gittim şizofreni ve bunun gibi birşey olmasına karşın, temiz çıktı sonra psikyatrıya gittim kadın öldü, hocalar geldi mekkeden falan benimle görüşmeye hiçde işim olmaz ya nerden bulduysalar beni inanmam böyle şeylere diyip gönderdim onları. Dua ederim bol bol. Korkutuyor gördüğüm rüyalar özellikle unutmamam için tembihlenmek sürekli geçrekten de korkutucu. Rahatsız ediyor çünkü normal bir insan gibi yaşayıp gitmek sadece amacım bunlar bana fazla
mağlum şeyler dadanmış anlattıklarına göre, onlar sana yüzük takmadan veya evlenmeden bir hocaya göster kendini. Bunlar normal şeyler metafizik olaylar eğer ben böyle iyiyim dersen ters bir anlarına gelince intihar, çarpılma gibi durumlara gelebilrsin.
014 Yorumla- +1 yıl
onların tabiriyle aşık olurlarsa yüzük takıyorlar ve onlara ait oluyorsun yani yüzük takmak gerçek anlamda değil metafizikte onların tabiriyle çok can ciğer kız arkadaşım vardı aynı şeyleri yaşıyordu geldi anlattı herşeyi bana gece gelip arkasından yorganı açıp beraber bile yatıyorlarmıs hatta yorganın açıldğını hissediyormuş bende gizliden ailesine anlattım aileside hak verip hocaya götürdüler ve iş bitti şu an benden daha mutlu :)
- +1 yıl
Bana hiç zarar vermedi hep soru soruyor uyandırıyor ürküyorum ama kötü niyeti yok olsaydı bunca sene anlardım ben pek umursamadım fakat artık uykularımdan uyanmak istemiyorum. Bana hep şunu diyor unutma bunu diyor bir rüya görüyorum ardından uyanıyorum bu ses. Unutma bunu rüyalarımı not alıyorum bende
- +1 yıl
2 türlüsü vardır bunların iyi ve kötüsü , iyiler ibadet eder allaha zarar vermez, insanlara başka bir insan görümünde gelip dinle ilgili sohbet ederler iyi şeyler yaparlar,2 cisi şeytana tapanlardır. bunlar insanlara zarar verir. her şekli alabilirler mikrop olup damarlara bile girenler vardır. Dinde evlenmesi, mümkündür müslümanlık gelmeden önce yapılıyormus fakat peygamber efendimiz yasaklamıs ama şeytani olanlar devam etmiş onun için böyle olaylar olabiliyor sana tavsiyem ailecek hocaya gidin 30 dk sana musallat olanı müslüman yapıp gönderiyor aksi takdirde seni kıskanıp senın yapmak istemediğin şeyleri yaptırabılıyor.
- +1 yıl
he bide sarımsak kabuklarını sakın yakma veya gidip incir ağacına zarar verme sarımsak kabukları, kemikler onların yiyeceği incir ağacları onların toplanma yeri özellikle bazı erkek arkadaslar bilmeden incir ağacına işedikleri için zarar verebiliyorlar. Seninle beraber tabaktaki her şeyı yerler besmele çekmessen banyayo girincede besmele cekersen seni görmezler.
- +1 yıl
Geçen gün bir rüya gördüm heryeri mahşer alanı gibi düşün savaştan çıkılmış gibi insanlar tuhaf davranıyorlar. Yukarından ışıkla dişleri çok korkunç olan gözleri ise tepesinde olan varlıklar geliyor, insanları parçalayıp onları kötü bir hale getiriyor bir sandalyede oturuyorum bir tarafta atının üstünde bir adam var etrafı izliyor yanına çağrıyor beni kim bunlar diyorum hepsi görevli diyor içinde kötülük olanlar böyle olacak Rabia diyor bu çok kötü diyorum insanlar acı çekiyor diyorum dahası var diyor sonra simsiyah yüzü gözükmeyen baya uzun boylu birşey beni kovalıyor kaçıyorum kaçtıkça kaçıyorum tekrar o atlı geliyor rabia unutma diyor elimde tam yakılıyor beni birden başka bir varlık gelip bir çığlık atıyor şeytan diye bir bağrıyor sonra tekrar o mahşer gibi yere dönüyorum yeter canları acıyor yeter diyorum fakat kötülerin hali öyle niceydi ki ses kulağıma fısıldıyor uyan sakın unutma dedi uyanıp hemen yazdım rüyayı.
- +1 yıl
Şeytandan hiç korkmadım, ben hiç birşeyden korkmam bir tek Allahtan korkarım ve onun yarattığı herşeyi kötü olsa bile severim çünkü onlarada allahın eli değdi Biliyorum Allahım korur beni çünkü yüreğime bitmez bir şefkat verdi cinler ve şeytan Biz hepimiz Allahın kuluyuz korkmam nefret beslemem ama bilirim Allah ona göre verir herşeyi.
+1 yılbende uyku ile uyanıklık arası gibi bir durumda
rüya görüyorum ve rüyamı ben yönlendiriyorum
bu güzel diyorlar ama hafıza ile kötü durumalr olabilir diyorlar ilerde012 Yorumla- +1 yıl
uyanırken kol üstü uyuorum kolum kımıldamıyor 1 dk korkuyorum her seferinde
uyku ile benim alıp veremediğim var. yarım saat bir saat ve daha fazla uzun süre uyumaya çalışıyorum
istemli yapmıyorum rüya kontrolü ama sonra keyif veriyor yani istediğin gibi bir dünya oluyor karşımda
tuhaf bir durum aslında..
bende uyumaya çalışırken birden cehenneme benzer bir yer gördüm 1 snliğine uyanıkken göz kapatmamda.
ne oluyor hiç anlamıyorum...
bir keresinde ayıptır söylemesi gözümü kapattığımda 3. harfli gözüne benzer bir göz gördüm.. - +1 yıl
sağol...
hatta bir rüyamda arka bahçede çatışıyorduk sanki insanmış gbiydiler.. etrafda fırtınalar vardı gece karanlıktı
evde pencere felan yoktu...
gözümü kapattığımda gördüm o göz ile ayrı zamanda cehennem gibi bir yeri...1snlik görüntü yani
bunun doktorluk ne yani olabilirki? - +1 yıl
insan korkuyor bir an :(
- +1 yıl
doğru diyorsun. niye böyle oluyor düşünmeden geçmiyor zaman
rahatlatacakları sadece birşey değil bilimsel şu şu şundan oluyor diyecek - +1 yıl
yok arkadaşlarla dolaşsam hobilerimle uğraşsam da akşam kafayı yastığa koyunca
tüm günün ayın yılın ömrün özeti geçiyor aklımdan..
onlardan aklıma takılıyor namaz kılmak siteyim kılmadığımdan mı cehennemi görür gibi ldum o aklımda 2 gündür... - +1 yıl
umarım sizin durumda düzelir..
herşey bir manası var sanıya inanmıyorum şahsen..
teşekkür ederim yanıtlarınız için
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. birini çok seversen gece uyuduğunda bir parçan yanına gidermiş.
01 Yorumla
+1 yılName-i Peygamberi bul. Çıktısını al yastığının altına koy. Bir kaç gün kalsın sonra çıkar.
06 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Bende de vardı aynı durum bende bunu yaptım ve kurtuldum çok şükür.
- +1 yıl
Rica ederim. Verdiğim linkte açıklama da var. Onu da okursan neye yaradığını ve nasıl olduğunu öğrenmiş olursun. Geçmiş olsun.
+1 yılNas, felak, ihlas, Ayet-el Kürsi oku uyu...
Ne var laaaaaan diye bağır bir daha konuşursa :D20 YorumlaMuska tak bence şakası olmayacak şeyler kendimden biliyiorum o korkuyu.
13 Yorumla
+1 yılSöylesene banada gelsinler lütfen
-Tamamen psikolojik
-Kullandııgn ıilac varsa o etki edebilir
-Senin bilinçaltı ile ilgili bir durum02 Yorumla- +1 yıl
Aslında öyle bir şey yok olsa banada gelirlerdi emin ol yıllarca alay ediyorum cok dalga gecıyorum bana nıye gelmıyorlar yok öyle birşey çünkü
Matrix hayatının sonuna geldin , gerçek dünyaya merhaba de.
10 Yorumla
+1 yılbunun astral seyahet olduğunu düşünmüyorum doktora görünmelisin. ya da cin dokunması olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
doktora gitmezsen yazı yazamaz hale gelirsin :)
kardeşim bence bir iilim sahibi kişiye danış burada alacağın cevaplar çok sıradan olacaktır.
11 Yorumlayatarken yastığının altına makas veya bıçak koy hala devam ediyorsa bana ulaş
03 YorumlaDiğer konusunda 469 cevap paylaştı. Ben de rüyamda biri beni doverse falan yeniden yatip bende onu dovuyorum bunun gibi bisi olabilir
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyiki gece yazmadın bunu :D yoksa millet 3,5 pardon 75,5 atardı :D :D :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılsen en iyisi bir hoca hanıma ya da hoca efendiye git sor burada pek sağlıklı olmaz
00 YorumlaDiğer konusunda 403 cevap paylaştı. Musallat olabilir önce psikolojik yardım al bence
01 YorumlaŞizofreni olabilir, bir doktora danış lütfen.
08 Yorumla- +1 yıl
Güzel arkadaşım, bak aşağıda bir yerde de şizofreniyle ilgili yanlış yunluş şeyler yapmışsın. Ne olduğunu bile iyi bilmiyorsun. Bu tarz şeyler kesinlikle normal olmayan şeyler ve ya şizofreniden ya da kişilik bozukluğundan (yalancılık) kaynaklanır. Cinlerle falan bir ilişiğin olmuyor, cebrail yanına gelmiyor, allah seninle konuşmuyor doktora gitmemişsin belli, bir git görün ciddiyim.
- +1 yıl
Söylediğin şeye saygı duyuyorum öncelikle yazmışmaya başlarken saygı çerçevesini az önce paylaşmıştım. Bunların hepsini gayet iyi biliyorum, öncellikle şizofreni konusuna gelirsek aşağıda yapılan litaratür bir bilgi şizofreni hakkında bir bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Herkes vikipediden açıp araştırıp yazabilir, üniversitede okurken arkadaşımız şizofreni olduğunu öğrendik neye benzediğini ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İnanmak ya da inanmamak tabi size kalmış. Ben cinlerle bir ilişiğim olduğunu söylemedin veya allaha töbe estağfurullah kimim ki ben. Öncellikle okuyorsan doğru düzgün oku. Ben bunları düşünseydim bu konuda burada bir paylaşım içersine girme gereğinde bulunmazdım. Söylemediğim şeyleri söylüyormuş gibi anlatman aslında sorunun kiminde olduğunu belli ediyor. Teşekkür ediyorum yine de fakat yanlış teşhis koydun olmadı. İyi günler diliyorum
Odanda kuran bulundur bas ucunda ve yuksekte olsun
05 Yorumla- +1 yıl
Yattığım o dada kuran var. Ben mantıklı bir insanım bu tarz şeylere kolay kolay inanmam özellikle paranormal olaylar konusunda. Umursamamaya çalışıyorum ama ne gördüğüm rüyalar duruyor nede bu sesler. Beni o sesin uyandırdığı gece evime hırsız girmek üzereydi, bilemiyorum parçalar birleşmiyor aklımda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar şanslısın göremiyor musun?
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece kurtulmak yerine üstüne git, bırak konuşsun seninle.
Cevap sahibi+1 yıl8 yaşından beri hiç karşılık verdin mi?
Cevap sahibi+1 yılsonuç
?
Cevap sahibi+1 yılİstediği şekilde cevap ver düzgünce ne istediğini sor yardım edecektir sana.
Cevap sahibi+1 yılkonuştuğun bir erkek oldu mu ona bir şey oldu mu
- +1 yıl
@İamsedefq bencede öyle kaç senedir o yakınlığı kurmaya çalışıyor kötü bir şey olmadan sana haber veriyor mesela uyandığın gün hırsız girecekti vs... Bence yakınlaşmayı dene derdini öğren
müftülüğü felan git. s
01 Yorumladoktora git ama müftülüğede gitmeni tavsiye ederim
01 Yorumla
+1 yılşifron olabilirsin uzman doktora görün
09 Yorumla- +1 yıl
şizofren
- +1 yıl
ben dalga geçmek amaçlı demedim şizofrenin ne olduğu sen filmlerden gördüğün kadarı ile biliyorsun
- +1 yıl
Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır. Birçok alttipi bulunan şizofreni çok değişik gidiş ve sonlanış gösteren süreğen bir bozukluktur. Şizofrenide hastalığın gidişi her birey için farklı biçimde gelişebilir. (bkn vikipedi)
- +1 yıl
dediğim gibi doktora gittim bu ihtimal tabi ki benim de aklıma geldi fakat değilmişim. Yani bu ihtimal benim de aklıma geldi belki zihnimin oynudur diye olabilecek tüm hastalıklara bakıldı kontrol edildi gözlem altında durdum ısrar ettim gözden birşeyler kaçırmış olabilirler mi diye. Ama doktor gayet iyi olduğumu söyledi
- +1 yıl
her gece görüyor musun
- +1 yıl
gece uyurken kamera kaydı yap
ben korkudan ayakta uyuyakalana kadar uyumazdım
01 Yorumlacın olabılır banada yastıgımı tımrlaıyor
01 Yorumla- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılbişey dicem baban ve annenlemi yaşıyosun
08 Yorumla- +1 yıl
acaba baban olabilirmi
- +1 yıl
O da aklıma geldi sonra ürktüm ne yalan söyliyeyim allahım annem ya da babam uyansın dua ettim ettim. Babam kalktı yanıma geldi, ne oldu dedi ses benimle konuşuyor soru soruyor dedim. İlk sen misin diye sordum yok kızım hayır dedi sabaha kadar yanımda durdu hadi uyu sen dedi. Ama uyuyamadım yine de
- +1 yıl
merak ettim şimdi annen olma şansını var mı
- +1 yıl
valla çok garip bişey
- +1 yıl
yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynısından istiyorum garson :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız olan bir ruh istiyorum ben ona göre dua et lütfen.
Cevap sahibi+1 yıldüşünemediğin kdr yalnız hissediyorum kendimi ben
sen düşün artık nden istediğimi :/
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen yorganla örtül iyice:)
00 Yorumla abdestli uyu
04 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluyurken dikkat et kıçın açıkta kalmasın ;)
00 Yorumla
+1 yılVay be
00 YorumlaBende de bu sorun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNostradamus gibi ^_^
01 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi