soru yukarıda evinizin hemen yanına disko kurmak istiyorlar buna karşı mı çıkarsınız yoksa destekler misiniz?
karşı çıkarım olmaz öyle şey
desteklerim olsa ne güzel olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karşı çıksanda desteklesende o işletme oraya kurulacak arkadaşım. gerçekten imar başkanlığının izin vermemesi gerekir böyle bir olaya. disco denildiğinde aklınıza sadece dans edilen masum bir mekan gelmesin. orada olayda çıkacak, silahta sıkılacak, girişinde çıkışında bir araç evinize veya aracınıza zarar verecek, kapısında sentetik haplar satılacak, bol miktarda argo kelimeler evlerin duvarlarında yankılanacak kısacası huzuru bulmanız gereken kendi evinizde huzurunuz dahada fazla kaçacak. saygılarımla
sorunu yaşayan biri olarak cevaplıyorum. disko demek ses demek, ses demek rahatsız olmak demek. ayrıca kavgaları tartışmaları bitmeyen bir sektör. disko yakın, canım sıkılır kurtlarımı dökerim diyebilirsin ama bu pek uzun sürmeyebilir, yani çok çabuk çazibesini kaybedebilir. ayrıca hasta oldun, dışarda ses var! cam açıcan açamıyosun vs bunları iyi düşün.
tabiki karşı çıkarım. çünkü yazlık yerleşimler bile olsa disko gibi eğlence yerlerinin daha meskun mahallerde olması gerekir. gürültülü olan eğlence yerleri içinde birtakım yasalar vardır. öyle bir şey gerçekleşsse yasal haklarımı sonuna kadar kullanırım.
Hehe. Desteklerim kendim diskoya falan gitmem ama disko cikisi cok fazla kavga falan olur heraldw bendw kavga izlemeye bayilirim :-)
aynı ben yahu kavga çıktığında haber et çekirdekleri kapıp geleyim :)))))
Yanında da patlamış mısır olsa :D
Cevap
96Cevap
karşımızda elit 4 cafe var 2 sokak ötemizde pub var ama asla kavga gürültü olmadı o yüzden buradaki yaşlı teyzeler onlara izin verirde discoda gürültü falan yaparlarsa o teyzeler onları bastonla kovalarlar eminim ben desteklemem gitsinler 3 sokak ötede açsınlar uykucuyum müzikle uyutmazlarsa toplu katliam yapar yatıp uyumaya giderim
bitişiğimizde bir pavyon çalışanı var.. galiba bişey de çalıyormuş. saz mı bilmiyorum. ilk geldiği sıra oldukça gürültücü idi. polis şikayetle geliyordu felan.. olaylar olaylar.. mahalleli huzursuz. şimdi böyle boş olan alt kata taşıttı ev sahibi. çevreyle uyumlu olmasa bile rahatsızlık verme durumu geçti. kimse kimseyi görmüyor, herkes birbirini idare ediyor yada:)
Memlekette evimizin yanında disko vardı. Ben işden yorğun gelir, Yenice uyumak isterdim ki, muzik başlardı, duvar üstüme üstüme gelirdi. Akşamları da geylerin, travestilerin elinden geçilmezdi kapımız. Akşam durakta otobüs beklerdim, araba durardı. Diskodan çıktığımı sanırlardı. Çok zor
bizim yazlık evin altında var eğlenme havandaysan süper oluyo ama hastaysan uykun varsa dinlenmek istiyosan balkona çıkıp eline bomba alıp bara fırlatmak istiyosun öyle gecelerde bardaki insanları öldürmekle ilgili süper planlarım oluyo
Karşı çıkarım vatandaş ya o nedir öyle her gece dımtıs dımtıs...
Evime ses gelmeyecekse kurulsun hiç problem yok desteklerim bile.
Ama zaten uyanıyorum en ufak sese sonra uyuyamıyorum bi' de disco club falan hiç çekemem
Eski evimiz bir disconun yanindaydi. Bazi geceler olaylardan uyuyamiyorduk. Bir sabah kalktik arabamiza carpmis discodan cikan sarhosun biri. Diyecegim o ki evin yaninda disco olmasi bence iyi birsey degil
soyle dıyım : Oturdugum yer kafelı caddelı ıslek bı yer ıse adam acar bende tasınır gıderım ama mahalle tarzı hıc olmadık sekılde gelıp acarsa bekarsam her aksam bı hatun dusururum degılsem actırtmayız ne uzun yazdırdın be kardes :D
Benim evi restorana çeviririm iyi para yapar hemen clubın yanında nede olsa
Ulan ya. :D
yok len! açtırtmam dozerle gece yarısı dalarım onlara. kitap okuyom ya ben. okuyooom olooommmm! olmaz öyle şey. :D
Böyle anlatıyım. Benim cocuklarım varsa tabi ki karşı cıkarım. Ancak şu halimle disko değil ne olursa olsun beni ilgilendirmez. Ben kendi işime bakarım.
ben desteklemem köstek olurum açıkmasına mani olurum kavga gürültü eksik olmaz gece yarılarına sabahlara kadar gülütü kim çekecek beyin bu dayanmaz ben huzuru rahatı seven insanım...
Desteklerim gardaş sonuna kadar. Evimin hemen yanında disko olacak. Giderim takılırım ayarladığım kızı direk yan apartmana kendi evime getiririm. Bundan güzel şey mi var la?
Desteklerim ama her gün gidiceğimden falan değil :D eğlence olsun işte müzik sesi falan gelir belki iyi olur :D
Kesinlikle hayir insanlarin eglencesi icin o altin degerinde olan uykumu alt üst ettirmemm zor uyuyan bir insanim zaten valla kan cikar bomba atarim
İyi olur bence. içerler sızarlar kavga ederler bende cama çıkar çekirdek çıtlar izlerim işte ne güzel :)
Otel var önde onun sesi bile canımı sıkıyor bazen sese istemediğim müddetce katlanamam :) hiç kafamı yormasınlar benim gitsin başka yerde açsınlar.
ben diskoya gideyim disko benim ayağıma gelmesin. çok gürültü olur, tantanayı başım kaldırmıyor. istememmmm
hayır. desteklenmemeli. eğlenecez diye başkalarını rahatsız etmeye hakları yok. o kadar bencil olmamalılar. gelip bir insanın evinin yanına disco ne demek ya insan olsunlar acık. :p
Yok hiç iyi olmaz anasını satayım akşam bakkala gitcek olsam benimki laf yapar olmaz bu saatte it uğursuz dolu olur sizin orda falan diye :D
Cama çıkar, anamız var bacımız var, sizin evinizin dibinde yüksek sesle müzik dıngırdatsalar hoşunuza gider mi lan derim.
haftasonu kaldigim otelin cok yakininda vardi uyumak istiyodum ama gurultuden uyuyamadim deli oldum asla istemem
İmkansız.. Ben desteklesem de destek vermesem de zaten yasal olarak suçtur. Yani yasatır herşeyin yeri vardır.
istemem ya ne o öyle kimin girip çıktığı belli olmayacak oraya evimden 1983423412 km öteye açsınlar discolarını -.-
Karsi cikarim o ne öyle gürültü patirti kim kime dum duma. Hem öyle ders calisamam ben :|
Kesinlikle karşı çıkarım yüksek ses konuşan insanları bile sevmem müziğine zaten katlanamiyorum evimin yanında olsa cinnet geçiririm sanırım :)
ay ne güzel kim kiminle ne yapıyor muhabbeti çıkar bana :D:D:DD:
Hadi bir iki bende giderim ama dayanilmaz lan kavga dovus muzik sesleri hele kotu bir mekansa her boktan sey..
yalıtım, izolasyon iyiyse içerdeki ses beni rahatsız etmeyecekse sorun yok :)
Yerin yedi kat gibinde, yeterince ses izolayonu olan bir yerse kabulümdür.
Desteklemem, kendi düşünceme göre biraz daha muhafazakar olmakta yarar görüyorum
Karşı çıkardım uzakta olsun güzel olsun evimde de kafamı dinleyim:)
evet dedim ama düşününce vazgeçtim. rahatça sokağımda yürüyemiceksem istemezdim.
her türlü gürültü çıkaran mekanların şehir dışına yapılması taraftarıyım.
huhuuu disco disco açılsında gidelim yo gitmeye gerek yok balkonda oynarım ben.
Gelenlerle ahbap olup her gece bedava icki icerim :) olmazmi bence harika olur :)
Kesin gürültüden rahatsız olurum. Şikayet edip kapatana kadar uğraşırım mekanı.
kesınlıkle karsı cıkma :) ne guzel yanında eglence olucak
Kafam kaldirmaz benim oyle seyleri. Tasinmama bile sebep olabilir.
ben huzurlu bir yaşamı seviyorum tabi arada eğlenmek için iyi olur ama evimin yanına istemem
Evim balkonluysa, neden olmasın :D hatta süper olur.
olurmuymuş öyle şey... ya disco ordan gidecek ya da ev...
Kadınlar niyeyse karşı çıkarım demiş geneli koca elden gitcek tabi hehe :D
Desteklemem sesten rahatsız olurum uyuyamam :D Ama 200 300 metre yakına olursa sorun yok.
Oralar serseri tipli uyuz insanlarla dolu. Bize uzak olsun. Sonuna kadar karşıyım.
destekleyen arkadaşlar :D işten gelince bir uyku uyutmadın diye 2 gün sonra sövmeye kalkıcaklar :D
Düğün salonu var yeterince kafa ütülüyorlar bir de disco olsa yandı gülüm keten helva.
bizim buralarda olmaz öyle şeyler :D ama olsa ben de desteklerdim :D
U sen sus pis sısko
cevap atmamamın bu kadar koycağını sanmıyodum :D
gelsinler az içen sarhoş olmayan vasıta bulamayan hanımları eve alabilirim misafir kalsınlar :D
Hayatta izin vermem madem açacaklar açsınlar bir genelev o olur :D
Desteklerim kanka iyi parçalar gelir oraya :D:D çekirdek alır balkondan izlerim
yok ya canlarina okurum bula bula benim evimi bulmuslar ya.. ben sessizlik severim
Karşıyım tabiki. Daha mahallenin veletlerinin sesini çekemiyorum. Bide disko olursa yakardım herhalde tüm mahalleyi :)
Karşı çıkardım.
Benzer bir durum yaşandı zaten, açıldı sonradan kapandı. İyi oldu gürültü, patırdı çekilesi değil..
olmaz çıkarken diskoda yakalanırız böyle uzak olunca iyi :D
Desteklerim ama lütfen mekan elite olsun, bizde uğrarız arada.
hep destek tam destek her gece disco disco partizani.
bir yandan ii bir yandan kötü ses izalasyon ii se sorun yok ozman hadi akmaya gidiyoz :D
neden karşı çıkıyım koparız diskoda disko diskoo :D
keserim lan disco topunuzu der dayagımı yer eve gelirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar