Diğer Şu an sarhoşum, sarhoş kıza ne sormak istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haydi sorun, cevaplayayım. Volim içtim bilmemkaç tane. Güncellemeler+1 yıl Güncel Şu an sarhoşum, sarhoş kıza ne sormak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
korkuludüş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Sarhoş insanlar konuşamaz bile sen imla kurallarına kadar dikkatlisin. Ben ikna oldum sarhoş olduğuna 😂 3 3 Yorumla dilankayikcii +1 yıl Duygularımın tercümanı Yorumla korkuludüş +1 yıl 😂😂❣️❣️ Yorumla Soran +1 yıl çakırkeyiff Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an ne istiyorsun diye sorarım , kadınların sarhoşluğu çok güzeldir dilleri çözülür yalan söylemezler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sohbet Yorumla İndeepth +1 yıl sohbetin konusunuda sen belirlemelisin belgeselmi olur filimmi olur ya da sen ne sitersin merak konun nedir. Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ya haci, içme sek raki,Ki o sek raki kiVallahi billahi tallahi çok aci.Avrat işve sen mahzunTakım taklavat suskun.Ha gayret ha gayretNah muzafferiyet 0 0 Yorumla
bilmiyorum5 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Neden böyle bir soru sordun? Ne sorulsun istiyorsun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl merak ediyorum bir beklentim yok Yorumla bilmiyorum5 +1 yıl Anlıyorum evet... Yorumla
olusturartik Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl kesinlikle sarhoş olduğuna iknayım şu an kanka. hayal dünyanda başka neler var? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayal yok Yorumla
_Huzursuzhayaller_ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Çarpılacan kız bu mubarek ayda 😊Ne sorayım sana git yat zıbar hade 0 0 Yorumla
Saususi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sarhoş olan biri kafayı vurrar yatar git yat kardesim😄😄🙄 0 0 Yorumla
Jackalcarlos Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bu kadar düzgün yazılan bir soruya gore cok sarhos degilsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çakırkeyf Yorumla Jackalcarlos +1 yıl Hoş. Devam henüz yol var Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Neden içtin?Hayırdır derdin sıkıntın nedir? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl derdin ypokk Yorumla
Kaan_35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl ayıl öyle gel sarhoşun mektubu okunmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niyee Yorumla Kaan_35 +1 yıl bir kaç saat sonra konuşulan hersey buhar olacakta ondan Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne düşünüyorsun şu an. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl fatihi Yorumla Adanaaşk +1 yıl Ara gelsin. Yorumla Soran +1 yıl hayırr Yorumla Adanaaşk +1 yıl bu gün nasılsın, dünkü düşücelerinden vaz geçtinmi. Yorumla
blackk_eagle Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. Sen kokusuyla sarhoş olmuşsundur git yerine yat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yoo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağzın kokuyor mu şu an 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok volim kokmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala sarhoş musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bana deli sorular sorsana Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. En son ne zaman kustun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl marttı Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Martı yedin mi Yorumla
Gogo_latte Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Alkollüyken sevişmek istermiydin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hyrrr Yorumla
ilerigörüşlümiyop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl vooovvoovvv haram 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yaz oraya cehennnem bileti Yorumla
Aysti99 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Aklın yerinde mi şu an 0 6 Yorumla Soran +1 yıl evet çakırr Yorumla Aysti99 +1 yıl Sevgili için sünnet olunur mu Yorumla Soran +1 yıl bn kızım Yorumla Aysti99 +1 yıl Anlıyorum. Yani sevgilin sünnetsiz ise mesala onu diyorum Yorumla Soran +1 yıl sorun yok Yorumla Aysti99 +1 yıl Keşke herkes senin gibi olsa Yorumla
Mervem2727 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Neden içtin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl keyif Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Neden içtin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl keyiff Yorumla mertprivate +1 yıl Aç bana da bir kadeh Yorumla
Selimylmz Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Niye içtin mesela sorum bu ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl connectedta konuştuğum kişiyle aynı anda konuşalım içelim dedi okey dediim Yorumla Selimylmz +1 yıl Bende içmeyi çok severim hep de içerim wiskiy i ama tabi Ramazan’da değil Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim olsan beni seviyor musun diye sorardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İçme sebebin zevk mi dert mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl keyiff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyif için içtin peki keyifliyken neler yaparsın Yorumla Soran +1 yıl sohhbbet Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Meme at derim 😄😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl atmam Yorumla Bumerang44 +1 yıl Ayıksın o zaman Yorumla Soran +1 yıl olabilirr Yorumla
ScorpionKaan07 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Kaldımı biraz daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet 2 şişe Yorumla
Sodalimon06 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Volim ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sarap bazlı içki Yorumla Sodalimon06 +1 yıl Yarasin o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmem. Takip edersen sorarım :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecdi kafam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun yine de konuşalım :)) Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne soracam ki sana 0 0 Yorumla
kedihamdi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl şifa olsun ne diyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl thx for you Yorumla
Soralımmm Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Içme bir daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niyee Yorumla Soralımmm +1 yıl Zararlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sarhoş insanlar konuşamaz bile sen imla kurallarına kadar dikkatlisin. Ben ikna oldum sarhoş olduğuna 😂
Duygularımın tercümanı
😂😂❣️❣️
çakırkeyiff
Şu an ne istiyorsun diye sorarım , kadınların sarhoşluğu çok güzeldir dilleri çözülür yalan söylemezler.
sohbet
sohbetin konusunuda sen belirlemelisin belgeselmi olur filimmi olur ya da sen ne sitersin merak konun nedir.
Ya haci, içme sek raki,
Ki o sek raki ki
Vallahi billahi tallahi çok aci.
Avrat işve sen mahzun
Takım taklavat suskun.
Ha gayret ha gayret
Nah muzafferiyet
Neden böyle bir soru sordun? Ne sorulsun istiyorsun?
merak ediyorum bir beklentim yok
Anlıyorum evet...
kesinlikle sarhoş olduğuna iknayım şu an kanka. hayal dünyanda başka neler var?
hayal yok
Çarpılacan kız bu mubarek ayda 😊
Ne sorayım sana git yat zıbar hade
Sarhoş olan biri kafayı vurrar yatar git yat kardesim😄😄🙄
Bu kadar düzgün yazılan bir soruya gore cok sarhos degilsin.
Çakırkeyf
Hoş. Devam henüz yol var
Neden içtin?
Hayırdır derdin sıkıntın nedir?
derdin ypokk
ayıl öyle gel sarhoşun mektubu okunmaz
niyee
bir kaç saat sonra konuşulan hersey buhar olacakta ondan
ne düşünüyorsun şu an.
fatihi
Ara gelsin.
hayırr
bu gün nasılsın, dünkü düşücelerinden vaz geçtinmi.
Sen kokusuyla sarhoş olmuşsundur git yerine yat
yoo
Ağzın kokuyor mu şu an
yok volim kokmaz
Hala sarhoş musun
Hayır
Sen bana deli sorular sorsana
En son ne zaman kustun
marttı
Martı yedin mi
Ben ikna oldum
Alkollüyken sevişmek istermiydin