AÖF Halkla İlişkiler mezunuyum, iki yıllık bitirdim, dikey geçiş yapıp 4 yıllık tamamlayacağım, iki seçeneğim var: iktisat ve işletme. hangisini seçeceğime karar veremiyorum, lütfen yardımcı olun, hangi bölümü neden okumalıyım sizce, her birinin diğerine göre avantajı nedir dezavantajı nedir bilenler yardımcı olabilir mi...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
küçük abim işletme mezunu
abi iibf deki bölümlerin birbirinden farkı ne demiştim
bir farkı yok demişti :))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bankalar ile finans kurumlarında araştırma kurumlarında çalışma olanağı vardır
00 Yorumla
- +1 yıl
hepsi aynı bende geciş yptım şu an işletme 4 deyim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
farketmez... sana tavsiyem ...haziran sonu gibi...eylüde yapılacak ön lisans kpss ye başvur...çünkü lisans kpss soruları daha zor...
00 Yorumlasoyle solıyım ıktısat ısletmeyı kapsıyor ama hangısı ıyı dersen ısletme oku derım ben sana...
00 Yorumlaişletme. Çünkü iş bulma alternatifin daha çok.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
iş bulma problemim yok, nitelik yönünden hangisi daha avantajlı olacak, onu merak ediyorum. )
- Soran+1 yıl
anladım.. teşekkürler.
işletme iktisata göre daha basit...
00 YorumlaSen ne okursan oku farketmez.Sonucu değişmez.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
neden desem?
- +1 yıl
Çünkü yaşına bakarsak kpss'ye bile giremezsin derim.Ayrıca özel sektörde çalışmaya başlasan da sen iktisat ya da işletme biliyorsun diye özel olarak seçmezler.Çünkü senin gördüğün iktisat ve işletmenin çok daha iyi yerlerde okuyanlar insanlar var.Ancak matematiğin iyi ise iktisat seç; değişse de işletme seç.
- Soran+1 yıl
çalışıyorum zaten, kpss'ye girebilirim.. sadece 4 yıllığa tamamlamak istiyorum hepsi bu.
- +1 yıl
Aslerlik icin ikiside fark etmez:p
00 Yorumla - +1 yıl
işletme oku bari
00 Yorumla iktisat
01 Yorumla- Soran+1 yıl
neden iktisat?
- +1 yıl
işletme
01 Yorumla- Soran+1 yıl
niçin... :)
Devamını Gör(4)