Şırnak'a tayinim çıktı doğuda hiç bir şehire de gitmedim daha önce tedirginim biraz bilgisi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
On yargilarini kirmalisin bence gittiginde anlayacaksin anlattiklari gibi bir yer olmadigini cok sicakkanlilar
Teşekkürler umarım öyledir 🌹
Gorevindede basarilar
tedirgin olacak bir şey yok. öyle büyük bir şehir değil ama güzel. gidersen mutlaka Mem u zin türbesine ve ters kubbe olan yere de git.
Teşekkür ederim bı sure ordayım gezmeye fırsatım olur ss aldım:)
cizre de sanat sokağı var oraya da git.
Dicle nehrinin kenarında güzel çay bahçeleri ve tekne turu da var.
Şırnakta askerlik yaptım bir daha Allah düşürmesin oralara diyorum yani açık ve NET..
Hadi ya neresinde yaptın ki?
Silopi habur sinir kapısı irak sınırındaydım 😒
Şırnak'ta askerlik yapip da hoş şeyler söyleyeni duymadım zaten hiç çevremden 😄
Yalniz değilmisim en azindan öğrenmiş oldum ayrıca sevindim 😂
Benim babam da sirnakta yapmış 18 ay tabi bundan 30 yıl önce nerdeyse neresinde yaptı onu hatırlamıyorum dağlarda çok fotoğrafı var 😄 seninki 6 ay falandır heralde 😄
2010 yılında tezkere aldim ben 15 ay yaptım 😊
Cizre li bir kız arkadaşım vardı mükemmel bir insandı ekmeği yenir suyu içilir keza ailesi de
İnsanlar mi önyargılı acaba çok kötü yoeumlae var bloglarda vs ister istemez bende de bı önyargı oldu. Umarım hoştur insanları
Her yerin iyisi kötüsü var ama doğunun adamının yüzde doksanı iyidir cana yakındır misafir Perverdir sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun ne olarak atandın
Polisim doğu görevi için gidiyorum. Valla için rahatladı teşekkür ederim
Ne demek amirim her zaman Allah yardımcınız olsun bende Tunceli de askerlik yaptım on numara insanlar Dı korucular ile çok görece gittik alevi kesim hep ama çakma alevi değil abdesti namazlı kuranlı aleviler çok beğenmiştim insanlıklarnı
Guzel bir sehir, dogudaki insanlar cok misafir perverdir kendimden biliyorum korkma yani
Medyada çok hoş haberler dönmüyor haliyle insan biraz korkuyor. İnternette biraz araştırdım hoş şeyler yazmamıslar moralim bozuldu. Teşekkür ederim
Canini sikacak bir durum yok gidip gormeden bsyden emin olma ben gittim guzel bir sehir icini ferah tut
Çok teşekkür ederim🌹
Rica ederim hayirli olsun bu arada:)
Teşekkür ederim hayırlı olur inşallah 😄
İnsallah :))
Yani insanlarını bilmem ama coğrafyası güzeldir. bir dağ ova görürsünüz gönlünüz gözünüz açılır.
Bak ben batıda büyüdüm ama Diyarbakır a taşındık çok korkuyordum ağladım hatta 2 ay orda kalınca buralar artık benim dedim televizyon da gösterilenle alakası yoktu.
Değilim ama güzel yer
Teşekkürler
Kesin polistir. Korkucak bir durum yok.
Aynen polisim. İnternette hoş yorumlar yapılmamış gözüm korktu biraz
orda yalnız degilsin, korkucak bir ortamda yok. Kendini üzmen gereksiz
Memleketim in her köşesi altındır
Memleketimin her insansı YILDIZ gibidir
tek mi gideceksiniz? epey bekar memurun olduğu bir yer, ister istemez eşleşme oluyor
Bana yaz
Görmedim yorumu tamam canım birazdan yazarim
Beklıyorum size yardımcı olacağım 🤗
Polis olarak yeni mi atandınız normalde nerelisiniz :)
Meslektaşız konuşmak isterim sorun olmayacaksa
Yi yeni atanmadim 3. yilim dolmak üzere şark gorevi için gidicem
Muglaliyim ben:)
Anladım uygunsa tanışmak isterim
Ben de Sakarya :)
Polis misin?
Evet
Doğunun insanindan korkma çekinme rahat olabilirsin
Misafirperverdirler iyi insanlardır
Sitedeki yorumlar beni çok rahatlattı. İnternette genel olarak hep kötü yorumlar var özellikle Şırnak hakkında resmen içim daralmisti teşekkür ederim
En çok dert edeceğin şey küçük olduğu için sıkılmak olur. Rica ederim
Tek derdim o olsun şuanki birimde yoğun çalışıyorum ben evde kalmak bana lüks geliyor, orda birimim ne olur bilemiyorum da sıkılmaya vakit olmaz sanıyorum 😊
Mesleğiniz güzel ve zor. Baya arkadaşım var meslektaşınız Allah kolaylık versin hepinize:)
Görev nedir
Polisim kardeşim
Allah yaridmcin olsun zor meslek
Amin inşallah teşekkür ederim 🌹
Meslegn ne
Polisim
Oo guzel meslek
Merkez mi
Evet merkez
Çok kotu değil yeni konutlar yapılmış biraz duZenli ama çokta guzek değil küçük bir yer
Mecburi görev sanırım kaç yıl kalacan
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim her zmaan
Aynen şark görevi 3 yıl
Allah yardım etsin bende dogudayim ama sana göre batı oluyor benim
Hangi şehir
Diyarbakır
Diyarbakır güzel şehir diyorlar ilk tercihimdi orası gelecek diye umuyordum hep gelmeyince hayal kırıklığı oldu ,😄
Hadi kısmet evet güzel valkah bizim burda komşu var polis kaç yıldır burda gitmiyor memleketine mecburi görevide bitmiş yani
Benim de bikac arkadaşım var onlar da biraz heveslendirmisti beni güzel şehir şöyle boyle diye kısmet olmadı 😒
Kısmet evet beni takip etme sansin varmj arada konuşuruz istersen tabi