illa merdiven olmasın madem. düştünüz ne yaparsınız? yolunuza devam mı edersiniz gülerek yoksa, gayet ciddi bir şekilde kalkar gider misiniz? veya başka bişşey? ben bugün merdivenden düştüm gibi bişey oldu ama gülmekten kalkamadım ayağım şişti biraz :D sizce doktora gitmeli miyim? :D
Cevabın nedir?
düşünce kendime de gülerim, yolda düşene de gülerim çok komik oluyor düşme anları :D bu kış buzda kayıp gece vakti havaya uçup sırt üstü yere çakılmıştım. olduğum yerde hareketsizce yatıyodum aptal bir gülümsemeyle ki sonunda bir el uzandı ve "kardeş iyi misin?" dedi. tüm ciddiyetimle iyiyim dedim sıkıntı yok karanlıkta göremedim dedim ve hızlı adımlarla uzaklaştım :D
129 Yorumla- +1 yıl
ama çok fena çakıldım buzun üstüne :D neyse ki kampüs tamamen boşalmıştı da kimse kalmamıştı :D arkasından okulun itiraf sayfasında bir gizli itiraf okudum çok güldüm bak anlatıyım. aynı yolda yine o saatlerde ertesi gün merdivenlerden inen bir çocuk, önündeki kızı görmüş benim düştüğüm yerde kayıp düşmüş kız. çocuk da kıza yardım ediyim diye koşarken düşmüş ve millet koşup kızı kaldırmış. bizim yardımsever arkadaşa kimse dönüp bakmamış. o an yerde yatarken dedim ki kız olmak varmış bak tüm halk ona koştu benim yüzüme kimse bakmadı. hahaha okuduğumda acayip gülmüştüm bir de kendi düştüğümden sonra oldu ya duble güldüm :D
- +1 yıl
bazı üyeler var özellikle en iyi cevap isteyen kişileri seçmezler de onlardan olmanı beklerdim. ha gerçekten en iyi cevapsa tabi ki bu beklentiye karşılık verilebilir ama burada çok daha iyi cevaplar okudum. mesela benim kriterim kaç cevap gelmiş olursa olsun soruya en uygun, bana en çok yardımcı olan cevabı seçerim. tüm yakın arkadaşlarım cevap verdiğinde bile ilk defa gördüğüm birini dahi seçiyorum ki bu da benim doğrum :)
- +1 yıl
benim kadar saçma bulamazsın :) adı üstünde en iyi cevap yani ne kadar insanlara hayır kelimesini asla kullanamasam da en iyi cevap isteğini takmayıp herhangi birini en iyi cevap seçmişliğim vardır. bence de çok boş bir şey ama nerde olursa olsun her zaman adaletten yanayım. kusuruma bakma şahsına bir saldırı falan değil bu sadece genel görüşümü belirttim. yoksa direkt senin üzerinden konuşmuyorum asla.
- +1 yıl
site inan benim de umrumda değil sadece boş vaktimde keyifli vakit geçirdiğim bir yer. tabi iyi arkadaşlar edinmedim dersem yalan olur ama sanal ortam sonuçta herkesin 2. bir kişiliği olabilir ve bunu da anlamak mümkün değil. çabuk kanan biri olduğum için fazla kimseye güvenmemeye çalışıyorum burada.
- +1 yıl
iyi biri olduğun kanısına daha en başında vardım. sırf bu yüzden bu kadar kafa patlattım yoksa cevabımı verir daha da takmazdım çoğu soruda yaptığım gibi. neyse bir başka soruda karşılaşırsak görüşmek üzere diyim. tekrar özür dilerim yargıladığım için. pişman değilim ama yine de özür dilerim iyi geceler.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. sağıma soluma bakarım kimse gördü mü diye ^_^ kimse yoksa yola devam görürlerse onları öldürürüm sonra yoluma devam :P
05 Yorumla
+1 yıldoktora git tabi ihmal etme ben eski erkek aarkadaşımla karda bayırda gidiyodum aşkım burdan koşsak ne olur dedi deniyim dedim koştum ama bir düştüm yok öyle bir şey çocuğa rezil olduğuma mı yoksa çanak çömlek patladı ona mı üzüleyim bilemedim başladım gülmeye baktım kalas durmuş bana bakıp gülüyor hoş değil valla
14 Yorumla- +1 yıl
oh ohh biz rezil olmak için doğmuşuz canım :)
- +1 yıl
aynen öyle :)
yanımda biri varsa kesinlikle gülerim eğer yoksa biraz durur şoku atlatır oradaki yere kapaklanan kız ben değilmişim gibi geçer giderdim :D
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
25Cevap
Ayağın için bir buz koy şişlik inmezse doktora git tabi ki. Düşme konusuna gelince ben düşersem yerden hemen kalkmam önce yerden doğrulur oturduğum yerde kendime gülerim sonra kalkarım. Bunu neden yaptığımı hala çözebilmiş değilim. :D
116 Yorumla
+1 yılben de genelde kendime de dahil olmak üzere her türlü düşene gülerim :D onan nedense beyin mekanizmam ağır çalışıyor ve tüm düşüş anını en ince ayrıntısına kadar çekiyor gel de gülme :D
11 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gülerim.Başkası da gülüyorsa kötü bir bakış atarım ama sonra kendim gülerim yine. :D Ayrıca ayağın çok şiştiyse ve ağrıyorsa gitmelisin bence doktora. :)
11 YorumlaKalabalık bir yerde düşersem, daha çok yabancı bir ortam ise yani, deli utanırım, saniyesine zıplar kaçarım ordan. Ama demin banyodan çıkarken duvara çarptım eşek kadar koridorda. Annem gülünce ben de yarıldım :D
120 YorumlaGçmiş olsun acıyorsaa git tabiki. 2 kere sol kolumu 1 kere sağ kolumu kırdım. 2 ayağımı da kırdım :( 2 kere de burnum kırıldı :D.D yolun ortasında falan dşseem rezil olurdum heraldee utanırdım baaya :D
110 YorumlaBen de gulenlerdenim. Gulme krizine girerim nedense :)
Sicagi sicagina buz koysaydin keske sislik olmazdi.11 Yorumla
+1 yılKalkar yoluma devam ederim çok üzerinde durmam, üzerinde durunca daha bir komik görüntü oluyo çünkü daha çok dikkat çekiyo
11 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. düşerim sonra kalkarım hiç bişiy olmamış gibi davranırım etrafıma felan bakmam daima yere bakarım içimden sayar söverim :D
THE END...121 YorumlaDüşene gülünrde insan kendinede güler mi bilemedm bak smdi :D
11 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. duruma bağlı;) gerçi küçükken yuvarlanmıştım sonra kalkıp devam etmiştim:DD
112 Yorumla- +1 yıl
yoo belkide cidden güzel düştün ne malum;) benimde başıma gelmişti
yağmurdan dolayı ıslaktı merdiven arkadaşla iniyorduk ayağım kaydı tam kaba üstü düşerken ellerimle yere vurdum kendimi yukarı itip kalktım inmeye devam ettim arkadaş döndü bilerek yaptın dimi düşer gibi yapıp hemen toplayıp devam ettin dimi diye diye yarım saat konuşmuştu:DD
Benim de düşmüşlüğüm var, yoluma devam ederim.
''Tövbest, tövbest'' diyerekten lan.11 YorumlaBu merdivenin mimarını bulun bana derim. Olmadı kız felan geçiyosa Düştükten sonra. Saçımı düzeltip a pardon cüzdanım yere düşmüştüde alırken efekt yapayım dedim. Derim allahım çok kuğulum - _-
23 Yorumlakendi kendime güler yola devam ederim.
eğer çevrede kız varsa suçu taşa, ağaca hatta yolda yürüyen karıncaya atma potansiyelim var.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmene gerek yok incilmiş sadece geçer yakında :)
Ben düşer gibi olduğum da bile kahkahaya boğuluyorum düşersem rezillik :D
Biraz kızarır sonra basarım kahkahayı :DD13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok canım olmamıştır birşey geçer bir kaç güne ama için rahat etmiycekse git :)
Geçmiş olsun :))
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen yine merdivenden düşmüşsün benim olay çok rezaletti düşen ben değilmişim gibi devam ettim ama ortalık yıkıldı :D
14 Yorumla- +1 yıl
ya şimdi kış tamam mı bir yer var mağaza girdik biz içeri arkadaşım penguen gibi yürüyo içerisi buz bende dedim ki o ne lan öyle penguen gibi yürünür mü podyumda gibi bir yürüyüş sergilim dedim birde yere bir çakıldım şoku atlattığımda herkes gülüyodu ve kase gitmişti sonra hiçbişey olmamış gibi sıvıştım :D
- +1 yıl
valla ya o anı görmen lazımdı yerle bir :D
Çokta tın der devam ederim kalkabiliyorsam, kalkamıyorsamda oturur bir köşeye beklerim birinin bulmasını, umrumda olmaz :D
13 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. yoluma devam ederdim gülerdim :) ... hicte basima gelmedi
13 YorumlaEtrafa bakarım gören filan oldu mu diye..
Sonra hızla ortamdan uzaklaşırım11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhopppp diye ayağa kalkarım hemen.
nooldu? ne var? sıkıntı yok. sıkıntı yok! diyip birden hızla kaçarım110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D
çok geçmiş olsun ya.. boşver tadını çıkar :D
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl3. tam benim
Cevap sahibi+1 yılevet yazık olmuş
Cevap sahibi+1 yılbak böyleleri de var işte haline şükret
Gülmekten yerlere yatarım ama sen bir doktora baktır ne olur ne olmaz ama buz koysanda geçer :D
114 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. etrafımda birileri varsa anlık tepkime göre olayı büyütür veya olmamış gibi yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde ağladığım olmustu nedenini bilmiyorum canımda acımamıştı bir anda ağlamaya baslamıstım :))
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayy çok kötü bisey yaa :))
Cevap sahibi+1 yılsamimi arkadaslarımla falan olsa bende gülerim falan ama ne biliyim çok pis rezil olmustum ondan heralde :))
Geçmiş olsun yine de görün doktora ne olur ne olmaz :) ben düşünce gülerim kendime komik gelir. Yanımda biri varsa o da güler birlikte güleriz :D
03 Yorumlabuz koy geçer : ) kafanı çarptınsa bir görün ama : )
11 Yorumla
+1 yılBen genelde kısın buzda kayar düserim.Gecen sene düstügüm zamanki tepkim'aaa düstüm :o'
Sanki ilk düsen insan benmisim gibi :D hemn kalkar yoluma devam ederim :D04 Yorumla- +1 yıl
Düsmem bile komik arkadas :))
- +1 yıl
En güzel sey :)
Geçen bende dustum yere kapaklandım resmen:D Bır kadın kolumdan tuttu kaldırdı ben gülmekten yerden kalkamadığım için. :D
01 YorumlaGülmekten kalkamam , düştüğüm yerde kalırım :)
geçmiş olsun.01 YorumlaBirli etrafıma bakarım bakan varsa gülerim kendime :) sonra utanarak yola devam
10 YorumlaDiğer konusunda 640 cevap paylaştı. gülerim kendime sonra millette güler onlar gülüo die tekrar gülerim dalga gecerim :D nolcaak insanız yani olabilirr..
01 YorumlaBu merdivenden kaç kişi düşüyo ya herkezde aynı soru bir düşün de kurtulalım ya :))) geçmiş olsun
01 YorumlaDiğer konusunda 369 cevap paylaştı. önce etrafta kimse var mı diye bir bakarım varsa hay allah he ehe der uzar giderim eğer kimse yoksa yandım allah derim
06 Yorumlagülmekten yerden kalkamam :))
11 Yorumla
+1 yılben kesin yine gülerim afsdafsads :D:D
18 Yorumla- +1 yıl
ne üzülecem be. yarılırdım ben gülmekten :D:D
- +1 yıl
ahahhaha :D:D
- +1 yıl
abowwww geçmiş olsun kız :S:D:D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılHala gülüyorsun nasıl düştün sen yahu :D Buz koy oraya, basma pek üzerine :D
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşının pantolonuna mı asıldın o.O Abooo ne kötü durum :D gülmek güzel şeydir matmazel :D
- +1 yıl
Çok şapşalsın :D
Bakınırım önce biri gördü mü diye. Nerede düştüğüme bağlı olarak gülebilirim :D
00 Yorumlahıamına diyip yoluma devam ederim
11 Yorumla
+1 yılEtrafta kız varsa, hemen uzaklaşırım.
11 Yorumlagülerım kalkar gıderım kanks
11 Yorumlasırt üzeri yatarak ve tepinerek kahkahalar patlatırım :P
04 Yorumlabikaçkez düşmüşlüğüm var.gülerek devam ediyorum
11 Yorumla
+1 yılYüzüm kızarır utanırım bir yandan da gülerim
18 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu iyiymiş :D:DD
- +1 yıl
Sanırım :D
- +1 yıl
Aynen benim onda da gülesim gelir tutamam kendimi ahahaha :D:D:Dd
- +1 yıl
Hahaha :D:D:D
Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. ciddi bir şekilde kalkar giderim.
13 Yorumlaküfrede küfrede yoluma devam ederim
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. düştün ! kalk ve devam et.
01 Yorumla
+1 yıl7/24 gülerim yerlere yatarım
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse gördümü?:))
110 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. nasıl düştüğüme bağlı
00 Yorumla- Diğer konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılOturur aglarimmm
10 Yorumla
+1 yılkendime gülerim
10 Yorumla- Diğer konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılGülerim kendime.
00 Yorumla ne içtin sen?
01 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem