Bende az önce odamda kulağa kaçan gördüm bir baktm önümde geziyor öldürmesi baya zordu öldü sandım hareket etmeye başladı. Bahçemiz var üstümde mi geldi bilmiyorum çoğalır mi ki 🤔🥴 Psikolojim bozuldu huylandim baya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kulak böceği bu kulağı sağır eder çok fazla yavru yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu mikropdan dolayı ev böceği deniyor ismini unuttum ev de peteğe yakın mı uyuyosun yatağa nasıl tırmandı
Evet peteğe yakın
Foto tam net değil de banyo da buna benzerini gördüm havalar ısınınca oluyor odana nasıl geldi onu bilmiyorum banyo kapısını kapat.
Camının baktığı yer ağaçlık mı? Buna benzer bir böcek benim odama da girmişti aynısını bilmiyorum arka taraf ağaçlık benim
Ağaçlık değil
Sıcakta çıkar bunlar. Talaş böceği gibi sanki duvarı bir temizleyin altlarını yuvası varsa fırlarlar ha
Kulaga kacan diyolar buna sağır eder falan ben inanmiyorum dikkat et yinede bide yumurtlamadan yok et yoksa ugrasirsin
Bizim delibaş bu en son evi terk etmişti. Korkma dişleri kucuktur isirsa en fazla kizartir
Kulağa giren böceklerden o camdan at gitsin dışarı 😊
Bende az önce odamda kulağa kaçan gördüm bir baktm önümde geziyor öldürmesi baya zordu öldü sandım hareket etmeye başladı. Bahçemiz var üstümde mi geldi bilmiyorum çoğalır mi ki 🤔🥴
Psikolojim bozuldu huylandim baya
Kulak böceği bu kulağı sağır eder çok fazla yavru yapar
Ya öldürdüğün o böcek tüm hayatı boyunca seni oda arkadaşı sanıyorsa?
kulak böcegi deniyor bizim burda peceteyle tut at gıtsın
odan lavobaya yakın mı? bunun adı banyo böceği
yok gümüş böceğiymiş galiba araştır bir
Evet banyoyla bitişik banyoda da gördüm
gümüş böceği diye bir internetten baksana
Evet o galiba herkes kulağakaçan deyince o kadar korktum ki bidaha yatamazdım çok teşekkürler
bir şey değil... parmakla vur gitsin..
Kulağa girerler sakın uyuma
Kulağa kaçana benziyo
at gitsin camdan boş ver gitsin
Kulağa kaçan olabilir
Havalar ısındı cam açıksa normal
Fok böceği
Bende fok böcegi sanmıştım 🙄
Kulak böcüğü..
Dolap böceği o
Ohaaa
İstemeye gelmiş seni