i. hizliresim. com/jJddoL. jpg
Çok uzun olduğum için boyumu takıntı yapmaya başladım ( Boy 1.95 ) Fotoğraf içerde?
i. hizliresim. com/jJddoL. jpg
Toparlanmis hali bu mu :) Yazık etmişsin usta.3 yılda karın kasları rahat bir şekilde çıkardı. Göğüsler sarkık kollarda pek bişi yok. Bu sporu yaptıysan 1 yıl anca yapmışsındır 3 yıl olsa halin bu olmaz. Ayrica baya bir kilon varmış anca zayiflamissin 120-140 bu civardadir. Calismaya devam et :)
hocam bir 10 cm kısa olsan hatta o fazlalığı da ben alıp 185 olsaydım harika olurdu boşver kalın kol iyidir tshirt ve gömlek konusunda sıkıntı yaşamazsın yakışır hepsi :d
Sende sağol bro :d
Boy uzunsa takıntı boy kisaysa takinti.. zayifsa takinti kisaysa takinti.. guzelse takinti degilse yine takinti.. kendinizi sevin Allah böyle layik görmüş boylesiniz.. zaten normal insan kendisiyle barışık olan insandir.. sukret sagliklisin sukret sende varolan seyler için
Doğru diyorsun tek kişiye begendir.. ki zaten ben Türkleri begenmiyorum hepsini toplasan lee min ho etmez :) kizmayin benim begendigim tip o. d
:(((((((
Neyse sizler zaten begenmiyorsunuz en iyisimi korelinin birisine kaçmak. d
Hea napak EKKye üye olurum size kalirsa. p
Nasil anlamadim
Bence keşke o kadar çok kas yapmasaymışın kol kasların çok fazla seni daha da cüsseli göstermiş. Kızlar topuklu giymeyi sever 70lerde bulursan birini çokta iyi olur ama kilosu falanda biraz yerinde olmalı
Cevap
11Cevap
Fotoğrafta uzun olan sensin sanırım. Omuzların bana çok geniş geldi. Ama boyunla orantılı elbette. Herkes uzun boy ister, bence hiç sıkıntı etmemelisin. Basketbolcu falan mısın?
Yanındaki arkadaşın da çok tatlıymış :P Rica ederim :)))
hahah :D o cüceymiş yani yanında :P
Hmm cüceymiş :PPPP
Aynen o çok kısa ya :D :D :P
169 ee ben neyim hobbit mi
:D :P
Biliyorum :)
Sanane ki. Profilime istediğimi yazarım.
uzun boylu olmayan erkekler rahat rahat gezerken senin hava bile atman gerek uzun boy her zaman iyidir. böyle bir vücutla da kendine yakışan kızlarla ol cılız ve kısalar yerine ya da sevdiğinle ol işte ne önemi var ki
1.95 kız yerine 1.95 boya sahip olan erkek daha iyi sen takılma 1.50 de olmaz Allah vergisi uzun boy iyidir iyi :)
aaa 1.73 üstü diyelim :))))
evet o yüzden 1.73 den yukarısı diyorum :)))
minyonlar da iyi şimdi onlara da laf yok :) kendimi de uzun gördüm :) neyse :) 1.73 dedik :D
Alın len iyilik yapayım.
https://i.hizliresim.com/jJddoL.jpg
galiba bize kaslarını göstermeye çalışıyorsun :)
zaten vücudun da geniş boyunun uzun olması iyi açıklamak gerekirse biraz büyüksün :)
baya uzunmuşun mübarek sen gibilerine ''sulak yerde mi büyüdün '' derler
şaka tabi bu ama öyle derler:)
ben resmi göremedim ama uzun boy iyidir kendini öyle hissetme bence
Bende öyleyim önce kabullenmek lazım ki uzun boy öyle çok da matah bir şey değil. Hele ki kadın için hiç değil. Ama elden bir şey gelmez değil mi?
1.77
Sokak lambasi gibi olmanin nesi iyi :D
61 kiloyum.
Bu kızın fiziği bir harika dostuuum
Teşekkürler.
bende çok kısa oldğm için takntı yapıyorm bende çok küçük hssdyrm kendmi 1.55 boy 42 kilo
Yanındaki çocuğu sana tercih ederim. Çok irisin kollar çok kaslı.
Aslinda uzun boy iyidir ama Türkiye ortalamasi belli maalesef. Benim icin uzunsun ama atiyorum 1.75 lik bir kiz icin iyisin.
Kız mı? Bulursan olur :D
Sende haklısın.
Bence ii yanlız yanındaki bayanın da boyu uzun olmalı
Oha süpersin keşke o boy bende olsa birkaç sorum olcak =D
Yaşın kaç ve 17 ve 20 yaşında boyun kaçtı
aynen :D
Uzun boy hep iyidir :D
kas olayını abartmışsın
Yapabilecek bir şeyin var mı?
Erkeğe yakışıyor ya kızda olsa itici olurdu.)
kanka gercekten hayvan gıbı duruyon yaw ben korktm
Uzun boylu erkek iyidir kendine haksızlık etme
evet uzunsun ama dert etme bence
Usta yanındaki arkadaş kaç metre boyu?
Keşke 2'ye tamamlasaydın
Bence amaç vucudu göstermek :D
Iyi iste pozisyon zenginligi yaratirsin asdfghjkk
Sakaydi :)
Sapik dedin yok sana yorum:D
Iyi anlamda sapik :D
Cok irisin yorumum bu :)
Bazi acilardan evet :)
Kilo acisindan yavrun gibi kalirim :D
52.
Hadi ya daha kilolu duruyorsun.
90 gibi duruyor boyunu dusunursek.
Ne bileyim:D
170'im ben
Inceyim biraz onun disinda fena degil.
Bu yorumun ustune hayatta cikmam :D
link açılmadı ya
Bende 190 boyundayım aynı derti yaşıyorum :)
Evlenelim mi ^_^
404 Not Found
Pehlivan gibisin :D
Reca :D
Bu arada kötü anlamda demedim yanlış anlaşılma olmasın.
İyisin iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar