gerçekten gören var mı merak ettim bugün onunla ilgili bir video izledim ve çok tırstım ya gerçekten böyle bişey var mı konuşanlar bile varmış çok ilginç
Cevabın nedir?
+1 yıl3 harfli nedir cin cindir.Bir hocanin sohbeti cinlere 3 harflo diyolarlar cin suresine de mi 3 harfli suresi dicekler diye :) Ayette oldugu gibi cinleri ve insanlari bana ibadet etsinler diye yarattim.Onlarin bizden farkli yok ve tanımadığımız icin korkuyoruz.Kendim icin soyluyorum ben kafayı yicek gibi oluyodum odada arkamdalarmis gibime geliyordu durmadan agliyordum korkudan.Cok sukur ki simdi biraz daha iyiyim.Biz cinlerden Allah'a siginiyoruz.Wc ye banyoya bu yerlere besmele ile girersek hepsi uzaklasir insallah.Cinler insana cok merakli besmelesiz girdigimizde wc ye banyoya bu kim diye arastirirlar merak ederler evlenmeyi dusunen cinler bile oluyor.Adi gecince gelirlermis falan hikaye onlarinda bizim gibi ismi var.Yani korkulcak hic bir sey yok biz Allah'a siginalim yeter.Ve hic bir sekilde fal isine girmemek en iyisi.Bakan kisilerinin cinleri oluyor senden bilgi almak icin senin evinde yasayan cinlerle muhatap oluyor.cinler cok uzun sureli yasiyolarlar ben senin dedenin dedesinin dedesine kadar bilsem o kadar sure yasasam hakkinda rahat atarim %90 tutar bunun gibi cinler gelecegi bilemezler ama.Fal isinden uzak durup Allah'a siginmak en iyisi.
13 Yorumla
Soran+1 yılvay vay vay bir kere bir falcıya gittim de aynen dediğin gibi galiba fıs fıs konuşuyor ondan haber alıyor gibiydi çok korkunç yaaa
- +1 yıl
Sakin bir daha baktirma.Herseyi gec 40 gun ibadetin kabul olmuyor Allahtan uzak olan beladan baska neye yakin olur? Bende cok baktiriyodum yanindaki cinlerden haber aliyolar bisey bildikleri yok.Sana tavsiyem bir daha gitmemen :)
Soran+1 yılsaol bacım
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum.. Gördüm..
Onların varlıkları inkar edilemez zaten. Kitabımız Kur'an-ı Kerim ' de bile geçiyor
Ayrıca izlediğin videoların aslı astarı yoktur. Zira 3 harfliler insanlara gözükmezler... Gözükseler bile videolarını çekemezsin çünkü görünmezler...04 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl gördün peki
- +1 yıl
Onu anlatamam.. :)
Soran+1 yıle ne anladık o zaman :P
- +1 yıl
Yapılacak bişey yok.. Anlatılabilecek olsa anlatırdım...
+1 yılgördüm diyenler genellikle yalan söylerler.. çünki onlara çeşitli hayvanların kılığına girme imkanı verilmiş.. hızları bizden bilmem kaç kat daha fazladır.. sayıları bizden çok çok fazladır.. ömürleri bizimkilerden çok çok uzundur.. kuranda zaten cinlerle ilgili koskoca sure var.. başka bazı yerlerdede onlardan bahsedilmiş.. temel bilgileri bunlardır ama.. birde ateşten yaratılmışlardır.. ateşin dumansız kısmındandır :) bazı kişiler cinler yardımıyla birçok şeyi yapabiliyorlar ama onlarında birçoğu cinleri görmemiştirler :) çünki onların bir kütlesi yoktur :) cinler emir altına girebilirler ama emir almayı sevmezler.. haliyle o kişi eğer imani yönden zayıfsa kendileri o kişiyi emir altına alırlar.. bunlarada örnekler duymuşsundur zaten :) kendilerininde peygamberi olmuştur.. müslümanlarıda vardır kafirleride vardır.. ve çok yalan söylerler.. temel yiyecekleri hayvan pislikleridir.. başlıca bilmen gerekenler bunlar :) gerisi ince işlere girer.. benim araştırdığım konuda cinlerdir.. yakında ya iyi ya da kötü sonuc elde edebilirim bilemiyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılvay ki vay.sen neden araştırıyorsun peki
- +1 yıl
benimkisi biraz karışık durum :) bilmek isstemezsin :)
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
çünki ilgine çekmez :)
+1 yılşunlara üç harfli demeyin yahu, nas suresinin sonunda minel üç harfli vennas mı diyorsunuz? cinlere inanmayan dinden çıkar, Allahta bizim gibi ibadet etsinler diye yaratmıştır, mikrodalga alemindedirler, şunu kafanıza sokun Allahın izniyle görünmezler, görünseler bile herkeze değil musallat ya da sahiplenme yaşayan kişiye görünürler. gördüm diyenlerin %99 u yalan. Kokulucak birşey yok Yüce Allah bizleri kat kat üstün yaratmıştır, maneviyatı güçlü insanlara Allahın izniyle birşey yapamazlar, sana tavsiyem bu tür şeyleri araştırmaman korkuyorsan araştırdıkça bilinç altına yerleşir ve vesveseye neden olur psikolojik sorunlara kadar gider. (Şifreyi Veriyorum: Ayetel Kursi, Felak, Nas, İhlas) Allah şüphesizki en iyisini bilendir.!
118 Yorumla
Soran+1 yılbu duaları biliyor ve okuyorum kardeş çok şükür ben de görmedim öyle bişey ama merak ediyorum gerçekten gören var mı diye
- +1 yıl
yok bacım belirli bir şekilleri yok onların hani tarif ederlerya kısa boylu ters ayaklı flaan öyle birşey yok onların kendi alemlerinde belli şekilleri yoktur. onun içinde dünya boyutuna geçerken bazı canlıları taklit ederler değişik çirkin şekillere dönerler ondan dolayı görsek bile anlayamaya biliriz, Allahu Alem!
Soran+1 yılanladım saol
- +1 yıl
Minel Üç Harfli Vennas...
Hahah Haa.. :) - +1 yıl
:))
- +1 yıl
Fatiha süreside okunabilirmiş bu konuda.
- +1 yıl
bende senin gibi düşünüyorum cinnsuresi bile var yani demekki inanmalıyız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
65Cevap
üç harfli diyerek korktuduğumuzu sanmasın cinler o yüzden adlarını anarken cin diyelim ve Kuran'da cinlerle ilgili birçok sure, ayet vardır. Onlarda bizler gibidir yani şükürler olsun ki müslümanı, Allah yolunda olanı da vardır misal benim dedem müslüman cinlere zamanında namaz bile kıldırmıştı hatta bir tanesiyle beni tanıştırdı insan kılığında ismi Ümmüz Zemazim'di tam 1400 yaşındaydı ve ayrı zamanda bir evliyadı fakat cinlerinde kötüleri imansızları canileri vardır ve uzak durulmalıdır Allah hepimizi cümle şeytani olandan korusun.
17 Yorumla
Soran+1 yılamiiinnn.seni tanıştırmış ya nasıl bişeydi anlatır mısın
- +1 yıl
şimdi görüntü olarak insanı rahatsız etmiycek hatta insanın baktıkça bakası gelicek bir yüzü vardı ben o zamanlar küçüktüm Amasya'da köydeyken dedemi arkasında onlarca kişiye namaz kıldırırken gördüm ilk şaşırdım tabi bunlar kim ama sonra bir kadın geldi kendisi dedemin cin karısıymış yanağımdan öptü tatlı istermisin dedi bende evet dedim o tatlıyı getirirken tam o sırada dedemin yanında konuşan bir adam ve ben bu adamı ilk defa görüyorum sarıklıydı ama yüz olarak sadece gözlerini gördüm çünkü nerdeyse hertarafını örtmüştü geldi yanıma başımı okşadı adımı sordu bende söyledim sonra adettendir ben onu insan sanarak elini öptüm ve gitti sonra dedem söyledi hepsinin cin olduğunu.
Soran+1 yılçok ilginçç dedenin cin karısı mı varmış bir de
Soran+1 yılbu daha da ilginç peki dedenin eşi yani nenen biliyormuydu bu durumu
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bana göre ruh cin şeytan melek vs vs eski diinlerde anlatılan ejderha peri dev gibi karakterler gibidir.Bir zamanlar onların gerçek olduğuna inanılırdı.Şimdi ise cin ruh şeytan melek var sanıyorlar.Açıkçası insanımız doğaüstü şeyleri dinleyip inanmaya hazırdırlar.
Kısacası ejderhaların devlerin perilerin varlığına inanmıyorsan şeytan melek ve cinin varlığına da inanmaman gerekir.Bu musallat olma sözleri falan insanın kafasında oluşturduğu şeyler.Hiçbir ruh sağlığı problemi olmayana cin musallat olmuyor şansa bakın.05 Yorumla
Soran+1 yılyani ruh sağlığı bzuk olanların uydurması mı size göre
- +1 yıl
Küçükken izlediğimiz filmlerdeki yaratıklar gerçekten var sanırdık.. Büyüdük olmadıklarını biliyoruz..
Dinler yüzünden cin şeytan falan var sanıyor herkes. Korktukları için de inanıyorlar.. Din temel olarak korkuya dayanır zaten..
1000 1500 yıl sonra insanlar cinlere inanmayacak şeytana inanmayacak başka doğa üstü şeylere inanacaklardır belki de.. Kim bilir?
Soran+1 yılfarklı düşünüyoruz
Soran+1 yıl:)))
çok saf birine benziyorsun :) bak internette izleyip kendini korkutma sana şöyle açıklıyayım cin dedikleri şey nedir? cin dedikleri şey insandır yani insanların kötü olanır yani cin dedikleri şey öyle beyaz bişe anlatılan gibi değil cin denilen şey insandır insanların kötüüne cin denie eskiden insanlar çok cahil ondan değişik yollarla anlatmışlar mesela hayalet diye bişe yok :D kim diyosa uydurma kime göründü cin? öyle olsaydı kimse uyuyamaz cin edikleri şey insanların kötüsüdür mesela şeytanda yokdur şeytan nedir biliyonmu insanların nefsi nefsin seni harekete geçiriyor yoksa şeytan öyle şekli şemalı olan değil nefse şeytan diyolar eskiler cahil diye bu şekilde anlatmışlar bunlar sana saçma gele bilir ama gerçekler
17 Yorumla
Soran+1 yılilginç bir yaklaşım
Soran+1 yılelif şafağın aşk kitabıyla 3 harflilerin ne alakası var yahu alla alla asıl saf olan sensin bence
- +1 yıl
Bacım adam doğru söylüyor hiç internetten Elif Şafak'ın Aşk kitabının konusuna baktın mı ne anlatıyor diye bakmadan burada adama kızıyorsun (: ahanda sana link : https://kitap.yazarokur.com/ask.html :)
Soran+1 yılokudum ben o kitabı cinlerle alakalı bişey yok ki
- +1 yıl
direkt olarak yokta aşk ile korktuğumuz şeyler arasında benzetme yapmış
Soran+1 yılod u okuduysanız orda da düşünce okunuyordu o da güzel bir kitaptır
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. inanırım seslerini çok duydum ama görmedim görmekte istemem :D korkmamda...
enam suresi 112. ayet Ve böylece peygamberlerin hepsine, insan ve cin şeytanları düşman kıldık. Onlar, birbirlerine aldatarak güzel (süslü) sözler vahyederler (fısıldarlar). Ve eğer Rabbin dileseydi, onu yapamazlardı. Artık onları ve iftira ettikleri şeyleri terket (bırak).12 Yorumla
Soran+1 yılgüzeldi teşekkür ederim
Bak bu konu hakkında fazla araştırmacı olmana gerek yok. İnternetteki videolar saçmalıktan başka birşey değil. Onlar sadece isteyen kişilere görünürler. Sen gusül alman gereken zamanda almayıp pis pis dolaşırsan sana musallat olma ihtimalleri çok büyük. Cinlerle evlilik diye de birşey vardır. Fakat sen onların hayatlarına karışmadığın sürece onlarda senin hayatına karışmazlar. Cinleri hizmet yaptırmak için bile kullanan kişiler var fakat çok fazla tehlikeli. Sen en iyisi güzelce guslünü al ve onlarla ilgili fazla şey merak etme. Merak ettiğin başka bişey olursa yaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah kardeş :))
Kur'an da açıkça var oldukları yazıyor zaten ama inanıp inanmamakta özgürsünüz tabii ki. Peygamber efendimiz zamanında insanlara görünmeleri yasaklanmıştır. Bu yüzden gördüm diyen yalan söyler korkmana gerek yok. Ama şöyle de bir şey var; psişik güçleri çok gelişmiş olan kişilerin hissettikleri doğrudur. Ayrıca astral seyahat hakkında birşeyler okumanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
ben elhamdüllilah musluman ama ergenlik zamanlarda hep tereddüte girmistim inanmıyodum hiçbişeye yaratıcıya yaratıcıdan olan denilen şeylerede ve tamda yok derken geldi ve defalarca cok okudum ve kafamda herşeyi koydum müslümanlıkta olan hersey doğru ve müslüman olan bir kişi üç harfli diye bişi yok derse güah işlemiş olur vbaskası yok desede inanmam zaten kendım gördüm
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gördün anlatır mısın
- +1 yıl
uyuklama arasındaydım tamm uyumus değildim gece 2 falandı sırtımda bir ağırlık hissetim tüm vücudumda sanki kalkabilirimde kalkamıyomus gibi ben bir dua okudum içimden yacok uzun aslında neler neler yasadım ben yüzünü net hatırlamıyorum vücudunudda ama hayatımda böyle korktuğum baska bişi daha olmaz sanırım
Soran+1 yılkarabasan gibi bişey o zaman seninki
Soran+1 yılanaaammm millet neler yaşıyor ya töbe bismillah :)
Müslüman birisin ve var olduğundan şüphem mi var. Onlarr bizim içimizde yani dünyada bizimle beraber yaşıyorlar. Ancak ne sen onları görebilirsin nede onlar seni. Tabi onlarla bağlantı kurmayı bilen insanlar var. Ki bu çok sağlıklı birşey değil. Hem dinen hemde kişinin kendisi için. Unutmadan inanmak için görmek gerekmez!
01 Yorumla
Soran+1 yılyok inanıyorum zaten de görenler varmış ya merak ettim
+1 yılCinlere inanmıyorum
Görmeye gelince ben hıc gormedım cok gormek ıstedım ama gelmedıler ve dikkat ettimki psikolojısı bozuk ruhsal sorunları olan ınsanlar goruyor hep ya da ılac kullananlar bunlarla ugrasanlar hep bu tarz ınsanlar goruyor ıster ınan ıster ınanma ama goren ınsanlara dıkkat et hep bır sıkıntısı olan tıpler01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
inanırım araştırırımda. nolursa olsun heryerdeler hiç görmedim. Rabbim derki' Ben insanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım' (zariyat suresi 56.ayet) sen takma kafanı..
20 Yorumlacinlerden bahsediyorsan görmedim, inanıyorum onların olduğu bir gerçek ama korkmuyorum, belki cinler aleminde de cinler insanlardan korkuyordur kim bilir?
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
İnanıyorum ama filmlerde ki gibi ayy ben sıkıldım gidip bir adam çarpıyım diyip kolya kolay çarptıklarına da inanmıyorum.Görme konusuna gelince bir kaç defa bir şeyle gördüm ancak ne olduğundan emin değilim.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bişey gördün
- +1 yıl
İlkinde dumanımsı akışkan ve siyah bir şey görmüştüm evin içinde dolana bunu babaannem de görmüştü
ikincide de gece kadar koyu teni olan sarı gözlü insanımsı bir şey görmüştüm.
üçüncüde de kapının önünde paçavralar ve kirli bez parçaları giymiş gibi görünen bir kadın görmüştüm.kapıyı açmadım
Soran+1 yılsana bişey söyliyim mi bizim iş yerinde bir kadın vardı kendi kendine konuşurdu bazen kendi kendine gülerdi.sonra bir arkadaşa demiş ki sen aynı onlara benziyorsun o da demiş ki kime cinlere nasıl olur onlar demiş o da ufak boylu sarışın olur demiş bir tırstım var ya
Soran+1 yılbiz kadının psikolojik sorunları var zannediyorduk meğer onlarla konuşurmuş
+1 yılInanırım heralde Kur'an-ı Kerim de bahsediliyor varlıklarından ama korkuyorum da aynı zamanda
Gerçekte görmedim ama rüyamda görmüştüm02 Yorumla
Soran+1 yılneye benziyordu merak ettim
- +1 yıl
Bahsetmek istemiyorum korkuyorum açıkcası :/
inanmayan musluman olamazki!!! inanıyorum bızden cok cok daha fazla olduklarınıda bılıyorum, ancak bıldıgım kadarıyla hıc gormedım...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sayıca bizden fazlalarmış
Elbette var yahu. Ayet bile var Kur'anı Kerim'de.
Zariyat Suresi 56. Ayet : Ben insanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım.03 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar görebiliyor mu peki
Soran+1 yılbu gece uyuyamam ben :)
- https://www.youtube.com/watch?v=fAKF_cgtUEE
ben gördüm
015 Yorumla
Soran+1 yılcanlı canlı mı gördün
Soran+1 yıl:)) yeni izledim videoyu çok tatlı cinler bunlar
- +1 yıl
video yu gırgırna attımda gerçekte gördüm gecenin bir yarısı idi bulundugum ilçenin mezarlıgının yanında bir köfteçinin arabası vardır gece bırakmış oraya tam yanından geçerken arabanın içinde sogan kabuklarını karıstıran toprak yeşili garip birsey gördüm benim onu görmemle onun bana dönüp bakması bir oldu ardından kaybolbu bir anda kaybolmasıyla beraber benim kalbine inanılmaz bir agırı saplandı iki gün sürdü o agrı anlatılmayacak kadar çok acı vermisti
Soran+1 yılzaten çöplüklerle atık yiyeceklerle beslenirlermiş :)
Soran+1 yılvayyy ben de kemik türleriyle beslendiklerni duymuştum
Soran+1 yılevet banyo tuvalet gibi
Soran+1 yılhayır görmedim görmek de istemem video da görünmüyor zaten birinin içinde çıkartıyorlar
Soran+1 yıl
Soran+1 yılçok çok iyi derecede oyuncu olması lazım ama :))
+1 yıl"Var mı?" diyecek kadar şüpheciyseniz, videodakilere nasıl inandınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılvideodaki ilk başta saçma geldi yani bir kız var içinden cin çıkarmaya çalışıyorlar.dalga geçtiklerini sandım.ben de merak ettim işte böyle biey yaşayan gören var mı diye
+1 yılHiç görmedim ama inanırım, vardır yani... Kesin var. Bilimsel olarak da kanıtlanmış zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kanıtlamışlar
- +1 yıl
Ortamda enerji varlığı algılanmış...
Soran+1 yıldoğrudur
+1 yılgördüm liseye başlamamıştım sanırım yalnız hayaletti üç harfli değildi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayalet ne ya nasıl gördün
- +1 yıl
baya o bana baktı ben ona baktım ayakları yoktu
Soran+1 yıloha
inanmıyorum inanmadığım için görmüyorum ^^ üç harfli diyorlar bir de cin deyince geliyorlarmış asfhagsdkhgs cin cin cin cin cin cin cin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))) cin cin cin cin cin
Inanmiyorum, inananlarin gerizekali olduklarini düsünüyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılbir gün ağzın yüzün yamulursa o zaman inanırsın :)))
Soran+1 yılbizim komşunun kızına musallat olmuşlardı kız hergün dayak yiyordu onlardan kolunu falan kıvratıyorlarmış ağlıyordu sürekli
Soran+1 yılannem kendi gözüyle görmüş klou kendi kendine kıvrılıyormuş kız da ağlıyormuş annesi babası dövmez
Soran+1 yılbu böyle devam edince bizim bir komşu vardı dinen bilgili bir kadın çok severim kendisini çok iyi bir insandır.neyse kızı öyle görünce bunu sirkeli suyla yıkamışlar kız rahatlamış biraz ertesi gün de ne olmuş biliyor musun kadın banyosunda kocaman kara bir yılan görmüş korkara çıkmış tabi sonra bakmışlar hiçbişey yok banyoda yılan kılışına girip kadını korkutmuşlar yani
Soran+1 yıl:)))) ya inanma
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara musallat olmustu.. hocaya felan okundum bitti cok sukur. Musallat oldugu siralar ruyamda gormustum -_-
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl musallat oldu
Cevap sahibi+1 yılBanyo yaparken ic camasiriyla yapmak gerekirmis. Cunku cinler izler ve begenirse musallat olurmus. Banada banyo yaparken 2 erkek cin musallat olmus. Beni birbirlerinden kiskanip zarar vermeye calisiyolarmis. Bana hocanin dedikleri aynen bu. Mesela gece koltukta tam daliyorum gozum kapali etraf karanlik biri tokat atiyo uyaniyorum. 2 kere yasadim bu olayi o siralar. Hocaya gittik dedigim gibi. Okudu beni. Aynaya bir sureler yazdi gun isimadan yere atip kirmami istedi bende aynen yaptim. Sonra bitti gitti. Korkulucak varliklar degiller.. allah yaratti onlarida.
Soran+1 yılçok ilgin ya
Cevap sahibi+1 yılAsil senin bunlari bilmemen ilginc :)
Soran+1 yılben kıyafetle banyo yapamam ya
Cevap sahibi+1 yılIc camasirinla yap.. ve ciplak aynaya bakma sakin
Soran+1 yılçıplak bakıyorum aynaya vücuduma bakmak da mı tehlikeli ya
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle aynaya ciplak bakma. Kendi kendine vucuduna bakarsinda aynaya ciplak bakma. Musallat olurlar..
Soran+1 yıltövbe estf. tamam tamam saol
Evet inanıyorum. ama onları görmen gibi bir durum söz konusu değil
02 Yorumla
Soran+1 yılolmasın zaten de ben kafayı yerdim heralde
inanıyorum tabi ki görmedim hiç ama hissettiğim oldu zira Allah gözümüzdeki perdeyi kaldırsa insandan çok cin görürüz yer yüzünde ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet insanlardan daha fazlaymış sayıca
+1 yılinanırım.ama cinler insanlara zarar veremz ve gözükemez
00 YorumlaKesinlikle inanırım ama görmedim. ama iyiki varlar çok yardımcı oldular
05 Yorumla
Soran+1 yılne konuda yardımcı oldular
Soran+1 yılmerak ettim
Soran+1 yılyaaaaaaaaaaaaaaa söyler misin
+1 yıladam ısık hızında hareket edıyor duvardan gecıyor senın uc harflı dedıgınden KENDISİNİ kastetdıgını mı anlamayacak sen sabır ver ya sabır
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tamam tamam cin alla alla
- +1 yıl
cin deme kız gelır melır kıcına cımbık at basımıza toplama
Soran+1 yıl:))))
Kuran-ı Kerimde suresi var inanırım ve görmüşlüğümde var.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gördün
Diğer konusunda 562 cevap paylaştı. cinler var ya inanırım ama bir korkusu yok onlar sadece ateşten yaratılmş ve görünmüyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi ve kötü olanları da varmış
Soran+1 yılaynen :)) her ikisinin de kötülerinden uzak etsin allah
+1 yılOlmazmı hatta 1-2 kere geldiler Bana çok kötü birşey
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geldiler
- +1 yıl
Uyuyosun Sesler geliyo sanki yatagında biri varmış gibi hissediyosun bağırıyosun sesin çıkmıyo çok korkunç
Soran+1 yılkarabasan bence seninki
- +1 yıl
Hayır.
görmedim inanırım çünkü onlara inanmak imanın şartlarındandır
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya meleklere iman olmasın o
Soran+1 yılhım evet inanıyorum zaten ben de. ama gördüğünü iddia edenleri merak ediyordum :)
Soran+1 yılsenin aran nasıl merak ettim bak :))
Soran+1 yılgördüğüne inandıkların nasıl görmüş peki
Soran+1 yılhadi bakalım hayırlısı olsun tırlatma da :D
Soran+1 yılyani.bi de karabasan diye bişey var o da mı cinlerle ilgili o farklı bişey mi acaba
Soran+1 yılhım
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. cinler tabi ki vardır görmedim ama hissettim ve zerre kadar şüphem yok var olduklarından
08 Yorumla
Soran+1 yıleywallah. nasıl hissettiniz peki
Soran+1 yıliçinize mi girdi yani
Soran+1 yılvay bu da çok ilginçmiş
Soran+1 yılpeki neden insan vücudunda yaşamak isterler ki?
Soran+1 yılpeki
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAga sormayin bouke deyler uyuyamiyorum ec giderken bile hiriyle gidiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamaya çalıştım. tamam sana bişey sormuyorum rahat uyu wc ye de biriyle git :) anlamış mıyım?
+1 yılevet inanıyorum varlıklarına, bir kere onlarla ilgili bir olay yaşadım uzun süredir yoklar ama -.-
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya anlatır mısın
- +1 yıl
dostum bu tür şeyleri fazla merak etme yoksa ki varlıklarını hissetmeye başlarsın bak
Soran+1 yılallah korusun
- +1 yıl
bana zarar vermemişlerdi sadece yanımda olduklarını biliyordum
Soran+1 yılanladım allah uzak etsin zararlarından
- +1 yıl
merak edilecek bir tarafı yok yani :)
Görmedim.Fakat inanırım.Kur'an da isimleri geçmekte.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
Evet var ben çok şey yaşadım ama gördüğüm şeylerin ne olduğunu bilmiyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılneler yaşadın anlatır mısın çok merak ettim
Soran+1 yılgece gece mezarlık çok korkunç
Soran+1 yılolmayan mezarlıklar da var hem mezardakiler koruculardan daha fazla akıllım :D
- +1 yıl
Öyle deme ben imama sordum bana bir dua öğretmişti unuttum onu oku git mezarlığa seni korurlar mezardakiler seni ısıtır buzul çağıda gelse seni üşütmezlr dedi ve gece mezarlığa gittiğin zaman hangisinin yanına gittiğini söyleyecekmişsin çünkü mezardakiler kavga edermiş bana misafir geldi diye :)
Soran+1 yılvay vay vay bu da ilginçmiş
Soran+1 yılvalla gece gece mezarlıkların orda işim olmayacağı için gerek duymuyorum saol
+1 yılinanırım onları kullanan bile var ama tehlikeli kontrolden cıkarsa geri teper
013 Yorumla
Soran+1 yıltehlikeli işler ya kimlere musallat olurlar peki
- +1 yıl
o kadar bilemicem ama temiz olmakta fayda var pis yerlerde bulunmamakta ama ne pis adamlarda var onlardada müslüman ve müslüman olmayan diye ayrılır müslümanlar zararsız bildiğim kadarıyla müslümansan kuranda geci bunlar cin sureside vardır
Soran+1 yılbunları ben de biliyorum da en merak ettiğim şey hani böyle gerçekten insanlarla iletişim kurabiliyorlar mı
- +1 yıl
bir duydugum insanlara görünmezler ama millet anlatıyo hep arada kaldım inanmak istemiyorum ama herkesde palavramı sıkar diyorum benim başıma bişey geldi ama onlarla alakalı değil tahminim şeytanın işi :))
Soran+1 yılne yaptı şeytan
- +1 yıl
aslında benim bile inanasım gelmiyo cunku uzun zaman oldu arkadasım bana sabah namazına camiye gidelim dedi tamam dedim sabah oldu uyandım ama gidesimde yok gibiydi cunku malum uyku ama seytana uymayam mgidem dedim üzerimde boyluca bir kaç saniye ağırlık hissettim abdest alıp gittim banada inanolcak gibi gelmiyo ama bunu uydurmam içinde mantık yok
Soran+1 yılbence de şeytan yapmıştır gitme diye :))
- +1 yıl
bir gün yarı uyanıkken kötü şeyler düünüydum omzumda bişey hissettim euzubesmele cekince kafamda ama hiç korkmadım bunlardan sadece Allaha sıgınmalıyız sureler dualar ar yani
- +1 yıl
basıma sadece bu 2 olay gelmişti
Soran+1 yılaynen katılıyorum dualar iyiki var yoksa uyuyamazdım heralde
- +1 yıl
sende inançlı birisin herhalde biraz acıkcası sureyi okumadım meraklıysan cin suresini oku derim belki merakını gideren seyler cıkar
Soran+1 yılelhamdülilah inançlıyım.okurum kardeş saol
- +1 yıl
sen saolasın :))
+1 yılsen nasıl müslümansın abla ya tabi vardır ama uzak tutamka için cünüp gezme cima etme ve sürekli kuran ou. o kadar basit.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam. ne bağırıyon alla alla
- +1 yıl
abla bak yaşın benden büyük bilgislin söylerim sen müslümansınkendine gel ya? bir de senin kulakların bozuk herahalde doktor git. anakradan randevu alım tc yaz da?:d byy
Soran+1 yıl:))
3 harfililerin iyiside var kötüsüde.iyilerine peri kötülerine cin der.tanık olmadım ama tanık olan çok arkadaşlarım var
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne anlatıyorlar mesela
biz erkekler 3 harfliye inanmazsak zaten erkek değilizdir onunla doğduk onunla ölücez
02 Yorumla- +1 yıl
lan kız düzgün bişeyler soruyor heryerde sapıklık yapmasanız olmaz dimi.. biraz düzgün davranın ya :)
Bok, çiş, top, g*t, s*k...
İster inanın ister inanmayın, bunlar gerçekten var.00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılokeye 4.üncü aradığımda kanka nerdesiniz diyom geliyolar :)
16 Yorumla- +1 yıl
okeye lezımsın :)
Soran+1 yılolm çarpılıcanız ln :))
- +1 yıl
herşey serbest :)
- +1 yıl
3 kuluvsallah bir elham :)
internetteki videolar çok saçma şeyler izleme kendini korkutma
08 Yorumla
Soran+1 yılbir daha izlemem zaten
Soran+1 yıloley yalnız değilim :)))
Soran+1 yıl:) tövbe bismillah
Soran+1 yıl:) evet
yandın sen alllah:))))) tek uyuma garfield kedi bul onlar korkutuyomuş onları heuhehe
00 Yorumlakendi korkup milletede bu korkuyu yayma çabasına girenler soyunuz tükensin :D
00 YorumlaOnlar yeryüzüne kaldirildiktan sonra ezazilin soyundan gelenler varlığı apaçık bellidir
00 Yorumla17 kere cin suresini oku bak bir bakalım var mı bişey
00 Yorumla3 harlilerden bir bok'u biliyorum ben gördüm ve inanıyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo da sana inanıyordur
Kurana inanmanla alakali inaniyosan kitaba kitapta yaziyo varligi :) cahil kooor cahil hatta
08 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu düzgün oku gören var mı diyorum ben de var olduklarını biliyorum sensin cahil kör gibi de gözlük takmış iç mekanda cahiiillll
Soran+1 yılsanane inanan var inanmayan var alla alla
Soran+1 yılben inanmayanların da fikrini merak ettim belki cahiillll
Soran+1 yılbenim kendimi gizlememle senin gözlüklü olmanı ne şekilde kıyaslayabiliyorsun işte burdan kendine pay biç cahiilll iç mekanda gözlük takmış dedim cahil babında kendimi gizlememle ne alakası var bunun alla alla ya tamam sus kes işine bak :)
+1 yılGordum kanks karsilikli kahve yudumluyoduk az once.p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 harflilerden Korkacaksın Mesala Aşktan Kız lardan Kfaya gelecek Taş tan Fazla Kalkmış Götten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da iyiymiş :)
+1 yılinanıyorum. görmedim çok şükür.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de şükür
+1 yılvarlar da gorsem burada olmazdım şu an :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnerde olurdun tımarhanede mi :D
- +1 yıl
Yok o kadar degıl de sureklı gorme durumunda oldugumu sanıp panık halınde gezerdım. Ilgımı bılgısayarla dagıtmazdım :D
Soran+1 yıl:)))
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum kafa rahat
00 Yorumla
+1 yılİnanırım ama görmedim
00 Yorumlahiç sevmem g*tleri :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:))) bugün sakın uyuma bak benden söylemesi
Soran+1 yılben de 3 harflilere öyle dedin hakaret ettin sandım. onun için uyuma bak seni rahatsız etmesinler anlamında demiştim :P
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayır inanmıyorum :* cinsel sexe inanırım ben
03 Yorumla
Soran+1 yıltırt
Bilmiyorum. Bir birimİzle işimiz olmaz
00 Yorumlaben cin gördüm.
ama üc harfli ne bilmiyorum.01 Yorumla
Soran+1 yıleti cin mi :))
+1 yıl3harfliler var tabiki ama onlari gorme yetimiz yok
03 Yorumla
Soran+1 yılhm görenler varmış
- +1 yıl
Degisik kiliklara burunup gorunurler gercek goruntulerini goremeyiz yok oyle bisey
Soran+1 yılanladım
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026