Dediğim gibi ,
Platonik Aşk nedir? Kime denir? Son zamanlarda çok rastlıyoruz, aslında hep vardı da..
Platonik Aşk nedir? Kime denir? Son zamanlarda çok rastlıyoruz, aslında hep vardı da..
ARKADAŞLAR EĞER PLATONİK AŞIKSANIZ LÜTFEN AŞŞADAKİ YAZILARI TEK TEK OKUYUN EMİNİM ÇOK FAYDALI OLUCAKTIR...
arkadaşlar öncelikle platonik aşk hemen her yaşta görülebilir ve ÇOK ÇOK ÇOK ta tehlikelidir aslında platonik aşk sizin herkese aşık olmanızı sağlayabilir (herkese derken sizden yaşlı genç şişman v.b) ...
bunlar daha çok kişilerin çok yoğun sıkıntılı stresli üzgün mutsuz gibi hallerdeyken oluyor genellikle buna lise yaşlarındaki gençlerde rastlanmaktadır
öğretmenine aşık olan çok insan tanıdım ve aslında bu aşk değildir ve tedavisi çok önemlidir sadece çok fazla yoğunluktan ÖZELLİKLE STRESTEN üzüntüden kaynaklanmaktadır ve dediğim gibi tedavisi çok önemlidir
PLATONİK AŞK denilen şey tek taraflı olduğu için kişiye uykusuzluk iştahsızlık veya aşırı yemek yeme mutsuzluk daha fazla stres sıkıntı vermektedir...kısacası sizi herşeyden uzak tutar ne yaptığınızı pek bilmezsiniz...
PLATONİK aşkın EN ÖNEMLİ KISMI İSE SİZİ ÖLDÜREBİLİR...evet arkadaşlar bu sizi gerçekten öldürebilir çünkü platonik aşk denilen şey kişiye çok fazla hem psikolojik hemde fiziksel açıdan inanılmaz derece zarar veriyor ve buda sizi TANSİYON KANSER ŞEKER V.B kötü hastalıklara yakalatabiliyor ki bunların sonuda ölüme kadar gitmektedir...
geçmişte yaşamış çoğu şair yazar abdal ozan aşık gibi insanlar işte aslında aşka aşık olmuşlardır ve platonik aşktan dolayı çoğu kanser v.b gibi hastalıklardan ölmüşlerdir...
bunun tedavisi mutlaka ama mutlaka bir PSİKOLOĞA gitmektir çok kısa bir süre içinde tedavi olunabiliyor SAKIN SAKIN ben utanıyorum ben aşık kalmak istiyorum psikoloğa gidersem herkes duyar gibi şeylere kulak asmayın cesaretinizi toplayın ve gidin
Bende böyle 1 şey yaşadım AŞIK OLDUĞUM KİŞİ BENden BÜYÜKTÜ onu unutamıyordum devamlı dalıyordum hayal kuruyordum canım çok sıkılıyordu tansiyon hastası dahi olucaktım dikkat dağınıklığı başladı yememe içmeme herkese bir küskünlük v.b gibi
Platonik aşklar genelde hayal gücüyle orantılı olarak büyürler.Hayali sevgidir, Sevgi hayal olduğu sürece katlanılır.Fakat sevgi insanlar arasında yaşanılan bir olgu haline gelince, aradığını bulmuşluğun korkusuyla donar kalır platonik aşıklar.Çünkü gerçekte onun aradığı sevginin kendisi değil şöhretidir.Onu bir avuntu aracı olarak kullanır.Deniz kartpostallarında hayali geziye çıkan adam gibi, sevgilinin kendisine değil fotoğrafına tutkundur.
Cevap
0Cevap
Karşılığı olmayan tek taraflı yaşanan güçlü bir beğeni ve bu beğeninin büyümesi sonucu kişinin aşk sandığı duygu türüdür...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar