Böyle bir sorunu nasıl aşabilirim? :)
Oturup izleyemiyorum daha önemli şeyler yaratıyorum kendime resmen.
Oturup izleyemiyorum daha önemli şeyler yaratıyorum kendime resmen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı durum bende de var lanet olsun. Filme başlamadan bir şarkı dinleyeyim diyorum ama yok üst üste şarkıyı dinleye dinleye bir bakmışım saatler geçiyor. Değişik değişik şeyler buluyorum istek kaçıyor. Ben bir çaresini bulamadım. Bulursan bi' cimcikle beni.
Hastalık gibi bir şey.. Unutmayacağım seni..
Bu bende 4 yıldır oluyor.. Tam başlıyacağım o an düşünüyorum acaba sunu mu yapsam bunu mu yapsam diye.. Sanki film izlerken zamanım boşa gidecek ben bişeyler kaçıracakmışım gibi☺sizde de böyle mi oluyor?
Aynen öyle oluyor.
Ben tek çözüm bulabildim.. Oda bir arkadasımla seyretmek.. başlangıç fitilini bir şekilde o atesliyor.. Zaten bizim sorunumuz izlemek degil, izlemeye baslayamamak.. Sonrası geliyor anlıyacagın☺
Bir saat önce kendime yaptığım gibi :)
Bu sorunu başlayarak çözebiliriz :D
Ama hakkaten önemli sebebim vardı :)
Nasıl çözeceğiz?:D
Cevap
22Cevap
bence kendini zorlayarak izlemeye başla filmin ortasına geldiğinde bırakamazsın zaten
ama senin en çok sevdiğin türdeki filmleri izlersen daha çok ilgini çeker ve merak edersin
mesela yeni çıkan filmlere aksiyon macere filmlere fazla ilgilenmem eski film olsun yinede izlerim
dram türü beni en çok etkileyen tür direk dram türünden açıyorum izliyorum
birde filmi kendi hayatın üzerinden kurgularsan daha iyi olur
Bir sinefil olarak, 4 saatlik, 'yüzüklerin efendisi: iki kule'yi şimdi bitirdim.
Öyle bir sorunum yok.
Maymun iştahlısın demek ki...
1,5 - 2 saatlik filmlerle başla, sonra alışırsın. :)
Oluyor bazen geçen nostalji yapıp elm sokağı serisine başlayayım dedim 3 tanesini izledim çok acayip freeddy 1-2 diye şarkı söyleyen kızlar freediden daha korkutucu:/
Karar vererek aşabilirsin tabi ki. iyice yayılıcan kahveni, kolanı cipsini, krakerini artık meşrebine göre, sonra açıcan filmi inceden konuyu kapıcan gerisi gelir zaten ^^
basit kısa ve eğlenceli filmlerle başla bende senin gibiydim şu an izlemediğim bir film bulmak için yeni filmleri bekliyorum ;)
aynen öyle filmi alırım çerez cips kola stoklarım ama oturup da izleyemem bir türlü
can sıkıntısından napacağacını blemiosun kanka ondan :) ona yönelsen sıkılacakmıssın gibi buna yönelsen sıkılacakmışsın gibi oluyor :)
ben senin sorununu tahmin ediyorum, insanları ve dersi dinlerken de dalıp gidyorsun muhtemelen çılgın bediş gibi x)
otur 2 saat fragmanları izle ondan sonra vur kafayı yat
O da zor ahahah
daha önemli işlerde neymiş ya oturcan filmini izlicen :D
Bizde de çok film izlemekten artık film bulamayıp boş boş pinekleme sorunu var.
film benim için sevişme aaracıdır zaten bende izleyemem , sevgiliyle izlemek için oturursun sonrasında iki film ayrı ayrı oynar gider ortamda...
Bendede bu aralar öyle bir sorun oluştu. İleriye sarıp atladiğim oluyor :D heralde yönetmenler çok dandik film yaptiğindan.
Aynısı bende de var. şu an bile izlemek istiyorum ama açıp izleyesim gelmiyor :S
son zamanlarda çok sarmayan filmler izlediysen oluyor böyle tıpkı banada olduğu gibi :D
Filmikosizleyemekos sendromuna yakalanmışsın malesef tedavisi yok.
Yalnız degilsin kesinlikle katiliyorum 😃😃3 saattir burdan sıyrılıp izleyemedim resmen 😃
banada olyor bazen ama kararlı olup izlemeye baslayınca ardı ardına bıle izlediğim oluyor
play tuşuna bas kendi kendine başlar o
güya izlicektim, saati 4 ettim daha nolsun
benim gibi olan bir ton insan varmış :/
bence film izlemek için kendini zorluyosun.
Ben varım. Bir filmi 2 günde bitiriyorum bazen.
Ben başlıyorum ama hemen uyuyorum :-)
sen sorunlu birisin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar