Köpeklere aşığım onların koruyucu ve kıskanç yanları beni bitiyor pitbull alsam beni yer mi sizce çok mu güçlüler ben narin ufak bişeyim nasıl tutucam o köpeği ben fkdkdkdk @Taciiiii bana pitbul al 🥳🥳
Pitbull sahibinin yetiştirme şekline göre şekillenir. Yani nasıl yetistirirsen öyle olur. Pitbullar bebek bakıcılığı yapmak üzere türetilen bir cinstir. İlk ortaya çıktıklarında bebek bakiciligi yaparlardı ancak insanlar her zaman vahsilikten yana olduğu için bu hayvanları vahşi hale getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ve başardılarda. Benim pitbull um var ve kendisi kedi yavrusu bile emzirdi. Güç konusuna gelecek olursak pitbullar güçlü hayvanlardır ve eğer gücüne guvenmiyorsan yetişkin bir pitbullu tutamazsın seni sürükleyip götürebilir
Biz arkadaşla yavruyken bir köpek aldık. Elinde büyüttü onu. Ama çok şiddet uyguluyordu. Hayvan bunları biriktirdi. 5 yaşına geldi artık sahibine saldırmaya başladı. Yanına yaklaştırmıyor. Yani nasıl beslediğine bağlı bir durum. Köpekle insan gibi konuşmak gerekir. Yanlış bişe yaptığında sert bir şekilde uyarmak lazım. Yeri gelince de insan gibi dertleşmek lazım. Şiddet uygularsan hayvan içten içe kin besler. Hayvan diye geçme köpekler hisli varlıklardır. Cinsine gelince eğer kalabalık bir yerde yaşıyorsan pitbull tavsiye etmem. Çünkü ağızları 4 ton basıyor. Evden falan kaçar birine saldırır parçalamadan koparmadan bırakmaz. Saldırgan hayvan beslemeni tavsiye etmem
Koruyucu ve kiskanc hallerini seviyorsan kopegide o sekilde guduleyeceksin demektir. Seni yemez ama senin bu tavrin ona yansiyacagi icin dis dunyaya baya saldirgan olabilir
Böyle görünse de sahibinin sözünden çıkmayan bir cins bırak oğlum onu dedi baktım köpek direkt bıraktı koştu onun üzerine :D Isırmadı ama ALLAH var 2 metre boyu verdır :D