taytla güzek kombinler yapılabiliyor.neden anormal buluyorsunuz ki?
Cevabın nedir?
Geçmişte büyüklerimizin içlik niyetine giyip kullandıkları şeyi şimdi siz pantolon niyetine kullanıyorsunuz. bu konunun teli konuyu açacak olursak sevgilin başka bir kıza baksa kıyameti koparırsın ama siz kızlar tahtı giyip oranızı buranızı gösterdiğiniz için erkeklerde kızmamak lazım yok bakıyo yok ediyor sen ona bakması için fırsat verirsen kusura bakma ama erkekde bakar sen göstermek istedikten sonra siz kızlar tutturmuşsunuz bir tayt ondan sonra o ona bakıyo o ona diye erkekler önce aralarında kavgaya tutuşuyo sonra sevgililer sen o kıza baktın diye tartışıyo sizin bir tayt giyme zevkiniz yüzünden ne ilişkiler bitiyor ne cinayetler işleniyo istersen sen at gözlüğü takmışsın önüne bakıyosun de benim düşüncem bu ben tayta karşıyım diydirmem. biliyorum konuyu dağıttım biraz ama adam olan bu yazdıklarımdan da bişey çıkarır bu ne saçmalıyo demek yerine sadece mantıklı düşünüp öyle okusunlar YAZDIKLARIMI.
33 Yorumla
Soran+1 yılsizin erkeklerin hatları ortada olsa ben bakmam yani sizde sürekli kızlara bakıyorsunuz azıyorsunuz bir kızlarda böyle şeyler olmuyor.siz erkek milleti ne kadar sapıksınız ya?
Soran+1 yılkadınlara bişey olmuyorsa sizde her taytlıya cinsel obje olarak bakmadan da durabilirsiniz bence
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel duruyor giyenlere ayrı bir hava katıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılthank you:))
- +1 yıl
bencde güzel duruyor hem çok rahatlar :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltayt için bacak güzel olmalı öncelikle zaten iyice yapışıyor kalın çorap gibi ben estetik bulmuyorum hele bacakları düzgün olmayan birinde gerçekten kötü durabiliyor
10 Yorumla
- Diğer konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılanormal değil, öyle bulanları ben de anlamıyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılnamussuz buluyor bir hanım arkadaşımız valla:))
- +1 yıl
evet ya, onlara laf yok zaten :D
- +1 yıl
engellemiş bir de beni hahaha kesin yarı tesettürlüdür :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
77Cevap
+1 yılYa erkekler açık konuşun be yok yakışıyorsa falan yazmışsınız, bırakın palavrayı o yakışmanın altında seksi duruyor ve bakmak seksüel anlamda hoşumuza gidiyor mesajı var, açıkçası taytı ten renginde giyipte bir denesenize altına hiçbirşey giymeseniz aynı kapıya çıktığını anlarsınız, cinsel organınız ortada daha ötesi var mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılerkek giyse penis belli olur anlarım da vajina nasıl belli olsun anlayamıyorum sizi valla
- +1 yıl
yaz google gereken kelimeleri ve gör, bakan görür ve zaten iç çamaşırınızın çizgileri görünüyor en azından kendinize bahane aramayın evet biz göstererek estetik görüneceğiz deyin kurtulun bence
Soran+1 yılpopoyu belli etmiycek şekilde giyilmeli iççamaşırını ona göre alıcaksın zaten.düzgün giyenler var yani
- +1 yıl
ben konuya çok açıdan bakarım bütün erkekler tayt giyen kadınlardan mutlaka az ya da çok tahrik olurlar buna emin ol, erkekler sandığınız kadar rahat değiller, olaya birde sevgilin yanında oturuyorken hayal et, bir anlık kıvılcım zamanında elini bacaklarında gezdirmesi için arada bir engel var mı bu süreç başladıında seni durdurabilecek te bir şey yok yani, kısacası kültüründe mini etek varsa, tayt giyersin kimse birşey diyemez ama diyorsnki ben sevgilimle sevişirim buda önemli değil taytan tahrik olanlar abazadır saygı duyarım, ama bütün erkekler taytan kesinlikle tahrik olur, olmam diyen yalan söylüyordur, trajını artırmak için.
Soran+1 yılerkekler herşeyden tahrik olur size göre.çarşaf giyelim en iyisi siz tahrik olmayın
- +1 yıl
herşeyden olmaz ama sporcu atleti göğüs dekoltesi mini etek, tayt kısacası hatları ve vücüttan herhangi birisinin gösterilmesi tahrik eder, Ve ben bu konuda en düzgün olanların başındayım inanmazsın.
yahu eskının kılotlu corapları onlar bebegım:) yasın ufak oldugu ıcın tabı bıraz anlamakta zorluk cekmen normal.:) bıldıgın etegını cıkarıp gezen kızlar gelıyo aklıma sadece tayla dolasınca hatunlar. :)
zira o kadar kalındı ki bizim lisede kızların corabı, sızın taytlar parizyen kalır onların yanında. eeee oyle bır neslin evlatlarıyız tatlım kusura bakma da beni tarihle yargıla iki gozum:) yasanmıs yakın tarıhle orneklendırdım bence kafanda soru işaretı kalmaması lazıma rtık:pp04 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşındasın ki sen görende ihtiyar adamla konuşuyorum sanır:)
- +1 yıl
sımdı yasımı soyleseeem, sonra "ama genc gosterıyorum ya" falan desem yemeyecek. kuzenım yazmıs desem ıyıce boka sarar kuzenden yası ogrenırsın. kucuk soyleseeem, tezımı curutur yalancı durumuna duserım. tek bı soruyla benı ne kadar zorladıgının farkında mısn? oyleydı ıste, kalın kalındı kızların corapları ya alla allaa, bıde sıyah onluk zamanına yetıstım. bukadar yeter sımdı defol tamam mı. essek kadar adamı aglattın burdaa.:( ahahaha:pp 29
Soran+1 yılacayip bir adamsın ya :)
Anormal degilde basil anlatsam anlayamazsiniz ya erkek degilsiniz :/ bazisi var hele bilerekmi kucuk alıyor nedir gerilince aciliyor teni görünüyor hadi onuda geçtim arkadas 100 kilo kiz giymiş o neyin kafasini yasiyir birisi görsel solen öteki psikolojik eziyet uzun ve zarif hatun giysin giyerse
12 Yorumla
Soran+1 yılahahaha vücudu yani popoyu o kadar belli etmiycek şekilde giyilmeli aslında..kilolu olanları bende görüyorum yorum yok:)
ben anormal bulmuyorum arkadaşım çok rahat olduğunu söylemişti. üstüne uzun t-shirt benzeri birşeyler giyerek kalça kısmı kapatılabilir giyen kişinin amacına bağlı kıskanç sevgilisi olan kızlar dikkat etsin derim
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliye göre giysi mi giyilir.beğenmiyorsa kapı orda:))
+1 yılYa tayt giyiyosunuz erkekler ister istemez tahrik oluyolar.Ben uğraşmıyorum tahrik olayım diye zorla ediyolar.Başımızı öne eğip geziyoruz.Ama benim gibi olmayan ayı gibi bakan veya dahada ileri gidip kendine hakim olamayıp elleyen taciz eden olursa ne olacak.Tamam kimse giyme diyemez her birey özgürdür ama bari poponuzu kapatın.Bu erkeğin fıtratında var tahrik olur abazanlıkla falan hiç ilgisi yok.
10 Yorumla
+1 yılTayt giymek bayanlar açısından iyidir. Rahat, ucuz hem günlük hem evde kullanılacak birşey fakat gel gelelim ki bizim toplumumuz taytın altından görünen kalça, but bacak vs bunları kaldırmıyor dönüp bakacaklar veya daha fazlasını. Problem taytta ya da giyende değil abaza toplumda..
02 Yorumla- +1 yıl
Abaza değilsen neden bakıyorsun?
Bir erkek olarak ister istemez tahrik oluyorum.
Abaza ya da sapık değilim ama her erkek gibi şehvetim de var.
Ve öyle yanımdan geçince kötü oluyorum.
İçimden ALLAH sana lanet etsin diyorum.
Kimse kimsenin aciz yönünü kullanıp da
şehvetini artırmaya hak sahibi değildir.11 Yorumla
Soran+1 yılolmayanlar nasıl olmuyor yorumlara bak normal diyen birsürü kişi var
bence sorun yok ! ben ızlerım yani!!! onu babana falan sormalısın sen, benım sevdıgım olacak sokakta parkta tayt gıyecek bacaklarını ıkiye ayırırım!! ve bundan keyıfde almaz yani...
13 Yorumla
Soran+1 yılbenim babam modern canım :))
Soran+1 yılistersen olma banane
+1 yılBir bayan olarak ben bile manzaradan rahatsızlık duyuyorum. Sanatçılar daha güzel işler çıkarmalılar azize.
11 Yorumla
Soran+1 yılyakışanı var:)
ne demek arkadaş, sen bacak hatlarını, hatta kalçanın hatlarını ortaya çıkaracan, sonra sevgilinden ya da ailenden buna ses çıkarmamalarını isticeksin. çok saçma.
017 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimin söz hakkı olmaz zaten isterse ayrılsın.kimse bişey demez ki zaten buna gayet norma bir durum bu
- +1 yıl
normal mi? anlatır mısın biraz? elalemin sana bakmasına sebebiyet vermenin neresi normal? Bana bunu sakın ola "bakmasınlar" deme. hormon diye birşey var. Dürtü var. ve senin giydiğin o kıyafet o dürtüleri uyarıyor. Bakmayan bir insan bile kendi içinde nefsi ile savaşmak zorunda kalıyor sen ve senin gibi insanlar yüzünden!!
Soran+1 yılhiç mi denize gitmedin hayatında.insanlar mayoyla dolaşıyor abaza falan yok.herkes yarıçıplar orda kimsenin kimseyi taktığı yok.çünkü insanlar medeniler sen değilsin ama
- +1 yıl
gitmiştim küçükken. ya görmyorsun ya da kendini kandırıyorsun. Orada kızlara cinsel obje olarak bakılıyor. ki giden erkeklerin çoğu da iyi niyetli değildir. Küçükken o abilerin, kızlara, kadınlara nasıl baktığını hiç mi hiç unutmam. kaldı ki tayt giyerken bile bakan insanlar sen yarı çıplakken niye bakmasınlar. Sen nefsinin kölesi olmuşsun. Tayt veya onun gibi dar kıyafetler yok hükmündedir İslamda. Çıplak hükmündedir.
Soran+1 yılarkadaşım git denize bir kere sonra konuş.senin dünyanla bu dünya bir değil :)) kendini böyle programlarsan her etek giyene o*gözüyle bakarsın bu gidişle bu da yobazlık ve cehaletten başka bişey değildir.lütfen havuza denize git ve insanları incele bak nasıl herkes kendi halinde eğleniyor.
- +1 yıl
ben etek giyene asla o*gözüyle bakmadım. lisedeyken dönen haltları çok iyi bilirim. Mersinde yaşıyorum. bana ordan burdan örnek vermene hiç mi hiç gerek yok. Hangi durumda olursa olsun erkeğin ya da kadının dar giymesi HARAMDIR!!! Çünkü Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), dar giyinenlere, ‘giyinik çıplaklar’ diyor!
Soran+1 yılayy bide mersinli olucan utan utan
Soran+1 yılmersinliler seni görse utanırlar valla benden söylemesi gerçi belki senin kesim değil ama öbür yerler
Soran+1 yılölümü yenemeyeceksin hmmm tamam o zaman buna inanıyorsan lafım yok sana
Soran+1 yılsorun sende sende çok BÜYÜK bir sorun var
Soran+1 yıluykunda öl inşallah:))
kızın tipi güzelse anormal derece de güzel , şişkoysa dana etine sarılmış streç gibi durduğundan tayt anormaldir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha balık diyelim biz:)
Tayt giyen kızların dayanılmaz çekiciliği diye bir şey var ve erkeklerin aklını alıyor o yüzden istemiyorlardır :(
Topuklu ayakkabıyla beraber giyilmesi içmeden sarhoş etme sebebi <301 Yorumla
Soran+1 yılahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yıl.öt baş meydanda. bizler de görerek tahrik olduğumuz için durduk yere şeyimizi kaldırıyorsunuz. bik bik ötmeyin bu mevzu böyle. açmayın bizde bakmayalım.
14 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin
Cevap sahibi+1 yıliğrenç olan sizsiniz. leşsiniz leş
Soran+1 yılsensin leş
- +1 yıl
soran kişinin psikolojik sorunları var gibi birader takma :)
anormal bulmuyoruz totonuz çıplağa yakın olduğu için siz bayanlar için bu durum anormal olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılbir şhort giymekten ya da yazın giydigimz kolsuz üstlerden daha açık bulmuyorum.
Soran+1 yılkimse öyle bakmıyor ama sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun acaba?
ya bir anormallik yok da evde giyebilir bir kiz yani disarda ha o tayti giymis ha giymemis farketmiyor yapistigi icin e dogal olarak erkekler de bakiyor.yani bir kiz ona bakilip tahrik olunmasindan rahatsiz oluyorsa giymez
10 YorumlaGiyebilirsiniz.. İnanın hiç karışmıyoruz.. Sadece bizimle ciddi düşünmek isteyen giymesin düzgün giyinsin. Yollar iki seçenek sizin.. Asla zorlama yok...
14 Yorumla
Soran+1 yılsiz kimsiniz cnm?
Soran+1 yılburanın erkekleriyle oranın erkekleri başka sanırım
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. anormal değil seksi buluyorum manzara güzel duruyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılmanzara deme çok ayıp
Soran+1 yılevet aynen öyle
+1 yılCnmcim tayt karşı değilim ama bazen abartarak
Giyiyorsunuz gecen kadın kadının altına giydiği
Kırmızı iç çamaşırı gūneşte ne varsa dışsarda
:))00 YorumlaBacak arası dudakların şekilleri ortaya çıkıyor ve çok itici oluyor... Ben abazayım..
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün tayt giyeceksin belli olmıycak o.öyleleri çirkin gerçekten
+1 yılAnormal değil, ötünüzü, başınızı sallaya sallaya gezin, ondan sonra fuhuş niye yaygın ne olacak başka
14 Yorumla
Soran+1 yılfuhuş mu oğlum ne alakası var ya?
- +1 yıl
bana oğlum diyenin yaşı 18-24 sen benim kızım yaşındasın, cahil ne alakası olduğunu araştır biraz bulursun. dışarıda bir sürü kendini bilmez sapık, abaza var
Soran+1 yılsapıklığa bahane bulmadığınız kalmıştı millet tayt giyiyor diye fuhuş arttı diyen birinin yaşı ne olursa olsun aklı eksik zaten
- +1 yıl
ben sana ne anlatsam fark etmez, çünkü sen kalıplaşmış bir zihniyetin ürünüsün, senle ben farklı zihniyetlere sahibiz o yüzden sana ne anlatsam boş, senin kafa yapına göre bunun sebebi bu olmaz. Neyse boşver haklısın
Sevgilim giyse ayrılırım karım giyse boşarım evde giysin isterse çıplak dolaşsın sıkıntı yok kıskancım o kadar !
11 Yorumla
Soran+1 yılgiymeyenini bul sende be abi
+1 yılBknz; profıl fotorafımda taytımla fotorafım var. Erkeklerin sacma sapan takıntıları işte..
111 Yorumla
Soran+1 yılçok yakışmış canım güle güle giy:))
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
sanki çok iyi bir şey yapmış gibi şu poza bak hele ben erkek olsam senin normal bir kız oldugunu düşünmem saçlar boyalı tayt daracık yani olurdu bir şeyler ama imzanı asla almazdım senden beyazlar içinde :)
- +1 yıl
Saçlarım boyalı değil. Ayrıca her erkek senin gibi düşünmez, milletin giyim tarzı seni ne zamandan beri ilgilendiriyor? veya verdiği pozlar?
- +1 yıl
o zaman ben bunu giydim ben bunu yaptım diye sergileme kendini eleştirilme saçları boya değilmiş çocuk mu kandırıyosun sen?
- +1 yıl
Ahahaha yok artık doğal sarısınım sacım boya değil bunda ınanılmayacak ne var :D bir de cocuk mu kandırıyorsun diye soruyor çattık ya https://hizliresim.com/1P3WMj sağdaki benim, soldaki ablam sence hala çakma sarısın mıyım?
- +1 yıl
kızım o sarışınsa ben orginal kızılım ya :D ayrıca dogustan sarı olabilirsin büyüçe saç koyulaşıyor bu derece normal şartlarda açık olamaz saçın bir şey sürmüşsün işte :) neyse takıl
- +1 yıl
Boya yapmadım diyorum Allah Allah :D Sana yalan söyleyecek halim yok herhalde
Soran+1 yılsanalkatliyam erkek olmadığın çok belli ama yaa:) hem çakma olsa ne olur ki saç boyatsa namussuz mu olr sanki?
- +1 yıl
Çakma sarı dedi adam ya :D:D boşver :D
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Uzun birşey giydiysen anormal değilde sadece tayt giyince çok dikkat çekiyorsunuz bizdekide göz abi O.o
00 Yorumlayakışan giysin. Göz zevki vardır. kadında kasa leyland gibi diyarbakır karpuzy gibi g.t var. boy bir bucuk metre giymiş. sonra bir mide bulantısı bir kusma hissi yaratıyor...
00 Yorumlafizige baglı bir durum.vücut hatları güzel biri giyerse seksi durur.ancak kilolu biri giyerse tayttan hatta kızlardan sogumaya bile yol açabilir. :))
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha ama biliyomusunuz balıketli bayanlar giyince daha zayıf görünüyorlar.bacakları ince ve uzun görünüyor çünkü
ben taytı anormal bulmuyorum ama amele işi gibi geliyor bana bir kıroluk..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bile garip buluyorum oranı buranı belli et sonra ne var bunda de yok öyle şey. namuslu kız olacaksın
219 Yorumla
Soran+1 yıltayt giyen kızı namussuz yaptın vay be :O
- +1 yıl
of k*çımla gülüyom :D
Cevap sahibi+1 yıladam olsanız erkekleri tahhrik etmezsiniz evet öyle oluyor içiniz dışınız belli zaten onu istiyorsunuz kendi kendinizi kaldırımlarda tatmin ediyorsunuz. Bazen cinsimden utanıyorum.
Soran+1 yılkızım biraz normal ol ya negibi bir baskıyla yaşadın da bu kadar saçma bir insan oldun
Soran+1 yılişte baskıcı ortamın sonucu budur
Cevap sahibi+1 yılkızım * mısın sen? baskıcı milletten cıktım evet sizin gibi kıcımı basımı acamadım ya cok uzuluyorum onun ıcın. Senin ahlakın buysa tamam aç sus ama eleştirenlere çirkeffleşme.
Soran+1 yılanormalsin başı açıklara bile önyargiyla bakıyorsun.güzel kadınları çekemiyorsun (aşağıdakı sarışın kıza yazdıgına gör dedim) muhtemelen okumamışsındır ya da kız lisesinde falan okumuşsundur her erkeğin burdakiler gibi olduğunu falan mı sanıyorsun bilmiyorum.dünyaya dön bence
Cevap sahibi+1 yılAnormal olan sensin yazdıklarına dikkat et. Sen oranı buranı açarak mı burada saçma sapan sorular sorarak mı normalliğini gösteriyorsun. Sana ağır konuşacağım. Ben kız lisesin de felan okumadım ayrıca da kıza çirkin demedim birazcık dikkat etmesi gerektiğini söyledim sen bunu nerenden anladım bilemem. Sana gelince o saf bir kızsın o kadar masum yorumlar atıyorsun seni şuracıkta bogasım geldi. Erkekler masum sudan çıkmış. Senin yaşın büyük ihtimalle küüçük etegini kısaltan liseli kızlardansın sende. Erkeklerde benim gibi düşünüyor. Her şey ortada kanıt bu. Ve erkeklerin böyle oldugunu bile bilmiyorsun sen hayal aleminde felan mı yaşıyosun? Erkekler filmlerdeki gül veren romeo değil. Elbet günü gelecek büyüynce anlayacaksın. Sana hayal aleminden çık demiyeceğim, ergenliktesin ergenlik beynine vurmuş ama birazcık saldırggansın gibi. Sanırım ailenle ilgili sorunlar var. Biran önce tedavi olmalısın. Çünkü safsın. Belki kişiliğin böyle olabilir ama bu kadar olma canını yakalar...
Cevap sahibi+1 yılBir de üyelere laf atmış bir insan bu kadar ezik olamaz gizlilikten çıkamayacak kadar özgüvensizsin sen kim tayt giymek kim?
Cevap sahibi+1 yılsen anca buralarda saçma sapan sorular sorarsın çünkü gerçekte bunları cevaplayacak bir erkek arkadasın bile yok zavallının önde gidenisin diger üyelere değil sana kızıyorum iyrenc birisin cidden
Soran+1 yılyaşımı bilmiyorsun.sevgilimi bilmiyorsun tanımadığın insan hakkında atıp tutmuşsun.burdaki erkekler zaten asosyal, hayatında bir kızla konuşamamış, uzaktan bakan abaza tipler.öyle olmayanlarıda zaten belli ediyor kendini.bu siteye bakıp erkekler böyle diyebiliyorsan dışarı çık üniversteleri falan gez hani kültürel yerlere git bence.gerçek hayatı görmüş olursun azıcık.eğitimini o kadar merak ettim ki suanda ama zaten doğru söylemezsin
Cevap sahibi+1 yılhe he sen haklısın bye
Cevap sahibi+1 yılburada sorularınla milleti birbirine katacagına bence biraz sus de insanları birbirine sokma en azından kavga izlemek hosuna mı gidiyor? oysa sende laf yiyorsun ve evet şaşıracaksın Bilgisayar Mühendsiliğini kazandım sen meslek kızı olarak fazla yorum yapma bence. Seviyeme gelmek isteyen cok kişi var belki. Onun için sen yorum yapma ve kavga da etmek istemiyorum zaten moralim bozuk bir de sen eklenme
Soran+1 yılaz önce gizlisin diye atıp tutuyordun nldu bu ikiyüzlülük değilde nedir şimdi:)
Soran+1 yılevkızı?
Cevap sahibi+1 yılaslında evet ev kızı olmak bile senin gibi olmaktan iyidir valla o kızları öpüp başıma koyarım :) her şey karşılıklı
Soran+1 yıltamam canım seni herkes anladı sen namuslusun biz tayt giyenler namussuzuz şimdi kendi dünyana dön
Cevap sahibi+1 yılben kendi dünyama döner dönmez seni biri kendi dünyasına çeker merak etme biraz daha kibar olmalısın . Ama en azından benim kendi dünyam var senin se hiç bir şeyin Neyse Hadi bye
Soran+1 yıltayt giiyenlere o*dedin.kibarlıktan bahsediyorsun hala
+1 yılAnan baban seni pataklamamış heralde ya da sen ankaradan doğuya geçmemişsin :)
14 Yorumla
Soran+1 yıldoguda yaşamıyorum gerek yok zaten:)
- +1 yıl
:) bir işin düşsünde tatlım memur olursun atanırsın falan ozman gorusenzi
Soran+1 yılİstanbul'da tayt normal.diyarbakırda değil.yerine göre giyinirim ne varki bunda
- +1 yıl
İyi aferin öyle yap
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiymesini bilince sorun yokta teşhire dönüşünce ondan sonra erkekler niye bakıyor diye sızlanmamak lazım.
00 Yorumla Diğer konusunda 469 cevap paylaştı. Nasil derler bisi aciktaysa itici gelir ya ondan Sanirim karsi cikiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılöylemiymiş.yani bikinili kızlar itici mi:))
anormal değil çıplak gezmiş gibi her yer meydanda göstermek istiyorsan bu senin düşüncen neden soyundun diye kimse kızmaz. sadece sana olan talep artar.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin tayt giyenlere bakarken su kizda ne mal var lan demesini görseydiniz asla giymezdiniz
10 Yorumla
+1 yılŞimdi götünü orta yere açarsan anormal birde iç çamaşırları belli oluyor :( Adam gibi kalın ve konbinlersen sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim tayt giyince popomu kapatmamı istiyor çamaşır izin belli oluyor kıskanıyorum diyor.
10 Yorumlakendisine yakışanda giyiyor yakışmayan da burada anormal olan yakışmayan bayanlar 120 kilo tayt giyor görünce kusmaktan miğdem ağrıyor
00 YorumlaAnormal bulmuyorum ki.Anormal gözüken bazıları vaar tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede:))
hele şu geyikli taytlar yokmu? bazı kilolu kadınlar onlardan giyiyor ya o geyikler bizon gibi gözüküyo inanın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbende çok gördüm ya çirkin valla
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. ben tayt giyemezsin demedim dot meydanda gezemezsin dedim :D
00 YorumlaDiğer konusunda 822 cevap paylaştı. nasıl ne var, çok şey var. kalça şekli, bacak şekli çok tahrik edici bizim için. giyinik çıplaklar
00 Yorumla
+1 yılanormal bulmuyorum. sadece türk erkekleri dagdan ınme ayı oldugu ıcın tayt gıyen kıza öküz gibi bakıolar. bu da anormal karsılanıyor
00 Yorumlatayt anormal değil :)) kimin tayt giydiği bunu normal ya da anormal yapan...
bazılarına çok da yakışıyor00 Yorumla
+1 yılkilo varsa dolma gibi oluyor zayıfsan daha bir tip oluyorsun en iyisi giyme
11 Yorumla
Soran+1 yılbacakları daha uzun gösteriyor bence yakışıyor
Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. ben kız olsam giymem, öküz gibi bakan erkekler var nasıl rahat dolaşıyonuz
00 Yorumla
+1 yıltayt giyenlere lafımız yok vücudunu bilmeyenler giyince insan tiksiniyo ya
10 YorumlaDiğer konusunda 534 cevap paylaştı. benim karım her zaman giyer normal buluyorum abes gelmiyor yakıştığından sanırım :D
00 Yorumladestekliyorum:))) yaygınlaşmalı:)) zorunlu giysi olmalı:)))
00 Yorumlaadabıyla giyinilirse güzel yoksa direk seks objesi gibi oluyo
00 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. vücut hatlarından dolayıııı. çok aşırı sexyy oluyooo
00 Yorumlabulmuyorum bence güzel giyin da fiziği çirkinde giymesin mide kalmıyor:D hayattan soğuyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılok:=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılanormal bulmuyorum. üstünde iyi duruyorsa problem yok.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüstüne uzun bir şeyler giymeseniz daha iyi olur ama.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKombin değil olay. Erkek olmadığın için bilmiyorsun dar ve seksi geldiği için içimiz kıpraşıyor. Anormal de değil ayrıca.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanormal bulmuyorum.Yalnız yakışan giysin.Çok seksi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvücudunu belli ediyor başka türlü bir esksisi yok :)
00 Yorumla
+1 yılÇıplak gezmekten farkı ne?
218 Yorumla
Soran+1 yılçünkü çıplak değilsin.
- +1 yıl
Haklısın, sadece ten rengi yerine tayt rengini görüyorsun ama gerisi her şeyiyle ortada oluyor.
Soran+1 yılpantalondan farkı ne?
- +1 yıl
Çok, sende göz yok sanırım. Tayt neden erkekler tarafından aç kurtlar gibi beklenilen bir giyecek. Biraz düşün istersen?
Soran+1 yılyok öyle bişey.siz nerede yaşıyorsunuz beyler ya.
- +1 yıl
Haklısın, ben kime ne anlatıyorum ki. Almışım körpe yeni yetme birini karşıma durumu izah ediyorum. Ha canım he, sen kafana göre takıl, nasıl istersen...
Soran+1 yılshortluya dar giyene mayoluya etekliye yan gözle bakıyorsunuz.kaçıncı yüzyıldayız bir ama?
- +1 yıl
Taciz yediğinde bu mesajlarını hatırlarsın.
Soran+1 yıltaciz edenin abazalığı ben gayet normal bir giysiylede taciz edildim.abaza erkek herşekilde abazadır zaten
- +1 yıl
Teşhircilikle sen gurur duy, abazanlara dil uzat. Ne ala...
Soran+1 yılsen sapıksan bu senin sorunun suçu başkasında arama
- +1 yıl
Seni teşhircilikle suçlayabilirim ama kadına tacizle ve sapıklıkla beni ne hakla suçlayabiliyorsun. Halbuki sizlere bir o kadar uzak dururken. Çok tecrübesizsin.
Soran+1 yılsen beni nasıl suçlayabilirsin ne hakla ya?
- +1 yıl
Tayt giymiyor musun? Giyiyorsun, o halde teşhircisin.
Ben sen veya başkası tayt giyse de umurumda değil, siz Türk kadınları hiç umurumda değil. Allah beni sizden korusun dediğime göre ne sapığım ne de abazan. Unutmadan, şu anda bir telefonla bu eve koşa koşa gelecek 4 tane abazan kadın var.
Soran+1 yılbanane bunu söyleyerek bile ne kadar iğrenç olduğunu belli ediyorsun zaten sen
- +1 yıl
Sana katılıyorum ama gülmekten.
Soran+1 yılaferin sana
- +1 yıl
Amacın paylaşım mı, aşağılamak mı küçük?
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. kişiye göre değişir bu. tayt herkese yakışmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tabi
deve toynağı görmeyi seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılanormal bir durum yok
01 Yorumla
anormal bulanlar abazan kesım sanırsam kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya:))
Taytı kimin giydiğine göre değişiyor :(
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. ...beyinleri daşşaklarında onların... :)
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem