Bir kişinin banka hesabına neden durduk yere Bloke konur? Bu işlerden anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.?

Geçen ay işe başladım şirket bana bir bankada hesap açıp maaşımı oraya yatırdı henüz banka kartım gelmedigi için bende en yakın şubeye giderek paramı çekmek istedim ancak şubeden bana hesabımın blokeli oldugunu, parayı veremeyeceklerini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım 10000 tl gibi uçuk bir rakam karşılıgında hesabıma bloke kondugunu söyledi ama neden kondugunu ogrenmem için hesabımın ilk açıldıgı subeye gitmemi istedi.

Şubeye henüz vakit bulup gidemedim tabi bu olayı duyunca moralim de cok bozuldu çünkü herhangi bir yere daha önceden borcum, icralık durumum vs. olmadığı için doğal olarak aklıma başka şeyler gelmeye başladı. Sadece devlete genel sigorta borcum var oda çok küçük bir mebla yani 10000 tl filan değil. 650 tl civarında bir rakam. Sizce neden bu durum oldu? sorun ne olabilir? banka işlerinden anlayan arkadaşlarımın fikirlerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var çok teşekkür ederim... :(
Güncellemeler
+1 yıl
not tekrardan internet bankacılıgına girdim şu an 10.000 tl eksiye düşmüş hesabım yani 10.000 tl burdan bir yere ödeniyor benim hesabıdman nasıl olur ya ben hayatında kredi kartı kullanmamıs hiçbiyerler icralık vs. olmamıs hicbişeye imza atmamıs, kimseye kefil olmamıs üstüne kayıtlı fatura bile olmayan bir insanım ya kafayı yemek üzreyim :(:(:(
Bir kişinin banka hesabına neden durduk yere Bloke konur? Bu işlerden anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.?