Benim 2 yıl önceki özgüvensizliğim hiçbirinizde yoktur belki de. Inanılmaz derecede kendinden nefret eden biriydim. Birçok konuda yetenekliydim ama görüntümden nefret ediyordum, başka biri olmayı veya değişmeyi çok istiyordum. Bunun sebebi de eski erkek arkadaşımdı muhtemelen kendimi tamamiyle yetersiz hissettiriyordu bana. Son 2 yılda yavaş yavaş toparlanmaya başladım o kadar da çirkin olmadığına karar verdim ve özgüvenim arttıkça gerçekten de birçok kişinin dikkatini çekebileceğimi gördüm diyebilirim.
052 Yorumla
Soran+1 yılSenin yine erkek arkadasın oldu :( bende kız arkadastaa yoktuu hiç bişe yoktu :( ayrıca güzelsin. :( ben senin gibi olsaydım yatar kalkar şükrederdim.
- +1 yıl
Benim de ilk erkek arkadaşım lise 2 de oldu nasıl olduğunu ben bile anlamadım o kadar nefret ediyordum ki kendimden, zamanla değiştim zamanla aştım bazı şeyleri kendime yavaş yavl değer vermeye başladım beğenmediğim özelliklerimi değiştirmeye uğraştım. Ve birçoğunu da başardım sanırım.
Soran+1 yılSen çok abartıyosun :( Resmine baktımda cok güzel bir kızsın. Değer veremıyorum kendime. :Değiştiremiyorumda daha kötü olurum :(
- +1 yıl
Teşekkür ederim, ama 2 yıl önceki halimi bilmiyorsun :) ayrıca ciddi kompleksliydim boyum kısa olmamasına rağmen boy uzatma ameliyatı araştırıyordum ki inan kompleks hepsinden kotu zamanla düşündüğün kadar kotu olmadığını anlıyorsun. Ki muhtemelen, de sende düşündüğün kadar kotu değilsin kendini oyle görüyorsun. Ayrıca ufak detaylar değişimlerle insan o kadar değişebiliyor ki. Mesela benim, gerçekten çirkin bir arkadaşım sadece iyi giyindiği ve ağzı iyi laf yaptığı için pek çok kız tavlayabiliyor.
Soran+1 yıl:/ aynısndır yani ne kadar değişebilirsin ki :( bende boy varda noluyo. 1.80 boy var geniş omuzlar varda noluyo neye yarıyor ki :( vallahi öyle düşünüyorum :( bende o bilee yok :(
- +1 yıl
İnan değiştim birçok kişi beni tanımakta zorlanıyor ve bunun temel sebebi kendimi sevmeyi, kendime bakmayı öğrenmem. Eğer fiziğin düzgünse zaten giyiminle, konuşma la pek çok kız çekmen kolay. Sonra siz erkeklerde sakal çok etkili bir faktör mesela sizi tamamiyle değiştirebiliyor saç aynı şekilde
Soran+1 yılkonusmam ve giyimimde pek iyi değil yani giyimi sırf kendimi beğenmediğim iğrendiğim için gidip elbise alasım bile gelmiyor :( sakal varda tam bile cıkmıyor :(
- +1 yıl
he bide kendine bak paspal olursan kimse senin yanında durmaz tabi. bide kibar davran kızlara karşı erkeklere kaba davrana bilirsin ama kızlara karşı kibar ol. kızlar yanında olursa illaki erkeklerde olur ayrıca kızlara sevgili gözüyle değilde kanka gözüyle bak benim nacizane önerilerim bunlar. kanka olursan kızlar bir süre sonra tipe bakmıyolar davranışlarına bakıyolar.
Soran+1 yıl:( çirkin olduguma inanıyorum. :( :( düzelmeyecegnden adım gibi eminim :(
Soran+1 yılCok saolun cok ediyorsunuz allah razı olsun kardeşlerim :(
Soran+1 yılBen hala cekılemıyorum :(
Soran+1 yıl:( çirkinliğimi fotoğrafta görünce daha moralim bozuluyor :( :(
Soran+1 yılBen küstüm abi yalan yok :/ hiç barışmamışdım zateen
Soran+1 yılBen mi? iyi güldürdün saoool :D
Soran+1 yılSenin barışacak bir tipin en azından insana benziyen bir halin var :( benim yok işte.
Soran+1 yılBen öyle sanmıyorum öylesin zaten :( Tipimi merak etmeyin abi- abla pek iç açıcı bişey değil. :(
Soran+1 yıl18 :( :(
Soran+1 yılEvet kendin söyledin ergenliğin tam bitmemiş diye. :( herkes ergen oluyor geçiyor benim gibimi oluyor söylermisin. Eli ayağı yüzü gözü nur gibi insanların :/ cekemiyorum istemeden kıskanıyorum sonradan pisman oluyorum evde ağlarken düşünüyorum sen bu olamazsın. Sen insanlara kıskandıgından ağlayamazsın oğlum kendine gel sen bu değilsin diyerek teselli ediyorum. Profil resmine baktımda gerçekten cok hoş kardeşimm
Soran+1 yılErgenlikle alakalı değil ameliyat oldum burnum cok büyük :/ oradan bile kaçırıyorum :( 3-4 senedir bu dertten depresyondayım daha yüzyüze kmseye açmadım konuyu. Ve inan 4 senedir aynı düzeydeyim :( hiçbir değişme olmadı hıcbır ilerleme olmadı aksine hep geriye düştüm hep ne yaptıysam başaramadım bende saldım artık :(
Soran+1 yılEvet :( koskocamaan kaldı
Soran+1 yılBenimkide sözde estetikti. Şöyle oldu burnum kırıldı ve yamuk kaldı. İğrenç görüntüye bir iğrenç görüntü daha eklendi :( normalde burun yapım normaldi yüzüme göreydi. Ve düzelttiler estetik yaptılar neyse burnun gid gide iyice büyüdü :( koskocaman oldu :(
Soran+1 yılErgenlikten değil ameliyattan. Doktor kendi de söyledi zaten. :( 2 yıl yaşamıcam sanırım. 5 agustos da doğdum 5 agustos da ölmeyi düşünüyorum :( tam 19 senelik bir yaşamım olsun istiyorum
Soran+1 yılYok yolu :( :( intihar planları 3 senedir yapıyorum ama hala o cesareti bulamadım. :( Saol kardeşm (:
Soran+1 yılBence bu geçerli sebeb değil ama bu durumdan ne yaparsam yapayım kurtulamamam geçerli bir sebeb olur :( Hrşeyden
Soran+1 yılBoyum 1.80 kilom 75-76 falan değişiyor. İnanmıcaksın ama başka hiçbiryerimi sevmiyorum :(
Soran+1 yılAbi derdime çare arıyor arkadaslarım saolsunlar allah razı olsun allah herşeyn en güzelini size nasip etsin ama ben karamsarlıktan kurtulamıyorum benim için durum bitmiştir ömrümün sonuna kadar böyleyim. Ben buraya yazdımmı bir nebze olsun rahatlıyorum :((
Soran+1 yılSaolun abi ben kendimden utanıyorum senden mi utanmıyım :/ yanlıs anlamayın :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılözgüvenin yok ve geçen sene bende böyleydim kenine çeki düzen ver toparlan bir kız için bu kolay saç baş makyaj giderinde varsa tamamdır aradaki 10 farkı bul olursun , sende kıyafetlerine çeki düzen ver o insanlara benzemeye çalış bir süre sonra onlardan hiç farkın olmadğın anlicaksın inasnlardan kendini çekiyosn ve bazen benimle neden konuşuyo diyosun yapma bunları bir sğre dedğim gibi onlara beze sıcakkanlı ol gülümse çevren dolar yardımsever ol sohbet kur nasıl değişiceksin, isyan etme Allaha
3152 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven 0 çünkü çook kötüyüm. Abim bile dalga geçiyor :( her insan biraz değişir yani baya değişenlerde olur ama benim değişmem imkansız gibi birşey. :( insanlarla konusunca bile utanıyorum benle neden konustular ki simdi ne kadar tipsiz bu ne kadar çirkin diye dalga geçicekler diye düşünüyorum :( Vallahi inancımı kaybedicem bu yüzden cok kötüyüm :(
Cevap sahibi+1 yılseni çok iyi anlıyorum :( ama şöyle düşün yani ben sana nasık atlattığımı anlatıyım istersen inasnların hepsi benim için yaratılmş diye düşündüm hanmi oyunlarda olur ya yürüdükçe etrafın yüklenir mob lar olur metin2 gibi düşün inasna benziyen itemciler var ama boşlar bekçiler falan hepsi gözlerimi kapattığımda yok oluyo aslında çok mantıklı bu yüzden eğer gerçek değillerse çekinmene gerek kalmıyo hem neden Allah herkes için ayrı bir dünya yaratmış olmasın gibi, bunu yapabilirmsin bilmyorum insanlara inanmayı bırakmayı yani , rahatlattığı kesin, diğer yol o kıskandığın erkekler gibi olman hadi ama eminim ben sen abartıysun çok çirkin olsaydın bunu şakaya vururdun ve özgüvenn olurdu
Soran+1 yılAnlatmak ıstedıgını pek anlayamadım :( k.bkma :( Hiçbi şekilde rahatlıyamıyorum bu tip ölene kadar benimle sonucta :( aşırının aşırısı çirkinim. Suratım uzun kafam büyük gözlerim yamuk dha neler neler :(
Cevap sahibi+1 yılhayır abartyosun kendini üzmek içinde saatlerce o kişilerin fotolarına bakıyson hüzünlü mizkler dinlyosun isyan ediyosun, ama bunların hiçbiri seni kurtarmaz daha kötü yapar bencil olmaya çalış sen hayattan geri kalıyosun kendini çektiğin için bu hayat benim için yaratıldı de ve iyi hissetmek içn elinden gelen herşeyi yap olucak ben inanıyrum çok üzme kendini sonra benim gibi hissiz boş kalpli biri olursun o zaman pişman olursun işte hayata gülümsemeye çalış, yüzünde bişey yok hatta sen aynaya baktığında beğeniysun insanlar neden beğenmiyo diyip kusu arıyosun sonuç tabikide buluysun
Soran+1 yılAbartıyorum cünkü dısarı cıkmaya bile utanıyorum bazen :( baska insanların fotosuna baktımmı üzülüyorum ah keşke bende böyle olsam diye. 19 yasındayım daha sevgilim olmadı konuscak insan olmadı :( İsyan ediyorum hemde cook ama karşı cıkamıyorum üzüntüden dolayı yataktan bile cıkmak ıstemıyorum :( Ben şahsen inanmıyom kendi halime. :( ölene kadar böylee sürünecem sanırım. İnsanlar beğenmiyor beğenmez beni zateen :(
Cevap sahibi+1 yılözele gelirmisn hala abrrtğın kanısındayım
Cevap sahibi+1 yılhadi ama seni anlıyrum bana anlatrsan belki yardmcı olurum içini dökmek iyi gelir hem sana, seni eleştrmcem tabikide
Soran+1 yılYok özür dilerim inan gelemicem kötü durumdayım :( yardım etmeni anlıyorum iyi niyetini saolasınn
Cevap sahibi+1 yılpeki napmayı düşünüyosun bundan sonra
Soran+1 yılHep ağlamayı ya da yakında intihar etmeyi :(
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç hayatın nasıl yani durum nasıl özgüven sorunu haricinde belki ordan kurtarırz seni
Soran+1 yılYaşım 18. :( babam zengin diyebiliriz ama ne kadar zengin olursan ol yinede aynı :(
Cevap sahibi+1 yıllise sonmusun sınav işi falan naptın yani babam zngin diye düşünrsen olmaz idealin olmalı sen kendin yüzünden gerçekleştremiyosun üniv korkuların olmalı
Soran+1 yılAğlamaktan üzülmekten bir b*k olamama korkusundan ygs 'ye bile çalışamadım. Sonucmu : 160 :( barajı bile geçemedim. :(
Cevap sahibi+1 yıloo benmde berbat ben 2 hafta çalştım 310 senin gibi üzüldüm haftaya lysm var sana yardmcı olmak istyrum ama sen izin vermiyosn burada konşnca herkes görüyo yani ve tam olarak yardm da edemiyorum , i eminim sende kapasteden değil çalşmamaktan kaybettn resmini kaldır yani bak ben sen utanma diye koydum bile
Soran+1 yıl:( BERBAT mı? 310 berbatmı. :( Teşekkür ederim iyi niyetini cok iyi anlıyorum :( Ama özelden konusamam. İnş iyi bişeler yaparsın sınaavdaan
Cevap sahibi+1 yılpsikoloji istyorım olmaz seneye artık o not okul puanlı çıkar bakiyim iyimi kötümü ki ben anadolu lisesine gdyorum sınıfn en kötüsü benim düşün matim 5 ben bu puandayım 0 alan 330 yapmış :( tamam sana benim düzelmemi sağlayan 2 tane kitabı yazıcam ama mutlaka oku bak ben bu güne kadar onlarca kişisel gelişim kitabı okudum ama sadece bu 2 si anında tesir gösterdi söz ver o kitapları alıcağın rahat bırakıcam seni:)
Soran+1 yılİnşallah gidersin. Psikoloji ha tam benim noktam diyebilirim. Kötü değilsin bence 310 süpeer. Kitaab okumayı sevmem ki ben :(
Cevap sahibi+1 yılaa yorum attım gitmedi mi
Soran+1 yılNası anlamadım. :/ ?
Cevap sahibi+1 yılupuzun bişey yazmıştım of ya tekrar yazıcam kitabın ismi &100 düşünce gücü Jack Ensign Addington bu kitabı her bitrdiğinde tekrar oku çünkü etkisi bikaç güne siliniyo hayat felsefen olana kadar bu kitapta davanşlarının temelini ne kadar saçma olduğunu anlatıyo ikna ediyo seni , ikici kitap muhammet bozdağ -istemenin esrarı bu kitaptada neden istedklerin olmuyo napman lazım onları anlatıyo bu kitap beni isyandan kurtardı onuda belirtyim lütfen bu iksini al lütfen düzeliceksin inanıyorum ben bugüne kadar onlarca motvasyon kişsel gelişim kitabı okudu ktap kurduyum bu iksi aynı anda denk geldi ve bunlar kurtardı , sen ne isterdin puan yetseydi
Soran+1 yılOlsn yaz. :) Ama okumucam bunları malesef cok teşekkür ederim yinedeee... Makina mühendisliğii ya da elektrik ' di ama işte :( :( : (
Cevap sahibi+1 yılya oku lütfen sana garanti veriyorum ama sen düzelmek istemiyosun ki daha da batmak istyosun ben batmana göz yumamam işe yaramazsa kitap paran benden zaten ilgi çekici kitaplar sıkılmicaksın
Soran+1 yıl:( üzgünüm kitap okumayı sevmıyorum :( Batmaak kaderim sanırım düzeleceğimi sanmıyorum ne yaprsam yapıym aynıyım :( İşe de yaramaz zateen :( iyi niyetini cok iyi anlıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılya düzelmek ZO RUN DA SIN! BİR ÖMÜR BÖYLE GEÇMEZ KARAR VER HER GÜN EZİK YAŞAMAK MI YOKSA GÜÇLÜ Bİ SEN Mİ kitapçya gidip 2 kitap almak ne kadar zor olabilir olmadı bırak , bak ben burdayım bana bir sorunun olduğunda yardmcı olabilirm destek olabilirim sana yeter kendini üzdüğün sonunda kalpsiz olucaksn benim gibi !
Soran+1 yıl:( zorundayım ama bu tip ölene kadar benle oldugu ıcın ne yapsamda aynıyım. 1. 2. gün düzelirim ama 3. gün ben yine ben olurum eski halime gelirim. Ezik yaşamak kaderim sanırım ölene kadar bu dertle gider. Zaten fazla da yaşayacagımı sanmıyorum :( Teşekkür ederim cok iyi bir insansın.
Cevap sahibi+1 yılya hayır kaç yıl daha katlanıcaksın bu duruma bitmek zorunda toparlanman hayal dünyasından çıkman lazım böyle giderse hayatta hiçbir amacın olmadan gdceksin sen hakediyson mühendisliği o güzel insan değil kim bilir kalbnde ne pislikler var yüzü güzel diye sen kendi yerini verdin ona ben biliyorum senin kalbnde temz
Soran+1 yılölene kadar katlanıcam :( kmseylede vlenmem sanırım. Hayattan hıcbır amacım kalmadı. :( Yatmak uyumaktan ve aglamaktan başka bişe yapmak ıstemıyorum :( Haketmiyorum :( benden daha zeki insanlar var. Sonucta güzel insan. İnsanlarla konusan gezen zamanını geçiren bir insan. Onlar varken biz böyle artık olarak kalırız. İşte onlar'ı allah keyfini yaşasın grzsin hayatını yaşasın diye göndermiş dünyaya. Benide böyle derdini burada arayan biri olarak göndermiş. :(
Cevap sahibi+1 yılya ben düzeldim sende yapabilirsin !! aynaya bakış açım değişmesini bırak utanmasam narsisit olucam senin gibi biri yapabşdyse sende yaparsın seni çok iyi anlıyorum ve urtulmak istedğinde bana mesaj at sen inanmazsan kimse sein için bişey yapmaz benim gibi birnin seni bulması bir şans Allah sana çıkış kapısı açıyo uzun uzn yazmaya vaktım yok ondan kitapları aldryorum lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen okuuu :((((((((
Soran+1 yılSen niye düzeldin ki. Resmine baktımda cok hos güzel bir insansın :( :( bn yapamam :( yani yapmak içimden gelmiyor :( Benim için zaten kmse bişe yapmaz. Yapmaya calıssada düzelemem ki :( Seni çok iyi anlıyorum yardım etmeye calısıyorsun ama kmseyi mesgul etmek ıstemıyorum kendimle. Yok okumucam :( üzgünüm. Teşekkürler yinedeee iyi niyetin yeteer
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kuruntu yapıyodum çünkü dışarı hiç belli etmezdim bir gün pskoloji hocama açıldım ilk ona anlattım 2 saat durmadan ağladım tutamadım kendimi ki en nefret ettiğim şeydr güçsüzlüğümün belli olması olmadı duramadım sonra içimi döktükçe rahatladım o iki kitap ta rastgele kütüphaneden elime geçti sonuç düzeldim ama hissiz bir insanım bu duyarsızlaşmadan kaynaklanıyo hergün üzdüğüm için kendimi yani duygusal alışma hissetmiyosn hiçbişey acı ortadan kalkıyo içimi dökmeseydim belkide kitaplarnda faydası olmicaktı , dseğim gbi şu an çok normalm sende olablrsnnnn
Soran+1 yılBende cok kuruntu yapıyorum :( işin kötüsü ben kmseye açılamıyorum. Annem bile geliyo soruyo sende ne var diye söyleyemiyorum bile. Bazen onlara bile kzııyorum beni neden doğurdular yaptılar diye :( Kmseye karşı daha gücsüz gözükmedim içim içimi yedi fırtınalar koptu ama yinede üzüldüğümü belli etmemeye calıstım :( Bende artıık düzelmeşansım 0'ın altında diyebilirim. Hergün üzülmekten sevinemıyorum bile komik bişe duydugum zaman bile 1000 insan gülse benim suratım gülmüyor. Yemek bile yiyemıyorum boğazmdan geçmiyor moralim bozuklugundan :( İnşallah bida eskisi gibi olmazsın seen
Cevap sahibi+1 yılamin inş sende düzelirsin vaktim yokki seni tparlyım gerçek hayatta olsa hep yanında olurdum :( toparlardm seni :// senin destek güce ihtyacın var sınavım 2 hafta sonra bitiyo o zaman benle konuş keşke vaktm olsa şu an buraya herşeyi de yazmıyrum kendimi deşifre ederim çok ama aynı ben yani nasıl üzlyrum şu an bilemezsin yardım etmeme izin ver :( ben önyargılı bir insan değilim ki şu an en iyi seni ben anlaybilrim pskoloğa asla gtmeyeceğini ikimzde biliyoruz o anlar bide yaşayan ben anlarım ki artk o kadar çok ilgilendimki yarım bir pskoloğum :))
Soran+1 yılİnşallah düzelirim :( ya sen benle ugrasma isterseen derslerine çalış gerçekten boşa durma sitede bence :( Benim desteğe güce ihtiyacım yok :( kendim doğdum kendim ölrüm sorun yok. K.bkma bılıyorum önyargılı deılsın ama işte bende böyleyim :( :( istiyerek değiiil. . Biliyorum nası üzüldüğünü Aynısı sanada olmış zamanında bnde sana cok üzüldümm. :(
Cevap sahibi+1 yıliçim rahat etmiyo twitterdan ya da face ten ya da burdan bana resmni göstremne gerek yok destek olmayı çok isterim keşke zamanında benmde elimden tutan biri olsaydı çok istedim hayalini kurdum senin ki burada sadece dinlerim bend ekndimi anlatrm rahatlarsın düüşn bunu hesabı kapatıcaktım ama ulaşmak istersin diye dokunmuyorum burdayım ben daha batamazsn ölmeye cesaretin yok günahını da biliyosun kim bilir belki 80inde ölüceksn öldrmeyen Allah öldrmuyo böyle yaşanlır mı :(((((((((((((((((((((((((((((( neden çekiniyosun
Soran+1 yılİçim hiiç rahat değil :( twitter face nası ulaşacam sana :( ? Teşekkür ederim bu kadar değerli oldugumu bılmıyodum :( Bılmıyorum cekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılbenksacamd bu twitter hesabım , düzelmek istedğinde ben yanında olcm
Soran+1 yılFacebook var bende twitter yok. ki :/
Cevap sahibi+1 yılburaya yazamam yani onuda aç takip et ben zaten face çok girmiyorum
Soran+1 yılTamam o zaman sorun yok ö.değil kardeşm.
Cevap sahibi+1 yıldedğim gbi istedğin an iletişime geçeblrsin :) 2 hafta sonra olsa daha makbul :)
Soran+1 yılSaol krdeşm twitter kullanmam da aklımda bulunur senin olduğun. Peki derslerine çok iyi çalış birşeyler başarmanı bekliyorum sendeen
Cevap sahibi+1 yılbir duan varsa alırım çalşmaya gdyorum şimdi 5 gün kaldı ben çalşmaya yine yeni başladım :::::::(
Soran+1 yıltabiki ederim dualarım seninle olsun kardeşim. Çalış çalış ta vatana millete hayırlı evlatlar insanlar gerekkk
Cevap sahibi+1 yılkendine iyi bak, sağlıcakla kal :)
Soran+1 yılSaol tşekkürler sende.
Cevap sahibi+1 yıldurumlar nasıl:\
Soran+1 yılKötü aynı :(
Cevap sahibi+1 yılkitapları aldım de bari:(
Soran+1 yılEvden cıkmadım :(
Cevap sahibi+1 yılkaç gün olduu tatile gitmiyomsuz
Soran+1 yılHayır. :( komple evdeyim aksamları dışarı cıkarsam cıkıyorum 10 günde 1. :( yoksa evdeyım hep sıkılıyorum duvarlarla konuşur oldum
Cevap sahibi+1 yılhala gizlenmekte kararlımısn cidden abartıyosun ya bak bazen bana da geliyoar ama topralamam gerek diyorum uzatmıyrum ağlıyomusun peki
Soran+1 yılEvet kararlıyım :( :(
Cevap sahibi+1 yılağla ağla iyi halt ediyosun ilerde ağlamayı bırak en ufak bişey bile üzemicek seni keşke bu kadar üzmeseydim diceksin
Soran+1 yılAğlıyorum zaten :( valla bana herşey koyuyor. Ne arayanım var ne soranım var ne arkadasım var ne insana benzer bir yanım. Yanlızlıktan ölücem :( daha ne kadar üzüleyimki.
Cevap sahibi+1 yılbenle arkadaş ol ama olmuyosun ki anlarım seni dinlerim yardmcı olurum mükemmel değilm sonuçta
Soran+1 yıl:( özür dilerim saol. :(
Cevap sahibi+1 yılanladım sorunlarını bilen birini istemiyosun ama böyle yaparsan kimse kalmicak çevrende blyosun dimi bu senin gerçeğin değil ve kabullenmemelisin
Soran+1 yılEvet hiç kimse gerçek hayatta sorunlarımı bılmemeli. Bilirlerse utancımdan yaşayamam bu sefer. Kimse kalmadı zaten cevremde. Malesef gerçek ben bu :(
Cevap sahibi+1 yılben bililyorum ama şu an sende benimkini biliyosun utanmıyorum ben atlatınca sende rahatlicaksn o kitapları netten sipariş et bu arada pskolog olamıyorum düşün mati 5 olan bir ansan sınavda hyecandan toplasan bir elin parmağını geçmeyecek kadar soru yaptı buna bile üzlmedim üzülemiyorum çünkü senin gbiyken çok ağladım artk olmuyo sanırım sende benim gibi yaşayarak görüceksin :( içim hiç rahat değil :(
Soran+1 yılSen utanmıyorsun ama bakılacak insana benziyen bir tipin var kardeşiiim :/ :/ kitap falan beni düeltmez ugrasmam öyle şylere :( senin adına da cok üzüüldüm ya :( içini sen rahat tut
Cevap sahibi+1 yılseni bıraksam keşke ölsem demeye devam etmicekmisin?
Soran+1 yılNasıl yaniii
Cevap sahibi+1 yılyaşamayı haketmdğini düşünmeye devam ediceksn üzülüyorum ben yani sanrım bak o kadar hissiz bir insan oldum snde olma
Soran+1 yılEvet öyle devam edicem. :( Sen üzülme lütfen. SAna birşey söylemek istiyorum yanlıs anlama ama. Çok iyi sevecen bir insansın sen. 17 günlük soruyu üşenmeden bulmuşsun ve soruyosun yemin ediyorum helal olsun sana söylenecek söz yook :( ama ben böyleyim iştee
Cevap sahibi+1 yılsınavım bitince gelicem demiştim :) bak mesela ben kendimi kötü hissettiğimde düzelmiyosa hemen makyaj yaparım toprralnırım en kötü sende erkeksin saçlarına şekil verebilrsin o beğendiğin kişiler gibi yap denedin mi
Soran+1 yılOlmuyor ki :( kafa yapısı sac yapısı denen şey yok :(
Cevap sahibi+1 yılya abartma lütfen
Soran+1 yılDurum bu :(
Cevap sahibi+1 yılyapılacak hiç bişey yok sen istemedikten sonra , saçlarını uzat istdiğin şekle sok hep özendğiğn çocuk gibi ol ve çık dışarı biraz yadrgarsın ama olsun alşırsın en azından senin tabrnle normal olmuş olursun. ama sen bunu benzemeye çalıştım olan bu diye yorumlicaksn , kendin için bişeyler yap lütfen!:
Soran+1 yılözür dilerim :/:/ :/
Cevap sahibi+1 yılsen istemedikçe olmicak bunu unutma tam analmıyla istemekten bahsediyorum bu durum bazen seni rahatlatıyo alşıtın artık çünkü çekinmen normal
Soran+1 yılBazen rahatlıyorum böyle senin gibi iyi insanlar yardım edince ama sonradan tekrar aynıyım.(
Cevap sahibi+1 yılzaten tamammen düzelme diye bişey yok bunu bil arada ayda bir olur eskye dönme toparlarsn ah bir düzelsen..
Soran+1 yılTamamen düzelme yok bılıyorum ama bende hiç düzelme olmadı :( :( :( öyle bişe olacakki ya beni en dibe batıracak ya da birden yükselticeeek. :(
Cevap sahibi+1 yıltamamen batamazsn hayat hep seni insanlarn içine atıcak yavaş yavaş yükselceksn ben ktabn tekni btrdğmde brden yükselmştm gerçi ama ozamana kadr çok düşmek istedim madem mutlu olamıyorum çok mutsuz olmalıyım diyodum
Soran+1 yılBılmıyorum :/:/ uf kötüyüm sitede pek duramıcam kardeşm. 0538 384 43 87 aklında bulunsun yinede...
Soran+1 yıllazım olmaz kardeşim bılıyorum aslında arama olsunda ıstemıyorumda yinede bulunsun insanlık hali.
Cevap sahibi+1 yılwhatsapın olsaydı keşke daha paket yapmadım mlsf
Soran+1 yılYok mlsf bende o :( Yk kardşim sorun yook ya
Cevap sahibi+1 yılyani seni zorlamak istemem sms yaptğmda istresen detaylı konuşuruz temelden sırdaş oluruz gerçi sevglim izin verr heralde olmazsa derm ben sana
Soran+1 yılYoo lütfen sevgilinle aranı bozma sakın kardeşim. O kadar yardım etmen bile yeter sakın böyle bişe yapma ya istersen numarayı kaydetme bile ya zora grme nolur
Cevap sahibi+1 yılbşey olmaz ya söylenr en fazla zaten şu aralar küs barış hemen yazmcam sama
Soran+1 yıl:( :( olsun ya sen yinede yazma bide buna sebeb olmıyım ben lütfen ya umarım barışırsın
Cevap sahibi+1 yılayrldk zaten :. D ama hala kskamyo konşyrz o ayrı. merak etme ona söylcem yok derse de ikna edrm bn onu bir şklde :)
Soran+1 yılAyrıldığına sevınıyormusun :( barışın ya tekrar vallaha ayrı kalmayın. Boşver bak kavga edersin cidden boşver harbiden bak.
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla açmak istemiyorum boşver ilerde anltrm
Soran+1 yılPeki peki.
Cevap sahibi+1 yılsenle konuşnca benmde moralim bzuluyo az poztf ol enerjn ktü :D
Soran+1 yıl:( k. bkma konusmayım ıstersen sorun yok
Cevap sahibi+1 yılyok neyse ben çkyorum yazmak istrsen yazarsn ddğim gbi şu an drumlarım karşk yinede şu kitabı al lütfen %100 düşünce gücü sıçrama istedğn için sadce bunu oku
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yazaarım. Kitap falan ugrasılmaz kardşm :(
Cevap sahibi+1 yılpskoloğa da gitmiyosun nolcak sonun
Soran+1 yılBılmıyorum :(:(
Cevap sahibi+1 yılnapıyosun tüm gün evde ben şu an çok sıkılıyorum mesela , yarın ktapçıya koşucam ktaptan nasıl sklr bir insan, gerçek dost o asıl
Soran+1 yılAynen evde :( yatıyorum kalkıyorum oturuyorum.( :( Hç kitapla falan aram yok kalsın ya o da sıkar adamı :(
Cevap sahibi+1 yılbence daha sıkıcı ksdesin hep burasıda sıkıcı ölcem şimdi :D
Soran+1 yılSen çıkabilirsin kardeşiim.
Cevap sahibi+1 yılsende çık hatta dşarı hava al gözlerin bozlcak :D :)
Soran+1 yılAah keşkee nerde o günleer
Cevap sahibi+1 yılolmadı akşam çıkablrsn aslnda karanlkta yürüyüş yaparsın :)
Soran+1 yılİnşallah hiç çıkmak ıstemıyorum ama. Bişe sorabilirmiyim. 18 günlük soruyu gerçekten nasıl buldun da dün yazdın merak ettim :(
Cevap sahibi+1 yılsorulara baktım tek tek :D
Soran+1 yılVallaha helal olsun aradın buldun yani :(
Cevap sahibi+1 yılaman elime mi yapıştı :)
Soran+1 yılBen olsam bu kadar ugrasmazdım :(
Cevap sahibi+1 yılhala da uğraşıyorum ama aynsın off
Soran+1 yılEvet malesef :(
Soran+1 yılOlsun yinede uğraşman yeter. bir dışarı atıyım kendimi belki biraz geçer :(
Cevap sahibi+1 yılçktnmı :)
Soran+1 yılÇıktım geldim :( kötü oldum yine. Cafelerde vs erkekli kızlı takılanları görünce kendimi gene mal gibi hissettim.:(
Cevap sahibi+1 yılkendini çekmesen onlardan biri de sen olucktın biliyosun
Soran+1 yılNasıl :/ ?
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarının olmaması senin kendini çekmen yüzünden
Soran+1 yılÇekmesemde yok :(
Cevap sahibi+1 yılyanlış düşünüyosun işte güleryüzlü biriysen mesela her ortamda akradaş bulursun sorunlarmı belli etmyorum diyosun ya sen öyle san
Soran+1 yılGüleryüzlü değilim fakat kimseyide kırmıyorum sorunlarım için :/
Cevap sahibi+1 yılnasıl kırmıyosun? insanlara hayır mı diyemiyosun
Soran+1 yılYani kimseye kötülüğüm yoktur :( Nası hayır mı diyemıyosun derken?
Cevap sahibi+1 yılisteklerini kıramama? kendi çkarına uymasada evet deme
Soran+1 yılNe istekleri anlamadım ki :( ? neye evet demeyim :( özür dilerim kafa gitti benim
Cevap sahibi+1 yılsenden bişey rica ettiklerinde
Soran+1 yılEvet kırmıyorum ama rica edicek arkadasım yok :D
Cevap sahibi+1 yılokul? :D
Soran+1 yılokul mu kaldı :( :( arkadaslarımın hepsi başka ilçelerde vs vs :(
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç üni noldu
Soran+1 yıl18 lise bitti :(
Cevap sahibi+1 yılyeni mi mezun oldun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıla sende sinva grdin ozaman nasldı :) ben psklog olamıyorum :(((
Soran+1 yılBerbat ben ygs yi geçemedim bile :( üzüntüden
Cevap sahibi+1 yıla söylemiştin bu sene çalış bariii
Soran+1 yıl2 yıllık düşünüyorum :(
Cevap sahibi+1 yılhmm mhangi bölüm ygs siz alınmıyo ama
Soran+1 yılMakina ressamlığı bölümü.
Cevap sahibi+1 yılbunu okumuk mı istiyosun gerçktn
Soran+1 yılEvet ne oldu ki
Cevap sahibi+1 yılben erkek olsam melekte okusam polis falan olmk isterdim blmem
Soran+1 yıl250 Puan istiyolar :( ben daha ygs yi geçemedim bile :(
Cevap sahibi+1 yılboşver bnde bu sene hzrlncm ama ygs öncesi senn gbi üzlmştm ya bdaha ölsem üzlmem sende üzüülmee hırs yapalım .)
Soran+1 yılüzülme mi :D kadkşadaşod soal güldürdün :P
Cevap sahibi+1 yılbu sene tekrarlanmamalı , biraz güçlü ol koy verme artık! çık şu siteden ve fgs çalışmaya başla mfsin zaten işin zor erken başla hadi bende gidiyorumm
Soran+1 yılSen git çalış ben calısmıyorum burada takılıcam :( dışarıda cıkmıyorum. Görüşürüz
Cevap sahibi+1 yıloffffffffffffffff çıkma dişari evde çalış arkadaşlarn neler yapıyo rahatlar sinav bitti yerleşcekler sen de otur asosyalliğin sınırlarını zorla!
Soran+1 yılArkadaslarım geziyolardır sanırım arayan soran olmadıgı ıcın sorun yok. Assosyalliğin dibine vurduum zaten daha nası vuruyıim.
Cevap sahibi+1 yılhala devam ederek yapıyosun çldrcam bir sms ypymde of azcık güç ya azcık istek!!:((
Soran+1 yılsms'im bitti dün malesef. O da sms yapmıyodum hattı yeni aldım diye yanında vermişlerdi.(
Cevap sahibi+1 yılhmm yapmicaksn yani pki tamam ben üzgünüm çok uğraştım senle ama aynsin değşen bşy yok
Soran+1 yılAynen yapmıcam :(:( benden ümidi kesmelisin bence. Hem sana yazık o kadar uğraştığına değmiyor :(
- +1 yıl
Ben de 31 yasimda bayanim kardesim. Ben de begenilmedim, yeri geldi alay ettilrr, yeri geldi kullandilar, güldüler... Ben de dr is yok para yok hayat yok Ma ne yapalim yaşatıyor Allah ben dd birddn çöktum. Sen yapma çıkış yolu hep var uzulme gecici herşey yalniz degilsin
ben tipsizdd ote kizlarin hayatlari i gordukce inanamıyorum bir , d de vurur belki kader
Benimde göz bebeklerinin biri küçük biri ufak aynı şeytan gibiyim.Ama olsun dostum takma.Arkadaş ortamı yapmaya bak sadece bu yeterli olur bu durumdan kurtulmak için.Özgüvensizlik zeki insanların sorunudur bilmiyorum ilgi duyuyormusun bilime filan ama kendini bilime, tarihe filan ver bunlara asıl aman diyeyim bunlarla uğraşırken de asosyal biri olup çıkma.En azından ben kültürlü biriyim bunlar cahil cühela takımı diye düşün.Ve düşün ki 4-5 sene sonra bu insanlar hayatta başarılı olamayacaklar...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( bende senin gibiyim. Tarih okurum severim. :( :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok mallsınız aga şu 3 gğnlük dünya için üzülüyorsunuz ya ben sana nediyim hayat boş monoton hayatayız güzel bir kızla yatssan ne kadar zevk alırsın hergün girsenn aynı zevvkten fazla alamazssın oyüzden öbür tarafta yakışıklı çirkin zengin fakir diye cennete cheneme gitmiceksin yakışıklıda cirkinde zenginde fakirde bir gün ölecek
05 Yorumla
Soran+1 yılHpimiz ölecek ama asla hayalim biriyle yatmak değil :( Bnde diğer insanlar gibi eğlenmek gezmek dolaşmak istiyorum :( bence öbür dünyada da güzele farklı çirkine farklı muamele olacak :(
Cevap sahibi+1 yılöyle bişe olmaz bir kere nerenden çıkardın farklı muamele cennete surat çarşısı vardır bilirmisin ayrıca gezmek dolaşmak için yakışıklı olmana gerek yok sankiii yakışıklı erkekleri ekmek arasına koyup yiyorlar
Soran+1 yılBence öyledir. :( burada nasılsan orada da öylesindir bence :( Yaksklı olmaya nası gerek yok. İnsanlar tipsizlerle gezmiyor bılıosun :(
Cevap sahibi+1 yılorda öyle degil cennete sürat çarşısı var istedign bedene surate girebilirsin cennete
Soran+1 yılolsada cennette olur benim için. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılbenim de var ama giderilebilceğine inanıyorum hatta biliyorum kafamda canlandırıyorum sen de inan ve dene kusurlar giderilebilir ayrıca ne hastalıklı insanlar var Allah kolaylık versin hepsine şükürler olsun halimize bütün kusurlar var deme bak en azından fiziksel olarak zannediyorum ki bir hastalığın filan yok madem dış görünüşünü beğenmiyorsun güzelleştirebilirsin. seni anlıyorum gerçekten ama cidden böyle ayrıca her şey dış görünüş değil kendine güvenmek ve kendini sevmek için başka yönlerini keşfedebilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:( gideceğini sanmıyorum :( :( şükürler olsun öyle deilim. Allah öyle olanlara sabır versin. Ben bu haldeyken üzülüyosam onlar o halde bilemiyorum bile. Bu devirde herşey dış görünüş ya ne derseniz deyin. 2 adam geldi karşına biri cok yakısklı biri cok tipsiz. Söyle allah aşkına bacım gidip tipsiz olanı seçicekmisin? Tabiki hayır hatta onu iplemiceksin bile. :( sözüm sana değil herkes aynıdır :(
- +1 yıl
evet insanlar dış görünüşlerini beğenmediklerine geri zekalı muamelesi bile yapıyorlar.
Soran+1 yılEvet durum bu işte :(
+1 yılimg.sondakika.com/.../...grafi-saskina_60247_b.jpg
https://img-1.onedio.com/img/719/bound/2r0/532c36a32ec8119916bee81d.jpg
ben bu fotoğrafları gördükçe kendime daha çok inanıyorum ve bence sende öyle yap değişmek için geç değil sadece hedef koy ulaş sonra daha büyük hedef koy ona da ulaş yapabilirsin inan.22 Yorumla
Soran+1 yılBu çocugun büyyünce böyle bişe olacagı zaten belliymiş :( 2 fotoda kötü değil abi. Kötü olan tek şey ben.
- +1 yıl
bak kaşları birbirine çok yakın birleşik değil ama çok yakın kulaklar küçük şekilsiz ve kepçe saçlar biçimsiz ve işe yaramaz eğer burak özçivit o gün benden bir halt olmaz kaderime küseyim ben çk çirkinim hiç birşey yapamam deseydi şu an hiçbirimiz onu tanımıyorduk
https://img-1.onedio.com/img/719/bound/2r0/532c36a32ec8119916bee81d.jpg
özgüven eksikliği, nette boş takılmak yerine araştır oku biraz..kendini geliştir azcık, önce sen kendine bir güven bakim sonrası kendiliğinden gelir..
05 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven 0.. Boş takılmayıp araştırsam ne olacakki. İnsanda da onları yapacak tip olması lazım birazda. Bende o kavram yok :(
Soran+1 yılSAol abla okumak ıstemıyorum :( kitapla mitapla düzelecek şey değil bu. Ölüm olursa düzelir belki.
Soran+1 yılSaol teşekkür ederim
takma kafana ya banada geliyor ara sıra ama olgun davranmaya bak rahat davran takma kafana inan tip mip alayı yalan saglıgın yerindeyse kardeşim sükret , kendinle barısık ol baska caresi yok cünku ailenle yakınlas iyi gelir buda
03 Yorumla
Soran+1 yılKAfamdan cıkmıyorki :/ olgunlukda kalmadı artık bu yüzden kmseyle bile konusamıyorum. Şükredemiyorum bıle sağlıklı halime o kadar acizimm
- +1 yıl
lisede misin? öyleyse üniye gidince acılırsın biraz eger ünideysen klublere filan gir arkadas cevresi olustur takıl onlara zamanla düzelir ergenliginde etkisi var biraz zamana bırak birazda..
Düsünmemeye calıs baska seylerle ilgilen ilerde bakıp peh be neleri kafama takmısım dersin :D
Soran+1 yılLise son. Üniye bile hazırlanamadım içimden gelmedi ağlamaktan üzülmekten :( İlerde yaşarsam öyle derim kesin :(
+1 yılÖzgüven eksikliği sadece
fiziki özelliğinin yetersiz olması insan olmadığın anlamına gelmez
sende eli ayağı olmayanlara bak ya öyle olsaydın yürüyemiyor bile olabilirdin
haline şükret sana özenenlerde vardır hem çok çirkin olsuğunuda sanmıyorum013 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenmi bılmuyorum ama cok kötüyüm :( ona şükür ediyorum yinede :(
- +1 yıl
resmini yolasana çok merak ettim
Soran+1 yılözgüven 0 :( utanıyorum resmlerde cıkmaya
- +1 yıl
pikologa git çok rahatlarsın
Soran+1 yılpsikolog 1 gün rahatlatır :/ ertesi gün aynı. Face'in varsa ekliyim bak ne kadar tipsiz oldguma :(
- +1 yıl
saçmalama bir gün rahatlatmaz tedavi eder
benim kuzenim tıpkı senin gibiydi ne kendi rahat yaşayabiliyodu nede bizi yaşatıyosu 3 yıllık bir tedaviden sonra kendine geldi Allaha şükür link at facenin
Soran+1 yılBuraya atamam :( sen at. Ben seni eklerim ama şu an değil işim var. Buraya face ini yaz ardından arka arkaya 4-5 yorum daha gönder orda face'in gözükmesin yorumlardaa
- +1 yıl
benim facem yokki kullanmıyorum mesaj atabilirsin sen
Soran+1 yılO zaman sorun yok kardeşm kalsın zaten çirkinliğmi görmeyin moraliniz bozulmasıın aksam aksam.
- +1 yıl
o değilde seni dövmek istedim evire çevire çocuğum olsan keşke
hemen psikologa git
Soran+1 yıl:/ döv öldür kurtulurm en azından. Psikolog 1 günlük düzeltir bu tip se ömür boyunca benlee
- +1 yıl
Eminimki seninde sevimli bir yanın vardır
insanlar güzellikleriyle sevilmez ki
kim nekadar güzel olursa olsun
60yıl sonra buruşacak güzellikde fani şeydir önemli olan ebedi ahlaktır
Piskolog tedavi eder lütfen git.
Soran+1 yılHiçbir sevimli yanım yok malesef :( 60 yıl sonra düşünemiyorum kendimi yok olurm heralde :(
Valla sırf bu düşüncen için, Türkiye'de olsam hadi bir saat sonra gel görüşüp gezelim derdim. Yalnış düşüncedesin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :(
İnsanların canı cehenneme dostum kimsenin ne dediğini, ne düşündüğü umursama. Dolabını yenile, spora başla ve kendine olan saygını ger kazan.
...En sonunda hayata şöyle de "bende varım!"05 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle demem zor. Sana baktımda keşke bende senin gibi yakısklı olsaydım :(
Soran+1 yılSAol abi beni onlarda kurtarmaz. :(
Soran+1 yılSaolasın berk abi. İnancım kalmadı malesef :(
+1 yılBana resmini gönder senin kişilik analizini yapiyim ve yüzde şansını söyliyim senin?
03 Yorumla
Soran+1 yılSaol abi ben yaptım da yüzde - 20000 :(
- +1 yıl
Ya gönder daha kötülerinide gördüm ben
Soran+1 yılSaol abi tşkleer
+1 yıltamam sen üzülüyosun diye herkesi eve kilitleyelim, sen gez
10 Yorumlaabi niye bu kadar acıyosunuz kendinize ya. gördüklerinde insan sende insansın salla gitsin bak sen kendi hayatına keyif al eğlen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen insan değilim bence :( insanların acizi konumunda hissediyorum kendimi :( artık gibiyim.
Soran+1 yılHayır abi şaka yapmıyorum durum bu :( insanlar benden üstün. Ben artık olarak kenarlarda sağda solda gezen gereksiz bişeyim.
Kardeşim sen baştan kaybetmişsin ilk önce ön yargılarını kırmalısın. öyle düşünme özgüven eksikliği var sende özgüven kazanmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılKazanamıyorum o berbat şeyi :(
Soran+1 yıl:( işte o kızlar baana bakmaz kardeşim. Sklemezler bile o dereceyim :(
Bu dünyada iki insan çeşidi var biri çirkin biri güzel fakir-zengin gibi yapacak bişey yok özgüvenini geliştirmen gerek sadece
05 Yorumla
Soran+1 yılGeliştiremiyorum işte çünkü çirkinim. Her zaman içimde bir kaygı var. Yanımdan geçen kızlar acaba ne kadar tipsiz çirkn oldugmu konusuyorlarmı dalga geçiyorlarmı diye :(
Soran+1 yıl21 gün yakısklıyım diceem öyle alıscam :/ 22. gün aynaya baktıgımda o 21 gün'ü unutup tekrar tipsizim iğrencim dicem :/ olay bu heralde çünkü yakısklı değilim :(
Soran+1 yıl:( saol ama gerek yok sanrıım
kendıne bak.. sımdı deılsede ılerde faydasını gorursun. şu an yasadıgnı herkes zamanında yasadı
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime bakamıyorum bakacak halim yok :( Ayna bile utanıyor :(
+1 yılPaşa benimde burnum yüzünden insan içine çıkamıyorum ama alıştım bu halimize sonsuz şükürler olsun elimiz ayağımız tutuyor ya o yeter.
00 Yorumlaov şit men. Bu soru beni aşar. Tez zamanda düzelirsin inşallah
07 Yorumla
Soran+1 yılDüzelicek hastalık değil ki abi ameliyat olup kurtulasın :( ölene kadar
- +1 yıl
Hocam pikoloğa flan gitsen belki bir yarar olur mu ne dersin. tabi sana kalmış bir dök içini belkki bir yerden bişi çıkar hani Rabbim ne buyuruyo.. diyo ki bize ne arıyosan oturdugun yerde arama ugras cabala ben veririm emek harcayana diyor sonucta biraz sende cabala evde oturup birşey kazanamazsın. ama hani kolay da değil durumun yanılmıyorsam özgüven eksikliği oluyor
Soran+1 yılPsikolog bugün iyileştirir. Yarın yine aynıyım. Kmseye açamıyorum bile konuyu o derece. :( evden dışarı cıkmaya utandıgm zamanlar bile oluyor :( özgüven 0 ın altında :(
- +1 yıl
Büyük sıkıntı kesinlikle atlatmalısın. Napılabilir ki.. ya b i kere bir dakka. hani kim 4 4 lük ki hocam bu dünyada sen olacaksın? Kendini birşeye kesin vermelisin. sorun tip falan diyorsan tipin hiç bir önemi yok valla ruhun güzel olsun. kitlendim valla kalmadı bende cevap. umarım yardımcı olucak bişiler bulurusn arastırma flan yap senın durumunda olup kurtulan ılla ki vardır. adamlar kanseri yeniyo kanseriii :)
Soran+1 yılBılıyorum abi zor durumda bıraktım veircek cevabınız bile kalmadı :( saol yinede
Soran+1 yılTeşekkür ederim saolasın abi. :(
Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. ben kendimi senin gibi bulurdum da sen bende daha kötü durumdasın, paran var mı
028 Yorumla
Soran+1 yılKötü durumdayım. :( babam zengin biraz :( ama ben değil babam.
Soran+1 yılAlıyorumda alıp naapcam ki :( Hiçbiyeri gezesim harcayasım bile yok :(
Soran+1 yıl:( yapamam
Soran+1 yılToplum ne dicek. :( Demiyecekmi şuna bak tipsizliğinden gitti neler yaptı neler etti diye :(
Soran+1 yılToplum ne der korkusu var :( :( ölüm çare benimkine :(
Soran+1 yıl:( öyle abi. K.bkma atamam abi :( iyi niyetin ici n soal
Soran+1 yılYk abi k.bkma iyi niyetin için cok saol
Soran+1 yılNereden baslyımki her taraf bozuk kötü :(
Soran+1 yılMoralım bozuluyo :(
Soran+1 yılBenden umutsuz değilsindir abi. Öyle :( :( benim tipim aşırı kötü aşırının aşırısı :(
Soran+1 yılHerşey abi neresi ile sınırlandırmak doğru olmaz. Kısaca heeerşeey :(
Soran+1 yılSAol abi k.bkma fotoğrafm yok atamıyorum utanıyorum iğreniyorum kendimden cekilemiyorum :/
Soran+1 yılAmin de sanmıyorum abi. Yardım ettiğin için yazdığın cabaladgn ıcın minnettarım saol
Soran+1 yılSaolasın abi cok yardımcı oldun olurmu düşünme öyle ya. Buraya yazman yeteer
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kendine Güven kardeşim Spora Git Giyim Tarzını Düzelt Kızlar İçin önemli Ölan Tip Degildir İnan Kendine başaracaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılBu devrde tip :( malesef gerçek
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sıfatsızım
allah belamı vermiş
ölmek için dua ediyorum
insanların göz zevkini bozmiyim diye
ama allah almıyor canımı hala03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle :(
Soran+1 yılYok abi korumasın alsın canımı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsam o kişiyle arkadaşlığımi keserdim bu nasıl bir insanmış öyle! nasıl böyle konuşur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende çok uzun zamandır bu şekilde hissediyorum. Bu psikolojiden kurtuluş yok mu. Herkez benden daha yakışıklı daha kusursuz gibi geliyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllahın yarattığı her varlık güzeldir, sadece bakımsızsındır o ayrı..
03 Yorumla
Soran+1 yılAllahın yarattıgı her varlık güzelse beni allah yaratmadı o zaman :(
Cevap sahibi+1 yıltövbe de...
Soran+1 yılTövbe ama :( durum böyle abla
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇatlada patlaaaa
naaana naana naaaaaanaaaaaa02 Yorumla
Soran+1 yıl:( saol
- +1 yıl
:DDDDD
+1 yılniye öyle düsünüyorsun engelli falan mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama cok kötü tipim :(
- +1 yıl
öyle düsünme ya git bir kuaföre falan
o insanları değilde sevgilileri dersen
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilileri yani :(
Soran+1 yılBenim sevgilim olmadı :(
Soran+1 yılİşte insan öyle bir varlık değil abi :( komplekse giriyo bir süre sonra :(
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Kanka özelden resim atsan bakim bir?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok abi kusura bakma :( hiç fotoğrafım bile yok güven 0 :(
- +1 yıl
Tipin yok diye bu dünyada mutlu olma hakkın yok mu yani zamanla bütün taşlat yerine oturur. burada kimlerin nasıl insanlarla evli veya çıktığını görüyoruz herkes sevgilisinin bir huyundan veya karakterinden şikayetçi, Adam gibi sevebilirim diyorsan kendine senden iyisi yok tipim yok diye kızlardan uzak durma kendi çapında ilerle kime mükemmel değildir bende dahil. özgüvenini topla ne çok havalı nede yerden bitme biriyle bişeyler olmasını düşünme kendi çapında ilerle ve ağzın laf yapıcak madem tipim yok diyorsun ağzın laf yapsın kadınlar yakışıklı olsa robot gibi duran kem, küm eden birinden etkilenmez okdr ağzın laf yapıyorsa karşındaki kişinin ruhunu okşarsan güvenini kazanırsan kalbinide kazanırsın ama bunlar biranda olacak işler değil zamanla önce tohumu ek snra meyvesini alırsın meyve vermeyenlerde kökünden keseceksin.
Soran+1 yılMalesef yok :( :( görüyoruz ama herkes benden güzeldr kesiiin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsitedekilerin çogu böyle üzülme yalnız degilsin
21 Yorumla
Soran+1 yılOnlar en azından iyidirler :( ben en kötüleriyim sanıırım
bı resmını yollasana. özelden yolla bari
05 Yorumla
Soran+1 yılSaol abi :( resm yk özgüven 0 çekilemiyorum fotoğrafta kendimi görünce daha kötü oluyorum :(
Soran+1 yılSAol abi :(
Soran+1 yılYok abi k.bkma seni anlıyorum cok yardım etmek ıstıyosun ama atamam cidden :/
+1 yılöyle bir durum olmadı bene
01 Yorumla
Soran+1 yılbende var malesef :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim bende cok zenginim napiyim oleyim mi yani
01 Yorumla
Soran+1 yılÖlme hayatını yaşa sen
+1 yılerkeğin çirkini makbuldur. emin ol
07 Yorumla
Soran+1 yılSaol abi de öyle değil be :(
- +1 yıl
zamanla anlayacaksın ki adamı güzelleştiren parası.emin ol
Soran+1 yılYok bence öyle değil. O kadar arkadasım var hepsi züğürt. Hepsinde 3-4 tane konustugu kız hepsinde telefon takır takır mesajlaşıylar :(
- +1 yıl
kardeş sana bir site verecegim bak bu iyiligimi unutma belki bilirsin ama ciddi bin tane kız bulursun ne kadar tipsiz olursan ol.
badoo.com
bu kıyagımı unutma :d
Soran+1 yılSaol abi de ben buna da kayıt olmıcam :( sitenin iştahını kaçırmak ıstemıyoorum
- +1 yıl
sen bilirsin.kız bol istersen alırsın. :))
Soran+1 yılSaol abi sen al onlardan. Kmse bana bakmaz zaten (:
+1 yılOyke arkadasa so... mmm
00 YorumlaBunu yazan kimin adna açtnda yazdın... m
00 Yorumla- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıl300 500 cuppa cuppa
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( : ( :(
- +1 yıl
yav kardeş neden canini sıkıyon.. sağliğin yerinde olsun ailenle biriikte mutlu bir hayatin olsun yeter boşuna canını sıkma.. kimseyi kiskanma ne gerek var
Soran+1 yıl:( :( keşke sağlıgm yernde olmasaydı ölü olsaydım. :( olamıyorum abi insanları görünce üzülüyoorum ben neden böyleyim diye :(
- +1 yıl
böyle deme... istersen bir uzman tedavisi al herkez çok mutlu değil ki.. her insanin problemi var inan.
Soran+1 yıl:( :( malesef aklımda hep bu düşünce. Uzman tedavisi nolcakki beni 1 gün iyileştirir. 2. gün aynıyım. Benim kadar yoktr kmsenin :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar