Böyle yaşlı 1 ayağı çukurda ahı gitmiş vahı kalmış bir pug olsa da olur, bulamaz mıyız ya?
Bedava Pug arıyorum, bulabilir miyim?
Böyle yaşlı 1 ayağı çukurda ahı gitmiş vahı kalmış bir pug olsa da olur, bulamaz mıyız ya?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Heheh cok cirkin yerim ben onu :) para ile kedi kopek gibi hayvanlarin satisi yasak. Sahibinden.com da ucretsiz ilanlar var bakabilirsi. Cane corso cinsi kopusum var bu siteden almistim.
Ama şu tipe bakar mısın yaa ne kadar sevimli ^.^
www.petarkadas.com/.../ilan-boyoz-kizimizin-bebekleri-izmir
Ayrıca köpek seveceğinize beni sevseniz daha iyi değil mi?
Arkadaşlarınızla birlikte biryere gittiğinizde o size eşilk edemez ben eşlik edebilirim.
Köpek sizinle dertleşemez ben dertleşirim.
Köpek kendi bakımını ve temizliğini yapamaz ben yapabilirim.
Köpek siz ölmeden ölür ve sizi üzer, oysa benim yani insan türünün ortalama ömrü 70 yıldır ve ben çok uzun yıllar yaşarım, sizden önce ölüp sizi üzmem.
Ben bir sevgiliyi hak edecek özellikler taşıyorum :(
zor bulursun yavruları 800'den başlıyor
Cevap
1Cevap
ben 1 ay önce 2000 e aldım bedava pug çok zor ya türü türkiyede çok az çünkü.
yavru 2 aylık
benim bahsettiğim pug koyu renkli ve saf pug^^ fiyatı değişir o yüzden
beyaz puglar gibi değil.
zor sanmıyorum en uygun 800 tl barınaktada olmaz bunlar
Ben de çok severim yaa :)
İşin zor..
saçmalama ya ne ara yapması lisede miyiz :D
çoğunlukla erkeklere adanmış üstün mizah zekası diye bir şey var.. kendinde keşfettin mi bunu? :D sende varsa bunu kullanmaya çalış. şahsen ben esprili ve havalı erkeklerden hoşlanırım hep..
özgüvenim yerinde diyorsun bu nasıl özgüven?
Özgüvenim yerinde evet. Ben kendimde kusur bulmuyorum.
Ve evet sevgilim olmayacağına inanıyorum çünkü kızların nasıl erkeklerden hoşlandığını biliyorum. Paralı olacak ve adamın parasını yiyecek, ya da adam çok karizmatik olacak haz duygusunu tatmin edecek kız. Kız asosyalse çok popüler çevresi olan adamlarla takılıp çevre yapabilir ama bu pek sık rastlanan birşey değildir. Birde çocuk çok iyi bir espri yeteneğine sahip olacak, kız bu çocuğu soytarı niyetine kullanacak eğlenmek için.
Evet benim mizah yeteneğim var ama bu açığa çıkmayı bekliyor. Eskiden eğlenceli bir tiptim yalnız kaldıkça hayata daha bir katı bakar oldum. Mizah falan yapamıyorum.
Şöyle birşey var, kızlar bir erkekten hoşlanıyorlar zamanla soğuyorlar ya, bende tam tersi kızlar beni tanımak için şans vermiyorlar bana tanıdıklarında çok seviyorlar ama.
Ben bir kurbağa prensim. Aynı masal gibi, biri öpse prens olacağım ve diğer kızlar pişman olacaklar, beni öpen kızı kıskanacaklar.
:/ Neylerden hoşlandığını biliyorum. Bende olmayan herşey!
Sen demedin mi mizahtan hoşlanıyorlar diye? Ben peşin vermiyorum, kurbağa prensim. Arkadaşım bile olmak istemiyorsun. Benden iğreniyorsun. Diğer kızlar sevgilin olsun diyor herkes. Arkadaşım olmayı bile istemiyorsunuz, diğer kızlar neden sevgilim olsun?
Söylesene kızlar nelerden hoşlanıyor. Bir kızı bu yaz yatağıma almam için ne yapmam gerekiyor?
Amacım milli olmak değil!
Sonuna koyduğun gülücük var ya bu gülünecek birşey değil.
Ezik olduğum konusuna gelirsek evet, benden daha ezik benden daha aciz birini görmemişsindir hayatında.
Ezik olmamın nedeni sizlersiniz, sebep olduğunuz şey benim ayıbım değil sizlerin ayıbı, kendinize gülün ve kendiniz ile alay edin. Beni sevgi ve şefkate muhtaç edip eğleneceğinize biraz başımı okşasaydınız bu durumda olmazdım.
Benimle sevgili olacak kızı sevgilim olduğunda hepiniz kıskanacaksınız!
Hayvan barınaklarına bakabilirsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar