Kocamın yeğenini döve döve bayıltmak istiyorum, nasıl bastırabilirim bu isteğimi?

Kocamın teyzesinin kızı var bu sene üniversiteye başlayacak.. Bunun kadar bilmiş gerizekalısını görmedim ben. Hiç yaşının insanı değil. Kocamın dibinden ayrılmıyor, bana mesaj vermeye çalışıyor sanıyorum evlendiniz ama benden ayıramazsın, gibi.
Geleyim gideyim istiyor sürekli.. Eli ağır bir iş yapmaz sadece dedikodu ve salak muhabbeti.. Hamileliğimin ilk 3 ayı içerisindeyim ve düşük tehlikem var, bu kız benim sinirlerimi tetikliyor her an. Bana whatsapp den sürekli almanca metinler gönderiyor çeviri yapıyım diye.. Koca karı gibi hareketler. Bilmiyorum yani bu kızın her hareketi gözüme batıyor, hiç uyuşmadı yıldızlarımız.. Hamilelikten mi bilmiyorum ama bunun yüzünden sinirden ağlıyorum.. Yine şimdi mesaj atmış ki, yarın size geliyorum kalmaya diye. Nerden buluyor bu cüreti? Nasıl ayağını keserim güzel yoldan? saldırmaktan korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sağ olun canlarım.. Tek tek yazamıcam, çok doluyum.. İnanın ağlamaktan ekranı zor görüyorum.. Çilem varmış.. Böyle bebeğimle sürekli üzülüyoruz.. Allah kurtarsın bizi.. Aradım şimdi müsait değiliz, her zaman da olamıyoruz biz senin gibi tek tabanca değiliz, senle planlarımız her zaman uymaz.. Doğru zamanda ararım seni ziyarete gelirsin canım dedim.. İçim soğmuyor bir türlü..
Kocamın yeğenini döve döve bayıltmak istiyorum, nasıl bastırabilirim bu isteğimi?