Arkadaşımın sevgilisi sanırım vampir?

Arkadaşlar sizle bişey paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Benim arkadaşımın sevgilisi bir arabayı kaldırdı ve buna şahit oldum. Aşırı hızlı koşuyor hani bir arabayla yarışabilicek kadar hızlı. Bize bir hastalığı olduğu ve bilimde elit insan dendiğini söyledi. Bu hastalıkla ilgili bilimsel terimler falan kullandı gayet inandırıcıydı yani. Türkiyede bu hastalığa sahip çok az insan bulunduğunu ve internette geçmediğini, herkes bu hastalığı bilse herkes istese ve yayılsa dünyanın halinin berbat olacağını söyledi. Güneşi oldum olası sevmez ve güneşe çıkınca gözlerini ovuşturuyor. Kardeşi ile gezerken suratına güneş çarptı ve parladı hemde çok fazla. Sim sim oldu ve bembeyaz oldu. Ona bu ne diye sorduğumda deri hastalığı dedi ama ilk defa yle bişey görüyorum. Ve kardeşide aşırı güçlü. Hızı hakkında bilgim yok. Hastalığın bulaşıcı olduğunu ve kan yoluyla bulaştığını söyledi. Hastalığın kötü yanları yok denilebilecek kadar az sadece burun kanamasını e baş ağrısını durduramıyor. Hastalık ömrünü uzatıyormuş. Ayrıca 70 yaşında 25 gibi görünecek çünkü 25 yaşında yaşlanması duracakmış. Yaraları çok hızlı kapanıyor. Geçen demire yumruk attı demir göçtü ama eli acımadı. Ve arkadaşım bir gün ondan ayrılmayı düşündüğünü söylemişti. Bunu rüyasında görmüş ve bunun gibi çoğu olayı rüyasında görüyor. Hisleri çok kuvvetli. Herşeyi hissedebiliyor. Daha neler neler var. Bana deli diyebilirsiniz ama vampirlerin özelliklerinin tümü var onda ve ailesinde. Siz bu konu hakkında ne düşüniyorsunuz? Buna benzer ya da aynı özelliklere sahip kişiler aramızda var mı? Ya da çevresinde bulunanlar? (Dalga geçecek olanlar hiç yorum yapmasın lütfen. Eminim bana katılan da olacaktır aksini düşünen de.)
Arkadaşımın sevgilisi sanırım vampir?