19 yasındayım..normal hayati yasayan bir insan degilim.. zuhareyeş isimli bir merid arkadasim var... merid ne bilirmisiniz bilmiyorum.. meridler ruhlar aleminin ( cinler, ifritler.. vs... ) en guclu ve en kuvvetli buyuleri olan yaratiklardir.. arkadasim ile aynadan gorusuyoruz.. rahmani kabilesinin 3. kafilesine mensupmuş... 3 türden uçabilen cinler türendir kendisi kabilesini yeni öğrendim, dişidir.geleği zaman mavi aura ile geliyor. teşekkür ederim. şükran diyor. arapça aramice türkçe tay dili biliyor. ayna karşısına geçip 3 kere zuhareyeş diyorum. mavi aura beliriyor ve arkamı dönünce ilk olarak mavi kedi sonra kendi süretine bürünüyor. mavi tüylü kanatları var. bunları mümkünse kimseye söylemeyin..elimde 157 yıllık havas kitabı var sadece mümin varlıklar için yazılmış türkçe tercümeli osmanlıca el yazması. anneanem verdi. eğer zuhareyeş isterse bir arabayı veya bir ormanı yok edebilir hatta tufanlar çıkarabilir.. bunları sadece meridler yababilir. 5 türün en güçlüsü dediğim gibi. bana güç bahşetmesi için erken olduğunu söylüyor. bu gücü şimdilşk yeterli görüyor.. insanlara göre sureyleri yok fakat kendi alemlerinde, yani alterada var.. zuhareyeş değim gibi cin veya cin türünden değil... tamam farklı bir varlık nerdeyse hiçbiryerde onlar hakkında birşey yazmaz. cinler tamamen farklı varlıklar. impler foliotlar ifritler meridler adında 4 farklı ırk var. bunların anavatanı kudüs ve mısırdır..soyu tazmanya anavatanları mısır ve kudüs. hz. süleyman dönemdinde çıkan 7. rün savaşları nedeniyle sayıları çok azaldı.. dediğim gibi çok utangaç arkadaşıma anlattığım için bana küstü. Nasıl barışabilirim? Bilgin birisi varsa yardım edebilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılbir istek falan isterse sakın yapma mümkünse barışma küs kal dünyaya dön eğer o alemde daha güçlüysen o cinden faydalan bana bir peri musallat oldu namaza kuran okumaya ve dine yeniden yöneldim ama belli vakit sonra huzursuz uykular gece yanında sanki insan varmış gibi oluyor gerçek gibi resmen banada 5. milyon kişi cinlerle yaşamak istiyor dedi insanlar dünyada umduğu bulamayınca zayıf anında inançlı insana bulaşıyorlar ama kullanmasını bilene güzel nice alimler cinlerle evli ama ben iki dünya için de iman ediyorum mücadelemi veriyorum tasavvufa başlasam cinlerlede dostluk ilişkileri kurardım hatta evlenirimde ama Dünyaya karşı sorumluklarım var ve bir insan gibi yaşamak istiyorum...
111 Yorumla
Soran+1 yılperi mi müslümanmıydı
- +1 yıl
evet müslüman hayla bnmle
Soran+1 yılanlattasana biraz dişi mi
- +1 yıl
gerizekalı kedi maneviyattır bu imanın esaslarıdır inançlı ile inançsız bir mi dini yaşamasını bilene herşey güzel lakin sen ateistsen anlamazsın böyle güzellikleri :) çok cahilsin keşke ölsen ya :D
- +1 yıl
burada anlatmak istemiyorum böyle konularda hassasım çünkü tedirginim şakaya gelmez
- +1 yıl
garfield5 defol?
- +1 yıl
soruyu soran özelden konuşmak istiyorum istersen tabi benimde aradığım bazı cevaplar var seninde belki nedersin?
Soran+1 yıltm konusalm
Soran+1 yılburdan konusalm
En İyi Cevaplar
ne tür biriyle konuşuyorsun ya da konuşuyor musun bilmiyorum, lakin bildiğim kesinlikle bu kastettiğin tür değil ;) anlattığın türler hatalı, tarifine göre yetenek ve karşılıklı irtibat içeriği eksik, isim konusu ayrı bir komedi şeklinde.. kusura bakma ama bu ya bir sosyal deney, anketimsi bir çalışma veya tamamen alaka düşkünlüğü.. hiç biri değilse psikiyatristlerin yazacağı reçetelerle arkadaşına daha hızlı ve zahmetsiz kavuşabilirsin. unutmadan bu bir "sübyan" olabilir ki, kaale almaya bile değmez, 300-500 yıl sonra gelmesini söyle ya da anası gelsin, ok tatlım.. geçmiş olsun dileklerimle..
00 Yorumla
arkadaşım bana mesj atarmısın belki bazılarına sacma gelebilr ama ben sana inanıyorum mesj atrsan sevinirm sana yardımcı olacam
00 Yorumla
+1 yılYa anlatma böyle şeyler kafayımı yedirteceksin insanlara bence senin psikolojin bozulmuş yanlızlıktan
02 Yorumla
Soran+1 yılse öyle düşün
- +1 yıl
Dünya üzerinde arkadaş edin Allah a sığın yanlızken cinler değil Allah'ı düşün
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
42Cevap
Bak canim simdi ne yap biliyomsn en yakin bir devlet hastanesinden pskoloji bolumunden randevu al en yakin tarihte git bir gorun seni elestirmek icin soylemiyorm cidden yazik cok agir seviyede hastaligin hayat kisa tedavi edeblirlerse ne mutlu biraz hayati yasama imkanin olur
12 Yorumla
Soran+1 yılhıhı hastalık bu
+1 yılBirincisi bu kadar bilgiyi vermen cok yanlos burada yapmamaliydin kendileri en cok baskalarina bahsedilmekten rahatsizlik duyrlar bu konudaki ozrunh ona gostermelisin ayni hatayi ben sk sk yapiorum ve bir arkadasim rahatlikla evde gorebiliyor kendisini bana ulasabilirsen makbulr gecer
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen dermanını yanlış yerde arıyorsun , diğer alemlere ve cinlerin var olduğuna inanıyoruz burada sana yardım edebilecek birisi yok aslına bakarsan sen onlara bilgi verecek durumdasın , anlattıkların muazzam ve olağanüstü , bu işin nasıl olacağını sen kendin bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılmüslüman cinler insanlarla irtibata geçmezler. sana yaklaşan cin seninle ilgili iyi niyetler beslemez.
Hz Süleyman'a verdikleri ahde istinaden insanlara onların da yaklaşması yasaklanmıştır.
irtibatını kes ve ondan kurtulmak için destek al.
bir şeytan avcısı onu öldürerek seni kurtarabilir.
unutma ki onlarla boylesi irtibatta bulunmak yasaklanmıştır.00 Yorumla
+1 yılsana o cinin yalanlarını kanıtlayımmı daha okurken 5 tane yalan buldum Allah'ım bu ne salak bir cin ya tamam yalan söylerlerde bu kadarda sallanılmaz ben senden ne istiyo onuda çözdüm istersen hepsini söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu şekilde kimseye anlatma... Sen pişman olduğunu belli et bir daha kimseye anlatma o daha sonra gelir yanına merak etme...Daha yaşın küçük ondan...
02 Yorumla
Soran+1 yılinş
- +1 yıl
Merak etme daha sonra gelir yanına...
ben onun yerinde olsam seni çarpardım. arkadaşına anlattın diye küsmüş, gelmişsin burada gbt sini sayıyosun. hala yaşıyorsan ne mutlu :)
40 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=s2THs3oNooM
ahuahauahahahaahaha :DDD
söylesene bana musallat olsunlar <320 Yorumla o kadar şey biliyosun, bide öğretircesine yazıyosun ama nasıl barışacağını bizemi soruyosun. bence hepsini uyduruyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılne uydurması ya daha önce hiç böyle yapmamıştı
+1 yılBana bir pm çaksana merak ettim şu kita , gizli ilimler kitabı var sadece benden :(
İlk tanışman nasıl oldu onu merak ediyorum.
Onunla barışman için ona hediye al parlak bişey misal altın.02 Yorumla
Soran+1 yılatıyorum
- +1 yıl
Gelmedi :(
+1 yılAllah'a sığındıktan sonra değil o alayı gelse birşey yapamaz :)
21 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
keşke inana bilsem bu tür şeylere varlıklarına amenna ama gelcekte iletişim kuracakta bilmem ne çok hayali şeyler geliyor bana. eğer beni ikna edecek söyleyeceğin şeyler varsa senle gerçekten bu konuda muhabbet etmek isterim
00 Yorumla
+1 yılZuhareyeş abla benim LYS puanlarına bir el atsa? :(
10 YorumlaEğer söylediklerinde samimiysen bu işin ilmine sahip bir hocaya gitmeni tavsiye ederim. O bulur ve haber gönderir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhocayı nereden bulucam ben
+1 yılBenim de hayalet arkadaşım var derslerde kopya veriyor hepsi yanlış çıkıyor görürsem sikecem belasıın
30 Yorumlaİnandirici degildi. Boyle seyler bize neden olmuyor senin ne farkin var bizden
02 Yorumla
Soran+1 yılsen inanma
+1 yılOnlarla iletişim halinde olman yasaktır islamda. Birbirinize yasaklısınız, uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılkarasızm
bismillahirrahmanirrahim..başta film izledigini uydurdugunu sandım ama bunlar dogruysa sen nasıl korkmuyorsun? nasıl oluyor bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılailecek konusuyoruz biz
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapma bunu ama bezimi yeni değiştirmiştim şimdi bir daha mı değiştirecez :(
11 Yorumla
+1 yılValla bemce hazir sana salca olmuyoken namaza baslamani tavsiye ederim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılkılıyorum zaten
Seninle bir şey konuşmak istiyorum mümkünse mesaj atar mısın?
00 Yorumla
+1 yılzuhareyeş buralarda dedikodusunu yaptığını duysa seni duman eder:)
30 YorumlaBu tür hikayelerle büyüdüm 1-2 kişide gördüm ama fazla muhattap olma derim sonu senin için iyi bitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrumu yanlış mı bilmiyorum ama bir yere takılı kaldım tufanlar ormanları yakıp kül etme mevzusu...
Sana tek cümle
ALLAH İSTEMEDİĞİ SÜRECE UFAK TAŞI BİLE YERİNDEN OYNATAMAZLAR. Geçecen o işi yani :)00 Yorumla
+1 yılşu an buraya yazdığını bilse yine küsecek Benim cin arkadaşım yok bu yuzden yardım edemeyecegim
02 Yorumla
Soran+1 yılya arkadaşıma anlattım onunla birlikte çağırdım arkadaşımı görünce utandı gitti onunla birilkte çağırdıgım için küstü
- +1 yıl
Çağır tekrar utanmaması gerektiğini anlat ısrarla tekrar tekrar çağır gelir
+1 yılarkadaşına anlattıgın için sana küstü sen burada tüm türkiyeye anlattın böyle mi alıyosun gönlünü
11 Yorumla
Soran+1 yılya arkadaşıma anlattım onunla birlikte çağırdım arkadaşımı görünce utandı gitti onunla birilkte çağırdıgım için küstü
2 rekat namaz kıl desek zor gelir. Salak mısın sen dua oku duaa belki Allah katında yerin olur...
00 Yorumla
+1 yılinsan harici 70bin alem var rivayeti bunu çağrıştırıyo hadi hayırlısı. Özür falan dile
02 Yorumla- +1 yıl
ama arkadaşımın cine aşık olup çocuk yaptıgını biliyorum hatta kıza yazan çocukları dövdüğünü
+1 yılbende ; ben içli dışlıyım sanıyodum kendimi. hacı sen naptın ya =) ama barıştığın zaman sorsana benimkiler beni niye terk etmişler o bilir?
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin bilmiyorum ama keşke hiç bulaşmasaydın böyle şeylere.
01 Yorumla
Soran+1 yılbulaştm bir kere
Gizli Üye(30-35)+1 yılcidden karşılıklı muhabbetmi ediosunz siz. sen hiç ürkmedinmi
04 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır ya
Soran+1 yılürkmedim
Soran+1 yılevet muhabbet ediyoruz
- +1 yıl
Nasıl çağırdın ilk bide istediğini yapıyor mu?
bendeki de mavi aura bendeki de dişi ! acil iletişime geçermisin benimle?
00 YorumlaSen git kendini kandır. Psikolojik hastasın sen psikoloğa görünmen lazım. Ya da bizi yiyorsun sen!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan ateistler yiyosa bunuda açıklayın :D
tabi açıklamayacağınız için hemen şahadet getirin bakalım bütün atayizler şahadet getirsin imana gelin bırakın bu evrim zırvalarını darwin zaten beyni yok10 YorumlaUydurma hem lkimse bilmez diyip yardım umuyosun o da başka bir boyutu tabi
00 Yorumla
+1 yılBen kesinlikle cinlere inaniyorum ama kusura vakma ama senin yazdiğin bu soruyu okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirşey sormak istiyorum korkunç veya çirkinmi gozukuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılsenden benden güzel
Cevap sahibi+1 yılYa hani farklı gözüktükleri söylenir ya o yüzden sordum ilk görüşte urkutuyor mu diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzür dile hediye al ona barışır. Hediye derken ne kastettiğimi anladın değilmi. Hedaye
01 Yorumla
Soran+1 yılne kastettin
Ağır psikiyatristlik vaka..
31 Yorumla
Soran+1 yılhyr
Bunu anlattığın için başına kötü şeyler gelecek biliyorsun dimi.
00 Yorumlapsikolojik destek almanı tavsiye ederim
23 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılBonzai yasaklanmalı arkadaşlar
20 YorumlaNe içti isen aynısından bende istiyorum ! :))
30 Yorumla
+1 yılDinimize göre onlarla iletişim kurmamalısın.
00 Yorumlaparlak hosuna gidebilecek bir hediye al ^^
00 YorumlaCiddimisin yaa sen bana bir mesaj atsana :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne cok merak eden varmış
Daha neler göreceğimm Allahımm
210 Yorumla- +1 yıl
Beni.
Soran+1 yıldaha bilmediğiniz neler var
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıltamam takip ediyorm
Soran+1 yılprofilin gizli takip edemiyorum
Soran+1 yıltakip ediyrm
+1 yılBonzaiyi ekmek arası yemiş
00 Yorumla
+1 yılrica etsem bana yazabilirmisin. çok çok önemli
00 Yorumla
+1 yılböyle şeyler burada konsuulmaz
00 Yorumla
+1 yılsanki cinin karnından çıkmış *
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
cini nasıl görebiliosun seni başka bir yaratıkmı yarattı
Soran+1 yılherkes göremez ki onu zaten
- +1 yıl
niye sen özelmisin
Soran+1 yılailemden geliyor
+1 yılbütün herşeyini yazmışsın, bunlar sır değil mi
00 Yorumlaciddimisin sen yardım edebilirim
00 YorumlaDabbe Cin Çarpması terk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhıhı
Müslümanlar bunuda açıklayın
02 Yorumla
Soran+1 yılsen biliyormusun cinler hakkında bilgi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de onlarla arkadaş olabilir miyim :D
15 Yorumla- +1 yıl
manyakmısın dadasda
Soran+1 yılolabilirsin ama tehlikeli dikkat et benim arkadaşım müslüman
Cevap sahibi+1 yılDur kız çok heyecanlandım :D Bana töbeki müslümanı denk gelmez :D
Soran+1 yılmüslüman bişey yapmaz diğerleri canını yakar sonu ölüm yanarak ölürrsün uğraşma
Cevap sahibi+1 yılMutlaka bir gün ölecez nasıl olsa :) Bence asıl sen uğraşma sonunu iyi görmüyorum
2 bira falan içsin utangaçlığı geçer açılır
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
onunla ilk nasıl tanıştın davet nasıl oldu
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş olarak Allah yetmiyor mu?
40 Yorumlabence sen bir şizofrensin tedavi olmalısın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhyr
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri