İlk alkol denememi hatırlıyorum 2 bira 1 extra shot ile çakırkeyfi olmuştum.
Fakat sonraki kullanımlarımda 2 bira içince bir baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum hala aşamadım ve çok rahatsız edici. Tokken içmeye özen gösteriyorum genelde. Alkol direnci nasıl artar? (Yavaş içmek dışında) Günah boyutuna girmeyin herkesin günahı kendine arkadaşlar ciddi cevaplar lazım arkadaşlarla içerken çıkıntı olmaktan sıkıldım
Fakat sonraki kullanımlarımda 2 bira içince bir baş dönmesi dengesizlik yaşıyorum hala aşamadım ve çok rahatsız edici. Tokken içmeye özen gösteriyorum genelde. Alkol direnci nasıl artar? (Yavaş içmek dışında) Günah boyutuna girmeyin herkesin günahı kendine arkadaşlar ciddi cevaplar lazım arkadaşlarla içerken çıkıntı olmaktan sıkıldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Canım içtikten sonra zeytinyağlı bişeyler ye kusmanı engeller seni bilmiyorum da ben oturunca 8-9 içer uyurum genelde alışkanlık
1 saat öncesi zeytinyağı içsem yeterli olur mu sizce? Ve zeytinyağı kullanınca alkol sonradan bir anda etkisini gösteriyor diye duydum doğru mu? Pek bilgim yok bu konularda da
Hayır bişey olmuyor kusmanı rnh3kker engeller KS deli eski hesabım Alkolbeyy idi denemedigim bişey yok bişry sormak istersen sitede birşey her zaman iyi geceler
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Zeytinyağı ve yavaş içmek dışında bir öneriniz var mı?
Her hafta 1 2 bira içsem mesela vücudum yavaş yavaş alışır mı yine de? Pek alkol ortamı yaratamıyorum çünkü :(
Nerede oturuyorsun ki alkol ortamı kurmak kolaydır aslında
Karantina ve aile evi...
Arkadaşlarla içeceğiz 1 hafta sonra falan ama dediğim gibi 2 birada dengemi kaybetmek istemiyorum artık
Kendini çok kasma onu düşünürsen saçmalarsın benden sana tavsiye gitmeden önce onların yanına bitane düşük alkollü bir bira iç varm felan al 5 yudum iç çöpe at 1 saat sonra onların yanına git 4 tane içersin bana mısın demezsin
Düşünmüyorum zaten sohbet muhabbet derken bir kımıldıyorum dünyam dönüyor ☹️
O kadar etki ediyor mu ya öncesinde çok az içmek bile 🙄🙄 Deneyeceğim 🙏🏼🙏🏼
Evet gerçekten bunu dene bana teşekkür edeceksin emin ol. Zaten ben içecegim zaten 😃
Amaç sarhoş olmak zaten erkenden kafan güzel oluyor iste ne güzel 😄
Yok ya istemiyorum açıkçası öyle bir durum :( 2 birada da dünyam dönmesin bir zahmet. Eğlencesi kalmıyor
Bunun bir çaresi yok miller iç o zaman düşük alkollü bira
Bünye ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum ben alkolün o yüzden kendini bilerek içip yeterince kafan güzel olduktan sonra içmemek en güzeli.
Bünye meselesi aslında evet de bünyemi sağlam yapmak istiyorum. Anlamı kalmıyor böyle hassas olunca tadı çıkmıyor.
Ne kadar çok içersen alkolü o kadar kötü oluyor ertesi gün veya sonrası.
Ickiden evvel 1 cay bardagi zeytinyagi ic
Ondam sonra ne icersen ic alkol olarak
1 saat öncesi falan içsem uygun olur mu? Bilgim yok bu konularda kusura bakmayın 😊
Olur olur
Zeytinyağı alkol etkisini geciktiriyor sonradan bir anda gösteriyor diye duymuştum bu bilgi doğru mu peki?
Valla kana karsimiyor
Ben hoc sonradan etki görmedim
her bardaktan sonra çay iç ama zaten zamanla direnç oluşur
Her biradan sonra çay içmek mii :/ Nasıl bir mide
@Bendiss bira içerken değil aslında rakı içerken içersen sarhoş etmez
Rakı içerken et yersen de etkisini azaltır.
@Bendiss ben çayı biliyorum
Yani bilmiyorum ki şekerli şeylerden uzak dur içerken bir de rakıyı çayla içersen daha geç gidersin
Valla taktiği var ama vermem fsmfiekfiwkfiekdid içe içe öğrenirsin
Yavaş ve şekersiz içmekse biliyorum değilse öğrenmek isterim dkkdmdn
Bol bol için bak nasıl artıyor bak miğdeniz nasıl mikiliyor
Her zaman o ortamı ve maddiyatı bulamıyorum ama ne bileyim her hafta içsem bile vücut alışır mı dersiniz?
Bira ile sarhoş mu olunur ya
Herkesin bünyesi bir değil maalesef :( Bilincim gitmiyor ama dengesiz oluyorum çakır keyfe çabuk erişiyorum :(
Alkolizme özeniyorsun
Sonra ne oldu pompa var mı
Zamana bırak
Alışman lazım