Hiç kötü bir şekilde aşağılanıp alay konusu oldunuzmu?

Eskiden veya şimdi. Eskiler daha çok iz bırakıyor insanda 😟 ben kendiminkiyle başlayayım. Köyde oturduğumuz için ilkokulda ortaokulda alay konusu olmuşumdur hep. İlkokulda veliler bu sınıfta köylü çocuklarıylamı okutucaz çocuklarımızı diye okul müdürüne şikayet etmişlerdi sınıf öğretmenide beni sınıftan attı yer kaplıyormuşum çiftci olmalıymışım diye. Tabi aileme söyleyemedim okula gitmek istemediğimi anlayıp üzerime gelince söyledim. Sınıf öğretmeni okuldan atıldı ve 2 yıl boyunca sürecek olan psikolojik tedavi masrafını üstlenmek durumunda kaldı. Okul özel okuldu. Sınıf falan değiştirdim ama nafile bu seferde sınıfta kimse konuşmadı benimle. Liseye geldiğimde yine alay konusu oldum ama o kadar ağır değildi. En kötü ortaokuldaydı doğum günümde (25mart) suratıma ağaç kozalağı attı bütün sınıf. Dudağım falan patladı. Bu sitede bile bir link paylaştım kızın biri dediki böyle adi saatleri nerden buluyorsun diye küçük gördü casio adiymiş 😆 sonrada diyorlar niye sessizsin. İnsan varmıki konuşayım. Kimse kimseyi olduğu gibi kabullenemiyor...
Hiç kötü bir şekilde aşağılanıp alay konusu oldunuzmu?