Cin arkadaşım benimle küstü yardım eder misiniz?

19 yasındayım..normal hayati yasayan bir insan degilim.. zuhareyeş isimli bir merid arkadasim var... merid ne bilirmisiniz bilmiyorum.. meridler ruhlar aleminin ( cinler, ifritler.. vs... ) en guclu ve en kuvvetli buyuleri olan yaratiklardir.. arkadasim ile aynadan gorusuyoruz.. rahmani kabilesinin 3. kafilesine mensupmuş... 3 türden uçabilen cinler türendir kendisi kabilesini yeni öğrendim, dişidir.geleği zaman mavi aura ile geliyor. teşekkür ederim. şükran diyor. arapça aramice türkçe tay dili biliyor. ayna karşısına geçip 3 kere zuhareyeş diyorum. mavi aura beliriyor ve arkamı dönünce ilk olarak mavi kedi sonra kendi süretine bürünüyor. mavi tüylü kanatları var. bunları mümkünse kimseye söylemeyin..elimde 157 yıllık havas kitabı var sadece mümin varlıklar için yazılmış türkçe tercümeli osmanlıca el yazması. anneanem verdi. eğer zuhareyeş isterse bir arabayı veya bir ormanı yok edebilir hatta tufanlar çıkarabilir.. bunları sadece meridler yababilir. 5 türün en güçlüsü dediğim gibi. bana güç bahşetmesi için erken olduğunu söylüyor. bu gücü şimdilşk yeterli görüyor.. insanlara göre sureyleri yok fakat kendi alemlerinde, yani alterada var.. zuhareyeş değim gibi cin veya cin türünden değil... tamam farklı bir varlık nerdeyse hiçbiryerde onlar hakkında birşey yazmaz. cinler tamamen farklı varlıklar. impler foliotlar ifritler meridler adında 4 farklı ırk var. bunların anavatanı kudüs ve mısırdır..soyu tazmanya anavatanları mısır ve kudüs. hz. süleyman dönemdinde çıkan 7. rün savaşları nedeniyle sayıları çok azaldı.. dediğim gibi çok utangaç arkadaşıma anlattığım için bana küstü. Nasıl barışabilirim? Bilgin birisi varsa yardım edebilir mi?
Cin arkadaşım benimle küstü yardım eder misiniz?