Diğer Tuvalette konuşulur mu? Kvlsntavsanlar Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tuvalette konuşulur mu 😂ben konuşuyordum annem bir ton kızdı hdjdjd Güncellemeler+1 yıl Konuşma derken evdekilere laf yetiştiriyordum Tuvalette konuşulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nikinenokuna Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl tuvalette telefonla konuşmak daha enteresan insan bir başka oluyor 0 3 Yorumla Kvlsntavsanlar +1 yıl Telefonla değil yaa evdekilere laf yetiştiriyordum Yorumla Nikinenokuna +1 yıl ozaman daha tehlikeli sen her şartta laf yetiştiren bir insansın Yorumla Kvlsntavsanlar +1 yıl Evet Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Telefonu almadan giriyorum nedense mutlaka arayan çıkıyor. 0 0 Yorumla
Kahvessevenbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Ergen de değilsin tuvaletten hem adaptan hemde din gereği konuşulmaz cahil 0 0 Yorumla
Arda1230 Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Bu ne bir çim soru ya konuşulmaz tabi ayıp ben olsam bende kızarım 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Sağ ve solundaki seni koruyan melekler suratına tükürür onları necis bir yere koyduğun için 0 0 Yorumla
Lady_Ayla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 894 cevap paylaştı. Mecbur olmadikca konuşulmaz 0 0 Yorumla
I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Tuvalette konuşmaktan çekinirim jsjsk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben bazen dalıp mesajlasiyorum sgaguahaga😂😂😂😂 0 1 Yorumla Kvlsntavsanlar +1 yıl Gdhdhsjsj Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben konuşmam 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 667 cevap paylaştı. Günah der eskiler 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
tuvalette telefonla konuşmak daha enteresan insan bir başka oluyor
Telefonla değil yaa evdekilere laf yetiştiriyordum
ozaman daha tehlikeli sen her şartta laf yetiştiren bir insansın
Evet
Telefonu almadan giriyorum nedense mutlaka arayan çıkıyor.
Ergen de değilsin tuvaletten hem adaptan hemde din gereği konuşulmaz cahil
Bu ne bir çim soru ya konuşulmaz tabi ayıp ben olsam bende kızarım
Sağ ve solundaki seni koruyan melekler suratına tükürür onları necis bir yere koyduğun için
Ben mal tipsizim konusuyom.
Mecbur olmadikca konuşulmaz
Tuvalette konuşmaktan çekinirim jsjsk
ben bazen dalıp mesajlasiyorum sgaguahaga😂😂😂😂
Gdhdhsjsj
Şarkı bile. soyluyorum ehehehe
ben sarkı bile dinliyorum😂
Haklı kadın sen kimle konusuon tuvalette
Ben konuşmam
Günah der eskiler 🙂
Eko yapıyor harika😂
Bende konuşurum yaaa