Diğer Sabahladınız mı? jocelynflores_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çok şükür bugün de sabahladık bari birazcık uyusaydım ya gram uykum yok😑Böyle diyorum ama öğleden sonra uyutmuyorlar da napıcam ben😢 Güncellemeler+1 yıl SABAHLANDINIZ Güncellemeler+1 yıl Gece flörtleşmeyin flörtleştirmeyin uyku düzeninin içinden geçiyoruz Sabahladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Günaydın. Benim de saat 4:20'den beridir uyku tutmadı. 0 0 Yorumla
_eyşanlarölmez Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Eveett sabaha kadar dizi izlemeye bayılıyoruuumm💘😂😂 0 0 Yorumla
Scorcese Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bol kahve ve soğuk su ile duş aksam 8 e kadar uyumazsın 0 4 Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Ertesi gece de uyumuyorum öyle🙂 Yorumla Scorcese +1 yıl Enerjini atmayı dene uyursun Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Tek bacağım çom fena tutuldu🙂 Yorumla Scorcese +1 yıl 😂normal kasiliyor işte rahatlamayı dene Yorumla
ErkanAtlas Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Çook tatlı bir sohbet için değer bence 🙂 1 0 Yorumla
ahuKs242424 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl evt sabahladık omuzlarım ağrıyor :/ 0 0 Yorumla
Akifizol Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Uyku hapı attım yine uyuyamadım 0 8 Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Onu bende yapıyorum Yorumla Akifizol +1 yıl Atarax daha bugun eczaneden aldım jiç bir işe yaramadı sadece mallaştırdı Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Atarax 5 yaşında çocuğu bile uyutmuyo. bir keresinde 5 tane attım halüsinasyon gördüm soluma kramp girdi yine tam uyumadım zaten 40 saniyesini hatırlıyorum shdndj Yorumla Akifizol +1 yıl İlk defa aldım işte bilmiyorum ki etkisini felan sen ne halüsinasyonu gördün djdj Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Onu da hatırlamıyorum shsbsh yerimden kalkamıyodum ama Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Pardon hatırladım yatmıyorum sanıyodum evi dolaşıyorun sandım sushsnsj Yorumla Akifizol +1 yıl Karabasan değilmi o 😂 Yorumla jocelynflores_ +1 yıl Hayır Yorumla
meftun__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. Sabahladım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Günaydın. Benim de saat 4:20'den beridir uyku tutmadı.
Eveett sabaha kadar dizi izlemeye bayılıyoruuumm💘😂😂
Bol kahve ve soğuk su ile duş aksam 8 e kadar uyumazsın
Ertesi gece de uyumuyorum öyle🙂
Enerjini atmayı dene uyursun
Tek bacağım çom fena tutuldu🙂
😂normal kasiliyor işte rahatlamayı dene
Çook tatlı bir sohbet için değer bence 🙂
Ben mal tipsizim sabahlasam ne yazar.
evt sabahladık omuzlarım ağrıyor :/
Sabah olduğuna göre uyuyabilirim 😄
Uyurum galiba birazdan.
Uyku hapı attım yine uyuyamadım
Onu bende yapıyorum
Atarax daha bugun eczaneden aldım jiç bir işe yaramadı sadece mallaştırdı
Atarax 5 yaşında çocuğu bile uyutmuyo.
bir keresinde 5 tane attım halüsinasyon gördüm soluma kramp girdi yine tam uyumadım zaten 40 saniyesini hatırlıyorum shdndj
İlk defa aldım işte bilmiyorum ki etkisini felan sen ne halüsinasyonu gördün djdj
Onu da hatırlamıyorum shsbsh yerimden kalkamıyodum ama
Pardon hatırladım yatmıyorum sanıyodum evi dolaşıyorun sandım sushsnsj
Karabasan değilmi o 😂
Hayır
Sabahladık😃
Uyandık ya
Uyu kız 😈
Seninki keyfi ama benimki mecburi
Maalesef
Sabahladım