+1 yılKonu başlığı ilginç olmuş, likeni verdim :D
Şimdi sorduğun soruya gelelim.Kimse kimseye burada hüküm giydiremez.Herkes kanun önünde eşittir ve hürdür.Sadece yontulmamış kafalardan çıkan cızırdayan sesler duyarsın o kadar.Onlarıda duymayıver.Ayriyeten dini mevzu yapan kişiler önce bir kendilerini sorgulasınlar, hiç mi günahları yok, dört dörtlük müsünüz diye sorsan anca lafta kalır dedikleri.Kimse peygamber ya da ilah değil burda.Hatasız kul olmaz ve kimse kimseyi yaptıkları yüzünden yargılama hakkına sahip değildir.Bu ne benim ne de bir başkası.Herkes hür dilediğini sormakta.Bu sitede cinsellik olayı çok var, ona yapabileceğimiz bir durum yok maalesef.Burda gelip orasını burasını anlatabilen bir kişilik varsa karşımızda Allah bilir yedi ceddi ne durumdadır onun muallak? Bu yüzden ilk önce kişi kendini bir özeleştiri yapıp benliğini bilsin sonrasında başkasına karışsın.Benim görüşüm bu.Eleştirilere açığım, bu arada bazı arkadaşlar soruyu soruyor eleştirilince yediremiyor onlar ap ayarı acınası bir durumda zaten :D02 Yorumla- +1 yıl
Ben biraz daha hafifleterek anlatmak istedim konuyu, yoksa daha iyi kullanılacak kelime var o kişiler için :D
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonu ve önemi ne olursa olsun, esas doğruyu demek şart.tabi üsluba dikkat ederek.kırmayarak. herkesin kendi doğrusu var diyelim, aksini belirtene muhalefet ederse.işin içinden çıkamayız.evlilik zor günümüzde bir çok yönden.13'lü yaşlarda ergenliğe gir, bay veya bayan yaş az çok değişebiliyor.ama evlilik 25-35'li yaşlar arasında...evlilik dışı cinsel ilişki zaten zina bu net.zina etme riski varsa mastırıbasyon. yapılabiliyor tabi rabbimiz affetsin oda doğru değil.cinsel psikolojiyi bozuyor.oral anal sevişme gurup lezbiyen gay vb. ne yazıkki var ve öğrenenlerde artıyor lezlik ve gaylıkta :( önceleri 18'li yaşlarda genelde evlenilirdi şimdi yok.cinsel baskı çok gazete dergi magazin tv deki diziler yerli yabancı sevişme sahneleri vb.dar giyimlerde bayanlarda etkiliyor erkeği.çare evlilik, mastırıbasyon zina çok eşliliğe alışıldımı o zaman daha zor aldatmaya zemin hazırlanıyor.durum vahim.bayanlarda erken ergenlikte başlamış :( içtiklerimizin genetik veya etki özellikleriylemi oynanıyor cinselliğe aç gibiyiz? yerinde konu h.geceler.
02 Yorumla- +1 yıl
Farkındayım, burada şahit olduğum soru ve yaşanmışlıkları ömrümde duymadım.hele cinsellik bölümü, faydalı bir paylaşımım olurmu diye ön yargısız bölüme girdim.2-3 konuda doğruyu uslübünca dedim.doğru anormal yanlış öneriler ise normal yerine geçmiş.soruda uslüb anlatım önemli yoksa sanki cinsellik için partner arıyormuşçasına tepki alay ve talepler az çok olabiliyor.üzücü.yerinde ve kısa cevablar vericen hatta kimisine yorum bile yapmıcan -1 ver geç.yoksa uzuyor konu tepki ve tartışmalar.cevab yorumun için sağolasn h.geceler.
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarikateisti takip ediyor musun lilith? adminler bazen, oradaki yargıç müminlerin sayfalarını hareketlerini kontrol edip abazanlıklarını gözler önüne seriyor. adam herkese kafir deyip sövüyor, sayfasında Kuran sözleri paylaşıyor ama bir sayfada kızın tekine abazan yorumlar da yazıyor.
sözümüz herkese değil. ama bu ikiyüzlülükler o kadar fazla ki ve o kadar tiksindiriyor ki...122 Yorumla- +1 yıl
ona ben de sinir oluyorum, sana ne arkadaş? kıza yardımcı ol daha büyük bir hata yapmasın o zaman. korkusundan bu sefer iyice psikolojisi bozulacak. hadi samimi olanları elbet vardır ama çoğu karikateistteki yanardöner tipler
- +1 yıl
off gene bir tuhaf... tiksinirsen tiksin de niye böyle üzerine alındıgın ayrı bir merak konusu. ben de derken yani sen de benim tiksindiğim kategoriye giriyorsun öyle mi?
arkadaş şaka gibisiniz ya, hayır empati empati diye yırtınan ben bile empati yapamıyorum bazen. nasıl böyle olabiliyorsunuz hayret bir şey gerçekten - +1 yıl
bu konuda gördüğünü uyar lilith ben yapmaya çalışıyorum. ne kadara ulaşsak kar.
- +1 yıl
ya arkadaş yorumlarından belli nasıl oldugun biz yargılamayın diyoruz da hakaret edene kişisel olarak kızma hakkım yok mu? buradaki yargılayanlar
- +1 yıl
yargılayanların ikiyüzlülüğüne işaret ettik belki utanırlar dimi? nerdeeee... bir de üste çıkmalar çıkın yahu çıkın.
- +1 yıl
onlardan biri de sen misin? onlar bir kısmının ne oldugunu gözler önüne seriyor diyelim, peki sen kim olarak ne olarak alındın burada? kendi başına bir bireyken nasıl olur da herkes adına konuşmaya kalkarsın?
lilith ikiyüzlülükle ilgili örnek gösterirken ben de bir örnek göstermişim.
ve sen burada ne beni ne de onu anlamayarak gereksizce ortaya atlayıp hem kendini komik duruma düşürdün hem de bize saygısızlık yapmış oldun.
biraz sakin davranmanı ve düşünerek hareket etmeni öneririm. iyi geceler - +1 yıl
tövbe tövbeeee... orada konu bir örnekti bu örneğe de din dahil oldu. konumuz burada din konusu mu ki bu kadar taktın? dindarlar ahlaksızdır falan mı demişim? hem sen din savunucusu falan mısın yahu?
bak arkadaşım anlamamaya devam ediyorsun, biraz daha dikkatli okumanı ve yorum yazmadan önce düşünmeni öneriyorum. benim kimsenin diniyle işim yok. ikiyüzlülük sevmiyorum o kadar - +1 yıl
Burada kimse islamı kötülemedi sen yanlış anladım sanırsam? Sen de kabul et ki her dinde olduğu gibi İslamda da çift kişilikli insanlar var.Bunu söylemek islama yapılan bir hakaret değil zaten yorumu yazan kişi de herhangi bir dine hakaret edecek bir kişi değil.Yazdığı şeyi yanlış anlayıp bir anlık sinirle yorum attığını düşünüyorum.
+1 yılEvet onu ben de farkettim. Bu site, kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışarak karşısındakini suçlu hissettirmeye çalışan tiplerle dolu.
03 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi dini kendi bedeni kendi hayatı kendi beyni. o ufacık beyinlerle verilen cevapları çok da umursamayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yargılama yapmıyorum ama her zaman uyarırım burada temkinli olmaları için yargılama şöyle olur yaptığı şeyle sorduğu soru çelişiyorsa anca o zaman bende buraya çıkıp ahkam kesenlerden hiç hoşlanmıyorum aynı senin gibi çıktın orada bir şey söyledin yargılama yaptın burada bizden onay bekliyorsun enteresansınız.
Sen söylemişsin isteyen istediğiniz yazmakta özgün sonrada yargılamayı sen yapıyorsun çelişme kendinle lütfen.04 Yorumla- +1 yıl
Yav bende diyorum her zaman kapat sayfayı şikayet et engelle onun yorumunuda görmezsin sorusunuda zaten bu saatte uyanık mod yok anca gündüz haklarından geliyorlar böyle şeylerin çok şahit oldum kaldırılan soruya cevaba. Birde hep ciddi olamıyor insanlar burada sonuçta yani sanal alem klavye erkeği artist ergen çok bunu dillendirip uzatmanın anlamı yok hesapta banlıyorlar ilgileniyorlar genelde zaten her insan inançlı değilki buraya giren onunda hayat tarzı o belkide cahil klavyenin başındakini bilemezsinki sonuçta.
Dediğim gibi şikayet et engelle bir daha muhattap olma bak mesela aşada benim sorum var burada en aşada bir çocuk var verdiği cevaba bak erkek nick te bu TheFirst ben buna kapak yaptım sildim uzatmadım.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1409876-kac-gunde-bir-dus-alirsiniz
+1 yılYargı amaçsız, bazıları kendi doğrusunda ilerlensin istiyor at gözlüğünü çıkarıp geniş görerek yoluna devam etmek yerine. Böyleleri ufkunu ve düşünce kapasitesini biraz daha esnetip geliştirse bunlar yaşanmaz. Sözüm bunu yapanlara, herkes üstüne alınmasın.
01 YorumlaOnlar buranın abazanları.
Ve ne yazık ki hala, bir bitmediler.
Takma sen onları.
O tip üyelerin durumunu özetleyen karikatür için bkz. :
https://i.hizliresim.com/p4Q5Vq.jpg02 Yorumlaöncelikle, reyiz <3;
İnsanların geçmişi ile yargılanmasına karşıyım. Bende zamanında bir kızla yatmak için çırpınır dururdum yolda gördüğüm her kızın poposuna yicek gibi bakardım bir kızla yatmak nedir hep merak ederdim. şimdi ise iğreniyorum resmen. ama olabilir yani öyle şeyler adam diyordur işte bunlar böyle saçma soru soruyor benim gibi bir hataya düşmesinler diye gidip uyarıcı cümleler yazabilir bişe dememek lazım. herkesin görüşü farklıdır.
Saygılar reyiz <300 Yorumla
+1 yılhiç bir kıza çüklü pipili ayıplı şeylerle alakalı mesaj atmadığım için daha doğrusu selam dahi yazmadığım için şu zamana kadar...hiç alınmadım şükürler olsun :) onun dışında bazıları gerçekten saçmalıyor? mesela geçenlerde rüyada sperm yutmuş biri ee bunu neye yorarsınız diyor? bu soruda bir ciddiyet var mı kide ciddi bir şekilde cevaplasın?
02 Yorumla- +1 yıl
o halde haklısın.
+1 yılozman cevap verme sende amacı belli olan insanlardan uzak durucaksın..aklın fikrin bide beynin var demi sonuçta burası özgür bir forum olmadı şikayet et ;)
02 Yorumla- +1 yıl
damgalayamaz tabikide biz de buna karşıyız fakat bazı insanlar o kadar çok şey yaşayıpta gelip buraya yazıyorlar sonuçta burası açık bir forum herkz görüşünü yazıyor zaten o şekilde damgalayan insanlar seviyesiz insanlardır..ama herşeye karşılıklı olacaksın sonuçta yazdıgın yazıya her kesim hitap edebiliyor sen de bunlara açık olmalısın..
Kişilik olacak gerçekten. Ne olduğunu kim olduğunu unutmayacaksın.
Cehennemde yanacaksınıda bende Müslüman olduğunu düşündüğüm bildiğim kişilere söyler uyarırım Müslüman değilse söylemem ne var bunda?01 YorumlaBeyni yok fikri var.Öylelerine fazla takılmamak lazım, he de geç.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.11 YorumlaOmeglede çok takılma o zaman insanları yargılayan sensin şuan, evet onlar meme için orda sen rahatsız olduğun bir ortamdasın, herneyse aç açma mal senin?
12 Yorumla
+1 yılsanırsın Ks meme ve cehennem üzerine münazara platformu O.o
20 Yorumlacehennemde yanacaksın diyen olursa tanrı bile bu hakkı vermiş sen neden rahatsız oluyorsun de geç herkesi adam edemezsin :D:D
00 YorumlaDiğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. 10 Yorumlahahaahahha!!! yıllar önce girdim bir daha tövbe yaa hele birine bir denk geldim aleti çıkardı aha boyum kadar:))) o da son oldu zaten:))) sen bakma onlara, kendine müslümanlar:))) salla gitsin:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorsan herkes namus bekçiside. Boşver kimseyi takmaya gerek yok...
00 Yorumla
+1 yılOmegle ne yaw ne meme acmasi?
Sanaldan boyle seyler acizlik degil mi?
Sevgilin olsun yaninda ne taparsan yap. Netten meme gorsen nolcak.
Ne varsa gerceginde var00 Yorumlaah işte güzel toplumum benim :) yerine göre davranmayı biliyoruz, sana tavsiyem kimsenin sorularıyla veya cevaplarıyla hayatına yön verme ne yapmak istiyorsan içinden geldiği gibi yap
00 Yorumla
+1 yılyav arkadaşım sen istediğini sorarsan onlarda istediğini yazar.hoşuna gitmeyen şeyler olur sallamazsın olur biter
10 Yorumla
+1 yılSaatten ötürü... Beyinsel aktivitelerin organ değiştirdiği erektif saatlerdeyiz... Abazanuslara Çok Görmemek lazım ;)
00 Yorumla
+1 yıllan ben neden '' download the t-shirt'' yazınca göstermiyolar çok geri kalmsm =(
00 YorumlaTM haklisnda neyse konuda haklisin teldeyim yazamiyorm şu an
00 Yorumla
+1 yılrica ederim gelebilir her genc kızın başına yardım edeyim size istersiniz evinize götüreyim icabında
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hakkımdaki görüşün nedir? Ha bir de omegle ne?
02 YorumlaVar öyle gereksizler.
00 Yorumla
+1 yılomegle ne la. oda nooooliy ^^
00 Yorumla- Diğer konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılomegle ne ki bacım :D Geçende biri demiş
00 Yorumla doğru haklılık payın var.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler peniz kızlar meme açmalı.
00 Yorumla Ben her yerdesolerim meme aç :))
00 Yorumla
+1 yılSenin orda ne işin Vardı
00 Yorumlateneke çook salla kimseyi takmamak en güzeli :D
10 Yorumlasen önce edebinle yazmayı öğren.
12 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılo yargılayanların hepsi nefessizlerden:D
00 Yorumla Herkesinde istediğin cevabı verme hakkı var.
00 Yorumla
+1 yılbekle biraz
07 Yorumla- +1 yıl
cem yılmazı dinle ondan sonrada sadece burdaki erkekler diye yorum yapma bu saatde kızlarda azar erkeklerde ama kızlara sorarsan yok ben öyle değilim yok ben böyle değilim yok ben şuyum yok ben buyum yok osuruktan teyyare bilmemne sanki çindeki kızların * etten yapılmışda türklerinki betondan yapılmış gibi konuşmayın saçmalamayın neyin ne olduğunu herkes biliyor bütün kızlarda böyle demiyorum ama bütün dişilerin doğasında cinsellik denen şey var aksi halde üreme denilen şey olmazdı ondan sonrada hepmiz maymundan hasıl olduk der dururduk peki maymun neyden hasıl olduda üredi ozaman onuda darvin sikti çoğalttı
- +1 yıl
merak ettim seni facen var mı senin
- +1 yıl
link versem eklermisin seni yargılayacağım azcık :D
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Omegle nedir?
00 Yorumlameme aç
00 Yorumlagecelerin yargıçları
00 Yorumlakızdrmayın lilithi
00 Yorumlao neymiş ki?
00 YorumlaBosver sen onlari
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem