Gizli Üye(36-45)+1 yılDuanın makbul olduğu vakitler:
1. Ezan ve ikamet arasındaki vakitler,
2. Yolculukta
3. Hastalıkta,
4. Yağmur yağarken
5. Kabe görülünce,
6. Arefe günü,
7. Recep ayının ilk gecesi,
8. İftar vakti,
9. Gece yarısından sonra,
10. Ramazan ayında, l l. Oruçlu iken,
12. Cuma gecesi
13. Harp meydanında,
14. Misafirlikte,
15. Kalp hüzünlü iken,
16. Secde anında,
17. Bayram geceleri,
18. Kur’anı Kerim hatim edildiği vakit,
19. Farz namazlardan sonra,
20. Kandil gecelerinde,
21. Hacer-ül Esved’in yanında,
22. Zemzem içilirken.
- See more at: www.muhammed.gen.tr/.../#sthash.RB6dwdEc.dpuf20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla bacım Kabede Mültezime denilen Kabenin kapısı ile hacerül esved arasında edilen dualar, hicri ismail yani hani yarım ay şeklinde kabenin yanındaki alan orası ki bu alan kabenin içinden sayılır orada edilen dualar birde kabeyi ilk gördüğünde edilen dualar geri çevrilmez Allah'ın izni ile.
00 Yorumla
+1 yılRadiytü billahi Rabben diye başlayan dua var google yaz çıkar..sabah akşam içinden yüreğinden gelerek oku ve duanı et..ben yaptım Allah duamı kabul etti :) tabi Allah'ımıza kalmış ama güzel bir dua..
10 Yorumla
içten edersen hepsi kabul olur.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılHic duz vites araba kullandin mi bilmiyorum ama bir kavrama noktasi vardir iste kalbinde bir kavrama noktasi var oraya gelince orayi hissedince dualar kabul oluyor ben ne zaman aglayarak dua etsem kabul oldu
1115 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya zamanı gelmediyse...
- +1 yıl
Zaten yakaladigim seriyi bozmamak acisindan makul yerinde zamanin isteklerim var ornegin "bi dersten geçeyim, küstüğüm kisiyle barisayim, istedigim esyayi alabileyim" gidipte son model bir araba demiyorum cunku zamani degil biliyorum ama icten istiyorum aglayarak yalvararak
Soran+1 yılbn de öyleyim aslında hemde tıpatıp aynıyız bu konuda.mesela evlenmek istiyorumçok hemde ama nedense bir türlü içten dua edemiyorum:((
- +1 yıl
Demekki yeterince istemiyorsun bak efkarli bir muzik ac boyle gozlerin dolunca muzigi kapat duana basla ben bazen aglayamiyorum oyle yapiyorum sonra duami ediyorum yalvariyorum icten hissetmeye calisiyorum oluyor
Soran+1 yılaynen ya aynen.bunu da yaptım aslında ama gene olmadı yaw:((
- +1 yıl
Vardır bir hayır cok takma kafaya duana devam et bir gun olacaktir
Soran+1 yıl:) sağolun.bu arada profil resmindeki sen misin?
- +1 yıl
Sen sağol, evet niye sordun
Soran+1 yılöylesine.
- +1 yıl
Hiçte öylesine sorulmuş gibi değildi bence, tanışıyor muyuz acaba?
Soran+1 yılnerden tanışcaz ki? merak ettim bir bakayım dedim resmine, böyle anlamlı cevabı kim veriyor diye...kısacası yüzün de güzelmiş gönlün de...
- +1 yıl
Allah razı olsun sağol eminim sende öylesindir
Soran+1 yılkendimi övme gibi bir durumum olmadığı hiç buna yanıt veremicem.
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılbu arda 24 yaşındayım ben.sen şimdi beni ablan yaşında sanmışsındır:D
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılordamısın bir cevap yaz bari..
- +1 yıl
Ablam yaşındasın zaten :D tamam tamda ablam yaşında degilsin benim ablam 26 ve 28 yasındalar ama benden buyuksun ben 22 yaşımdayım
Soran+1 yılhiç de 22 göstermiyon ama:(biraz dürüstlük...
- +1 yıl
Buyuk gosterdigimi biliyorum iri yapiliyim inanmazsan seni anlarım ama sen benden once soyledin yasini yani yalan soylesem seninle yasit oldugumu soylerim mantikli
dusun
Soran+1 yılher neyse ya.bananeyse..merak işte:) kusura bakma!
- +1 yıl
Sorun yok
Soran+1 yılsorulara yaptığın yorumları görünce kalbi güzel insan sözümü geri aldım şimdi...
- +1 yıl
ne yaptım ben ya
Soran+1 yılneyse ya boşver..
- +1 yıl
ya söyle derdin neyse açık açık konuşalım hangi cevabımı gördün de böyle dedin üzülüyorum bak yapma böyle.
Soran+1 yılya ne biliyim, mesela şu demek isteyip de diyemediğin var ya öyle bir soru en basitinde o mesela.şaşırdım sadece..
- +1 yıl
yalan değil ki ben kızı aylardır seviyorum gözümün önünde şemsiye ile başka bir erkekle yürüdü sonra aynı gün bir çocuğun hırkasını aldı günlerce ağladım bırakta o kadarın hakkım olsun tabi ki yanlış küfür etmem ama orada ona değil kendime ediyorum hayat ediyorum yine üzgünüm afedersin.
Soran+1 yıliyi de benden niye özür diliyosun ki? ben sadece şaşırdığımı belirtmek istemiştim.
- +1 yıl
sen bana iyi bir şey söyledin ve ben seni bir nevi hayal kırıklığına uğrattım bunun için dedim o soruyu soran sen miydin tesadüfen mi gördün
Soran+1 yıltesadüfen.
Soran+1 yılcevap vermedin..
- +1 yıl
ne diyeyim ki tesadüfen görmüşsün işte
Soran+1 yılçok mutsuzum burada olsan da bana yardım etsen şimdi:((
- +1 yıl
nasıl yardım edebilirdim ki ben sana
Soran+1 yıl:) burdasın...ya bişey sorcam ama utanıyorum ya..sen bilgilydin demi dini konularda..
- +1 yıl
dini konular ve ben :)) sor peki utanma
Soran+1 yılya da neyse boşver..bu cevabından sonra...
- +1 yıl
hobaaa ne dedim sanki o kadar bilgili değilim anlatmak istediğim bu ama yinede sor belki bildiğim yerdedir olamaz mı? bak istiyorsan mesaj at özelden
Soran+1 yılben mast yapıyorum günah olduğunu bildiğim halde, vazgeçemiyorum alışkanlık oldu çünkü:(( bu günah mı?
- +1 yıl
bak insanların %96'sı yapıyor bu bir ihtiyaç geri kalan %4'de yapıyor ama ismini bilmiyor ne yaptığının farkında değil yani
Bu iş, zevk için olursa haramdır. Sükunet bulmak, rahatlamak için olursa caiz, zina tehlikesi olursa, vacib olur.zina tehlikesi varsa, o zaman mastürbasyon vacibdir, yani orgazma ulaşıp o sıkıntıdan kurtulmalıdır.
bence korkulacak sıkılacak bir durum yok bütün insanlar yapıyor daha doğal bir şey olamaz
Soran+1 yılama benim içim rahat değil pişman oluyorum sonrdaan..
- +1 yıl
o pişmanlık herkeste oluyor ki zaten o çok normal bence dert etme pişman olma dediğim gibi ihtiyaç olarak düşün kendini fazla kasıyorsun baskı hissediyorsun bunları aşarsın zamanla
Soran+1 yılöyle iyisin ki:) aşık olcam sana nerdeyse...
- +1 yıl
:) güldürdün görmediğin tanımadığın kişilere aşık olamazsın.
Soran+1 yılgördüm fotonu yani..hatırladınmı?
- +1 yıl
aaa tabi ya ''biraz dürüstlük'' demişsin hatta beni amca dede sınıfına sokmuştun hatırladım şimdi
Soran+1 yıl:) sen de beni güldürdün şimdi..
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılee ne diyon bu işe?
- +1 yıl
tam olarak hangi işe ;)
Soran+1 yılsana aşık oldum işte..
- +1 yıl
sen bana aşık oldun ve buna inanmamı istiyorsun öyle mi?
senin ki aşk değil ki minnet duygusu geçer yarın sabaha kadar :))
Soran+1 yılya istemiyorum desene sen şuna..
- +1 yıl
ya daha seni göremedim bile isteyip istememek olmaz ki sadece beni tanımıyorsun huyumu bilmiyorsun ne severim ne sevmem adımı bile bilmiyorsun ki bunu istememekle alakası yok ben daha senin nickini bile bilmiyorum
Soran+1 yılneyse ya boşver geldi geçti.haklıydın..
- +1 yıl
haliyle
Soran+1 yılbiliyomusun ben her gün ne yorumlar yaptığına bakıyorum ve nedenini de bilmiyorum..
- +1 yıl
her gün mü? ciddi misin ya
Soran+1 yılevt her gün..
- +1 yıl
niye peki
Soran+1 yılbilsem...
- +1 yıl
:) ne diyeyim sevinsem mi ne desem onuda bilemiyorum yani kafam karıştı benim.
Soran+1 yılöylesine söyledim.sevinsen nolcakki? çıkma teklifi mi edicen:D
- +1 yıl
prensip olarak görmediğim kızlara çıkma teklifi etmiyorum :)
Soran+1 yılsen bilirsin..
- +1 yıl
ama kimsin açıkcası merak ediyorum
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
senin her gün yorumlarına bakan biri olsaydı sen merak etmezmiydın?
Soran+1 yıl:) boşver...
- +1 yıl
pek meraklı bir insan değilim ama aralıklarla bu soru üzerinden konuşuyoruz ve bilmek istiyorum hakkım değil mi? hadi söyle de uykumdan etme beni sabah çok erken kalkmıştım hadi bekliyorum.;)
Soran+1 yılinan bana tanışmıyoruz burada tanıdım seni..ben de seni tanımıyorum ki..
- +1 yıl
tamam nick ver
Soran+1 yılnedenmiş?
- +1 yıl
:D çünkü merak ediyorum
Soran+1 yılgerçekten boşver..hem kapatcam yakında hesabı...
- +1 yıl
son kararın mı söylemiyor musun?
Soran+1 yılevt son kararım...
- +1 yıl
peki iyi geceler dilerim.
Soran+1 yılhoşçakal:(
Soran+1 yılyuppi burdasın...
- +1 yıl
Burdasın derken :)
Soran+1 yılburdasın işte:) o bile yetiyo...
- +1 yıl
:D hahaha ben hep buradayım zaten
Soran+1 yılEVT BİLİYORUM
Soran+1 yılORDAMISIN NİYE YAZMIOSUN:((
- +1 yıl
buradayım ''evet biliyorum'' dedin ne diyeceğimi bilemedim.
Soran+1 yılFOTONU DEİŞTİRMİŞSİN HARİKASIN YİNE..
- +1 yıl
böyle dersen utanırım, değiştiririm şimdi insanlar yanlış anlayacak kendine kız hesabı açmış kendini övüyor diye
Soran+1 yılSAÇMALAMA
- +1 yıl
öyle sanacaklar
Soran+1 yılSANSINLAR YA SEN DE GİZLE O ZAMAN O SORUYU
- +1 yıl
tamam boşver sorun değil bir şey söyleyecek olan olursa ağzının payını verir yollarım
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılSEN BANA cevap YAZINCA BEN ÇOK MUTLU OLUYORUM BİLİYOMUSUN...
- +1 yıl
bence benimle şu an dalga geçiyorsun.
Soran+1 yılESTAGFURULLAH OLURMU HİÇ öyle ŞEY..BÖLE DÜŞÜNME..
- +1 yıl
yok yok kesin dalga geçiyorsun
Soran+1 yılya niye öyle diyosun? öyle mi hissettiriyorum.senle dalga gecsem dört gözle mesajını beklermiyim hiç?
- +1 yıl
dört gözle beklediğini nereden bileyim canım hem niye mesaj atmıyorsun dalga geçmesen mesaj atarsın
Soran+1 yılüste bak gizli biri hakkımda neler yazmış...
- +1 yıl
buradan konuşursak sana bunların olabileceğini söylemiştim sürekli ana ekrana bildiri gidiyor insanlarda geliyor keşke soruyu gizlilere kapalı hale getirseydin neyse ki adamla polemiğe girmemişsiniz
Soran+1 yılgirerdim de neyse...
Soran+1 yılsevmek suçsa suçluyum evt
- +1 yıl
Allah Allah yav madem seviyorsun niye buradan konuşuyor mesaj atsana bana neyi bekliyorsun hem bak sevgi o kadar kolay bir şey mi 2 tane resmimi gördün adımı bilmiyorsun hakeza bende öyle adını bilmiyorum ayrıca seni de görmedi belkide erkeksin nasıl inanıcam ben sana inanmak istiyorum ama mantığım el vermiyor
Soran+1 yılhaklısın.
Soran+1 yılKUSURA BAKMA Bİ DAHA RAHATSIZ ETMİCEM SENİ..ÜSTTEKİ GİZLİ HAKLI ÇÜNKÜ...
- +1 yıl
rahatsız olmuyorum üzülmeni istemiyorum zaten ortadan adam akıllı üzülünecek bir durumda yok
Soran+1 yılBN ÜZÜLÜYORUM AMA BÖLE YAPTIĞIM İÇİN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM.ÜSTTEKİNİN DE YORUMUNU GÖRÜNCE.
- +1 yıl
İnsanların ne düşündüğü mühim değil sadece anlamadığım burada herkes görüyor yazdığını cesaretin var buna ama bana buradan mesaj atmaya cesaretin yok gibi kendini üzmen beni üzer
Soran+1 yılYA ONDAN DEĞİL DE NE BİLİYİM BURDAN DAHA İYİ İŞTE..
- +1 yıl
Nesi iyi soru üzerinden konuşuyoruz :D
Soran+1 yıl:ddd
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanın gönlünde bir yer var, tamda oradan dua ettin mi Allah'ın izni ile kabul olur...
23 Yorumla
Soran+1 yılediyorum aslında hm de tam ordan ama olmuyo sanki:((
Cevap sahibi+1 yılçok istediğimde dualarım tutmaz ama hakikaten saf bir niyetle ordan istediğimde olduğunu da gördüm, İnşallah hayırlısı ile kabul olur duan...
Soran+1 yılİnşallah be kardeş...İnşallah...
geri çevrilmeyen bir dua yoktur. Allahın duayı kabul etme gibi bir zorluluğu varmış gibi davranışlar Allah katında hoş karşılanmaz. sen içinden geçen duayı et ve tevekkül et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir donuk beyin daha , dua nedir senın ıcın yaratıcıyla konusmak degıl mı? eee neden kendın kendı derdını anlatmıyorsunda bırılerının duasıyla ezbere dua edıyorsun , ezbere dua etmek kurana göre yasaktır.
Not : Müslüman değilim sadece inancını dogru yasa.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldini bir soru sorup arkasından cevap veren bir arkadaşa mastürbasyon konusunda yardım isteyip arkasından ona aşık olduğunu söylüyorsun. ısrarla yavşamaya devam ediyorsun. o kıvırıp konuyu değiştirdikçe sen hala yavşıyorsun ve duaların kabul olacak öyle mi? yapma gizli sen elin şeyinde erkek avlamaya devam et.
04 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen yaa?
Cevap sahibi+1 yılhiç kıvırma aşağıda adama sülük gibi yapışmışsın neyse ki nazik adammış da hiç kırmamış seni hep kibar konuşmuş :D eksiyi basacağına kendine çeki düzen ver. erkek peşinde koşan kıza kimse bakmaz.
Soran+1 yılsana cevap verip kendimi yormucam.
Cevap sahibi+1 yılveremezsin çünkü :D en iyisini yapıyosun ya kimisi var çirkefleşip saldırıya geçiyor. teşekkür ederim tartışma çıkarmadığın için iyi günler.
+1 yılNe için dua? Sen hiç bir eylemde bulunma ama dua et olsun öyle şey mi var?
00 Yorumla- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılVimgpryum leviyoosa.d harry potterda bir buyu tam hatirlamiyorum.d
10 Yorumla dua nasıl geri çevriliyor lan duanız kabul olmadı filan tekrar deneyiniz :8:((8
10 Yorumla
+1 yılyok hepsi sonunda insert coin diyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Surf yapmayı seviyorum malum bunun için uygun dalga olmalı.
Emek harcıyorum.
+1 yılÇok saçma içten edersen hepsi kabul olur
10 Yorumlaama ne için duaya bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılevlilik içn diyorum.
ılk defa duydum boyle bısı ablacım
00 Yorumla
+1 yılAyetel Kürsi
20 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgarantili dua diye bir şey mi varmış
00 Yorumla
+1 yılGeri çevirilmeyen? Tovbe ya
00 YorumlaDiğer konusunda 638 cevap paylaştı. Eğer olmayacaksa istedigin kadar et yine olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılazam dua nedir acaba?
00 Yorumlahangi dua kabul olduda
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne