Erkekler doğum günü veya önemli günleri neden pek sevmezler? Çok mu klişe bulurlar? Peki neden unuturlar?
Bir soru daha:
Kadınların beklentileri neden bu kadar fazladır?
Bir soru daha:
Kadınların beklentileri neden bu kadar fazladır?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer önemsemedikleri için pekala unuturlar..maalesef bende çok klişe buluyorum...son sorunuzu şöyle cevaplamak isterim...ülkemizde kadınlar genellikle maddi olarakmaalesef erkeğe bağımlı ve evhanımı olarak yaşıyorlar...doğal olarakta ondan özel bir veya birkaç hediye bekleyerek hayatlarını azıcıkta olsa renklendirmek istiyorlar..
herşey eğitimden ve maddi bağımsızlıktan geçiyor..ayakları üzerinde durabilen her kadın böyle şeylere önem vermiyor..o halde özellikle kız çocuklarımızı okutalım diyorum..onların kendine yetebilmesi çok önemli...
erkekler unuttuğu için kadınlar önemser,
kadınlar önemsediği için erkekler unutur...
ama tam olarak neden unutuyorlar bilemiyorum.. ben tarihleri hatırlayan biriyimdir..
fazla önemsemedikleri için unutuyorlar da, bilmiyorlar mı o tarihler önemsedikler kadınlar için önemli. Galiba unutan bir erkeğe sormak gerek bunu.
Aslında erkek tarihleri unutsa, her an bir hediye, söz ve jestler çıkagelse sorun olmaz. Erkek normal zamanda birşeyler yapmayınca kadınlar en azından bu özel günlerde birşey yapsın diye umuyor sanıyorum ki.
belki de öyledir. yada para tuzağı diye arkasına saklanıyordur. tamam bazı günler amaçsız olabilir ama doğumgünü ve yıldönümü ilişkiye özel günler, en azından bu ikisinde güzel davranmak gerekir. Olay hediye olayı değil.. olay ilgi ve jest olayı.. sanmıyorum ki kadın doğum gününde illa hediye beklesin. ilgi ve münük bie hediye, o ana özel.. yeter
doğum günlerini kapitalizmin oyunu olarak görüyorum diğer günlerde öyle ..içinden geldiği herhangi bir gün alınan çiçek verilen öpücük güzel söz daha geçerli bişi bence
:Devet aldattım ve vicdanımı kurtarmak için sana çiçek aldım de sırıt:DD bu seferde yalancı şaka yapıosun der sende evet şakaydı dersin bu seferde susar ve aldatılmadıgını duydugu için ikinci kez sevinir böle de garip bi mekanizma.dolaylı yoldan çalışıo kadın beyni eğer seviyosan sende dolaşacaksın o dolaylı beyni:DDD
Cevap
3Cevap
nedeni bosa yapilan harcama ve baskilardir. misal, ben bu tur gunleri unuturdum, bazen de unutmus gibi takilirdim. ancak bir kez sevgilimin dogum gununu gercekten unuttum. cemkirip surat asmak yerine, daha bana soylemeden bir markete girip kucuk bir kekle kibrit almisti. kekin ustune kibriti yakip dikip dogum gunum bu gun gel beraber ufleyelim demisti. sonrasinda onunla ilgili en ufak ozel gunu dahi unutmuyorum. hosuma gidiyor eskinin tam aksine o gunlerde onunla olmak.
kisaca isin ozeti, beklentisi min. olup da rahat ve ayni zamanda hayata pozitif bakabilen kadin , her zaman en iyilere layik gorulur ve bunlari da elde eder.
valla güzel bi soruya degindin..cep telefonumun ajandasını kullanmasam kendi dogum günümü bile hatırlamam o derece yani :) ben gereksiz buluyorum bu tür şeyleri sonunda günü olan durumların hepsi para tuzagı bence
şimdi düşünürsek ilk öpüşme gününe kadar hatırlamak pek kolay değil bn şanslıyım benim doğum günümden bir önckün onun doğum tarihi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar