Diğer İsminize göre sizi yakıştırma mı ister misiniz? dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar gerçek adınızı yazın mümkünse yav 😂 Güncellemeler+1 yıl Çok güzel Kızlar yprum yaptı ya ama erkekler de bir o kadar kötü 😂 İsminize göre sizi yakıştırma mı ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KOCAELİ_41 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl şimdi gider sitedenkı yüzlerce kız içinde en kezbanını bulur yakışdırısın yaaa sen bana 1 2 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Gerçek adın ne Yorumla KOCAELİ_41 +1 yıl eymen Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Onur (guzel kizlar lutfen, harici dokunuyor) 0 3 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @mayisakimm en güzellerinden birini yakıştırdım umarım ona çiçek alırsın 💐😍 Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl :((( Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ne oldu dostum memnun olmadın mı sonuçtan 😂 Yorumla
Anselelgort89 Takip Et Xper 6 Yaş: 69 , eic 57% +1 yıl evet 0 1 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @atalentee0 en güzelini yakıştırdım onu yemeğe çıkar😍 Yorumla
erkutagram Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Olur tabii 0 15 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @siyahtakimor sizi çay içmeye gönderiyorum ☕️🌸 Yorumla erkutagram +1 yıl Allah razı olsun 🙏 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Kıza bir merhaba mesajı at istersen 😂 Yorumla erkutagram +1 yıl Rahatsızlık veririm filan Yorumla dugusal5555 +1 yıl Sen bir at ☺️ Çok tatlı kız ama 😍🌸 Yorumla erkutagram +1 yıl Aynen hoş biri Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ayy bencede 😍 kaçırma bu fırsatı hadi bir cesaret yaz ona ☺️ Yorumla erkutagram +1 yıl Gelin de siz yazın 😔 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Niye ki cesur ol sen yZ😃 Yorumla erkutagram +1 yıl Sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor ve hanımefendi kimseyi takip etmiyor Yorumla erkutagram +1 yıl Bende şans yok ki 🙄 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Takip at önce ☺️ Yorumla erkutagram +1 yıl Ben takip etsem de o kişi sadece kendi takip ettiği kişilersen istek alabiliyor ve kimseyi takip etmiyor Yorumla dugusal5555 +1 yıl Belki seni eder Yorumla erkutagram +1 yıl Sanmam ama takip ettim Yorumla
YalanDeğilOlamazz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Geçen yakistirdin kız engelledi beni ama 😅😅😅 0 2 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ahahah arada olur öyle kazalar 😂 Yorumla YalanDeğilOlamazz +1 yıl Hatırladın mi 😅😅😅😅😅😅😅 Yorumla
KumarbazBirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Olur, sıra gelirse. 0 1 Yorumla KumarbazBirisi +1 yıl İbrahim Hakkı. Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çağrı 0 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gerçek adım Abuzer 0 1 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @_-melom-_ sizi sıcak odaya gönderiyoruz 😂😍🌸 Yorumla
mayisakimm Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Olur. 0 2 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Gerçek adın ne 😃 Yorumla mayisakimm +1 yıl Sena. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapıştır... 0 5 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @ayseafra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pomeranian boo 🙂 Yorumla dugusal5555 +1 yıl @Ayşeafra niye ki 😃 anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dugusal5555 birimi havladı? Sende duydunmu? Yorumla Ayşeafra +1 yıl @dugusal5555 boş ver 😂😂😂 Yorumla
IPurposeLessI Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hayıe 0 7 Yorumla dugusal5555 +1 yıl Sen kimseye yakışmazsın zaten meraklanma Yorumla AKREP_BİR-ADAM +1 yıl @IPurposeLessI kanka seni kıskanıyor 😂😂 Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Kimse bana yakısmaz Yorumla IPurposeLessI +1 yıl @AKREP_BİR-ADAM yok knk ne alaak yav Yorumla dugusal5555 +1 yıl Iyy midem bulandı git sorumdan Yorumla AKREP_BİR-ADAM +1 yıl Bide eksi yi çakmış 🤦♂️🤦♂️ Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Kssjddkskd tamam😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
şimdi gider sitedenkı yüzlerce kız içinde en kezbanını bulur yakışdırısın yaaa sen bana
Gerçek adın ne
eymen
Onur (guzel kizlar lutfen, harici dokunuyor)
@mayisakimm en güzellerinden birini yakıştırdım umarım ona çiçek alırsın 💐😍
:(((
Ne oldu dostum memnun olmadın mı sonuçtan 😂
evet
@atalentee0 en güzelini yakıştırdım onu yemeğe çıkar😍
Olur tabii
@siyahtakimor sizi çay içmeye gönderiyorum ☕️🌸
Allah razı olsun 🙏
Kıza bir merhaba mesajı at istersen 😂
Rahatsızlık veririm filan
Sen bir at ☺️ Çok tatlı kız ama 😍🌸
Aynen hoş biri
Ayy bencede 😍 kaçırma bu fırsatı hadi bir cesaret yaz ona ☺️
Gelin de siz yazın 😔
Niye ki cesur ol sen yZ😃
Sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor ve hanımefendi kimseyi takip etmiyor
Bende şans yok ki 🙄
Takip at önce ☺️
Ben takip etsem de o kişi sadece kendi takip ettiği kişilersen istek alabiliyor ve kimseyi takip etmiyor
Belki seni eder
Sanmam ama takip ettim
Geçen yakistirdin kız engelledi beni ama 😅😅😅
Ahahah arada olur öyle kazalar 😂
Hatırladın mi 😅😅😅😅😅😅😅
Yakıştır
Olur.
Olur, sıra gelirse.
İbrahim Hakkı.
Sero
GöQhan
Çağrı
Olur.
yasin
Tamam 😂🥳
Olur
Hayır
olurrr teheh
MERT Can
Gerçek adım Abuzer
@_-melom-_ sizi sıcak odaya gönderiyoruz 😂😍🌸
Olur.
Gerçek adın ne 😃
Sena.
Olur
Yooo ne münasebet
Yapıştır...
@ayseafra
Pomeranian boo 🙂
@Ayşeafra niye ki 😃 anlamadım
@dugusal5555 birimi havladı? Sende duydunmu?
@dugusal5555 boş ver 😂😂😂
Mehmet.
Aliii
İsterim 😊
Yazıyor
Semih
Hayıe
Sen kimseye yakışmazsın zaten meraklanma
@IPurposeLessI kanka seni kıskanıyor 😂😂
Kimse bana yakısmaz
@AKREP_BİR-ADAM yok knk ne alaak yav
Iyy midem bulandı git sorumdan