bugün alışverişte ne uzun insanlar varmıs :o kı olsun erkek olsun cüce gibi kaldım yanlarında. ama yüzüm güzel Allah tan. nolur ukala demeyin nolur :'( özür dilerim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi. Türkiye bayan boy ortalaması 161 miş verilere göre. Standart sapma da 5 olsa, 156 -167 arası normal (orta) boydur kim ne derse desin.
Burda 180 ve üstü erkekler sana "kısasın" demiş olabilir, fakat altını çizeyim, onlara göre kısasın. Ortalama erkek olan 170-175 lik bir erkeğe göre kısa değilsin. Sana kısa boylusun diyen insanlara cevap bile verme.
Ayrıca diyelim ki kısasın, nolmuş? Herkes mi kusursuz lan? Vardır boya ve güzelliğe göre değil de kültüre zekaya iyi huya göre partner seçen erkekler. Ya da yoktur ya herkes şekilci herkes canım. Neyse, kısa değilsin. Öylesin diyenleri de çıkar hayatından bir zahmet, herkesin seni beğenmesi gerekmiyor sen de onları beğenme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sörun etme benimde aynı ama guzellik olunca pek sorun olmuo sewglimde kuçugum die sewio hosuma gdyo ama kilo alma sakın ;-)
03 Yorumla- +1 yıl
48 kiloyumda arada arrtıyo hele tatil girince evde ye ye ye :'(
- +1 yıl
Yok fazla dgl kilon bebegm bende 45 uzulme biz daha nazik görunuyoruz ne o öyle zurefa gbi kızmı olur ;-)
- +1 yıl
:') :') :')
öncelikle 70 cm olmadığına dua et bırak dalga geçenlere can sıkmayı boy senin boyun kısasın olabilir ama cüce değilsin buna alışman lazım ve etraftan gelen tepkilere de kulak asmaman lazım devede de boy var ama eşşeğin peşinden gider. yüzünün güzelliği de boyunun açığını kapatıyordur. laf söyleyen dalga gecenler de önce kendi kusurlarına baksınlar.
04 Yorumla- +1 yıl
gercekten mi :^)
- +1 yıl
yüzünü görmediğim için senin verdiğin bilgi doğrultusunda kendimce gerçekleri yazdım ve yazdıklarım gerçeklerin simgesidir her zaman tabi buna seninde inanman ve boy takıntısından kurtulman lazım senden daha kısa nice insanlar var. boy bu kadar büyütülüp sıkıntı yapılacak bir durum değil en azından elin ayağın sağlam ve tatlı güzel bir yüzün var daha ne istiyorsun.
- +1 yıl
manken gibi kızları görünce kötü oldum :'(
Bence kısa değil türkiye ortalamasına göre.
05 Yorumla- +1 yıl
zaten benim aşkım 170 cm ^^ onunla mesudu bahtiyarım <3 hiç ayrılmıcaz
- +1 yıl
:) evet beni okadar mutlu ediyoki ^^
- +1 yıl
hiç bırakmayacagını dile getirse dünyalar benim oluyo resmen ^^
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
58Cevap
+1 yılbenim boyum 1,64 m benim boyumda kısa ama hiç dert etmedim, Allah böyle uygun görmüş boyumun uzun veya kısa olması benim işime yaramaz ama aklımın ve vücudumun sağlıklı olması çok işime yarar. Boyum kısa diye beni sevmeyecek biri var ise buyursun gitsin hiç işim olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
sevme değil iyi hissetme
+1 yılBoyunun kısa oluyor olması diğer insanlardan çok eksiğinin olduğunu göstermez ki.
1.60 boyların da bir adam ve yanın da 1.70 1.75 lik kız gördüm ve acayip garipsedim ama gel gelelim birbirlerini sevmişler ne yapçaksın :)00 Yorumla
+1 yılallah yaratmış kısa da oolur uzun da onlar kendilerine baksın boy anne ve babanın genini alı çoçuk boy kısa olabilir ama minyom tipli kızlar çok tatlı bence eğer o boyun hakkını veriyorlarsa
02 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
anladım diyosun yani
"Çekicin boyu değil çaktığı çivi önemli." deyip kadını ve erkeği kapsayan sosyal mesaj vermek istiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmm
https://vocaroo.com/i/s0AbvMeWS1XE al cevap
01 Yorumla- +1 yıl
:D güldüm
Minnak kelimesi beni delirtiyor berbat şeyler geliyor aklıma.
Sen ülkemi ortalamasındasın kim dalga geçiyorsa açsın kendi kıçıyla dalga geçsin.
Uf ciddiye bağladim.03 Yorumla- +1 yıl
seni ilk defa bukadar ciddi görüyorum :D
- +1 yıl
:D iyi sevindim :D sende dğerleri gibim olma da :D
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBende 1.64 ya minnaksın ben 1.64 kendimi minnak hissediyorsam sende minnaksındır napacaz başa gelen çekilir ama 18 im basketbol falan oynucam ben uzarım galiba :D
01 Yorumla- +1 yıl
işallah kardes işallah ta benim genetik :'(
1.52 boya sahibim. Sen gene 1.60 varsın. Bacak boyum uzunda ilk bakışta 1.58 felan sanıyolar assdsfhfghyk
Minnak değilsin. Üzülmesi gereken benim.00 Yorumla1.60 boyun altı, ülkemizin standartlarına göre kısa. Ben de 1.60 dan kısayım.
10 YorumlaÇok şirin ki, niye kendini kötü hissediliyorsun herkez uzun olacak diye bişey yok kuruntu yapma bence :)
02 Yorumla- +1 yıl
ama bugün kızları gör manken gibiydi :'(
ben 1.56 yım :D ama topuklu giyince çok hoş ve tatlı duruyoruz bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
topuklu giyemiyorum cok sakarım :'(
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bence iyisin.. Minyon severim ben.. Minnaksa minnak, nolmuş ki?
00 Yorumla
+1 yılBoy kısa ama çok kısa değil. Zaten 1.65 in üzerindeki kızlar itici geliyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok iyi kısa boylu erkekler için kaçırılmayacak bir nimetsin. :D
00 Yorumla Bodursun, bu boy ile 1.85m herifler hiç yakışmaz. 1.70m civarı idealdir lan.
01 Yorumla- +1 yıl
yinede kıro kızlardan daha çok şansı var lan.
Ben de kısayım. Yapacak bişey yok. Uzunla evlenirsin, eksiğin tamamlanır:)
00 Yorumla
+1 yılBana göre 165 ideal. Biraz kısa ama asıl sorun senin özsaygın olmaması, kendini sevmemen ve alıngan olman. Karakterini düzeltmen gerek.
00 YorumlaNasil bir cevap almayi bekliyorsun merak ettim simdi? Evet kisasin dersek boyunu uzatma ihtimalin var mi? Uzunsun dersek kendini uzun mu hissedeceksin? Boyun kisa arkadasim bunu kabul et ve mutlu ol.
00 YorumlaDeşmeyin kizin yarasini sen hiç üzülme boyun gayet iyi. ben kisa boylu kadinlari çok beğenirim bizat.
02 Yorumla- +1 yıl
deştiler ama :'(
+1 yılKısa kızların yüzü güzel zaten boşver tatlım takma bende kısayım ve böyle çok tatlıyız bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 1.53 ve halimden memnunum
sopa gibimi olmak istiyorsunuz anlamiyorum...
kiz dedigin iri yari olmaz zaten
gerekte yok00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ,, kişisine göre değişir kanks ama bence o kadarda kısa değil türkiye genelinde kanks
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 cm var aramızda sevgilim senin gibi olsa dudaktan öpüşmek icin sandalyeye cıkması lazım :)
şaka şaka minyonlar iyidir tatlı olur şişman degilsen sıkıntı yok. severim08 Yorumla- +1 yıl
48 kiloyum :'(
Cevap sahibi+1 yılbence cok tatlısın :) kücük minyon ve şişman olmayan kızlar cok tatlı oluyor...
- +1 yıl
göbeğim var :'(
Cevap sahibi+1 yılne kadar göbeğin var? :D
Cevap sahibi+1 yılAyrıca
---
Vücut Yüzey Alanınız: 1.47 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 39 kg
İdeal Kilonuz: 51 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
--------
18.5-24.9: Normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Cevap sahibi+1 yılnormalin alt sınırındasın yani :)
- +1 yıl
ahey :'(
Cevap sahibi+1 yılkimse almazsa ben sana yazarım alırım seni :D :D üzülme bu kadar
+1 yılBen 1,77 topukluyla benim üzerimden smaç bile basarsın üzülme :D
13 Yorumla- +1 yıl
topukluyla kafamı kırdım sakarım :'(
- +1 yıl
Maşallah :D
- +1 yıl
ahey :^(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 1.58'im. Erkek arkadasim da 1.78 topuklu giymedigimde tam kolunun altina denk geliyorum hos bir his :D
Saka bir yana yapacak bir sey yok takmamaya calis.00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun ve kısa olarak terimlendiriyorlar ama halbuki orta boyları severim :)
00 Yorumlaaaaaa sen minyon sınıfından çıkan cüce sınıfına kaydolansın... şaka şlaka kardeş kızlarda kısa boy daha çekici olur yakışır yani dert etme..
00 Yorumla
+1 yılMalesef ama ortalamaya göre kisasin türkiye ortalamasına göre de kisa
00 Yorumlaçıtı pıtı kız iyidir, candır, sevilir, sıkıntı yok, devam
00 Yorumlabence bir bayan için gayet iyi boyun yüzünde güzelmiş hiç takma kafana ama kilo alma sakın :)
02 Yorumla- +1 yıl
cok alıp veriyorum :'(
+1 yılsende onlara önemli olan boy değil işlevi de devedede boy var de genellikle kısa boyluların savunması böyle oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şanslısın vücudun çökmez sarkmaz çok iyi fizikli olursunuz yaşlılığın bile çekici olur daha ne istiyosun herkes sahip olamaz senin fiziğine
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmm
Bence hicte kisa deyilsin turkiyede kadinlarin ortalama boyu boyle
00 Yorumlaboyun cokta kotu degıl bayan ıcın ıyı kafana takma bosuna kı boy ortalaması 1.75 turkıyede
01 Yorumla- +1 yıl
hımmm
yok idare eder yüzün kurtarıyormuş işte bn de biriyle tanıştım o da çok kısa sorun yok şimdilik:D
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzün güzelse sorun olmaz ayrıcada türkiye için çok kısa diil normal bu boy
00 Yorumla
+1 yılBoşver ya bende bir yıl önce kısaydim ama simdi bir anda uzadim mesela kaç yasindasin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılminyon kızları iyidir candır. bir tane bulup kolundan tutup evlenme dairesine götürecem :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy eşekte de var. boy kafana takacak kadar önemli bir şey değil. üzülme. :) :) :)
00 Yorumlaminnaksın birazcık ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
ama ama :'( genetik bide
+1 yılUzunsun desem inanacak mısın :D
10 Yorumla
+1 yılMinnak değil sevimlisin qız
10 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. minnaksın benden cm daha minnak..
00 YorumlaSeni sevmeyen ölsün boşverr :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben 178 im kısa diyorum :)
00 YorumlaAy hem minnak hem şeker hem aptal.^^
21 Yorumla- +1 yıl
aptalmı :'(
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Minnak tavşan
Topuklu ne güne duruyor00 Yorumla
+1 yılBoşver bizimkiler minyon seviyor
01 Yorumla- +1 yıl
sevmeden değil iyi hissetmekten
Oooo iyiymiş koltuk altına sığarsın ;-)
01 Yorumla- +1 yıl
:oooooooo
evlat gibi sevilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşişman değilsen iyi ama şişmansan yorum yapamam
02 Yorumla- +1 yıl
48 kiloyum :(
Cevap sahibi+1 yılkötü değilsin o zaman :)
+1 yılMinnak kızlar pek tatlı olur boşveeer ;)
01 Yorumla- +1 yıl
hımmm
1.5 metrelik insan mı olur :D töbe yarabbi
03 Yorumla- +1 yıl
:Ooooooooooooooooo sen kacsın
Bu yüzden çıkamadıklarım olmuştu :)
04 Yorumla- +1 yıl
ne yüzden ? :'(
- +1 yıl
hımmmm
+1 yılhınaa o niy öyle 5e giden çocuklar kadar :D
02 Yorumla- +1 yıl
sesimde öyle :'Q (
- +1 yıl
Önemli olan karakter gerisi teferruat çok takma kafana :)
Minnoş :dd üzülme kank türk erkeği çok mu uzun
01 Yorumla
+1 yılsarı çizmeli mehmet ağa
00 YorumlaUzun boy olmadığı kesin.
03 Yorumla- +1 yıl
kısada değil dimi :')
- +1 yıl
:/ kaderimize boyun egek
+1 yıl7 cücelere 8. nci aranıyor kanka ASDAS:DAS:dasd
04 Yorumla- +1 yıl
bu espiriyi kactır duyuyorum :!(
- +1 yıl
Tamam şimdi Susun
- +1 yıl
:'( kalbim ağlıyo
- +1 yıl
Tamam kanka senle alay geçmiyeceğim :)
Kısa değil. boyun.
Boyun boyuna birini bula bilirsin.
Mesela varmıdır yüzünü kapatarak boyluk resmini atma şansın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinnak değil hobbitsin canım
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı