Diğer Erkekler neden özelden sapık sapık mesajlar atıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyniniz var mı merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl İnşşaaaaallllaaah tüm sapıklar olur amin Güncellemeler+1 yıl Corona Erkekler neden özelden sapık sapık mesajlar atıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burcakayc Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. düşünme yetilerini aşağıdaki kafaya devrettikleri için 0 0 Yorumla
sorcevaplayalmcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aklı fikri çukurunda olan çok mesaj kutunu kapat rahatlarsın 0 0 Yorumla
PembeOrnitorenk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Bende merak ediyorum bunu. Özele gelince çoğu sapiklasiyor. Yorumlarda efendi görünenler bile. 0 0 Yorumla
şeyhimbenişinla Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Orkidenin bir sorusu vardı cinsellik olmasa kızların peşinden gider misiniz diye aklıma geldi hatırlatmak istedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana ne senin cinselliğindeeeeenn Yorumla şeyhimbenişinla +1 yıl Gel bunu anlat işte Yorumla
Lady_Ayla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 894 cevap paylaştı. Beyinsizlerin, yaptıkları sapıklık 0 0 Yorumla
OnlyOneEscape Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Kapat özelini burada abazan çok 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Terbiyesiz bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
düşünme yetilerini aşağıdaki kafaya devrettikleri için
Aklı fikri çukurunda olan çok mesaj kutunu kapat rahatlarsın
Bende merak ediyorum bunu. Özele gelince çoğu sapiklasiyor. Yorumlarda efendi görünenler bile.
Orkidenin bir sorusu vardı cinsellik olmasa kızların peşinden gider misiniz diye aklıma geldi hatırlatmak istedim
Bana ne senin cinselliğindeeeeenn
Gel bunu anlat işte
Hep erkek sapik dimi kadin da yok...
Beyinsizlerin, yaptıkları sapıklık
Soyları tükenmedi gitti bunların
Beyinsiz mööler onlar
Kapat özelini burada abazan çok
Sapiklarin orani fazla...
Kapat mesaj kutunu yazmasınlar
Mesaj kutunu kaoat kiz sende
Atmıyorum
Sapıklarda ondan